קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הדרך לרסלמניה 22, טור חדש, ספולירים
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 13:38
  2. תוצאות רוא 28.2{ספולירים גם לרסלמניה}
    על ידי HLH בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 23:45
  3. קרבות כמעט בטוחים לרסלמניה-**מכיל ספוילרים**
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 13:01
  4. ספויילרים לרסלמניה 22 - הקרבות האפשריים שיהיו
    על ידי The Soviet בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 00:05
  5. ספולייר לרסלמניה ( לא בטוח)
    על ידי הבוס בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 19:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

הבנייה לרסלמניה 29

משתמש ותיק האוואטר של Awesοme
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

ברירת מחדל הבנייה לרסלמניה 29

טייקר נגד פאנק - כל העניין של הפיוד זה שפאנק "לא כיבד את ברר". בולשיט. התסריטאים היו צריכים למצוא משהו הרבה יותר טוב
    בשביל הקרב על הסטריק.

רוק נגד סינה - ללא שום ספק זו הבנייה הגרועה ביותר שראיתי לME ברסלמניה, כל הפיוד הזה מסתמך על הקרב משנה שעברה, והדבר היחיד שהיה עד עכשיו זה וויכוח על מי יותר צריך לזכות (ונתעלם מזה שלרוק אין שום סיבה אמיתית). רוק לא מופיע כמעט וסינה לא עושה כלום חוץ מלדבר.

דל ריו נגד סוואגר - נתעלם מזה שסוואגר היה ג'ובר שנתיים ופתאום החליטו לקדם אותו לקרב על אליפות העולם במשקל כבד ברסלמניה,
    סוואגר לא אומר כלום חוץ מwe the people ודל ריו פשוט לא אמין בתור פייס.

לסנר נגד אייץ'
    - הפיוד התחיל טוב עם ברול מעולה אבל שוב פעם הWWE גררו את זה לתוך חתימת חוזה, זה פשוט נמאס.

זיגלר וביג אי לאנגסטון נגד טים הל-נו
    - זה פשוט פיוד מאולץ, דניאל בריאן ולאנגסטון התחילו ללכת מכות מחוץ לזירה וקבעו מזה קרב.

הנרי נגד רייבאק - לא ממש הבנתי ממה פיתחו את הפיוד.. מכמה בהיות אחד בשני?

לסיכום:
    לדעתי זאת הבנייה הגרועה ביותר שהייתה לרסלמניה ב20 שנה האחרונות, צריך לעשות ריענון רציני בצוות התסריטאים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Capt. Miller
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

ציטוט נכתב במקור על ידי Awesοme צפיה בהודעה
    טייקר נגד פאנק - כל העניין של הפיוד זה שפאנק "לא כיבד את ברר". בולשיט. התסריטאים היו צריכים למצוא משהו הרבה יותר טוב
    בשביל הקרב על הסטריק.

רוק נגד סינה - ללא שום ספק זו הבנייה הגרועה ביותר שראיתי לME ברסלמניה, כל הפיוד הזה מסתמך על הקרב משנה שעברה, והדבר היחיד שהיה עד עכשיו זה וויכוח על מי יותר צריך לזכות (ונתעלם מזה שלרוק אין שום סיבה אמיתית). רוק לא מופיע כמעט וסינה לא עושה כלום חוץ מלדבר.

דל ריו נגד סוואגר - נתעלם מזה שסוואגר היה ג'ובר שנתיים ופתאום החליטו לקדם אותו לקרב על אליפות העולם במשקל כבד ברסלמניה,
    סוואגר לא אומר כלום חוץ מwe the people ודל ריו פשוט לא אמין בתור פייס.

לסנר נגד אייץ'
    - הפיוד התחיל טוב עם ברול מעולה אבל שוב פעם הWWE גררו את זה לתוך חתימת חוזה, זה פשוט נמאס.

זיגלר וביג אי לאנגסטון נגד טים הל-נו
    - זה פשוט פיוד מאולץ, דניאל בריאן ולאנגסטון התחילו ללכת מכות מחוץ לזירה וקבעו מזה קרב.

הנרי נגד רייבאק - לא ממש הבנתי ממה פיתחו את הפיוד.. מכמה בהיות אחד בשני?

לסיכום:
    לדעתי זאת הבנייה הגרועה ביותר שהייתה לרסלמניה ב20 שנה האחרונות, צריך לעשות ריענון רציני בצוות התסריטאים.
    קודם כול הקרב על הסטריק לא קשור לזה שפאנק לא כיבד את ברר,פאנק ניצח בקרב מרובע למי יהיה המתמודד מול הקברן ברסלמניה
    רוק-סינה בהחלט נמאס,אחרי שאמרו שזה קרב של פעם בחיים,ועשו שנה אחרי את אותו קרב בדיוק?

דל ריו סוואגר-אל תשכח שסוואגר למרות שהוא היה גובר שנתיים היה אלוף עולם פעם
    לסנר H ,קרב מעולה לדעתי יהיה,חתימת חוזה הייתה כדי לקדם את הקרב שH תקף את היימן,

הל נו נגד זיגלר ולנגסטון-קרב זוגות,עם זיגלר קיין ובריאן,שלוש מתאבקים שכבר מזמן לא מעניינים אותי,ולנגסטון שסתם דחפו אותו לWWE כי הוא גדול ושרירי.

הנרי רייבאק-פיוד מפגר על מי שיותר חזק

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

ציטוט נכתב במקור על ידי Capt. Miller צפיה בהודעה
    קודם כול הקרב על הסטריק לא קשור לזה שפאנק לא כיבד את ברר,פאנק ניצח בקרב מרובע למי יהיה המתמודד מול הקברן ברסלמניה
    רוק-סינה בהחלט נמאס,אחרי שאמרו שזה קרב של פעם בחיים,ועשו שנה אחרי את אותו קרב בדיוק?

דל ריו סוואגר-אל תשכח שסוואגר למרות שהוא היה גובר שנתיים היה אלוף עולם פעם
    לסנר H ,קרב מעולה לדעתי יהיה,חתימת חוזה הייתה כדי לקדם את הקרב שH תקף את היימן,

הל נו נגד זיגלר ולנגסטון-קרב זוגות,עם זיגלר קיין ובריאן,שלוש מתאבקים שכבר מזמן לא מעניינים אותי,ולנגסטון שסתם דחפו אותו לWWE כי הוא גדול ושרירי.

הנרי רייבאק-פיוד מפגר על מי שיותר חזק
    הוא קיבל את הקרב בגלל הקרב המרובע, אבל הפיוד שלהם הוא על ה"חוסר כבוד" לפול ברר.
    אם רוק-סינה לפחות היה מקבל סטיפולציה מעניינת זה היה עוד בסדר, אבל זה סתם קרב על כלום.
    אני יודע שהחתימת חוזה הייתה כדי לקדם את הקרב, אבל הקטע של זה נמאס כבר.
    לא מסכים איתך בנוגע לקרב זוגות, זיגלר אחד המתאבקים היותר טובים שיש היום, קיין כרגע לא מעניין אבל אם הוא יחזור לגימיק הישן הוא יהיה מעניין, בריאן צריך להיות ג'ובר בכלל, ולנגסטון דווקא מתאבק טוב, תראה סרטונים שלו ביוטיוב.

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

סוואגר הוא ג'ובר מת, מתאבק כזה עוד לא ראיתי... הוא צץ משום מקם זכה בMITB ברסלמניה ולקח אליפות עולם אחרי שהוא ירד ממנה הוא חזר להיות ג'ובר מת ועכשיו פתאום הוא עלה שוב למעלה שיעשו לי טובה.

זיגלר וביג אי לאנגסטון נגד טים הל-נו,אלוהים ישמור, קין ודניאל לא יכולים להידרדר יותר מזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

ברירת מחדל אתם לא מבינים כלום

מה שאני אוהב בפורום הזה שאני תמיד מרגיש היחידי שבאמת מבין עניין
    רוק סינה_ אחד הקרבות היותר טובים שראו ברסלמניה חוזר ומי שאמר שזה על כלום להזכירך זה על האליפות אז אני מת לראות את זה
    טריפל H ולסנר קרב נו הולד ברדס הקריירה של טריפל על הכוונת אם בסאמרסלאם ראינו קרב בין שתי אגדות הרסלמניה תהיה מלחמה אמיתית
    אם תרצו בדיוק כמוהם מי המפלצת הכי חזקה בWWE אז ברסלמניה נדע אם זה מארק הנרי או רייבק
    קרב על האליפות זוגות- זיגלר אחד המתאבקים הכי מוכשרים בWWE היום וביג אי לנגסטון אין ספק שהוא העתיד של החברה זאת נגד אחד המתאבקים היותר מוכשרים בהיסטוריה כולה ואני מודה קיין לא כזה מעניין יותר אבל מה שמעניין בכל הקרב הזה זו איי ג'יי שהיית עם שלושתרבע מהקרב הזה שבזכותה יש ת'קרב הזה
    זה אחד האהובים עלי דל ריו וג'ק סוואגר שני מתאבקים מעולים שהפעם הסטוריליין שלהם על אחד הדברים הכואבים וזה גזענות
    ג'ק סוואגר אמריקאי מאנייק חושב שרק הם הטובים ביותר ( הגימיק החדש שלו מצויין בעיקר בזכות זב קולטר WE THE PEOPLE) זכה לקרב אליפות אחרי שניצח בצ'אמבר הכל טוב ויפה אבל האלוף במקרה הוא " עובד זר" ממקסיקו רציתם סטוריליין טוב I REST MY CASE
    ולגרנד פינלה אנדרטייקר חוזר נגד מי שזכה בקרב המרובע סי אמ פאנק אם כל הצער על מותו של ברר אין דבר יותר מתבקש מלהפוך את פאנק לסופר היל בכך שילעג לברר ויהפוך את הפיוד שלא היה בכלל אישי לאישי מאוד

ומי שהתחיל את הדיון הזה ( גאון שלי) שכח את הקרב 3 על 3 של השילד נגד אורטון שיימוס וביג שואו (ביג שואו לא נכנס רשמית או יפתיעו במישו אחר) 3 מתאבקים שיש להם עתיד ענקקקק בחברה שהוכיחו את עצמם נגד 3 מהמתאבקים הטובים ביותר בחברה לכו תנסו למצוא משהו יותר טוב מזה
    לסיכום:
    הרסלמניה השנה מה שאני אוהב בה זה לא רק הקרבות שיש שמה אלא גם שהWWE דואגת לכך שלא ניתקע עם העבר שיש להם עתיד עם מתאבקים חדשים וטובים ולא יצטרכו כל שנה להביא אגדות ישנות כמו טריפל H או לסנר או רוק או טייקר ששנה הבאה זה הקרב האחרון שלו
    אז לכל אותם שחושבים שרסלמניה הולכת להיות גרועה אני מקווה שפקחתי לכם ת'עיניים וגם אם לא אז נדפקתם כי כנראה שאני היחידי שהולך להנות ברסלמניה

שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

ציטוט נכתב במקור על ידי HBKWHC צפיה בהודעה
    רוק סינה_ אחד הקרבות היותר טובים שראו ברסלמניה חוזר ומי שאמר שזה על כלום להזכירך זה על האליפות אז אני מת לראות את זה
    טריפל H ולסנר קרב נו הולד ברדס הקריירה של טריפל על הכוונת אם בסאמרסלאם ראינו קרב בין שתי אגדות הרסלמניה תהיה מלחמה אמיתית
    אם תרצו בדיוק כמוהם מי המפלצת הכי חזקה בWWE אז ברסלמניה נדע אם זה מארק הנרי או רייבק
    קרב על האליפות זוגות- זיגלר אחד המתאבקים הכי מוכשרים בWWE היום וביג אי לנגסטון אין ספק שהוא העתיד של החברה זאת נגד אחד המתאבקים היותר מוכשרים בהיסטוריה כולה ואני מודה קיין לא כזה מעניין יותר אבל מה שמעניין בכל הקרב הזה זו איי ג'יי שהיית עם שלושתרבע מהקרב הזה שבזכותה יש ת'קרב הזה
    זה אחד האהובים עלי דל ריו וג'ק סוואגר שני מתאבקים מעולים שהפעם הסטוריליין שלהם על אחד הדברים הכואבים וזה גזענות
    ג'ק סוואגר אמריקאי מאנייק חושב שרק הם הטובים ביותר ( הגימיק החדש שלו מצויין בעיקר בזכות זב קולטר WE THE PEOPLE) זכה לקרב אליפות אחרי שניצח בצ'אמבר הכל טוב ויפה אבל האלוף במקרה הוא " עובד זר" ממקסיקו רציתם סטוריליין טוב I REST MY CASE
    ולגרנד פינלה אנדרטייקר חוזר נגד מי שזכה בקרב המרובע סי אמ פאנק אם כל הצער על מותו של ברר אין דבר יותר מתבקש מלהפוך את פאנק לסופר היל בכך שילעג לברר ויהפוך את הפיוד שלא היה בכלל אישי לאישי מאוד

ומי שהתחיל את הדיון הזה ( גאון שלי) שכח את הקרב 3 על 3 של השילד נגד אורטון שיימוס וביג שואו (ביג שואו לא נכנס רשמית או יפתיעו במישו אחר) 3 מתאבקים שיש להם עתיד ענקקקק בחברה שהוכיחו את עצמם נגד 3 מהמתאבקים הטובים ביותר בחברה לכו תנסו למצוא משהו יותר טוב מזה
    לסיכום:
    הרסלמניה השנה מה שאני אוהב בה זה לא רק הקרבות שיש שמה אלא גם שהWWE דואגת לכך שלא ניתקע עם העבר שיש להם עתיד עם מתאבקים חדשים וטובים ולא יצטרכו כל שנה להביא אגדות ישנות כמו טריפל H או לסנר או רוק או טייקר ששנה הבאה זה הקרב האחרון שלו
    אז לכל אותם שחושבים שרסלמניה הולכת להיות גרועה אני מקווה שפקחתי לכם ת'עיניים וגם אם לא אז נדפקתם כי כנראה שאני היחידי שהולך להנות ברסלמניה
    היחידי שמבין פה עניין? הצחקת אותי.
    יש לי כך כך הרבה דברים להגיב לך אבל אני אשמור אותם לעצמי, כי אתה גם ככה לא תבין.
    הדבר היחיד שאני אגיב לך זה על מה שהערת לי, לא שחכתי את הקרב שלישיות, הוא לא רשמי ובגלל זה לא כתבתי עליו.
    לשילד באמת יש עתיד ענק, אבל אם אתה חושב שרנדי אורטון ושיימוס הם המתאבקים הטובים ביותר בחברה זה פשוט עצוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

אז תגיד גאון מי הכי טובים על מה אתה מסתכל שאתה רואה מתאבק?
    ותגיד כל מה שאתה חושב אחי

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

לסיכום:
    וואלה אחי אני חייב להגיד שאתה ממש נשמע משכנע. בכל מצב אני כבר לא צופה בWWE אבל ברסלמניה אני יצפה, סינה ורוק היה מעולה לפי דעתי שנה שעבר ואין סיבה שהשנה לא, העניין שסינה הולך לקחת את האליפות... לסנר וHHH היה מעולה וטייקר נגד פאנק היה מעולה.
    שיימוס לא מעניין אותי בגלל בדמות שלו וברנדי אבדתי עניין בשנתיים האחרות אבל נוצר אצלי תחושת אנטי-WWE אז קשה לי עם כל דבר שאני רואה שם.

סוואגר תמיד היה ג'ובר מת בשבילי זה שהם פעם בשנתיים קופצים ועושים איתו משהו זה לא אומר כלום...
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 20-03-2013 בשעה 02:27.

שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

אז תגיד גאון מי הכי טובים על מה אתה מסתכל שאתה רואה מתאבק?
    ותגיד כל מה שאתה חושב אחי
    אני לא חושב שהבנת את הדיון כלכך, הדיון היה בנוגע לבנייה ברסלמניה ולא הקרבות עצמם,
    ואם אתה חושב שהבנייה של רוק וסינה טובה, אין עם מי לדבר.

ותתחיל להרגיע את הדיבור המתנשא שלך.

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awesοme צפיה בהודעה
    אני לא חושב שהבנת את הדיון כלכך, הדיון היה בנוגע לבנייה ברסלמניה ולא הקרבות עצמם,

תן לי לנחש מתוך הפעמים הבודדות שרוק מגיע שניהם נמצאים בזירה ומתחילים לתת נאומים במשך חצי שעה וכשרוק לא נמצא סינה מגיע כל פעם לזירה ומדבר.

שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

ציטוט נכתב במקור על ידי goku81 צפיה בהודעה
    תן לי לנחש מתוך הפעמים הבודדות שרוק מגיע שניהם נמצאים בזירה ומתחילים לתת נאומים במשך חצי שעה וכשרוק לא נמצא סינה מגיע כל פעם לזירה ומדבר.
    בדיוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

אני לא חושב שהבנת את הדיון כלכך, הדיון היה בנוגע ל
    בנייה ברסלמניה ולא הקרבות עצמם,

צודק אחי כי אתה באמת חושב שזה גרוע ורק מראה כמה אתה לא מבין ברסלינג
    תבין הרעיון הוא ליצור מתח בין השניים ושנה שעברה סינה היה כל כך טוב בדיבורים שלו שהוא גרם להרבה רוק פאנס להפוך לסינה פאנס
    זה כל הרעיון בקרבות שלהם לבחור צד לפי ה"נאומים" סינה רוק זה לא עוד פיוד רגל של פייס נגד היל זה רעיון של צוות נגד צוות סיניישן נגד ברינג איט ומי ינצח בין שני אלה ועד רסלמניה הם נואמים אחד מול השני כדי שהקהל יבחר והם עושים עבודה מצויינת כי שניהם מלכים
    ובקשר אליך goku81 תמיד אתה משאיר לי את הרושם שאתה לא רואה WWE אז באיזה זכות אתה מלכלך עליהם ככה ?

משתמש מכור האוואטר של Capt. Miller
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

תבין הרעיון הוא ליצור מתח בין השניים ושנה שעברה סינה היה כל כך טוב בדיבורים שלו שהוא גרם להרבה רוק פאנס להפוך לסינה פאנס
    זה כל הרעיון בקרבות שלהם לבחור צד לפי ה"נאומים" סינה רוק זה לא עוד פיוד רגל של פייס נגד היל זה רעיון של צוות נגד צוות סיניישן נגד ברינג איט ומי ינצח בין שני אלה ועד רסלמניה הם נואמים אחד מול השני כדי שהקהל יבחר והם עושים עבודה מצויינת כי שניהם מלכים
    ובקשר אליך goku81 תמיד אתה משאיר לי את הרושם שאתה לא רואה WWE אז באיזה זכות אתה מלכלך עליהם ככה ?
    תגיד אתה רציני?הוא חושב שזה לא טוב,מה הקשר ללא מבין ברסלינג?סבבה אתה חושב שזה טוב תהנה יש דעות שונות מה הקשר למבין לא מבין?

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מלכלך? אני מציג עובדות, בין אם אני צופה או לא אני עדין אוהד רסלינג וכשאני מסתכל על הצורה בה מתנהל רוק כאלוף זה קצת מציק לי. רק שתדע לך אני כן חושב שהם הולכים לעשות קרב מעולה כמו שנה שעברה ואני הולך לצפות בו גם השנה. תקרא טוב מה רשמתי לך למעלה ותבין שהזלזול שלי זה לא ברוק ובסינה.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 21-03-2013 בשעה 00:43.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect