אהלן,
קיבלתי לפני כמה שעות סמס מבחורה שהיה לי קטע איתה לפני הרבה הזמן, היא רצתה שיהיה בנינו משהו רציני ואמיתי, אני ניצלתי אותה (מודה באשמה, יצאתי בן זונה. לא מתכחש לזה.) שכבתי איתה ואחרי זה פשוט לא עניתי לה יותר לסמסים ולטלפונים ופשוט הפכתי אותה ל-ONE NIGHT STAND כזאת. הבעיה שהיא נפגעה מזה, מאד, אבל מאד, כי היא הרגישה אליי דברים, אני נתתי לה סימנים שגם אני מרגיש ככה, מפה לשם פשוט זרמנו והצלחתי להכנס לה לתחתונים...
מפה לשם, קיבלתי ממנה היום סמס:
התקשרתי אלייה שעה אחרי זה (הפיקאפ הזה כנראה לימד אותי הרבה יותר ממה שחשבתי"היי חתיך, חשבתי כבר הרבה זמן על האס אמ אס הזה והחלטתי לעשות את הצעד הזה בסוף. התגעגעתי ואם יש לך זמן פנוי מתישו, לא מחייב...אז תחזיר לי תשובה"
), היא הסבירה שהיא יודעת שאני לא מחפש קשר רציני ואין לה שום בעיה עם זה, היא התנהגה כמו ילדה בעבר והיא רוצה שאני יקפוץ אלייה...
ועכשיו נעבור לעיקר
מפה יש לי שתי אפשריות חשיבה:
- "OMGGGG!!!! רגגגעעעע!! אז מה זה אומר? אני צריך עכשיו לדבר איתה בסמסים כדי להראות לה רצינות?? אני צריך להראות לה ערך עליון והתנהגות של גבר?? איך אני אמור להתנהג שאני יראה אותהה?? אני אמור לתת לה נשיקה בפה? בלחי? סתם חיבוק? אני צריך להוביל אותה? אני צריך להתנצל???? מה לעשותת??"
זה נקרא באנגלית צחה- To freak out, או בעברית עוד יותר צחה, להתחרפן.
האפשרות השנייה שאפשר לחשוב בה (והעדיפה):
- "וואלה...נסע אליה, נעצור בדרך נקנה איזה 2-3 בריזרים, נשב איתה קצת, נקשקש קצת...אני יראה לה שאני לא מתלהב ממנה יותר מידי, היא תשגע מזה...והופה..יש לי ערב מבטיח"
זה נקרא...ל - ה - י - ר - ג - ע חבר'ס. TO CHILL OUT
מה אני מנסה להגיד פה?
אתם חייבים להירגע, אתם חייבים להפסיק להשתולל כל פעם שנפתחת לכם הזדמנות עם בחורה חדשה..
כל בחורה! תרגעו את המחשבות שלכם! תפסיקו להשתולל ולהתחרפן מכל שטות קטנה!
לסיכום - תבחרו בדרך הנכונה ובזווית הנכונה להסתכל על הדברים.

"
), היא הסבירה שהיא יודעת שאני לא מחפש קשר רציני ואין לה שום בעיה עם זה, היא התנהגה כמו ילדה בעבר והיא רוצה שאני יקפוץ אלייה...
ציטוט ההודעה