קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] תאילנד: חייך, אתה עצור
    על ידי Kitce בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-02-2010, 10:13
  2. חדשה|נשים
    על ידי or2010 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 31-08-2008, 19:25
  3. חדשה|נשים
    על ידי or2010 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 17:07
  4. [חדשה מרעישה!!] אורטון נפצע במהלך ONS...
    על ידי YaniVOD בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 18:14
  5. תאוריה חדשה בקשר למשחק מייפל סטורי.
    על ידי KFC בפורום דיבורים
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-07-2007, 17:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

תאוריה חדשה - גדלת עם נשים במהלך חייך? אתה נטול פחד/התרגשות מהן.

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

ברירת מחדל תאוריה חדשה - גדלת עם נשים במהלך חייך? אתה נטול פחד/התרגשות מהן.

אז ככה, דיברתי על זה פעם עם מישו ושכחתי, עכשיו נזכרתי בזה שוב

גדלתי בלי אבא, רק עם אמא, חברות שלה היו מבקרות אותנו על בסיס קבוע (מילפיות רצח חשוב לציין, הייתי דלוק על אחת מהן שהייתי בן איזה 9)
    הרגשתי הכי בנוח שיש איתן כמובן, קיבלתי מחמאות על בסיס קבוע מהן "איזה בן יש לך, הלוואי עלי" למרות שהייתי חרא ילד חחחחחחחחח סופרנני הייתה מתחרפנת ממני ומההתנהגות שלי

ביסודי כל הבנות אהבו אותי כי הייתי "הילד המופרע" שעושה בלאגן בשיעורים וצחוקים, אפילו שהייתי בכיתה ד' נגיד בנות אפילו מכיתה ו' (שהיו נראות לי אז גדולות רצח כמו שמילפיות נראות לנו עכשיו) אהבו אותי ותמיד רצו לחבק אותי, כל המורות אהבו אותי, והבנים אהבו להסתובב איתי כי הייתי כיפי כזה ואהבתי לצאת ולשחק בחוץ, שהיו נגיד חגים והיינו צריכים לכתוב ברכה למישו אחד שאנחנו הכי אוהבים, כל הכיתה הייתה כותבת לי
    היה לנו עוד ילד בשכבה, מהאלה שמסתובבים רק עם בנות אבל עליו כולם חשבו שהוא גיי, הייתי גרסא "סטרייטית" שלו - הסתובבתי עם כולם חח כמובן שלא הייתה לי חברה ול התנשקתי כי הייתי ילד אחושרמוטה וזה לא עניין אותי וכל מה שחיפשתי זה לצאת החוצה, לשחק כדורגל, פוגים, לזרוק נפצים לחלונות, לשגע אנשים וכו'
    גם אחרי התיכון כולם זוכרות אותי בשכונה ההיא ופעם עברתי שם עם חבר ומישי מהיסודי ראתה אותי והתלהבה רצח חחח

בחטיבה היה לי חרא כי עשינו טעות והעבירו אותי עיר והייתי לבד, הסיפור הקלאסי קיצר זה לא מעניין

בתיכון חזרתי להיות מה שהייתי ביסודי רק בגרסא יותר בוגרת, הסתובבתי עם יותר בנות מבנים (היה לי רק איזה 2-3 חברים שהם היו כמו אחים בשבילי וזהו, בקושי הסתובבתי עם בנים), הייתי הרבה פעמים ידיד הכי טוב של בנות (מרצוני החופשי אגב בניגוד להרבה שנכנסו לאיזור הידידות עם מישי שהם היו דלוקים עליה), מה ש"דחף" אותי למעגלים חברתיים שהרוב בהן בנות ואפילו כמה גייז (זרום גם עם גייז?) הרגשתי הכי בנוח עם בנות, לא חשוב איך הן נראו או מי הן היו, וכשאתה חשוף לכזאת כמות של בנות אתה מתרגל אליהן

מה הנקודה שלי פה?
    שפעם אירגנתי ישיבה בים באשקלון, הבאנו נרגילה, כמה בירות והתיישבנו
    באו בנות שוות רצח (שהכרתי אולי אחת מהן), מהסוג שגברים מתרגשים מהן, חברות של איזו אחת שהייתי מסתובב איתה הרבה והייתי הידיד הכי טוב שלה וחבר של חבר שלה. קראתי ל2 חברים שלי להצטרף - חבר'ה טובים,לא כובעים או חנונים בתולים. חבר'ה קלאסיים - גדלו בסביבה "גברית" רוב החיים שלהם, יותר חברים מידידות וכו'...

פתאום אני קולט שהם שקטים, הם מתרגשים, הם לא עצמם.
    אחרי הישיבה שאלתי אותם אם הכל בסדר אז אחד מהם אמר לי "שמע לאדע איך אתה כזה משוחרר ולא מתרגש ש5 כוסיות יושבות איתך, אני אישית לא מסוגל להשתחרר בלי לשתות איתן". הם אמרו שאין להם בעיה להשתחרר עם בנות רגילות או מכוערות אבל שהם רואים מישי כזאת הם מתחרפנים, ואם זה מספר גדול של כאלה אז הAA משתק אותם.

ושמתי לב שהוא לא לבד או עם בנות ממוצעות כאלה, הוא משוחרר וזורם, אבל עם כוסיות ודוגמניות הוא חוטף AA משתק. מה שלי בחיים לא קרה, אף פעם לא הרגשתי שאני "שקט ליד כוסיות אבל רועש ליד החברים והכונפות"

התאוריה שלי לזה, שאם גדלת עם נשים רוב החיים שלך, אתה מתרגל לנשים ולא מרתגש מהן ואין לך תבעיה של "רועש עם חברים שקט עם בנות" מה שיש אולי לרוב מי שאני מכיר.

מה דעתכם?

2. קישורים ממומנים

רשמתי לך משהו דומה באשכול אחר, שבו הגבת לי שאין לזה קשר. ודווקא כן יש לזה קשר לחשיבה שלך וההתנהגות שלך עם נשים לפי איך שגדלת.
    גם אני גדלתי רוב השנים שלי עם אם חד הורית ו-2 אחיות, אבל זה לא אומר שאני מסתובב רק עם בנות עכשיו. ההפך, יותר קל לי להסתדר עם גברים מכיוון שאף פעם לא הכרתי את המין השני במשפחה וזה כנראה סוג של מטרה שאתה מציב לעצמך כשאתה מנסה להתחבר לחבר'ה אחרים וללמוד אותם.
    וכן, גם אני לא ממש מתרגש לדבר עם נשים יפות גם אם יש להן חבר לעומת גברים אחרים זה לא חוסם אותי, אבל לפעמים זה מוריד לי ברגע שאני מגלה כמה טיפשות הן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

לא קשור לכלום אני בתור ילד הייתי ילד חלומי אין אחת שלא הייתה עוצרת את אמא שלי בקניון להגיד לה וואו מזה הילד הזה? כל הדודות כל הנשים של האחים של אמא שלי ואבא שלי היו אומרים לאמא שלי איזה ילד איזה ילד ועד עכשיו איזה חתיך אתה איזה חתיך אתה

אין קשר..אל תערבב בשר וחלב

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כשהייתי קטן תמיד הייתי מוקף בחברות של בת דודה שלי שהן היו בנות 18~20 ככה וגם אחיות שלי מרוסיה אחת אפילו התעסקה בחשפנות (הפסיקה כבר) אז די התרגלתי ואני לא מתרגש למרות שתקופת המעבר כן מישראל לקנדה כן השפיעה עליי והייתי לי תקופת של יובש שנהייתי בנאדם אחר לגמריי והייתי צריך שנה כדי להתאושש מהחרא הזה (זאת הייתה תקופה שבנות הפסיקו להכנס בכלל לחיים לשלי והייתי מתרגש מכל בחורה) וטוב שהתקופה הזאת נגמרה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מנהלים, אולי חלאס כבר להעיף את טיילר מהפורום?

לא חסר סיפורים על היה אלוף בילדות היה חמוד פתאום גדל עם השנים נהיה מופנם וכל החרטא הקלאסית
    ככה שלא יודע כמה זה קשור אבל ההגיון אומר שיש קצת או קצת הרבה קשר
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

חבל שאתה מתווכחים פה, זה מוכח על פי מחקרים ומבדקים שנעשו על אלפי אנשים שגדלו בסביבת מחייה עם שני הורים או עם הורה יחיד כמו לדוגמה חלק ממאמר ברשת:

Sometimes children of single parents do better than children of married parents. For example, a study of hundreds of 10- to 14-year olds and their parents showed that in their day-to-day lives, single parents were friendlier to their children than were married parents. The children of single parents also spent more time with people in their extended families than did the children of married parents.

Sociologists who have studied single mothers of different races, classes, and sexual orientations have found that those mothers are rarely raising their children single-handedly. Instead, they have networks of friends and relatives and neighbors who care about them and their children, and have been part of their lives for years.
    I agree with the traditionalists about stability: It is good for kids. So is the comfort of knowing that you can walk outside the door of your family home and have other adults who believe in you. Adults who have cared about you for as long as you can remember. Many children of single parents have the stability and security of a loving parent and a supportive network.
    @ClockworkOrange מה בדיוק לא קשור פה? אם לא גדלת בסביבת חד הורה זמן מה זה באמת לא קשור אליך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

דוקא כל הזמן אמרו לי ההפך
    אמרו לי "מי שגדל בלי אבא יצא קוקסינל" או "מי שגדל בלי אבא יצא בכיין בטא כזה" ו"מי שגדל בלי אבא בחיים לא יהיה גבר אלא PUSSY"

כבר לא יודע לאיזה תאוריות להאמין ולאיזה לא

למרות שלדעתי לגדול עם ישראלי ממוצע בתור אבא זה בושה ולא יתן לך כלום...כי האישה כך או כך שולטת בבית...מה לעשות זה התרבות בכל העולם כמעט חוץ ממדינות ערב ומדינות כמו תאילנד ואפריקה (וגם שם זה מתחיל להדרדר) חוץ ממקרים בודדים שהגבר הוא השולט בבית..

ראיתי איך חברים שלי שגדלו עם אבא נהיו...PUSSYS כאלה כנועים לאישה..זאת כנראה הסיבה למה אף פעם לא הייתי כזה כי לא ראיתי אף פעם איך שאישה צועקת ומרביצה לבעל שלה והוא עומד על הברכיים ומבקש סליחה (סיפור אמיתי אגב, לא האמנתי למה ששמעתי)...זה פשוט נראה לי כ''כ דפוק עוד בגיל 5.

אלא אם כן אתה גדל עם אבא ששולט בבית והוא מצליח ומביא המון כסף ולא נותן לאף אישה להשפיל אותו..זה כבר משו שבאמת עוזר לך להצליח בחיים אבל תכלס כמה כאלה כבר יש? 1% מהאלה שנשויים?

זה למה המוסלמים חכמים, לא נותנים לנשים כוח והם מעצמה. בניגוד למדינות המערב שהם בדיחה ויקרסו בקרוב והאישה יכולה לכרות לגבר תידיים והרגליים והוא לא יעשה לה כלום
    גם במשפחה שלי יש תרבות דומה, חינכו אותי שאם אני מביא אישה לבית שלא נותנת כבוד אני עף החוצה ביחד איתה...

מי שנותן לאישה כוח יאכל אותה ובענק, המוסלמים ישתלטו בעולם בקרוב מאוד כי יש להם תרבות נורמלית שיש בה כבוד לגבר במשפחה ולא נותנים לאישה לעשות שטויות. ככה זה צריך להיות, אישה לא צריכה לצאת מהבית בכללל בלי ליווי.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 21-03-2013 בשעה 03:29.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

תאמת שאני לא מתרגש ממישהי יותר בגלל שהיא כוסית... להיפך זה שהיא כוסית זה רק נותן לי יותר מוטיבציה להתחיל איתה ולהשיג אותה... מבחינתי נשים זה נשים לא אכפת לי אם היא כוסית ממוצעת או כונפה אני מתייחס לכולן אותו דבר בדיוק, (מהבחינה שאני מתרגש מכל אלה באותה רמה או יותר נכון לא מתרגש.... חחחח אתם יכולים לראות אותי עם בר רפאלי ואני כולי יהיה אדיש זה לא משנה)
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-03-2013 בשעה 03:43.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    תאמת שאני לא מתרגש ממישהי יותר בגלל שהיא כוסית... להיפך זה שהיא כוסית זה רק נותן לי יותר מוטיבציה להתחיל איתה ולהשיג אותה... מבחינתי נשים זה נשים לא אכפת לי אם היא כוסית ממוצעת או כונפה אני מתייחס לכולן אותו דבר בדיוק, (מהבחינה שאני מתרגש מכל אלה באותה רמה או יותר נכון לא מתרגש.... חחחח אתם יכולים לראות אותי עם בר רפאלי ואני כולי יהיה אדיש זה לא משנה)
    רק חבל ש90% מהגברים לא כאלה..

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מנהלים, אולי חלאס כבר להעיף את טיילר מהפורום?
    מנהלים SADCUNTS שמעודדים אינסלים הייטרים שפותחים אשכולות על כמה שאני "אוחצ'ה משתמט בן זונה" אבל מסלקים מישו שבאמת תורם משו לקהילה פה.

once a sadcunt, always a sadcunt

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

בעיקרון אני מסכים איתך...כשאתה נחשף לדברים מלחיצים בגיל צעיר ואתה גודל לתוך סיטואציות מסוימות אז כשאתה מתבגר אז אתה כבר פחות/לא מפחד או מתרגש מסיטואציות מסוימות או מאנשים מסוימים....בגלל זה אני מעודד אנשים לעבור את מסכת הפחד הזאת (ולא משנה באיזה גיל הם), בשביל להתגבר על הפחדים שלהם ולצמוח יותר חזקים....ובגלל זה אני מאוד מאמין בתוכניות כמו DC, אפילו אם אתה/ם חושבים שזה מעפן וכובעי וחרא.
    אני לא מדבר על זה מנקודת המבט של אומנות הפיתוי, אלא מנקודת המבט של להתמודד עם הפחדים שלך, וכשאתה עושה דברים שמפחידים אותך בצורה כזאת אינטנסיבית אז אתה מתפתח בהתאם.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טיילר אתה חסין כוסית

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לי דווקא יותר קל לדבר עם כוסיות... אני מרגיש שהן שוות אותי.
    אבל אם הן משחקות יותר טוב ממני או לא רוצות אותי בצורה מוחצנת... בחלק מהפעמים זה יגרום לי להתרגש.
    בכל מקרה, אני לא גדלתי ליד בנות והשתניתי בקטע של הרוגע. עכשיו אני מרגיש הכי טבעי בעולם ליד בנות.
    אבל כן, זה דורש להתרגל, וגם יש היגיון במה שאתה אומר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

דווקא בזמן האחרון כשבחורה משחקת לי משחקים ועושה לי כל מיני טריקים מטומטמים כאלה של פיקאפ, זה מיד מוריד לי ממנה..פעם זה לא היה ככה.
    פעם שבחורה הייתה משחקת אותה קשה להשגה, הייתי מתלהב. היום כשבחורה עושה את זה, אני פשוט חותך ממנה והולך על חברה שלה..אין לי כוח למשחקים כבר.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect