אז ככה, דיברתי על זה פעם עם מישו ושכחתי, עכשיו נזכרתי בזה שוב
גדלתי בלי אבא, רק עם אמא, חברות שלה היו מבקרות אותנו על בסיס קבוע (מילפיות רצח חשוב לציין, הייתי דלוק על אחת מהן שהייתי בן איזה 9)
הרגשתי הכי בנוח שיש איתן כמובן, קיבלתי מחמאות על בסיס קבוע מהן "איזה בן יש לך, הלוואי עלי" למרות שהייתי חרא ילד חחחחחחחחח סופרנני הייתה מתחרפנת ממני ומההתנהגות שלי
ביסודי כל הבנות אהבו אותי כי הייתי "הילד המופרע" שעושה בלאגן בשיעורים וצחוקים, אפילו שהייתי בכיתה ד' נגיד בנות אפילו מכיתה ו' (שהיו נראות לי אז גדולות רצח כמו שמילפיות נראות לנו עכשיו) אהבו אותי ותמיד רצו לחבק אותי, כל המורות אהבו אותי, והבנים אהבו להסתובב איתי כי הייתי כיפי כזה ואהבתי לצאת ולשחק בחוץ, שהיו נגיד חגים והיינו צריכים לכתוב ברכה למישו אחד שאנחנו הכי אוהבים, כל הכיתה הייתה כותבת לי
היה לנו עוד ילד בשכבה, מהאלה שמסתובבים רק עם בנות אבל עליו כולם חשבו שהוא גיי, הייתי גרסא "סטרייטית" שלו - הסתובבתי עם כולם חח כמובן שלא הייתה לי חברה ול התנשקתי כי הייתי ילד אחושרמוטה וזה לא עניין אותי וכל מה שחיפשתי זה לצאת החוצה, לשחק כדורגל, פוגים, לזרוק נפצים לחלונות, לשגע אנשים וכו'
גם אחרי התיכון כולם זוכרות אותי בשכונה ההיא ופעם עברתי שם עם חבר ומישי מהיסודי ראתה אותי והתלהבה רצח חחח
בחטיבה היה לי חרא כי עשינו טעות והעבירו אותי עיר והייתי לבד, הסיפור הקלאסי קיצר זה לא מעניין
בתיכון חזרתי להיות מה שהייתי ביסודי רק בגרסא יותר בוגרת, הסתובבתי עם יותר בנות מבנים (היה לי רק איזה 2-3 חברים שהם היו כמו אחים בשבילי וזהו, בקושי הסתובבתי עם בנים), הייתי הרבה פעמים ידיד הכי טוב של בנות (מרצוני החופשי אגב בניגוד להרבה שנכנסו לאיזור הידידות עם מישי שהם היו דלוקים עליה), מה ש"דחף" אותי למעגלים חברתיים שהרוב בהן בנות ואפילו כמה גייז (זרום גם עם גייז?) הרגשתי הכי בנוח עם בנות, לא חשוב איך הן נראו או מי הן היו, וכשאתה חשוף לכזאת כמות של בנות אתה מתרגל אליהן
מה הנקודה שלי פה?
שפעם אירגנתי ישיבה בים באשקלון, הבאנו נרגילה, כמה בירות והתיישבנו
באו בנות שוות רצח (שהכרתי אולי אחת מהן), מהסוג שגברים מתרגשים מהן, חברות של איזו אחת שהייתי מסתובב איתה הרבה והייתי הידיד הכי טוב שלה וחבר של חבר שלה. קראתי ל2 חברים שלי להצטרף - חבר'ה טובים,לא כובעים או חנונים בתולים. חבר'ה קלאסיים - גדלו בסביבה "גברית" רוב החיים שלהם, יותר חברים מידידות וכו'...
פתאום אני קולט שהם שקטים, הם מתרגשים, הם לא עצמם.
אחרי הישיבה שאלתי אותם אם הכל בסדר אז אחד מהם אמר לי "שמע לאדע איך אתה כזה משוחרר ולא מתרגש ש5 כוסיות יושבות איתך, אני אישית לא מסוגל להשתחרר בלי לשתות איתן". הם אמרו שאין להם בעיה להשתחרר עם בנות רגילות או מכוערות אבל שהם רואים מישי כזאת הם מתחרפנים, ואם זה מספר גדול של כאלה אז הAA משתק אותם.
ושמתי לב שהוא לא לבד או עם בנות ממוצעות כאלה, הוא משוחרר וזורם, אבל עם כוסיות ודוגמניות הוא חוטף AA משתק. מה שלי בחיים לא קרה, אף פעם לא הרגשתי שאני "שקט ליד כוסיות אבל רועש ליד החברים והכונפות"
התאוריה שלי לזה, שאם גדלת עם נשים רוב החיים שלך, אתה מתרגל לנשים ולא מרתגש מהן ואין לך תבעיה של "רועש עם חברים שקט עם בנות" מה שיש אולי לרוב מי שאני מכיר.
מה דעתכם?

ציטוט ההודעה