אתם עובדים במקום כלשהו, מגיעה ילדה מאוד מאוד יפה וכוסית לקנות משו עם סבתא שלה..
עכשיו אתה רואה שהיא מעוניינת וגם אתה כי נוצר איזה מתח באוויר בניכם חיוכים מתחלפים מבטים וכו'..
הייתם מתחילים איתה?
אתם עובדים במקום כלשהו, מגיעה ילדה מאוד מאוד יפה וכוסית לקנות משו עם סבתא שלה..
עכשיו אתה רואה שהיא מעוניינת וגם אתה כי נוצר איזה מתח באוויר בניכם חיוכים מתחלפים מבטים וכו'..
הייתם מתחילים איתה?
|
|
לא הייתי מתחיל איתה בצורה ישירה תאמת, סתם מתוך כבוד לסבתא שלה..זה פשוט לא מתאים להתחיל עם מישהי כשסבתא שלה לידה, לפי דעתי..יש פה משהו דפוק מבחינה מוסרית בעיניי.
אבל כן הייתי פשוט פותח שיחה...משו בסגנון:
"שלום, אפשר לעזור לכן?" וכשאתה אומר "לכן" תיצור קשר עין חד עם הבחורה, אל תסתכל שניהן.
....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:24.
זה די לא מקצועי להתחיל עם אנשים במקום עבודתך, אם איבוד מקום עבודתך לא חשוב לך אז לך על זה. בכל מקרה, במקום העבודה חשוב לשמור על קו מקצועי ולהיות נחמד גם אליה וגם אל סבתא שלה... יכולת לשאול את הסבתא "במה היא השתמשה כדי להביא אותה לעולם?" וכל מיני מחמאות שתרגיש שאתה מתחיל עם הבחורה אבל לא באופן ישיר.
תהיה בנוח גם איתה, גם עם אמא שלה, וגם עם סבתא שלה תראה להן כמה אתה נחמד, יכולת לבוא ולהגיד לה לפני הסוף "בואי נחליף מספרי טלפון ככה שאם תצטרכי איזה הנחה בחנות דברי איתי לפני שאת באה, לבדוק אם אני בחנות" זה ירגיש טבעי, ולא כמו משהו שעבדת קשה בשבילו או שמא תשמע נואש למספר שלה ואתה עדיין שומר על הקו המקצועי.
נערך לאחרונה על ידי boris02; 20-03-2013 בשעה 22:20.
נהה הייתי מוותר. ליד סבתא? לא נעים.