קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-12-2011, 00:54
  2. נקודה למחשבה
    על ידי saidclean בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-03-2009, 11:04
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-04-2006, 15:07
  4. נקודה למחשבה.
    על ידי Knuffles בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 17:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

מהו ביטחון עצמי? כיצד תשיג ביטחון עצמי? - נקודה למחשבה השבוע

ברירת מחדל מהו ביטחון עצמי? כיצד תשיג ביטחון עצמי? - נקודה למחשבה השבוע

ביטחון עצמי ;
    האמונה של אדם ביכולתו להצליח במעשיו או בצדקת דרכו או בנכונות החלטותיו.

מספר שאלות שמצאתי ברשת שיוכלו לעזור לך להבין טוב יותר היכן אתה עומד. ענה בחיוב או בשלילה על כל אחת מהשאלות.
    1. האם אתה מתקשה לקבל החלטות לבדך כי אתה לא סומך על עצמך
    2. האם בקבלת החלטה אתה מתייעץ עם אחרים ונוטה להחשיב את דעתם יותר מאשר את דעתך?
    3. האם כאשר מישהו מבקש ממך משהו, אתה תיטה לבצע אותו גם אם לא מתחשק לך או אם אין לך זמן לכך?
    4. האם אתה עסוק בשאלה איך אנשים יגיבו לדבריך, למעשיך, מה הם חושבים עליך?
    5. האם תכוון את התנהגותך, דיבורך, עפ"י דעתם של אחרים? האם אתה נוטה לרצות אחרים?
    6. האם כשאינך מצליח במשימה מסוימת זה מעורר בך תחושה שאתה לא שווה?
    7. האם כשאתה מצליח במשימה מסויימת אתה נוטה לייחס זאת לנסיבות חיצוניות? (למשל: זה לא שהצלחתי במבחן, פשוט במקרה היה מבחן קל)
    8. האם כשאתה מצליח במשימה מסויימת אתה רואה זאת כמובן מאליו, אבל כשאתה נכשל באותה משימה אתה רואה בכך כישלון אישי?
    9. האם טעויות שעשית נחוות בעיניך כבלתי נסבלות?
    10. האם אתה נוטה לדחות משימות או להימנע מהן כי אתה חושש שמא לא תצליח בהן?
    11. האם כאשר אתה ניגש למשימות שדרושות קבלה או הכרה כמו ראיון עבודה או דייט, יש לך הרגשה שבטח לא יקבלו אותך?
    12. האם כשאתה מקבל פידבק חיובי מאחרים אתה מרגיש תחושת זיוף, כאילו שהם לא ממש 'עלו עליך' ושהצלחת להערים עליהם בהצלחתך?
    • אם ענית על שאלות 1-5 בחיוב, נראה שאתה סובל מבטחון עצמי נמוך במיוחד בסביבת אחרים ובהשוואה אליהם.
    • אם ענית על שאלות 6-12 בחיוב, נראה שגם ללא נוכחות אחרים, אתה שיפוטי וביקורתי כלפי עצמך ונוטה להעריך את עצמך באופן שלילי.

כיצד תשיג ביטחון עצמי עם בחורות? אני מכיר דרך נורא אפקטיבית ומקורית שתבנה לך ביטחון עצמי מהר מאוד במידה ותתאמן ותאמץ אותה. פשוט מאוד, תחשוב על משפט אחד שהיית רוצה להעביר לבחורה, משפט מצחיק או שנון כמה שיהיה, גש לבחורה שנראית לך ושלוף לה אותו. חכה 2 שניות, ותאמר לה "להתראות ויום טוב".

אין צורך להציג את עצמך, אין צורך להגיד סליחה או להצטער על כך אחרי זה, שלוף את המשפט ותמשיך לדרכך. תהיה בטוח שאתה מסתכל על העין השמאלית שלה כשאתה מעביר לה את המשפט. אם תסתכל על אזור אחר או כל מקום שהוא לא העין השמאלית שלה, תאבד את כל הפוטנציה שבדבר.

לא משנה איזה משפט תחשוב, כל משפט הוא טוב. בדרך כלל עדיף שהמשפט יהיה קשור למשהו שמסביב או משהו שקשור לבחורה. אם אין לך מה לומר, תאמר מה שנראה לך הכי טוב באותו הרגע.

מלכתחילה אתה יודע שהיא לא הולכת לדחות אותך ואתם לא הולכים יחד הביתה. אתה לא נותן לה הזדמנות, אתה יודע בבטחה ב-100% שאתה בעל השליטה כאן בשיחה ובמה שקורה הלאה.

הבחורה תבהה בך ותהיה המומה למשך כמה רגעים, הפתעת אותה לגמרי והיא בעצמה תנסה לנתח מה הרגע קרה.

בשני צעדים פשוטים גרמת למישהי להיות מבולבלת. זה לא בגלל מה שאמרת לה, אלא בגלל שאולי היא לא רגילה שניגשים אליה עם משפט מוזר ואז הולכים. המשפט יחדור אליה חזק הרבה יותר רק אחרי שתלך.

עכשיו אחרי שני צעדים שכבר התרחקת קצת ממנה, תעיף אליה מבט שובב עם חיוך, תראה איך היא מסתכלת עליך. היא תנסה להבין כיצד הלכת ודחית אותה ככה. תמשיך ללכת, אל תעצור! גם היא קוראת לך לחזור. תזכור - אתה לא ממלא אחר הפקודות שלה.

כשאתה כמה מטרים ממנה, היא כבר לא מאיימת כל כך עליך. כלומר לא אכפת לך מה תהיה תגובתה. זהו אחד מהדברים הקלים לבצע, ישבור את הקרח בינך לבינה בתוך שניות. אם תרצה, תוכל לחזור אליה אחרי זה. זה תלוי מה הייתה התגובה שלה, לשיקולך בלבד.

עם הזמן תוכל לראות את התגובות של הנשים, תוכל לקרוא אותן טוב יותר. אם תבחר לחזור לאחר זמן מה, רוב הסיכויים שהיא כבר לא תדחה אותך כי התחלת את תהליך המשיכה אליה לפי מה שגרמת לה. כמובן גם גרמת לעצמך להיראות בעל ערך גבוה, לא תלותי, ויכולת קריאת התגובה שלה לטובתך.

נסה לעשות את זה כמה שיותר פעמים עם כמה שיותר בחורות, זה בונה את הביטחון העצמי שלך וגורם לך לשבור את הקרח בשניות ב-100% בקלות. השתמש בזה עד שכבר לא תצטרך את זה. אם תרגיש צורך להמשיך והשתעשע כמובן אתה מוזמן.

הדבר הבא מכוון עבור בחורות שהן במדד של 8-10. בבקשה אל תשתמשו בזה על בחורות מתחת לזה, בחורות שלא נראות טוב, אתם תפגעו בהן ותרסקו אותן. תשתמשו במשפט מצחיק, אבל לא משהו שיגרום להן להיעלב.

תסתכלו על מה היא לובשת ותאמרו לה "בכל פעם שתראי אותי צוחק במשך הערב, אני מבטיח שזה לא בגלל.... (הנעליים שלך; לדוגמה)".
    תלך ממנה אחר צעד או שניים, תסתובב ותגיד לה "טוב בסדר שיקרתי, זה לא בגלל זה." תחייך צחוק שובב ותמשיך לדרכך.

זהו דבר שעובד וכל כך חזק, מכיוון שכל בחורה בין 8 ל-10 כאשר היא מתכוננת לערב היא משקיעה הרבה זמן ומחשבה מה היא הולכת ללבוש ואיך היא הולכת להיראות. ונעליים זה אחד מהדברים הראשונים ברשימה.

בשביל בחורות מהמדד הזה זה ממש כמו יצירת אומנות. הם מבזבזים הרבה מאוד כסף וזמן על המראה שלהן תרתי משמע. אתה מפיל אותן מהצוק שהן נמצאות בו, ומכניס אותן אל בלבלה מטורפת. כמו הדבר הקודם שהסברתי, הבחורה תהיה המומה ומבולבלת ממך, וזה חיובי עבורך ואיך שהיא תופסת ממך מאותו רגע.

הופעת משום מקום בטווח הראייה שלה. מראה לה עד כמה הערך שלך גבוה כאשר אתה ניגש אל מישהי שהיא 10, בא וצוחק על כל המאמץ וההשקעה שהיא הקדישה. לרגע זה גורם לה לתהות האם היא באמת לא מלכת העולם וכל החרא שהיא חושבת שהיא.

ואתה בא ניגש אליה, והולך. משאיר אותה מבולבלת האם אתה באמת צוחק עליה בהמשך כשהיא תסתכל עליך. כנראה היא בחיים לא קיבלה תגובה כזו של גבר שצחק לה בפנים. אתה הראשון, הראשון שמציב לה אתגר ומציב את עצמך אצלה במקום אחר מהבחורים האחרים. היא כנראה תגיב בעצבנות או תתרגז עליך, אבל היא יודעת מעתה ואילך שהיא לא מעליך אלא מתחתיך, אתה עכשיו מלך העולם עבורה.

בוריס.

2. קישורים ממומנים

שמע אחי, לדעתי יש המון דברים חכמים שאתה רושם כאן ואתה תורם המון אבל יש פה לדעתי קצת זיוני שכל ואוננות מנטאלית... אני לא באמת מאמין שהעין השמאלית של הבחורה זה מה שיגרום לה להזדיין איתך... כמו שאני לא מאמין גם בכל הטקטיקות למיניהן אני מאמין בפשוט לזרום...

שמע אחי יש לי גם חבר כזה בסגנון שהוא כל הזמן מזיין לי את השכל בוא תלמד ממני בוא תראה... אז נכון הוא ניגש לבנות ומדבר איתם דוגרי אבל שמע הבנאדם פשוט מקבל מבטים מבנות כאילו הוא איזה פסיכופת שחזר מטירה ובכללי אנשים אומרים עליו שהוא נהיה מוזר אפילו הקרובים שלו... אני באמת רוצה לפתוח אשכול על זה בקרוב כדי לוודא שאני זה שצודק בוויכוח שיש לי איתו ולא הוא... ואם הוא צודק אז אני כנראה יש לי הרבה מה לשנות בעצמי אבל זה כבר אופטופיק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בוריס הפוסטים שלך באמת יראו יותר טוב בלי כל הבולשיט של הפיקאפ...זרוק את כל מה שלמדת לפח כי זה לא רלוונטי, בנות לא באמת נמשכות ל"מנהיג של החבורה" וזה לא משנה באיזו עין תסתכל עליהן. לאף אחד לא אכפת. כל מה שחשוב זה הLMS, כל עוד ישך LMS ברמה מסויימת אתה מסודר...אם לא הולך לך עם בנות כנראה שהLMS שלך לא גבוה מספיק. נקודה.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

אני לא פיקאפ ארטיסט, אלא דוגל בשיפור עצמי, בהווה, שיחד עם זה אני מכיר את צורת הפסיכולוגיה העובדת 100% על נשים ספציפית מכל מיני מקורות. בסך הכל נתתי שני תרגילים לצורך דוגמה בלבד. זה לא אומר שאתה צריך לעשות את זה בכל פעם, אבל זה באמת יכול לעלות לך את המוטיבציה בפעם הבאה שאתה יוצא לסידורים ורואה בחורה יפה בדרך.

אכן לא פירטתי כאן הרבה בנוגע לעין שמאל של הבחורה, אבל בקצרה ארשום שאתה קולע לכוון הרגשות שלה. זו פסיכולוגיה מוכחת. אפרט על כך בנושאים הבאים שלי עד כמה חזק זה... אתה תלמד איך לראות את המטריקס אצל בחורות כשאתה מדבר איתן.

טיילר, איפה ציינתי שצריך להיות מנהיג החבורה? אני לא מבין איך הגעת לזה.

כמובן אנשים שלא יודעים לשלוט במצב שלהם בכל רגע נתון, אנשים שרגילים לקבל את המצב כאילו זה עונש מאלוהים יהיה להם קשה לקבל את מה שרשמתי לעיל ללא ספק.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 21-03-2013 בשעה 04:28.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

יש שיטה טובה שתמיד עובדת ותמיד תעבוד והיא נקראת: לזרום!!!!

תאכלס כמו ש לטי אמר,אוננות מנטאלית ואני אומר לך את זה בתור מנהל אימון אישי שגם לי יש תקופות בהם אני מאונן מנטאלי וכל מה שקשור לבנות זה בדיוק מה שלא צריך לעשות!(את האוננות המנטאלית)

אני חושב שאני מתחיל להבין את התגובות שלכם יותר טוב עכשיו. יכול להיות שכל אחד מכם משתמש בטרמינולוגיה שונה ממני לכן לכל אחד יש הגדרה שונה לסיטואציה וקצת קשה להיכנס לאותו ראש כמוני.

קודם כל זה מופנה עבור הבחורים המתרפסים, אלו בעלי הביטחון העצמי הירוד ליד נשים.

אלו כמה מתוך דרכים רבות כדי לשבור את הקרח ולגרום לבחורה להתבלבל לגבי מה בעצם קרה מבלי לשים אותך במצב הלא נעים של "דחייה" שממנו אתה פשוט מדלג עוד לפני שהיא חשבה על זה.

יכול להיות שלא ציינתי וזה חלק די חשוב. העברת המסר, המשפט צריכה להיות בצורה כיפית ומשעשעת ולא רצינית ומשעממת.

מצידי שבנאדם אומר "לזרום" הוא בעצמו לא יודע לאן וזה די מתחמק. זה מצוין, אבל צריכה להיות מפת דרכים כלשהי, אחרת לא תגיע לאוצר בלב הים בחיים.

תודה על התגובות עד כה.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 21-03-2013 בשעה 05:59.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחלה מאמר בוריס, כל הכבוד אחשלי.
    בקשר לעין השמאלית הזאת..אני קצת מפגר חחח
    כשאני עמוד מול בחורה, אני צריך להסתכל לה על ימין או שמאל? ימין שלי זה שמאל שלה, שמאל שלי זה ימין שלה...זה מבלבל.

תכלס להגיד לך, אני לא חושב שמישהו יזכור להסתכל לבחורה בעין שמאל בזמן שהוא מדבר איתה רק כי רוב הילדים פה בפורום נחלצים משיחה עם בחורה ומתרגשים ממנה וזה גורם להם להתנתק מכל המחשבות והחלטות שלהם.

כשאתה עומד מולה FACE2FACE, בעצם העין השמאלית היא העין של יד שמאל שלך. זה באמת מבלבל בהתחלה וצריך לדעת לשלוט בזה טוב לפני שאתה מתחיל ללמוד דברים חזקים כמו זה. זה ממש כמו צ'יטים בחיים האמיתיים. אצלי זה כבר ברירת מחדל באופן יומיומי, בגלל זה אני יודע איך לא ליפול לתוך ה-FRIENDZONE ולהיות עבורה לפרטנר מיני פוטנציאלי כבר בדקות הראשונות. אפשר לזרום, אבל צריך להיות תמיד בשליטה גם כשאתה זורם יש קווים אדומים, אחרת תזרום לאן שהבחורה תחליט ולא לאן שאתה בדיוק רוצה.

נתת לי רעיון למאמר נוסף לקשר עין, תודה.

אני חושב שבאמת היה צריך קודם את המאמר לקשר עין אחי, ורק אז לדבר על העין השמאלית. כי כרגע זה נראה כמו משהו הזוי לחלוטין.

אבל בכללי אני אוהב את התגובות שלך פה, אז אחלה של אשכול. יותר מחכה לזה עם העין מתוך סקרנות

אם יש לך גם סרטונים ביוטיוב על הנושא וזה אתה יכול לצרף בכיף
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

ציטוט נכתב במקור על ידי Agent Chuck צפיה בהודעה
    אני חושב שבאמת היה צריך קודם את המאמר לקשר עין אחי, ורק אז לדבר על העין השמאלית. כי כרגע זה נראה כמו משהו הזוי לחלוטין.

אבל בכללי אני אוהב את התגובות שלך פה, אז אחלה של אשכול. יותר מחכה לזה עם העין מתוך סקרנות

אם יש לך גם סרטונים ביוטיוב על הנושא וזה אתה יכול לצרף בכיף
    אחי .. אתה לא טועה ?

למשל אתה עומד מול בחורה , אוקיי ? אתה צריך להתסתכל על עין שמאל שלה אז בגלל שהיא עומדת מולך אתה צריך להסתכל לה על צד ימין מהכיוון שלך .. ואז זה צד שמאל שלה ..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    כשאתה עומד מולה FACE2FACE, בעצם העין השמאלית היא העין של יד שמאל שלך.
    אז אתה מתכוון לעין ימין שלה, לא שמאל חחחח

לא חבר'ה, אתה מתבלבלים פה חח...
    היכולת לקרוא את הגוף של האחר באופן הפוך משלך יכולה באמת לגרום לך להרגשה מוזרה.

תחשוב שאתה מול מראה שבעצם מי שעומד מולך במראה זאת הבחורה, ככה בדיוק הסיטואציה שאני מתכוון שהעין שמאל שאתה מסתכל במראה זה בעצם עין ימין מנקודת המבט שלה! מנקודת המבט שלך זה עין שמאל. אם תרים את יד שמאל מול המראה זה צד העין שאתה מסתכל שמכוון לרגשות הבחורה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אניי אף פעם לא שמתי לב על איזה עין הסתכלו עליי, ואני מניח שגם בחורות לא שמות לב. בכל מקרה אני לא מאמין בקטע של המבט בעין שמאל, אבל אם יש לך מחקרים, אני אשמח לראות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בוריס, באמאשלי לא הבנתי כלום ממה שאמרת...
    Lets fuckin settle dis down
    כשבחורה עומדת מולי (לא צריך להסביר איך) אני צריך להסתכל לה על הימין שלה או על עין שמאל?
    עין ימין שלה זה בעצם שמאל שלה ועין שמאל שלה זה עין ימין שלה

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אניי אף פעם לא שמתי לב על איזה עין הסתכלו עליי, ואני מניח שגם בחורות לא שמות לב. בכל מקרה אני לא מאמין בקטע של המבט בעין שמאל, אבל אם יש לך מחקרים, אני אשמח לראות.
    לא מדובר במחקרים, מדובר בפסיכולוגיה של האדם. בדרך ללימודי תואר בפסיכולוגיה תלמד את זה. הכרתי כמה בחורות שסיימו תואר בנושא הזה ואישרו לי שזה חלק מה שלמדו שם. זה מסייע באבחון הבנאדם שמולך. עשיתי לך כאן קיצור דרך אבל לא פירטתי הרבה על זה. זה עובד גם על המין השני בדיוק אותו הדבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בוריס, באמאשלי לא הבנתי כלום ממה שאמרת...
    Lets fuckin settle dis down
    כשבחורה עומדת מולי (לא צריך להסביר איך) אני צריך להסתכל לה על הימין שלה או על עין שמאל?
    עין ימין שלה זה בעצם שמאל שלה ועין שמאל שלה זה עין ימין שלה
    קח לדוגמה את התמונה הזאת ותאר לך שאתה הגבר:

האם יש שאלות נוספות שלא עניתי? הכל מובן?

להבא אני אדאג לפרט יותר על המושגים שאני מציג כאן, חשבתי שזה פשוט מאיליו.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,882 | הודעות: 8,150,464 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect