קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Aviran בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-05-2006, 15:18
  2. אין לי משתמש אנונימי
    על ידי ~psysex~ בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 19:17
  3. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Sagi26 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 23:06
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 00:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

**משתמש אנונימי**

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל **משתמש אנונימי**

לפעמים אני מדפדף בפייסבוק וקולט, ילדים עם מאות לייקים בני 16-17,לא סלבס או משהו אבל אנשים שמכירים אותם באזור, הרבה תגובות , אנשים שנראים טוב לא שריריים ולפעמים גם שמנים , אותם אנשים שמחזיקים מהם באזור, תמונות עם בנות שוות מאוד, הרבה תמונות מיציאות, הרבה חברים, ומבין איפה טעיתי באותם גילאים, מה עשיתי לא נכון.. תמונות עם טרקטורונים, תמונות מחול , דברים שאנשים מתים לעשות.. זה מוריד לי מהמוטיבציה, ואני בן אדם שכול מי שפוגש אותי מת עליי והרבה מכירים אותי, אבל אין לי סטטוס, למה שבחורה תרצה אותי ולא אחד כמוהו, יעני אורגינל עזבו עכשיו שפת גוף תאמין בעצמך או שיש להם כסף וכו' אני עכשיו בחורה, למה שאני ארצה אותי אחד שאין לו סטטוס נראה טוב בלי כסף לבין אחד עם סטטוס בשמיים נראה טוב עם כסף... זה משגע אותי מה אני עושה .... אני עכשיו בצבא, כשאני חוזר לבית אין עם מי לצאת בדיוק, 95% אחוז מהפעמים אני נשאר בבית בשישי ואני לא איזה מכוער או טמבל פשוט עשיתי טעויות בגיל יותר צעיר שגרמו לחברים קרובים להתרחק ומאז זה מרגיש לי מוזר לבוא לאנשים להגיד להם אפשר לצאת איתכם בשישי, חשבתי על להעבור לגור ולהתחיל מחדש בעיר אחרת, דף לבן יהיה יותר קל להתחבר.. בקיצור, סרט..
    אני יגיב על השאלה אחרכך, כרגע ניתן לאחרים להגיב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

הייתי בדיוק במקום שלך... אהבו אותי והיה לי מלא חברים אבל איפשהו התחלתי לרדת ולרדת ולאט לאט חשבתי שמי שיש לו 1000+ חברים בפייסבוק ומצטלם עם בנות נראה שיש לו סטטוס וככה זה גם נקלט בעיניי כולם. זה לא תמיד נכון רק שתדע , אל תכנס לסרטים בגלל זה...
    מחקתי תפייסבוק. התחלתי לעבוד על עצמי חזק אם זה מכון טיפוח סגנון חיים הכל פשוט מתרכז בעצמי ועל הזין אחרים עכשיו באמת שזה סתם מכניס לסרטים
    תתרכז בעצמך... זה הכול

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תכיר אנשים מהצבא?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יותר מחצי מהאנשים האלה שאתה תופס מהם הם בתולים או זיינו אולי מישי אחת בחיים שלהם או נמצאים במערכת יחסים עם ישראלית ממוצעת.
    מדבר בתור אחד שהיה מסתובב עם כאלה פעם והכיר אותם טוב מאוד.

לא מבין מה הפניקה. מי ישמע ראית אותם בתמונות כאלה:

זה מה שאתה צריך לשאוף אליו ולא פייסבוק עם "מאות לייקים" שלא יתן לך כלום, ובטח שלא אם אתה איזה שמן.
    במקום לשחק בקקה של הפייסבוק תשפר את עצמך. "לטוס לחו''ל" זה כולה 4000 שקל אם לא פחות, אני מחרבן 4000 שקל. ואני לא עשיר בכלל. חודש וקצת של עבודה וישך יותר מזה והנה קח וטוס לחו''ל, מה אתה כ''כ לחוץ על זה?טרקטורון כמה עולה, 5 אלף? אני מחרבן גם את זה.
    לא מבין מה כ''כ מיוחד בתמונות האלה. מי ישמע הם דפקו לך תמונה עם 10 זונות VIP בתוך לימוזינה שהם מחזיקים בקבוק פטרון ביד אחת ושקית 10 קילו קוק ביד השניה. זה משו שאני מעריץ, לא ילדים בני 17 שטסו לבורגס וחושבים שהם טוני מונטנה.

תעבוד, תפתח תגוף, תאכל, תשתזף, תעשה תספורת בתזונה (אחרי צבא), תאמין לי שלא תהיה לך בעיה להשיג את מה שהם משיגים ומעבר אם תראה יותר טוב מהם.

לאן הגענו...אנשים מעריצים שמנים עם תמונות של ידידות שלהם ו100 לייקים...ואז אומרים שהאנשים שאני מעריץ "טמבלים".
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 01:43.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

תצא עם חברה' מהצבא. או שלאט לאט תבנה מעגל חברתי באזור שלך...

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

האמת שאתה צודק שאלה קשה... נפל לי האסימון בגיל 14 או בתחילת 15 שאשכרה הייתי מפספס אימונים או יציאות עם חברים כדי להיות בבית מול המחשב
    בגילאים האלה זה לא הקטע של ה"בניית סטטוס לעתיד" אני מסתכל על זה יותר לנצל תגיל, כי תראה בסרטים כל הזמן הדמויות עם המסיבות הזיונים השגעונות זה ילדים בגילאים
    15-16-17-18
    כי בגיל הזה לא צריכות להיות לך דאגות משום דבר, אתה צריך לעשות מה שבא לך בחיים אתה יותר לא תהיה בן 16, בחיים לא תהיה לך הזדמנות יותר לזיין בנות 16-17 במסיבה הרי כשאתה בן 25 אתה כבר לא תבוא לבנות 16-17 אפילו אם הן כוסיות על, ובגיל הזה יש לך הזדמנות לנצל את החיים עד הסוף.

זה כבר טוב שנפל לך האסימון אבל אני חושב שזה מאוחר מידי והייתי אומר לך לקחת חבר אחד ולהתחיל ללכת איתו לכל מועדון ומסיבה בעיר... יש לך את החבר האחד הזה כדי ללכת איתו? כי אם כן, זה מספיק. אתה מסודר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תגובה
    "הקטע הוא לא שאני מקנא בהם,פשוט היה לי ברור שאני נמצא במקום לא טוב אבל עדיין זה מראה לי כול פעם עד כמה, אני לא מכוער , בנות מגדירות אותי 8, הקטע הוא היציאות ביום שישי אין עם מי לצאת, חברים טובים שהיו לי פעם נעלמו, ונשארתי לבד, חברים מהצבא יש אבל גרים רחוק, אנשים מכירים אותי אבל עדיין זה מרגיש לי מוזר לבוא למישהו מהאזור שלי שאני לא רואה אותו שנים ולהגיד לו אני בא לשבת איתך, בגלל זה אולי הפתרון שלי הוא לעבור למקום חדש, שאוכל להתחיל מ0 , להתחבר לאנשים הנכונים וכו."

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תקופת יובש
    קורה לטובים ביותר, הבנאדם שהכי תפסתי ממנו והיה מפיק על בתקופת המולטיליין והTLV וכל השטויות האלה והביא תבחורות הכי שוות בארץ, כיום מסתובב עם בנות הרבה מתחת למה שהוא היה מסתובב איתן והייתה לו תקופה שהוא היה אינסל.

לא מבין מה אתה בבאסה. אני מבין לקנא באנשים שנראים כמו דוגמנים ומפוצצים על כסף על אמת, אבל לקנא בילד שמן בן 17 שעבד חודשיים וטס לבורגס? תגיד לי אתה אמיתי? הבטחון העצמי שלך ברצפה.. בשביל לעשות את מה שהוא עשה צריך רק חברים סטלנים (שמאוד קל למצוא אגב, אם אתה סטלן בעצמך הם יבואו אליך אחי), לעבוד חודשיים וזהו. לא פחות ולא יותר. זה נראה לך קשה??

אני אומר את זה כי גמאני פעם הייתי כמוך, בחטיבה נגיד שהייתי חנון מת ילד מייפל מסריח אמרתי "וואי איזה חיים יש להם אפילו יותר טובים משל בראד פיט ודונלד טראמפ" שבפועל הם היו סתם בתולים שהסתובבו עם 352355353 בנות וטסו לחו''ל פעם בשנה וקנו טרקטורון ב10 אלף. באמת שזה לא כזה וואו, אני הגעתי ליותר מזה ואני מחשיב את עצמי עני ולא כזה תותח.

עזוב שטויות ישך תסביכים מהעבר..בראש שלך ה"מקובלים" עדיין אלוהים ואתה אפס...שבפועל הם לא רחוקים להיות מהמצב שלך.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 21:00.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תגובה
    טיילר אחי אתה לא מבין משהו כפרה אני לא מקנא באף אחד,אני לא אפס אחי מחזיקים ממני ואני מחזיק מעצמי מעל ומעבר וברוך השם יש לי דברים שאין לאנשים אחרים , אבל בפועל הגענו לגיל כזה שכול אחד יש לו את החברים שלו את הפינה שלו ואני לא רוצה להדחף לאף אחד.
    לא רוצה לזיין כול יום ולא רוצה לטוס לחו"ל כול יומיים רוצה להתחיל הכול מחדש .
    עד לפני הצבא הייתי אחד שמסתובב ברחוב אחי כול היום, והיום אני בקרבי ככה שיש ברוך השם טונה חברים במסגרת שלי אבל מחוץ עליו אין לי כלום.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח אחרי שתסיים תשירות יהיו לך חברים לחיים
    יש לי חבר בגבעתי שהשתחרר והאלה שהוא שירת איתם הם כמו חברי ילדות שלו...מסתובב איתם קבוע ועם המעגלים החברתיים שלהם והולך לו לא רע.
    זה למה אם אתה מתגייס עדיף להיות קרבי כי יש מצב שתפיק מזה תועלת בהמשך החיים מבחינת סטטוס, בתור ג'ובניק אתה מבזבז 3 שנים על קרצוף אסלות וליקוק תחת של רס''ר.

עזוב שטויות אתה מתעסק בקקה..אני אומר גמאני פעם הייתי כמוך ואמרתי "כוס אמק 3 שנים מהחיים שלי איבדתי על מייפל סטורי" כי בחטיבה הייתי ילד מייפל מעפן שלא ראה אור יום חוץ מבצפר...אבל בסוף הבנתי שזה משחקים של קקה וזה לא משנה..כל עוד חיית שנה או שנתיים כמו סיק קאנט אתה לא אמור להיות בבאסה.

BE A SICKKUNT NOT A SADKUNT

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    חחח אחרי שתסיים תשירות יהיו לך חברים לחיים
    יש לי חבר בגבעתי שהשתחרר והאלה שהוא שירת איתם הם כמו חברי ילדות שלו...מסתובב איתם קבוע ועם המעגלים החברתיים שלהם והולך לו לא רע.
    זה למה אם אתה מתגייס עדיף להיות קרבי כי יש מצב שתפיק מזה תועלת בהמשך החיים מבחינת סטטוס, בתור ג'ובניק אתה מבזבז 3 שנים על קרצוף אסלות וליקוק תחת של רס''ר.

עזוב שטויות אתה מתעסק בקקה..אני אומר גמאני פעם הייתי כמוך ואמרתי "כוס אמק 3 שנים מהחיים שלי איבדתי על מייפל סטורי" כי בחטיבה הייתי ילד מייפל מעפן שלא ראה אור יום חוץ מבצפר...אבל בסוף הבנתי שזה משחקים של קקה וזה לא משנה..כל עוד חיית שנה או שנתיים כמו סיק קאנט אתה לא אמור להיות בבאסה.

BE A SICKKUNT NOT A SADKUNT
    סוף סוף תמדבר לעניין יאחשלי טיילר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,777 | הודעות: 8,151,359 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect