לפעמים אני מדפדף בפייסבוק וקולט, ילדים עם מאות לייקים בני 16-17,לא סלבס או משהו אבל אנשים שמכירים אותם באזור, הרבה תגובות , אנשים שנראים טוב לא שריריים ולפעמים גם שמנים , אותם אנשים שמחזיקים מהם באזור, תמונות עם בנות שוות מאוד, הרבה תמונות מיציאות, הרבה חברים, ומבין איפה טעיתי באותם גילאים, מה עשיתי לא נכון.. תמונות עם טרקטורונים, תמונות מחול , דברים שאנשים מתים לעשות.. זה מוריד לי מהמוטיבציה, ואני בן אדם שכול מי שפוגש אותי מת עליי והרבה מכירים אותי, אבל אין לי סטטוס, למה שבחורה תרצה אותי ולא אחד כמוהו, יעני אורגינל עזבו עכשיו שפת גוף תאמין בעצמך או שיש להם כסף וכו' אני עכשיו בחורה, למה שאני ארצה אותי אחד שאין לו סטטוס נראה טוב בלי כסף לבין אחד עם סטטוס בשמיים נראה טוב עם כסף... זה משגע אותי מה אני עושה .... אני עכשיו בצבא, כשאני חוזר לבית אין עם מי לצאת בדיוק, 95% אחוז מהפעמים אני נשאר בבית בשישי ואני לא איזה מכוער או טמבל פשוט עשיתי טעויות בגיל יותר צעיר שגרמו לחברים קרובים להתרחק ומאז זה מרגיש לי מוזר לבוא לאנשים להגיד להם אפשר לצאת איתכם בשישי, חשבתי על להעבור לגור ולהתחיל מחדש בעיר אחרת, דף לבן יהיה יותר קל להתחבר.. בקיצור, סרט..