קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרסום ועזרה | סגרתי מישהי במסיבה ואני ניפגש איתה שוב [17]
    על ידי משתמש אנונימי בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-04-2011, 19:10
  2. {שאלה} אם אני במסיבה או כול מקום אחר ורוצה להתחיל עם מישהי..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-11-2008, 16:59
  3. [שאלה] איך להגיע למצב שאני מחרמן מישהי במסיבה?
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 14-11-2008, 15:56
  4. [שאלה] עומד לכם שאתם מרקידים מישהי במסיבה?
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-11-2008, 17:09
  5. איך מנשקים מישהי במסיבה??
    על ידי KoKo_LoCo בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 28-02-2008, 22:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

השגתי טלפון של מישהי במסיבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל השגתי טלפון של מישהי במסיבה

אני בן 17 ויום שבת הייתי במסיבה, עכשיו אני חדש בכל התחום הזה..
    לא יודע איך אני מוצא את עצמי מתמזמז עם מישהי ולוקח אותה לשירותים אבל היה שם איזה שומר שלא נתן להיכנס בקיצור קצת באסה, יצא שבסופו של דבר החלפנו מספרים (היא יזמה - לא ידעתי שנהוג בכלל לעשות ככה במסיבה בכלל).
    עכשיו בראשון כולם אמרו לי אל תתקשר ישר יום אחרי והיום זה היה ערב חג אז חשבתי להתקשר אליה מחר (שלישי) בערב.
    השאלה שלי זה אם לא איחרתי את המועד? מה להגיד לה? שמעו אני חדש בכל התחום אז אין לי מושג אבל תכלס הכוונות שלי זה להיפגש איתה איפשהו ובמינימום למזמז אותה עוד קצת אם לא משהו מעבר חחחח
    חשוב לציין שהיתה לנו שיחה די שטחית ואני לא זכרתי בכלל איך קוראים לה עד שחבר עזר לי להיזכר, לא יודע מאיפה היא אבל המסיבה היתה בתל אביב ככה שסביר שאנחנו די קרובים גאוגרפית, אפשר לקבוע בתל אביב חשבתי...
    עצות ושיחות דמה יתקבלו בברכה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחח התקופה שלא היה סלקטור על כל אסלה במסיבות נוער..פספסתם תתקופה היפה, THE SHIP HAS SAILED

אבל בקטנה אל תקח כבד
    שמע אני יגיד לך דוגרי

מספרים, נשיקות, מזמוזים לא אומרים כלום. כולם עושים את זה עם כולם. זה נורמה ואתה צריך לראות את זה בתור נורמה (אלא אם כן אתה בתול שזה קצת קשה אבל יעבור לך, גם לי היה תשלב הזה שתלהבתי שנישקתי 8 בנות בTLV לפני 4 שנים ככה)
    לא אומר לך לא להתקשר אליה ולא לנסות אבל וואלה קח את זה בערבון מוגבל ואל תקח אישית אם אתה אוכל סינונים למה זה מה שתמיד קורה...

יקל עליך רצח וישחרר אותך, הכל עניין של גישה. משם פשוט תתקשר ותזרום הולך הולך אם לא אז לא..קורה.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 26-03-2013 בשעה 00:43.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע אחי באמת שאני בגישה של רוצה רוצה לא רוצה לכי חפשי אני מתקשר פעם אחת אם עבד יופי אם לא בעיה שלה,
    אבל בשביל למקסם לי את סיכויי ההצלחה אני שואל כי וואלה נראה לי די דפוק להתקשר "מה קורה זה אני מהמסיבה" וגם וואלה שאין לי מושג איך ממשיכים את זה מכאן הלאה...
    שוב, אני לא מנוסה בשיט בכל הקטע הזה, רק לאחרונה נחשפתי לעולם של המסיבות עד אז הייתי מדבר בפייס או ווטספ ומתחיל עם בנות שאני מכיר ברמה מינימלית של איך קוראים לה והכיוון של הראש שלה כזה שגם את זה אין לי אפילו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אגב פעם הבאה קח פייסבוק ולא טלפון...או יותר נכון קח גם וגם אם אתה יכול. כי לשניהם יש תחסרון והיתרון שלהם

כי בפייסבוק היא רואה מי אתה בוודאות, שאתה מתקשר סתם ככה אתה יכול להיות כל אחד, כולל המכוער שנדבק עליה והיא העיפה אותו. חוצמזה שנורא קל להוציא טלפון מפייסבוק (תשתמש בוואטסאפ בתור תירוץ תמיד עובד לי אישית) אבל קשה עד בלתי אפשרי להוציא פייסבוק מטלפון בהנחה שהיא לא זוכרת אותך טוב...

ובפייסבוק יותר קל לסנן ובטלפון לא.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סבבה זה לפעם הבאה, לבנתיים יש לי מה לעשות עם המספר שלה או לוותר?
    ודרך אגב, לפעם הבאה נגיד אם אני רוצה פייסבוק איך אני משיג? יש שם הרי רעש נוראי וגם אם אני אצליח לשמוע את השם+שם משפחה עדיין יש עוד 20 כמוה בפייסבוק ולך תמצא...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תיכנס לפייסבוק דרך הטלפון (הפייסבוק שלי תמיד דלוק כשאני יוצא, מהטלפון כמובן)
    תגיד לה לרשום את עצמה בחיפוש
    לרוב היא תוסיף את עצמה לפייסבוק שלך ככה
    ...
    PROFIT

או שבמקרה הרע תפתח את הNOTES באייפון והיא תרשום לך תשם שלה שם...למרות שאני יותר ממליץ על הדרך הראשונה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סבבה אחי תודה!
    בקשר להיא עם המספר לוותר כבר אני מבין...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח אל תוותר תנסה בכ''ז מה כבר יקרה...מקסימום זה יצליח פשוט תתקשר כמו שאמרת, תגיד שאתה X מהמסיבה ותנסה לעלות איזה רגע טוב מהמסיבה שנהנתם ביחדו תצחקו ויהיה מה שיהיה

אבל לא תקח את זה קשה או ברצינות וזהו זה הכל

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Was mich nicht umbringt, macht mich stärker" Nietzsche

ציטוט נכתב במקור על ידי iJhS צפיה בהודעה
    אני בן 17 ויום שבת הייתי במסיבה, עכשיו אני חדש בכל התחום הזה..
    לא יודע איך אני מוצא את עצמי מתמזמז עם מישהי ולוקח אותה לשירותים אבל היה שם איזה שומר שלא נתן להיכנס בקיצור קצת באסה, יצא שבסופו של דבר החלפנו מספרים (היא יזמה - לא ידעתי שנהוג בכלל לעשות ככה במסיבה בכלל).
    עכשיו בראשון כולם אמרו לי אל תתקשר ישר יום אחרי והיום זה היה ערב חג אז חשבתי להתקשר אליה מחר (שלישי) בערב.
    השאלה שלי זה אם לא איחרתי את המועד? מה להגיד לה? שמעו אני חדש בכל התחום אז אין לי מושג אבל תכלס הכוונות שלי זה להיפגש איתה איפשהו ובמינימום למזמז אותה עוד קצת אם לא משהו מעבר חחחח
    חשוב לציין שהיתה לנו שיחה די שטחית ואני לא זכרתי בכלל איך קוראים לה עד שחבר עזר לי להיזכר, לא יודע מאיפה היא אבל המסיבה היתה בתל אביב ככה שסביר שאנחנו די קרובים גאוגרפית, אפשר לקבוע בתל אביב חשבתי...
    עצות ושיחות דמה יתקבלו בברכה
    לא היית צריך להקשיב לכולם, היה צריך להתקשר ביום הראשון, יותר סיכוי שהיא הייתה זוכרת אותך.
    כולם ראו את הסרט הזה עם וויל סמית, סתם עצה גרועה.
    מעבר לזה, בנות מתנשקות במועדונים כל הזמן, זה לא ביג דיל בישבילן, מה שכן היית צריך לעשות, טעות שלא עשית, זה לדבר איתה ולהכיר אותה אישית, אחרת אין סיכוי שהיא תענה לך.
    בנוסף, היית צריך לקבוע איתה שתפגשו אחר כך, ושאתה הולך להתקשר אליה ולא סתם לוקח את הטלפון שלה.
    חוץ מזה, אתה יכול להתקשר אליה בכל זאת, סתם בשביל להתרגל להתקשר לטלפונים שאתה לוקח, ואולי בכל זאת יצא לך מזה משהו, אולי שיעור. אם היא לא עונה תשלח לה הודעה מצחיקה ולא מובנת. תתקשר אליה בצהריים, עכשיו פסח ואין לימודים. תתקשר אליה כמה פעמים, אין לך מה להפסיד, לא יותר מפעם ביום. אם היה תענה, תסביר לה שאתה זה מהמסיבה והחלטת לתת לה סיכוי, תשאל אם יש לה זמן (אם לא תנתק), תריץ קצת צחוקים ואז תנסה להכיר אותה. תנסה ללמוד מזה כמה שיותר.
    מעבר לזה, במצב שהיא זורמת איתך לשירותים, היית יכול להוציא אותה מהמסיבה ולקחת אותה לבית (יש איזה בלה בלה מטורף, את חייבת לבוא). טלפון זה לזמנים שאתה לא יכול להביא בה באותו הערב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מעריך את העצות של כולם, תודה!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר, מה נסגר איתך? גם אתה נהיית נמושה? מה זה לבקש פייסבוק? מה יש לך?

פותח האשכול, ברוב המקרים שאתה מתחיל עם בחורה, או שאתה הולך על כל הקופה ומנסה לנשק אותה ומנסה לזיין אותה באותו הערב, או שבאיזה שהוא שלב אתה פשוט שולף את האייפון מהכיס, ועושה לה "מה המספר שלך?" ונותן לה את האייפון שלך.

בקשר לזאתי שהכרת, הכל תלוי במה אתה רוצה להוציא ממנה..אם באלך סתם להשכיב אותה וכאלה, שלח לה סמס או משהו ותברר אלייה קצת...אם היא זוכרת אותך וכאלה...תן לה רמזים שנהנת איתה רצח אז במסיבה ובאלך עוד וכול מיני שטויות..

אם באלך להוציא ממנה דייט ואתה רוצה אותה לעניין רציני, אז תחתור לדייט פשוט. שלח סמס. אני לא אוהב להתקשר לבחורות שרק הכרתי..זה די מוזר.

דבר ראשון שאתה עושה אחרי לקיחת מספר הוא להוסיף את המספר יחד עם השם לרשימת אנשים שלך בפלאפון. אז אני עושה את זה קצת אחרת, כל בחורה שאני מכיר לצד השם שלה יש גם משהו שאני אזכור אותה לצד זה. גם לבחורה אני עוזר למצוא שם חיבה מצחיק, לא רגיל לצד השם שלי.

ארשום לך מספר דוגמאות שראשית כל, אתה בחיים לא מתחיל עם בחורה: זוכרת אותי? זה רני / מה קורה? / היי זה אני רני מהמסיבה, מה נשמע? / היה כיף להכיר אותך אתמול, רוצה לצאת שוב? / ועוד נוספים עם צירופים דומים.

אלו הטקסטים שהופכים אותך אוטומטית לבחור המשעמם, היא מתייגת אותך לתוך רשימת הבחורים המשעממים אצלה בטלפון.

מה בדיוק צריך לשלוח בהודעה הראשונה שישים אותך מחוץ לקטגוריה הזו שיהפוך אותך לבנאדם שמגניב להגיב לו?

1. ההודעה חייבת להכיל רגשות כלשהן, גורם לה לחשוב שוב על המשיכה שהייתה ביניכם.

2. זה חייב להיות מהנה וכיפי, כדי שההיכרות תהיה גם כן משעשעת בהמשך.

3. תבנה את ההודעה כך שתגרום לה להגיב בחזרה.

אם אתה מצליח להכיל את כל אלו בהודעה אחת, היא לא רק הולכת להגיב לך בהודעה הראשונה, אלא תרצה מאוד גם להיפגש איתך ולעבור הלאה. עכשיו אני אסביר בקצרה מה כל דבר אומר.

1 = כשאתה רושם את ההודעה הראשונה אתה רוצה לגרום לה להיזכר שוב במשיכה שהייתה לה כלפיך, שגרמה לה להביא לך את מספר הטלפון שלה. הדרך הקלה לעשות זאת, הוא להיזכר בנושא מסוים שדיברתם עליו ששניכם משותף או ששניכם מחוברים אליו. אם השגת את המספר שלך בקלות מבלי לדבר איתה הרבה על נושא מסוים, כמובן שהשגת הפייסבוק שלה היה נותן לך אינדיקציה למה היא אוהבת ומה גם אתה מתחבר על מנת לכפר על הנקודה הזאת שפיספסת.

2 = אתה יודע שכל הודעה יכולה לפתוח שיחה מהנה וכיפית, אבל האמת זה לא ממש כל הודעה. "היי מה קורה?" ישר שם אותך בתור הבנאדם המשעמם, זה שהולך ישירות לקטגוריית האנשים המשעממים. אולי זה אכן יקרב אותך לבחורה, יגרום לה לשלוח לך תגובה. אך ברור מאיליו שזה לא יגרום לה לבנות אליך משיכה כלשהי, או לרצות להיפגש איתך רק בגלל התגובות "יוצאות הדופן" שלך.

אני אוהב להיסתכל על דבר קצת אחרת, תחשוב מחוץ לקופסא - "מה קורה?" יהפוך ל- "באיזה טריק את הולכת להשתמש היום?" או "איזה תעלול את הולכת לעשות היום?"

או כל דבר אחר שיגרום לה להוציא עוד מידע. כמובן שהתגובה שנתתי לך לא ברורה מספיק, והיא תרצה לשמוע עוד. אתה יכול גם לרשום לה הודעה אחרת שתגרום לסקרנות וכל זה הולך לפי האישיות שלה שהספקת להכיר.

3 = כמה פעמים קרה לך שהכרת מישהי והיא התחילה לספר לך סיפור מצחיק עליה, כשהיא הייתה בספארי, או עשתה איזשהו מעשה קונדס ומצחיק, או עד כמה היא אובססיבית למשהו מסוים. כשאתה מסמס אליה אתה הולך להשתמש בסיפור הזה כדי להראות לה שהקשבת לה, ובמיוחד כדי להחזיר את הרגשות שהיו לה באותו רגע כשהיא סיפרה לך.

כל זה אתה מכניס להודעה אחת שתיצור הודעה מהנה וכיפית שתגרום לה לבקש ממך פרטים נוספים. לא רק בצורה שאתה רושם את ההודעה, אלא גם עם הכינוי חיבה שהצבת לה או תפקיד, טיזינג וכו'. כל זה בהודעה אחת יישמע משהו כזה:

הכרתי מישהי בשם מור, היא סיפרה לי במשך דקות ארוכות על האובססיה שלה לקינמון. אז הנה ההודעה שרשמתי לה -

"היי מור וקינמון מתוקה שלי, בדיוק גיליתי עכשיו איזה מפורסמת את מזכירה לי... מטורף לגמריי"

או

"היי מור וקינמון שובבה שלי, לאיזה בלגן את הולכת להכניס את עצמך היום?"

כמה טיפשי קצר זה נשמע, זה מכסה המון!! זה גורם לה להיזכר ברגשות חיוביים שהיו לה כלפיך איתך בפגישה הראשונה כשסיפרה לה על הסיפור שלה, זה מראה לה עד כמה שונה אתה מאחרים, אתה גורם לה להגיב אוטומטית ולהמשיך את השיחה בצורה כיפית ומשעשעת לשיחת היכרות מוצלחת.
    ההודעה הראשונה אפילו יכולה לעזור לך להבין האם היא פנויה היום או בזמן הקרוב כדי לקבוע פגישה.

חשוב לציין: אם אתה עדיין עוקב אחר החוק של "לא לסמס עד 3 ימים" או כל חוק אחר מטומטם שאומר לך כמה זמן לחכות עד למשלוח ההודעה הראשונה, תוציא את זה מהראש! כזה מגיע למשיכה עם הבחורה אתה חייב להכות בברזל כשהוא עוד חם. אל תיתן לזמן ולזיכרון שלך אצל הבחורה להיעלם או שאפילו גרוע מכך, להחליף אותך בבחור אחר. אני כמעט תמיד מסמס לבחורה בשעות הראשונות לאחר שהשגתי את המספר שלה עד יום למחרת

אגב, עם שימוש נכון בפייסבוק אתה יכול לכסות את החלקים שלא הצלחת להכיר בבחורה בצ'אט איתה. וכמובן לקבל אינדקציה ברורה ותשובה לשאלות רבות עליה. אני לא הולך לפרט עליהם פה כי אני קצר בזמנים.

קורה הרבה פעמים שבחורה תשאל את הצירוף הזה לאחר מקרים מסוימים: "מי זה?". זה יכול לקרות בגלל מספר מקרים בהם אבד לה הטלפון, או שמא היא לא שמרה את מספר הטלפון שלך או אפילו גרוע מכך - לא דיברת איתה לאחר זמן רב מידי.
    לא משנה מה הסיבה תהיה, התשובה לשאלה הזאת הולכת לקבוע האם היא תשמור את מספר הטלפון שלך ברשימת יצירת הקשר שלה, או שבחיים לא תשמור אותך בטלפון שלה. אתה לא רוצה לקבל את ההודעה "מי זה?" בכל פעם שתסמס לה, נכון?

רוב הבחורים יתחילו בסיפורי 50 לילה איך הם הכירו אותה "זה אני... הכרנו במועדון.... היית זאת ש.... ואז... וככה דיברנו... ונתת לי את..." זה טוב להסביר את זה, אבל זה אוטומטית שם אותך בתור הבנאדם שרודף אחריהן, זה שמחפש אותן. אתה צריך לגרום לה להזיכר למה היא הכירה אותך.

הפתרון לכך הוא לגרום באמת להכיר אותך! אל תתחיל לספר לה ישר בתחילת השיחה מי אתה ואיך הכרתם, ברגע שאתה מציג תשובה משעשעת וכיפית אתה מצית בה סקרנות יתר להמשיך ולרדוף אחריך כדי לדעת מי אתה. ברגע שהיא תבין מי אתה, היא תגלה הרבה מאוד דברים חיוביים, משעשעים בך, שייתן לך סיכויים רבים שהיא תשמור את מספר הטלפון שלך אצלה.

דוגמה לתשובות אפשריות ויש רבות נוספות.....:

"בעלך לשעבר כמובן ;-)"

"זה אני, רומיאו שלך אל תגידי לי ששכחת אותי... חח"

פעם הבאה שאתה מחליף מספרים, תוודא שהיא מכניסה גם את המספר שלך לשלה, בדיוק שהיא מכניסה את שלה לשלך. עדיף לתת ולקבל מאשר רק לקבל.

תזכור שאסור לך לכתוב יותר מידי הודעות או להתקשר בכל פעם. נשים ממתינות לכל צעד כזה שלך, ובודקות מתי אתה הולך להיכשל בהם.

כמו כן לסיכום, חשוב שתשמור על שיחה שבה אתה מחליט מתי היא תיגמר. אם אתה רואה שהשיחה זורמת וכיפית, אתה יכול לקחת הפסקה של שעה ואז לחזור ולענות לה. תן לה להמתין בקוצר רוח לתגובה הבאה שלך כדי להמשיך בטקסטים.

בוריס.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כל הכבוד בוריס
    האמת שבכלל לא שמתי לב לזה, אבל אני באמת משתמש בדברים האלה כל פעם בסמסים שאני שולח לבחורות יום אחרי שהתחלתי איתן וכאלה..
    בחיים שלי לא שלחתי הודעה כמו "מה קורה?" או "זוכרת אותי? זה ההוא שדיבר איתך במסיבה..?" וכאלה..בדרך כלל זה אני שולח הודעות כמו "תזכירי לי מתישו לקחת אותך לרקוד איתי סלסה..יש לך קצת כשרון " או למשל "תקשיבי, זה פעם אחרונה שאת נותנת לי לשתות ככה, קאפיש? "

ואם היא שולחת הודעה של "מי זה" גם אז אני אף פעם לא מתחיל להסביר לה וכאלה...זה יותר בסגנון של "אחרי לילה כזה את לא זוכרת אותי?" או "ההוא הכי טוב שהיה לך" חח זה תמיד טוב...

אבל תכלס, אם הייתם "כבויים" כאלה במהלך הערב שהכרתם את הבחורה ולא הייתם מלאי אנרגיות במשך הערב, זה בעייתי לשלוח כאלה הודעות לבחורה כי זה לא אתם...אחרכך שתפגשו אתם לא תהיו חצופים כמוני ואנשים "בעייתים" כמוני ואז זה פשוט לא יתאים...אבל אני סומך עליכם שתמצאו את הדרך לעשות זה.

אגב בוריס, אני נועץ את התגובה שלך גבר

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני מסכים שצריך הודעה מיוחדת, אבל ראיתי את הדוגמאות שלך והן מעלות גיחוך.
    לא צריך להגזים! בשביל מה השפה הגבוהה והמוזרה הזו? "לאיזה בלאגן את הולכת להכניס את עצמך?" נו באמת. לא צריך להגזים.
    שלח לה הודעה בסגנון שקשורה למשהו שדיברתם... אם למשל בערב צחקת שיש לה ציצים יותר קטנים משלך, אתה יכול לשלוח "החזה המפואר שלי מתגעגע אלייך"
    או דברים מצחיקים כאלה... לא צריך להכנס לזה יותר מדי.. פשוט לזרום.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טיילר, מה נסגר איתך? גם אתה נהיית נמושה? מה זה לבקש פייסבוק? מה יש לך?

פותח האשכול, ברוב המקרים שאתה מתחיל עם בחורה, או שאתה הולך על כל הקופה ומנסה לנשק אותה ומנסה לזיין אותה באותו הערב, או שבאיזה שהוא שלב אתה פשוט שולף את האייפון מהכיס, ועושה לה "מה המספר שלך?" ונותן לה את האייפון שלך.

בקשר לזאתי שהכרת, הכל תלוי במה אתה רוצה להוציא ממנה..אם באלך סתם להשכיב אותה וכאלה, שלח לה סמס או משהו ותברר אלייה קצת...אם היא זוכרת אותך וכאלה...תן לה רמזים שנהנת איתה רצח אז במסיבה ובאלך עוד וכול מיני שטויות..

אם באלך להוציא ממנה דייט ואתה רוצה אותה לעניין רציני, אז תחתור לדייט פשוט. שלח סמס. אני לא אוהב להתקשר לבחורות שרק הכרתי..זה די מוזר.
    מה בעיה בלבקש פייסבוק? אתה יכול להוציא גם פייסבוק וגם טלפון בקלות אם הכל זורם לך ולהמשיך במה שאתה עושה. זה לא שאתה לוקח פייסבוק ואומר "יאללה ביי צריך ללכת" וחוזר לרקוד כמו מפגר חסר חוש קצב.

סמוך עלי זה עדיף מלא לבקש כלום או לבקש מספר ממישי שלך תדע אם תזכור אותך בכלל...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect