יש לי עם מישהי קטע כבר די איזה כמה שבועות,בחורה כוסית מתחילים איתה לפחות 10 גברים ביום,GROUPIES מפה עד להודעה חדשה
(מי שלא יודע GROUPIE זה כמו בחורים או בחורות שיעשו הכל בשביל בנאדם ספציפי,כלבלב בקיצור)
חשוב לי לציין שראיתי את הבחורה כמה ימים לפניי הנסיעה שלה לארץ שלה,והייתה זרימה ענקית והתנשקנו,אגב נפגשתי איתה בגלל שהתחלתי איתה בפייסבוק והיא נדלקה עליי (לכל הסקפטיים לגביי פייסבוק)
היא חוזרת רק בקיץ,ככה שיש זמן אבל אנחנו מדברים כמעט כל יום ועושים הרבה WEBCAM
קיצר,היא שולחת לי הודעה אתמול בפייס,בו לראות מה דליין כתב לי(השם של הבחור שכתב לה...) יש לי דמעות בעיינים.
יש לי את המשתמש שלה ואני נכנס חופשי מתי שבא לי,אז בקיצור נכנסתי וזאת הייתה השיחה(קשה לתרגם מצרפתית לעברית ככה שאם יש חלקים לא מובנים,להעיר לי על זה בבקשה):
הוא:אני צריך שתשמרי עליי...
היא:איך?
הוא:שתמיד תהיי פה בשבילי
היא:אממממממ אוקיי
הוא:נדמה שממש לא אכפת לך ממני ואני יודע שאת לא אוהבת אותי במיוחד כי את לא קשורה אליי כמו שאני קשור אלייך...
היא:אתה רוצה אותי?
הוא:אני אוהב אותך כן...
היא:בגלל זה מחקת אותי?
.
הוא:אתה לא מבינה את הכעס שלי בגלל כל הבחורים שרצים אחרייך...והעובדה שלא אכפת לך ממני ומהרגשות שלי אלייך...
היא:אבל לא היה לי מושג בכלל שהיו לך רגשות כלפיי ושהייתי חשובה לך כל כך
הוא:...
היא:...
הוא:אני אוהב אותך...
הוא:אחר כך את מופתעת שאני מגיב ככה,את אפילו לא עונה להודעות שלי,את מבינה עכשיו?בקיצור אני לא מחכה לך יותר,דברי איתי או לא זה לא משנה,ביי אם את לא תחזריי יותר,מקווה שאת תהיי מאושרת
היאMG...
הוא:אתה אומרת לי שזה לא נורמאלי שאני מתנהג ככה?
היא:ממש לא נורמאלי,אפילו הבחור שיש לי רגשות אליו לא מתנהג אליי ככה(אני) אז אני לא מבינה למה אתה ככה
הוא:אני לא מאמין שהבחור הזה אוהב אותך כבר 5 חודשים?
היא:למה אתה אוהב אותי כבר 5 חודשים?
הוא:כן כבר 5 חודשים.5 חודשים אני כבר מאוהב בך ואני מקווה שיום אחד זה יהיה אהבת דו צדדית ושתהיה לי חשיבות בעייניך.
5 חודשים שאני מקווה שתשקיעי קצת מהזמן שלך בשבילי ובשביל האושר שלי אבל לא,אף פעם לא היה אכפת לך ממני ומהאושר שלי ואני תמיד רצתי אחריי האושר שלך בגלל שכן יש לך מקום בלב שלי,יש לי פרפרים בבטן כשאני מדבר איתך ואני סובל בשקט אבל את חושבת שזה קל לאהוב מישהו שלא שם זין עלייך?את חושבת שזה ללב שלי כל זה?כל ה GROUPIES האלו שרצים אחרייך ורוצים אותך בגלל הגוף שלך.אני פה ואני רוצה את הלב שלך ואין לי כלום.אין לי ממך כלום ואני אפילו לא יודע למה אני רץ אחרייך כי אני מבזבז את הזמן שלי אבל בסופו של דבר אני רוצה להיות שונה מהגברים האחרים,לתת לך את האושר שלך ולגרום לך לחייך כמו שאני יכול אבל לא אין לי שום דבר ממך,בסופו של דבר לא אכפת לך ממני
השיחה המשיכה קצת אחריי זה,היא דיברה עליי ושיש לה רגשות כלפיי ובלהבלה בקיצור החלק העיקרי הוא פה.
וואללה אולי אני ישמע קצת גיי,אבל הבחור נגע בי קצת וממש חבל לי עליו,מה שבא לי לעשות ברגע הזה זה לעזוב הכל ולתת לו את הצ'אנס שלו,כי תאכלס מי לא היה פה ככה בעבר?(אני לא מדבר על הקיצוניים)
אבל הבחורה 10 באופי ו 9 ביופי,יש לה את כל מה שאני רוצה,אבל גם אין לי ממש בעיה גדולה לוותר עלייה כי יש לי אופציות אחרות חוץ ממנה לא פחות גרועות (והיא מודעת לזה)
בקיצור מה אני עושה?
והדיון הוא על ה NICE GUY בכללי
דיון מהנה ותודה למי שיעזור![]()

MG...
ציטוט ההודעה