קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] המאמן הכי טוב שהיה למכבי. (מאז 2004)
    על ידי -Niv- בפורום כדורסל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 15-02-2009, 21:57
  2. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 15:50
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 21:19
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 7 << ראשון ... 34567 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 92

הסקס הכי טוב שהיה ויהיה לי אי פעם+נקודה למחשבה+איך לחסוך כסף, לזיין כוסיות וכו'..כנסו - עמוד 5

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חחחחחח איזה חמוד! אני באמת מבינה עניין ואני בד"כ נוטה לגישה הריאליסטית אבל לא להאמין באהבה זה פשוט ציני מדי אפילו בשבילי

וואלה... כן, האימרה הזאת של ה"אני הולך רק לעבוד ולזיין כל החיים" בראש שלי נשמעת נורא ריקנית. אני חושבת שאנחנו יצורים יותר מורכבים מלבלות את חיינו בסיפוקים פיזיים וביולוגיים בלבד.
    איך אפשר להעביר את החיים במחשבה שכל מה שהשגת היו הרבה כוסיות?
    בסופו של יום, עדיף להניח את הראש על הכרית ולדעת שהשפעת. שהשארת חותם בלב של אנשים. זונה תלווה איתך לילה אבל בסופו של דבר, אפ'חד מהחברים שלך לא יבוא לחבק אותך בלילה או יעבור איתך דברים שבני זוג עוברים ביחד.

אני כרגע הכי לא בקטע של מערכת יחסים וחבר וחתונה ובלה בלה בלה אבל אני גם לא באה ואומרת "אני רק אתמקד בקריירה שלי ולקבל זין".. למי עוד תתקשר כשאתה במצב הכי מבואס שלך ותרצה שיקשיבו לך ויעודדו אותך?
    קיצר חפרתי אבל הבנת ת'פואנטה.
    דיסני או לא דיסני... אתה יכול לקרוא לזה אהבה או בננה בסירופ אבל בסופו של דבר, אלה האנשים שבאו ונשארו ולא אלה שהיו איתך ללילה אחד והלכו. או יותר נכון, הנשים (;
    למרות שאני מסתייג מהמחשבה על תשלום לרגע אינטימי עם נשים, אני עדיין חושב שלא לכל אחד יש את האדם הזה, זה שיקשיב לך וייתן לך כתף.
    לכן גברים רבים מעדיפים לשלם עבור אישה שתקשיב להם, ועל הדרך לפרוק בהן את העול שנצבר בתוכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא.
    אבל אם תסיים את החיים שלך בתור בן 60 בלי אישה אחת שאתה מאוהב בה, אתה לא יכול להגיד לעצמך "אני חיי".
    +100000

יותר מזה דניאל, אתה יודע מה זה סקס עם מישהי שאוהבת אותך ואשכרה סוגדת לך מול סקס עם סתם מישהי שלא בא לה לאונן הלילה אז היא איתך?

מאחל לך לדעת כי אתה מפסיד הרבה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אוקיי חמודים בואו ניישר קו - ברור שסקס עם זונה יותר טוב מסקס עם מישהי רגילה!
    אתם יודעים למה??? כי היא פאקינג זונה!!! זאת העבודה שלה ITS HER FUCKING JOB , ככה היא מרוויחה את לחמה - ע"י פתיחת רגליים !
    אז ברור שהיא תשקיע 24/7 בגוף שלה, בפנים שלה, בטיפוח עצמי!
    זה נקרא להיות מקצועית (גם אם במקצוע הכי לא מכובד ever)
    זה משתמע כאילו חלקכם חיים בסרט כלשהו שהעולם מבוסס על סקס ומראה גופני... אז לא, יש גם דברים טיפה מעבר לחרא הזה. דברים כמו קריירה, כבוד, שאפנות, רמת משכל (כן זה קיים).
    לא כל הנשים בעולם הזה מזדיינות כמו כוכבות פורנו סתם מעצם העובדה שהן לא מקבלות זין 8 שעות ביום.
    וואלה צא מהסרט שאתה הולך לTLV ורואה בחורות "ממוצעות". גם אתה לא מזיין כמו כוכב פורנו בייבי. אני בטוחה שבקושי גרמת למישהי לגמור מתישהו.
    בכל מקרה אני לא פה לתקוף (למרות שזה נשמע ככה)... סתם מבאס אותי לחשוב שמעדיפים מישהי שמזדיינת טוב על פני אהבה (הכי קיטשי שלי).
    אהבה...איפה הייתה ה"אהבה" שלכן שהייתי צריך אותה? שהייתי ילד מייפל מסריח עם שיער של ילד כאפות שלא שם בושם ונראה כמו ילד בן 11 חסר טסטוסטרון? חסר חברים וידידות שאפילו השמנות המכוערות שאף אחד לא התקרב אליהן לא סבלו אותו?
    פתאום..בתיכון...שההורמונים התחילו לזוז...המראה השתנה בצורה קיצונית...התחלתם לתת לי את כל האהבה שבעולם. אבל תנחשו מה? פספסתם תרכבת. אני כבר לא אותו ילד תמים שמאמין שיאהבו אותו בגלל ה"אופי" אלא בגלל המראה/כסף/מעמד חברתי

אני לא כועס על זה, אני דווקא שמח שראיתי את האמת והתעוררתי, אחרת הייתי כמו כל גבר ממוצע בוכה על בנות וחושב שאם מישי אמרה לי "אני אוהבת אותך" היא באמת מתכוונת לזה

אני בטוח שאפילו החברות שהיו לי (ולא היו לי הרבה האמת, רק 4 כולל קשר פתוח), אם הייתי עובר תאונת דרכים והפנים שלי היו מתעוותות והייתי נראה מכוער, היו זורקות אותי בשביל מישו חתיך. אחת מהן אפילו אמרה לי שהיא לא הייתה שמה עלי אם הייתי נראה כמו שנראיתי פעם (הראיתי לה תמונה). דווקא אותה הכי הערכתי מבין כולן, היא הייתה הכי כנה ואמיתית ולא שקרנית צבועה שמזיינת תשכל שהיא "אוהבת אותי בגלל שכיף איתי" חחחח

אבל אני יתן לך ולשאר האכלוסיה לחיות בפנטזיות אחרי שבכיתם בטיטניק..רק חבל שמי ששיחק את ג'ק היה חתיך, אם הוא היה מכוער היא לא הייתה שמה עליו ככה זה בעולם האמיתי.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 28-03-2013 בשעה 20:12.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    +100000

יותר מזה דניאל, אתה יודע מה זה סקס עם מישהי שאוהבת אותך ואשכרה סוגדת לך מול סקס עם סתם מישהי שלא בא לה לאונן הלילה אז היא איתך?

מאחל לך לדעת כי אתה מפסיד הרבה.
    תראה איך אתה מדבר.. האסטרואידים מתחילים להשפיע עליך..
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לייטינגר יש ROID RAGE

אגב שינטן כנס להטריל את PUAHATE פתחתי שם נושא על אינסל רייג'
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 28-03-2013 בשעה 20:58.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    אהבה...איפה הייתה ה"אהבה" שלכן שהייתי צריך אותה? שהייתי ילד מייפל מסריח עם שיער של ילד כאפות שלא שם בושם ונראה כמו ילד בן 11 חסר טסטוסטרון? חסר חברים וידידות שאפילו השמנות המכוערות שאף אחד לא התקרב אליהן לא סבלו אותו?
    פתאום..בתיכון...שההורמונים התחילו לזוז...המראה השתנה בצורה קיצונית...התחלתם לתת לי את כל האהבה שבעולם. אבל תנחשו מה? פספסתם תרכבת. אני כבר לא אותו ילד תמים שמאמין שיאהבו אותו בגלל ה"אופי" אלא בגלל המראה/כסף/מעמד חברתי

אני לא כועס על זה, אני דווקא שמח שראיתי את האמת והתעוררתי, אחרת הייתי כמו כל גבר ממוצע בוכה על בנות וחושב שאם מישי אמרה לי "אני אוהבת אותך" היא באמת מתכוונת לזה

אני בטוח שאפילו החברות שהיו לי (ולא היו לי הרבה האמת, רק 4 כולל קשר פתוח), אם הייתי עובר תאונת דרכים והפנים שלי היו מתעוותות והייתי נראה מכוער, היו זורקות אותי בשביל מישו חתיך. אחת מהן אפילו אמרה לי שהיא לא הייתה שמה עלי אם הייתי נראה כמו שנראיתי פעם (הראיתי לה תמונה). דווקא אותה הכי הערכתי מבין כולן, היא הייתה הכי כנה ואמיתית ולא שקרנית צבועה שמזיינת תשכל שהיא "אוהבת אותי בגלל שכיף איתי" חחחח

אבל אני יתן לך ולשאר האכלוסיה לחיות בפנטזיות אחרי שבכיתם בטיטניק..רק חבל שמי ששיחק את ג'ק היה חתיך, אם הוא היה מכוער היא לא הייתה שמה עליו ככה זה בעולם האמיתי.
    אני מתבאסת בשבילך שזאת החוויה שעברת... כל מה שיש לי להגיד לך זה שאני מקווה שתפתח את הלב ואת הראש לדברים אמיתיים ואפילו קצת תמימות לעומת כל הציניות ששוכנת בך.
    מראה חיצוני חשוב, לא אכחיש שלא.. אבל זה לא הכל. כנראה הבנות שבחרת להיכנס איתן לקשר די שטחיות אם אפילו אתה מאמין שהן לא היו מתייחסות אלייך אם היית נראה אחרת. בכל מקרה, עזוב אין לי כח להיכנס לדיונים שאין בהם תוצאה.. אתה עם תפישת העולם שלך, אני עם שלי.
    בכל מקרה, אני מקווה שהעולם הפנימי שלך לא יסתכם בדולרים ש"תחסוך" על זונות אלא על אנשים אמיתיים שיהיו שם בשבילך לא משנה איך הם נראים ולא משנה איך אתה נראה.
    Peace y'all

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר, תגיד לי משהו, למה אתה לא מסוגל לחפש בחורות על פי הלב שלהן אם הן נראות כמו לאדע מה ומשחקות מייפל סטורי?

אתה אומר, שפעם, אז כששיחקת מייפל סטורי כל היום במחשב, לא יצאת מהבית, וכשהיית הולך לבצפר ונראית כמו פיצה מרוב החצ'קונים והיית חנון למופת, אז שום בחורה לא שמה עלייך זין, והכי מצחיק..אתה בא לזה בטענות?
    אתה אומר שאין דבר כזה אהבה בגלל שאף בחורה לא התסכלה עלייך אז שנראית ככה במקום לדבר איתך ולהבין מי אתה באמת?

אז אם אתה לא מבין איך, אז למה גם לא מסוגל להסתכל על בחורות מכוערות ולנסות לדבר איתן כדי להבין מי הן באמת? למה?

אין מה לעשות, אנחנו יצורים שנבראנו עם זוג עיניים, וכדי שנשים ימשכו לגברים הן צריכות להימשך קודם כל על פי המראה ורק אחרכך על פי האופי, אבל יש מצבים שבהם יש מכוערים שיש להם עודף בטחון עצמי (אני לא מדבר על שמנים נמוכים וקרחים, אלה דווקא על כאלה רזים, עם שיער אבל פשוט שיש להם פנים לא הכי יפות בעולם וכאלה) ואין להם בעיה להתחיל עם בנות או לצעוק בקולי קולות במקומות ציבורים ואין להם בעיה להתבטא, אז גם הם מצליחים עם נשים!
    למה? בגלל שנשים הן עם פחות שיטחי ורדוד מאיתנו הגברים.
    נשים אומנם מעדיפות ברושם הראשוני גבר חתיך, זה לא שקר. אבל ברגע שיצא להן לדבר קצת עם גבר פחות חתיך עם לב זהב וגבר אמיתי, הן יעדיפו גבר פחות שווה אבל בן אדם טוב, מאשר סתם איזה חתיך מטומטם שכל היום מסתכל על עצמו במראה.

זה עובדתי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה מגזים..הפכת אותי לאיזה מקלווין ואני ממש לא הייתי כזה.
    לא היו לי חצ'קונים ולא הייתי נראה כמו פיצה, סתם הייתי מתלבש גרוע, לא שם בושם, עושה תספורות של ילדי כאפות והיה לי חוסר טסטוסטרון (הייתי די נמוך ומכוער, היו לי פנים של ילד בן 10 אשכרה חשבו שאני ביסודי). הייתי לא מפותח וזאת הייתה הבעיה העיקרית שלי בכיתה ז'-ח', באמצע ט' התחלתי "להתפתח" אבל עדיין...נו אתה יודע למה אני מתכוון פשוט תחפש תמונות של טום קרוז או כל סמל סקס אחר בגיל 15-14 ותבין לאן אני חותר, יש לנו המון במשותף. היו הרבה יותר גרועים ממני לדעתי שקיבלו יחס מבנות, אותי פשוט שנאו שנאת מוות והסתלבטו על המראה שלי 24/7.

פעם הייתי מוכן להתפשר אפילו על מכוערת תחת. אבל גם הן לא סבלו אותי. פתאום, אחרי שכבר לא נראיתי כמו ילד ביסודי והיה לי עודף טסטוסטרון (לסת, תווי פנים שהשתנו וכו' הפנים שלי ממש השתנו כאילו שמו עלי מסיכה), עשיתי תספורת בתזונה, התלבשתי ממש יפה, השתזפתי רצח כולן התחילו לאהוב אותי? אשכרה ביום הראשון שלי בכיתה י' התחילו איתי 5 בנות מהשכבה וכל מה שעשיתי זה לבוא, לסתום תפה ולהראות טוב.

EXPLAIN.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

וואללק טיילר אתה מגזים. ישך שכל אני לא אומר שלא, וכן, בגישה קרה מראה משחק חתיכת תפקיד. אבל בתכלס, כשאתה כבר מכיר את הבחורה... הוא משנה פחות ופחות.
    כנ"ל הפוך, אם בחורה נראית טוב אתה תתחיל איתה, לא אם מכוערת.... אבל אם תכיר מישהי.... ככל שתכירו אחד את השני המראה ישנה פחות ופחות.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אוקיי חמודים בואו ניישר קו - ברור שסקס עם זונה יותר טוב מסקס עם מישהי רגילה!
    אתם יודעים למה??? כי היא פאקינג זונה!!! זאת העבודה שלה ITS HER FUCKING JOB , ככה היא מרוויחה את לחמה - ע"י פתיחת רגליים !
    אז ברור שהיא תשקיע 24/7 בגוף שלה, בפנים שלה, בטיפוח עצמי!
    זה נקרא להיות מקצועית (גם אם במקצוע הכי לא מכובד ever)
    זה משתמע כאילו חלקכם חיים בסרט כלשהו שהעולם מבוסס על סקס ומראה גופני... אז לא, יש גם דברים טיפה מעבר לחרא הזה. דברים כמו קריירה, כבוד, שאפנות, רמת משכל (כן זה קיים).
    לא כל הנשים בעולם הזה מזדיינות כמו כוכבות פורנו סתם מעצם העובדה שהן לא מקבלות זין 8 שעות ביום.
    וואלה צא מהסרט שאתה הולך לTLV ורואה בחורות "ממוצעות". גם אתה לא מזיין כמו כוכב פורנו בייבי. אני בטוחה שבקושי גרמת למישהי לגמור מתישהו.
    בכל מקרה אני לא פה לתקוף (למרות שזה נשמע ככה)... סתם מבאס אותי לחשוב שמעדיפים מישהי שמזדיינת טוב על פני אהבה (הכי קיטשי שלי).
    אנחנו חיים בסרט? בזה שאנחנו חושבים שכדי להשיג מישהי יפה אתה צריך להיות יפה בעצמך?
    מה עם הכובעים שבאים אליך ואל חברות של באמצע השופינג בקריון לבושים בגנגסטה HAT בזמן שהם יותר לבנים מרוח ודופקים לך חצי חיוך ואומרים "מאמי אני ממהר מה הפלאפון שלך", זה לא חי בסרט?

ואחלה דיון הביא לפה את כל הוותיקים דניאל, המאמין.. האהבה תחזור לפה!

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    וואללק טיילר אתה מגזים. ישך שכל אני לא אומר שלא, וכן, בגישה קרה מראה משחק חתיכת תפקיד. אבל בתכלס, כשאתה כבר מכיר את הבחורה... הוא משנה פחות ופחות.
    כנ"ל הפוך, אם בחורה נראית טוב אתה תתחיל איתה, לא אם מכוערת.... אבל אם תכיר מישהי.... ככל שתכירו אחד את השני המראה ישנה פחות ופחות.
    אחי.. כשאתה מכיר את הבחורה המראה לא משחק תפקיד. יעני אחרי שכבר חילקת אותה לקטגוריה של "ידידה" / "אופציה לזיון מידי פעם" / "זיון ולא יותר" המראה לא שלך ולא שלה משחק תפקיד במיוחד לא מהצד של הבנות
    אחרי שמישהי מכירה אותך באופי ושמה אותך אצלה בתור מישהו חשוב כמו ידיד טוב או משהו לא אכפת לה אם אתה מכוער או לא..
    בקיצוררררררררררררררר אתה צודק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אגב OP, פרסמתי פה את הלסת שלי, בפרונט ומהצד, watch and mire my aesthetics brah

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הבעיה הכי קשה בלסת האימתנית שלי זה הגילוח. ממש קשה לי לגלח באיזור של הלסת.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ראיתי, לא הכי מפלצתית שיש, אבל כמו שצריך ממוצע פלוס. לי גם אין לסת של קרנף אבל אני אומר תודה לאלוהים שאני לא לוקה באספרגר מתקדם שהולך עם פה פתוח ברחוב MIRIN UR GODS JAW BRAH IM MAD YES IM MADDDD

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    הבעיה הכי קשה בלסת האימתנית שלי זה הגילוח. ממש קשה לי לגלח באיזור של הלסת.
    וואט דה פאק? נראלי אני יודע למה אתה מתכוון כי אי אפשר לגלח את זה מהצד כמו שיש לאלה עם הפרצוף העגול, תעשה כמוני מלמעלה למטה זה לפעמים משאיר לך שם קצת שריטות שעוברות תוך יום..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני סובל בגילוח כל פעם מחדש בגלל הלסת הזאת, השרירי לסת שלי מפותחים בצד ואנלא יכול לגלח בצדדים למטה, זה החסרון היחידי בלהיות עם jaw of the gods

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect