|
|
אהבה...איפה הייתה ה"אהבה" שלכן שהייתי צריך אותה? שהייתי ילד מייפל מסריח עם שיער של ילד כאפות שלא שם בושם ונראה כמו ילד בן 11 חסר טסטוסטרון? חסר חברים וידידות שאפילו השמנות המכוערות שאף אחד לא התקרב אליהן לא סבלו אותו?
פתאום..בתיכון...שההורמונים התחילו לזוז...המראה השתנה בצורה קיצונית...התחלתם לתת לי את כל האהבה שבעולם. אבל תנחשו מה? פספסתם תרכבת. אני כבר לא אותו ילד תמים שמאמין שיאהבו אותו בגלל ה"אופי" אלא בגלל המראה/כסף/מעמד חברתי
אני לא כועס על זה, אני דווקא שמח שראיתי את האמת והתעוררתי, אחרת הייתי כמו כל גבר ממוצע בוכה על בנות וחושב שאם מישי אמרה לי "אני אוהבת אותך" היא באמת מתכוונת לזה
אני בטוח שאפילו החברות שהיו לי (ולא היו לי הרבה האמת, רק 4 כולל קשר פתוח), אם הייתי עובר תאונת דרכים והפנים שלי היו מתעוותות והייתי נראה מכוער, היו זורקות אותי בשביל מישו חתיך. אחת מהן אפילו אמרה לי שהיא לא הייתה שמה עלי אם הייתי נראה כמו שנראיתי פעם (הראיתי לה תמונה). דווקא אותה הכי הערכתי מבין כולן, היא הייתה הכי כנה ואמיתית ולא שקרנית צבועה שמזיינת תשכל שהיא "אוהבת אותי בגלל שכיף איתי" חחחח
אבל אני יתן לך ולשאר האכלוסיה לחיות בפנטזיות אחרי שבכיתם בטיטניק..רק חבל שמי ששיחק את ג'ק היה חתיך, אם הוא היה מכוער היא לא הייתה שמה עליוככה זה בעולם האמיתי.
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 28-03-2013 בשעה 20:12.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
לייטינגר יש ROID RAGE
אגב שינטן כנס להטריל את PUAHATE פתחתי שם נושא על אינסל רייג'
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 28-03-2013 בשעה 20:58.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
אני מתבאסת בשבילך שזאת החוויה שעברת... כל מה שיש לי להגיד לך זה שאני מקווה שתפתח את הלב ואת הראש לדברים אמיתיים ואפילו קצת תמימות לעומת כל הציניות ששוכנת בך.
מראה חיצוני חשוב, לא אכחיש שלא.. אבל זה לא הכל. כנראה הבנות שבחרת להיכנס איתן לקשר די שטחיות אם אפילו אתה מאמין שהן לא היו מתייחסות אלייך אם היית נראה אחרת. בכל מקרה, עזוב אין לי כח להיכנס לדיונים שאין בהם תוצאה.. אתה עם תפישת העולם שלך, אני עם שלי.
בכל מקרה, אני מקווה שהעולם הפנימי שלך לא יסתכם בדולרים ש"תחסוך" על זונות אלא על אנשים אמיתיים שיהיו שם בשבילך לא משנה איך הם נראים ולא משנה איך אתה נראה.
Peace y'all![]()
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
טיילר, תגיד לי משהו, למה אתה לא מסוגל לחפש בחורות על פי הלב שלהן אם הן נראות כמו לאדע מה ומשחקות מייפל סטורי?
אתה אומר, שפעם, אז כששיחקת מייפל סטורי כל היום במחשב, לא יצאת מהבית, וכשהיית הולך לבצפר ונראית כמו פיצה מרוב החצ'קונים והיית חנון למופת, אז שום בחורה לא שמה עלייך זין, והכי מצחיק..אתה בא לזה בטענות?
אתה אומר שאין דבר כזה אהבה בגלל שאף בחורה לא התסכלה עלייך אז שנראית ככה במקום לדבר איתך ולהבין מי אתה באמת?
אז אם אתה לא מבין איך, אז למה גם לא מסוגל להסתכל על בחורות מכוערות ולנסות לדבר איתן כדי להבין מי הן באמת? למה?
אין מה לעשות, אנחנו יצורים שנבראנו עם זוג עיניים, וכדי שנשים ימשכו לגברים הן צריכות להימשך קודם כל על פי המראה ורק אחרכך על פי האופי, אבל יש מצבים שבהם יש מכוערים שיש להם עודף בטחון עצמי (אני לא מדבר על שמנים נמוכים וקרחים, אלה דווקא על כאלה רזים, עם שיער אבל פשוט שיש להם פנים לא הכי יפות בעולם וכאלה) ואין להם בעיה להתחיל עם בנות או לצעוק בקולי קולות במקומות ציבורים ואין להם בעיה להתבטא, אז גם הם מצליחים עם נשים!
למה? בגלל שנשים הן עם פחות שיטחי ורדוד מאיתנו הגברים.
נשים אומנם מעדיפות ברושם הראשוני גבר חתיך, זה לא שקר. אבל ברגע שיצא להן לדבר קצת עם גבר פחות חתיך עם לב זהב וגבר אמיתי, הן יעדיפו גבר פחות שווה אבל בן אדם טוב, מאשר סתם איזה חתיך מטומטם שכל היום מסתכל על עצמו במראה.
זה עובדתי.
אתה מגזים..הפכת אותי לאיזה מקלווין ואני ממש לא הייתי כזה.
לא היו לי חצ'קונים ולא הייתי נראה כמו פיצה, סתם הייתי מתלבש גרוע, לא שם בושם, עושה תספורות של ילדי כאפות והיה לי חוסר טסטוסטרון (הייתי די נמוך ומכוער, היו לי פנים של ילד בן 10 אשכרה חשבו שאני ביסודי). הייתי לא מפותח וזאת הייתה הבעיה העיקרית שלי בכיתה ז'-ח', באמצע ט' התחלתי "להתפתח" אבל עדיין...נו אתה יודע למה אני מתכוון פשוט תחפש תמונות של טום קרוז או כל סמל סקס אחר בגיל 15-14 ותבין לאן אני חותר, יש לנו המון במשותף. היו הרבה יותר גרועים ממני לדעתי שקיבלו יחס מבנות, אותי פשוט שנאו שנאת מוות והסתלבטו על המראה שלי 24/7.
פעם הייתי מוכן להתפשר אפילו על מכוערת תחת. אבל גם הן לא סבלו אותי. פתאום, אחרי שכבר לא נראיתי כמו ילד ביסודי והיה לי עודף טסטוסטרון (לסת, תווי פנים שהשתנו וכו' הפנים שלי ממש השתנו כאילו שמו עלי מסיכה), עשיתי תספורת בתזונה, התלבשתי ממש יפה, השתזפתי רצח כולן התחילו לאהוב אותי? אשכרה ביום הראשון שלי בכיתה י' התחילו איתי 5 בנות מהשכבה וכל מה שעשיתי זה לבוא, לסתום תפה ולהראות טוב.
EXPLAIN.
וואללק טיילר אתה מגזים. ישך שכל אני לא אומר שלא, וכן, בגישה קרה מראה משחק חתיכת תפקיד. אבל בתכלס, כשאתה כבר מכיר את הבחורה... הוא משנה פחות ופחות.
כנ"ל הפוך, אם בחורה נראית טוב אתה תתחיל איתה, לא אם מכוערת.... אבל אם תכיר מישהי.... ככל שתכירו אחד את השני המראה ישנה פחות ופחות.
אנחנו חיים בסרט? בזה שאנחנו חושבים שכדי להשיג מישהי יפה אתה צריך להיות יפה בעצמך?
מה עם הכובעים שבאים אליך ואל חברות של באמצע השופינג בקריון לבושים בגנגסטה HAT בזמן שהם יותר לבנים מרוח ודופקים לך חצי חיוך ואומרים "מאמי אני ממהר מה הפלאפון שלך", זה לא חי בסרט?
ואחלה דיון הביא לפה את כל הוותיקים דניאל, המאמין.. האהבה תחזור לפה!
אחי.. כשאתה מכיר את הבחורה המראה לא משחק תפקיד. יעני אחרי שכבר חילקת אותה לקטגוריה של "ידידה" / "אופציה לזיון מידי פעם" / "זיון ולא יותר" המראה לא שלך ולא שלה משחק תפקיד במיוחד לא מהצד של הבנות
אחרי שמישהי מכירה אותך באופי ושמה אותך אצלה בתור מישהו חשוב כמו ידיד טוב או משהו לא אכפת לה אם אתה מכוער או לא..
בקיצוררררררררררררררר אתה צודק.
אגב OP, פרסמתי פה את הלסת שלי, בפרונט ומהצד, watch and mire my aesthetics brah
ראיתי, לא הכי מפלצתית שיש, אבל כמו שצריך ממוצע פלוס. לי גם אין לסת של קרנף אבל אני אומר תודה לאלוהים שאני לא לוקה באספרגר מתקדם שהולך עם פה פתוח ברחובMIRIN UR GODS JAW BRAH IM MAD YES IM MADDDD
וואט דה פאק? נראלי אני יודע למה אתה מתכוון כי אי אפשר לגלח את זה מהצד כמו שיש לאלה עם הפרצוף העגול, תעשה כמוני מלמעלה למטה זה לפעמים משאיר לך שם קצת שריטות שעוברות תוך יום..
אני סובל בגילוח כל פעם מחדש בגלל הלסת הזאת, השרירי לסת שלי מפותחים בצד ואנלא יכול לגלח בצדדים למטה, זה החסרון היחידי בלהיות עם jaw of the gods