נכתב במקור על ידי
eriK
רציתי... אני רוצה הרבה. ואתה עדיין לא מדבר לעניין.
אני רחוק מלחשוב שאני מתנהל כמו שצריך, אבל אני גם רחוק מהתת רמה שלך. מאוד רחוק.
ענייני הפיקוח, עם כל הכבוד, זה לא עניינך ולא עניין אף אחד אחר מלבד ההנהלה הגבוהה. אף אחד מעולם לא אמר שאני המחליט הבלעדי של ההחלטות, גם אם קרה וזו הדעה העקומה שהתגבשה אצלך וחבריך.
מעבר לזה, אף אחד לא חייב כאן לאף אחד כלום, אתה לא חייב לי שום דבר ואף אחד לא החתים אותך על חוזה או הבטיח לך שאתה תיהיה מפקח כי היית מנהל או להפך או כל דבר בסגנון. ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא לנפנף אף אחד, אני רוצה שתבין למקרה שאתה כל כך בור, שיש המון שיקולים שהם רחוקים שנות אור משיקולים על בסיס אישי כלשהו שאנחנו צריכים לקחת בחשבון, וזה שנראה לך אחרת כי ככה נראה לך או כי ככה סיפרו לך חברים שלך בפורום, לא אומר שזה נכון.
גם אם נקח את המקרה הכי מכוער שיכול לקרות, אתה יכול להציג את הטענות שלך בדרך שתיהיה מכובדת לכל הצדדים, כך גם יהיה לי רצון לענות לך ולפתור את הבעיה לשביעת רצונם של כולם, ולא להתאסף עם החברים שלך ולנסות למשוך מכאן אנשים בשושו כדי לפתוח קהילה מתחרה, ואז להאשים את מתן בכישלון שלך. איך בדיוק רצית להקים קהילה כשאין לך הבנה בסיסית במושג "כבוד הדדי ואמון"?
באותה מידה, אתה יכול להצביע כאן על כל אחד ולהאשים אותו שהוא "עלה כי..."
מעברררררררר לכל זה, אני זוכר שדיברת איתי יום אחד במירק, והסברתי לך את כל הדברים האלה ועוד חזרת לנהל כאן.
אז בחיאת, תקדם.
האמת שאין לי מושג על מה כל המהומה ואשמח אם תפרט לי בפרטי מה קרה .. אבל בלי קשר אל תשכח שאטרף בעצמו הוקם כפורום מתחרה לCS-F אחרי שהיה שם בלאגן