לפי הזיוני שכל שלך, יש לו לסת טובה לא?
אז למה הוא לא נראה טוב?
גם אם הוא יגדל שיער הוא עדיין ישאר מכוער לפי דעתי.
כל מה שהוא צריך לעשות זה ללכת לים 3 פעמים בשבוע ולחייך.
לפי הזיוני שכל שלך, יש לו לסת טובה לא?
אז למה הוא לא נראה טוב?
גם אם הוא יגדל שיער הוא עדיין ישאר מכוער לפי דעתי.
כל מה שהוא צריך לעשות זה ללכת לים 3 פעמים בשבוע ולחייך.
|
|
הצבע שונה. השיער שלו שחור והשיער שלי חום (אפילו שאפשר לצבוע אבל עדיין)
והמבנה לסת שונה, יש לו פנים ארוכות רצח ולסת שהולכת כלפי מטה, לי יש ראש קטן ומרובע ולסת שהולכת קדימה. מראה שונה לגמרי...
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
יש לו לסת אחושרמוטה.
גבר, אם אתה דוגל בדבר מסויים, תלך איתו, אל תחרטט לי בגלל שמישהו אחד לא נמצא דומה לכולם.
יש לו לסת מטורפת. בצורה L והכל. אם היה לו זיפים, הייתה חושב כמוני. פשוט הוא נראה קוקסינל בגלל שהוא מוריד את המבט למטה כמו הומו ובגלל שהוא לא מחייך.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
שים לו זיפים ותראה איך פתאום הדעה שלך משתנה.
אני לא מתכוון להמשיך להתווכח.
אה ותפסיק לדבר על הלסת שלך, זה לא מעניין אותי.
אולי את האחרים פה, לא אותי.
לי אין זיפים וזה לא הופך תלסת שלי לפחות אלוהית ממה שהיא. U MIRIN JOBRA?
עוד דבר אחד ששכחתי - הלסת שלו צרה, שלי רחבה (מרובעת). שזה תכלס הפרט הכי חשוב, לסת צרה נראית כמו חרא תמיד
U MIRIN BRAH?
קודם כול אני לא יודע מה המושגים שכתבת, אבל אני יודע מה זה AA ואין מה לעשות עם זה חוץ מפשוט לגשת.. אין תרופה לזה.
טיילר, אמרתי לך להפסיק לדבר על הלסת שלך.
הלסת שלו לא צרה.
תודה חבר'ה (;
מה שיותר הטריף אותי זה שכאילו ניסיתי לצאת מזה, ניסתי לרקוד כמו פסיכי ולא עבד, סתם הרגשתי קוקסינל, ניסיתי להתחיל עם כמה בחורות אבל מראש ידעתי שזה לא יעבוד כי פשוט לא הייתי במצב הזה. כאילו בראש שלי ידעתי שמהערב הזה אני הולך לצאת מסכןן
פשוט שתה אלכוהול.
אלכוהול זה פתרון אבל הוא יתחיל להתסמך עליו כול פעם שהוא יהיה לא במוד.
שאתה בראש שלא הולך יש כמה דברים שאתה יכול לעשות, תסתכל על כול מהלך כעל הצלחה גם אם ייכשל ולפי כול סט שתפתח הביטחון יחזור לאט לאט.
משחק חמוד שאפשר לשחק זה שיש לך 20 שניות לפתוח סט אם לא, אז חבר שלך צריך לתת לך אגרוף(לא אחד שיהרוג אותך חחח) כי אז כול פעם "שתפחד" לפתוח אתה בעצם תפחד מההרגשה של האגרוף חח מבין?
משחק יותר טוב - כל פעם שחבר שלך מצביע על בחורה שאתה צריך להתחיל איתה, ואתה לא רוצה, אתה חייב לו צ'ייסר, אם אתה ניגש, הוא חייב לך צ'ייסר.
ואז מתחלפים.
אה ומן הסתם שהחוק זה שאסור לשלוח אותך בכוונה על כונפות כי אז אתה תיהיה חייב לו מלא צ'ייסרים חחח
חחח כן זה כמעט על אותו עקרון.. מה שעושה לך את זה!