היי, שלום לכולכם.
ליפני הכל חשוב לי להדגיש שאני סומך עליכם שהתגובות יהיו רציניות וכנות ולא פוגעניות כי אני חושף את עצמי בפניכם באופן נורא אינטימי!
אוקיי אז ככה, אני כבר בן 19 וארבעה חודשים ויש לי בעיה של איבר מין קטן מאוד. לא קטן 15-14 בזמן זיקפה אלא קטן הרבה יותר... עכשיו דיברתי עם כל מיני אנשים המבינים בנושא ואפילו מומחים בנושא עור ומין וכולם אמרו לי שאין לי ממש אופציות מלבד להפנים את העובדה שהזין שלי הוא קטן ולהשלים עימה.
אני החלטתי שאני לא מסוגל נכון שמספיקים 8 ס"מ כדי לספק אישה אבל מה אתם רוצים להגיד לי שרק בגלל העובדה הזאת אני צריך להשלים עם הגודל שלי?!?
לא יודע מה איתכם אני לא מוכן לקבל את זה, הוא קטן מאוד מבחינת אורך ודק ומבחינת עובי... אני פשוט מסתכל עליו ומתבייש, מגיע למצב עם בנות שאני מכיר קודם ויודע שהם שכבו עם בחורים עם איבר הרבה יותר גדול ועבה משלי ומספיק שהן יראו אותו בשביל שאני כבר יאבד אל מולם את כל החשק המיני!
לא מסוגל יותר להתמודד עם מה שיש לי ואני רוצה שינוי.
למה אני כותב את זה? כדי שלא תנסו לשכנע אותי, שאלתי את השאלה הזאת במספר פורום ובמקום לענות לי עליה פשוט ניסו לשכנע אותי לא לעשות את זה.
אוקיי אז השאלה שלי היא כזאת:- מה ההשלחות שיכולות לנבוע מניתוח להגדלת האיבר?
- איך הניתוח מתבצע?
- ובמה הוא כרוך לאחר מכן? (כאילו אם יש צורך במס' טיפולים, בקטטר לאחר הניתוח, בפיקוח מתמיד... וכו'...)
מחכה לעונים בציפייה רבה מאוד!
תודה מראש לכל מי שיחלוק איתי ידע או מידע :)