קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה בנוגע לגודל איבר המין הגברי הממוצע
    על ידי משתמש אנונימי בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 08-12-2007, 00:02
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 12:35
  3. בקשר לאורך איבר המין - לא תאמינו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2006, 03:15
  4. (קונה) מדריך להגדלת איבר המין (מומלץ של XXL)
    על ידי מלך הלשון בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 23:34
  5. שאלה על איבר המין הגברי
    על ידי KaPaRa בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 21:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מהם ההשלחות של של ניתוח להגדל איבר המין (19.5)

ברירת מחדל מהם ההשלחות של של ניתוח להגדל איבר המין (19.5)

היי, שלום לכולכם.
    ליפני הכל חשוב לי להדגיש שאני סומך עליכם שהתגובות יהיו רציניות וכנות ולא פוגעניות כי אני חושף את עצמי בפניכם באופן נורא אינטימי!

אוקיי אז ככה, אני כבר בן 19 וארבעה חודשים ויש לי בעיה של איבר מין קטן מאוד. לא קטן 15-14 בזמן זיקפה אלא קטן הרבה יותר... עכשיו דיברתי עם כל מיני אנשים המבינים בנושא ואפילו מומחים בנושא עור ומין וכולם אמרו לי שאין לי ממש אופציות מלבד להפנים את העובדה שהזין שלי הוא קטן ולהשלים עימה.
    אני החלטתי שאני לא מסוגל נכון שמספיקים 8 ס"מ כדי לספק אישה אבל מה אתם רוצים להגיד לי שרק בגלל העובדה הזאת אני צריך להשלים עם הגודל שלי?!?
    לא יודע מה איתכם אני לא מוכן לקבל את זה, הוא קטן מאוד מבחינת אורך ודק ומבחינת עובי... אני פשוט מסתכל עליו ומתבייש, מגיע למצב עם בנות שאני מכיר קודם ויודע שהם שכבו עם בחורים עם איבר הרבה יותר גדול ועבה משלי ומספיק שהן יראו אותו בשביל שאני כבר יאבד אל מולם את כל החשק המיני!
    לא מסוגל יותר להתמודד עם מה שיש לי ואני רוצה שינוי.
    למה אני כותב את זה? כדי שלא תנסו לשכנע אותי, שאלתי את השאלה הזאת במספר פורום ובמקום לענות לי עליה פשוט ניסו לשכנע אותי לא לעשות את זה.

אוקיי אז השאלה שלי היא כזאת:
    1. מה ההשלחות שיכולות לנבוע מניתוח להגדלת האיבר?
    2. איך הניתוח מתבצע?
    3. ובמה הוא כרוך לאחר מכן? (כאילו אם יש צורך במס' טיפולים, בקטטר לאחר הניתוח, בפיקוח מתמיד... וכו'...)

מחכה לעונים בציפייה רבה מאוד!
    תודה מראש לכל מי שיחלוק איתי ידע או מידע :)

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

גוגל?
    אף אחד פה לא רופא מוסמך אל תשאל אותנו.

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מתקדם האוואטר של Fuck The What
    שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

ציטוט נכתב במקור על ידי Frenzy צפיה בהודעה
    גוגל?
    אף אחד פה לא רופא מוסמך אל תשאל אותנו.
    צודק
    נערך לאחרונה על ידי Fuck The What; 02-04-2013 בשעה 20:26.

Emilia Attias
    אש בתוכי... אני נמס, אני נמס ממך!

מנהל 'ייעוץ מיני'
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    31
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי, שלום לכולכם.
    ליפני הכל חשוב לי להדגיש שאני סומך עליכם שהתגובות יהיו רציניות וכנות ולא פוגעניות כי אני חושף את עצמי בפניכם באופן נורא אינטימי!

אוקיי אז ככה, אני כבר בן 19 וארבעה חודשים ויש לי בעיה של איבר מין קטן מאוד. לא קטן 15-14 בזמן זיקפה אלא קטן הרבה יותר... עכשיו דיברתי עם כל מיני אנשים המבינים בנושא ואפילו מומחים בנושא עור ומין וכולם אמרו לי שאין לי ממש אופציות מלבד להפנים את העובדה שהזין שלי הוא קטן ולהשלים עימה.
    אני החלטתי שאני לא מסוגל נכון שמספיקים 8 ס"מ כדי לספק אישה אבל מה אתם רוצים להגיד לי שרק בגלל העובדה הזאת אני צריך להשלים עם הגודל שלי?!?
    לא יודע מה איתכם אני לא מוכן לקבל את זה, הוא קטן מאוד מבחינת אורך ודק ומבחינת עובי... אני פשוט מסתכל עליו ומתבייש, מגיע למצב עם בנות שאני מכיר קודם ויודע שהם שכבו עם בחורים עם איבר הרבה יותר גדול ועבה משלי ומספיק שהן יראו אותו בשביל שאני כבר יאבד אל מולם את כל החשק המיני!
    לא מסוגל יותר להתמודד עם מה שיש לי ואני רוצה שינוי.
    למה אני כותב את זה? כדי שלא תנסו לשכנע אותי, שאלתי את השאלה הזאת במספר פורום ובמקום לענות לי עליה פשוט ניסו לשכנע אותי לא לעשות את זה.

אוקיי אז השאלה שלי היא כזאת:
    1. מה ההשלחות שיכולות לנבוע מניתוח להגדלת האיבר?
    2. איך הניתוח מתבצע?
    3. ובמה הוא כרוך לאחר מכן? (כאילו אם יש צורך במס' טיפולים, בקטטר לאחר הניתוח, בפיקוח מתמיד... וכו'...)

מחכה לעונים בציפייה רבה מאוד!
    תודה מראש לכל מי שיחלוק איתי ידע או מידע :)

אתה במקום הלא נכון. פנה לרופא המנתח והוא יסביר לך על הטיפול, ההשלכות, העלות והכל. אבל למיטב ידיעתי כאן בארץ לא עושים ניתוחים כאלו אלא אם יש לך פין של 7 ס"מ ואינך מסוגל לקיים יחסי מין. ייתכן שתצטרך להשקיע זמן בחיפוש רופא מנתח פרטי שיהיה מוכן לעשות את זה תמורת סכום כסף מכובד.

אתה גם במקום הלא נכון בגלל שמה שאתה צריך זה ייעוץ פסיכולוגי, בין אם אתה מבין את זה ובין אם לא. פנה דרך קופת החולים, זה גם חינם.
    אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.

וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אפשר לספר לך סוד, חבריקו?

אם לא שמת לב, אני מנהל פורום פיקאפ ומתבגרים ומתגברים, ואם לומר את האמת, מבלי להשתחצן, יש לי לא מעט נסיון עם נשים בחיים בקטע המיני.
    אם לומר לך את האמת, יש סוד נורא גדול שמתרחש בחדר המיטות, שלא כל הגברים מודעים אליו, ואני רוצה שאתה תדע אותו, כי אתה נשמע לי אחלה בחור, שהבן זונה שם למעלה (אני אתאיסט ) לא בירך אותו כמו שצריך אז וואלה..זה פוגע לך בבטחון עצמי, ותכלס להגיד לך? אני מבין אותך לגמרי.
    כשאני מוריד את המכנסיים והתחתונים, אין לי בעיה. אני גאה ברגל השלישית שלי שם למטה כי אני יודע למה הוא מסוגל לעשות, ואתה...קצת פחות.

אבל, ויש אבל גדול...
    אתה יודע מה משותף לכל הזיינים הגדולים היום? אלה שמזיינים בנות כל ערב מחדש ועוברים על המון מיטות בחיים שלהם ופוגשים לא מעט צורות וגדלים של כוס יפה וורוד?
    שכל הגברים האלה יודעים מה לעשות לאישה למטה.
    אישה זה דבר מאד מאד אנוכי במיטה!
    כדי שאתה תוכל להגיע לרגע שלך וכולה לדחוף לה את החבר החמוד שלך לתוכה, כדאי לך מאד מאד לשמח אותה לפני, אבל מאד!
    כמו שאמרתי, נשים מאד אנוכיות במיטה...

בקיצור ולעניין, הסוד הוא כזה:
    גבר שיודע להביא אישה לאורגזמה (לא עם הזין) בלרדת לה ולהביא לה ביד וגבר שיודע לפגוע בול בנקודת הג'י של הבחורה, אפשר להגיד שזכה בתואר "הזיין" ולמה?
    כי ברגע שגבר מביא אישה שמעולם לא חוותה אורגזמה רצינית (אני מדבר על להשפריץ ברצינות, לא סתם אורגזמה של אנחות), היא משתוללת וברגע שהיא משתוללת היא צריכה לשתף את החוויה הזאת עם כללללללללללללללללללל החברות שלה!
    וברגע שהיא מספרת לחברה הכי טובה שלה, היא מספרת לאחרות, והן מספרות לאחרות, והן לאחרות...ובסוף...אתה מתחיל להבין שעוד נשים רוצות לעבור אצלך בתור כי גם הן רוצות להגיע לאורגזמה שהן בחיים לא חוו.

ואת זה, חברי היקר - עושים בלי הזין. עושים עם לשון, וידיים. יש גם כאלה בסרטי פורנו תותחים שמצליחים גם עם הזין לעשות את זה אבל...לך תבין.
    אחרי שאתה מביא אותה לאורגזמה של החלומות שלה...שערי גן עדן פתוחים לפנייך והיא תעשה הכל בשבילך.

בקשר לבעיה עצמה...אין לי מושג חחחחח אתה צריך לפנות לרופא מוסמך.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 04-04-2013 בשעה 01:22.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

וואלה רודני כל הכבוד.

לא מסכים עם המסר של להפוך לזונה ממין זכר אבל הגרעין שלך בהחלט מזכה אותך להורדת הכובע מבחינתי.

אומנם ביקשת ממש יפה לא לנסות לשכנע אותך שמדובר על רעיון לא משהו.
    אבל כפי שרודני ציין זה לא הגודל זה שקובע אלא מה אתה יודע לעשות עם מה שיש לך.

אם להעיד על עצמי אין לי מה להתבייש במה שקיבלתי אפילו יש מה להשוויץ לומר לך את האמת לא חושב שזה באמת נותן לי יתרון משמעותי על חברה אחרים בחדר המיטות מה שנותן לי את היתרון זה שאני יודע מה צריך לעשות כדי לגרום לפרטנרית להרגיש בעננים וזה ממש לא קשור לגודל או העובי של הזין שלי.

זה שקר מטורף שמסתובב בין גברים וזאת ציפיה מובנית שקיימת אצל נשים אבל זה פשוט לא נכון הגודל לחלוטין לא קובע.

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

"זה לא הגודל,זה הטכניקה"
    לא לכולם יש דרגון קומודו כמו שאתה רואה בסרטים,כמו שלא לכולן יש כוס ורוד ומושלם
    אף אחת לא תברח מהמיטה ברגע שתראה את הגודל אל תדאג
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    "זה לא הגודל,זה הטכניקה"
    לא לכולם יש דרגון קומודו כמו שאתה רואה בסרטים,כמו שלא לכולן יש כוס ורוד ומושלם
    אף אחת לא תברח מהמיטה ברגע שתראה את הגודל אל תדאג
    בקשר לכוס וורוד ומושלם, אתה לא צודק.
    כל כוס בשבילי הוא מושלם תכלס..אני פשוט כל כך מגורה בדרך כלל כשאני פוגש בדבר הזה שלא משנה באיזה צורה זה יהיה, זה יהיה מושלם.
    חוץ מהאלה שמריחים כמו שוק דגים ביפו. יאקקק..

וזה לא נכון להגיד שאף בחורה לא תברח מהמיטה אם היא תראה את זה...אם יש לו פחות מ10 סנטים, זה כבר עניין רציני..
    אם היה לו 12-15, אז סבבה, הוא לא צריך באמת להתבייש בעצמו, אבל זה מגיע ל10 סנטים כשעומד לו, אני לא חושב שהבחורה תמחא כפיים כשהיא תראה את זה, אפילו שהיא יודעת שהוא יכול לספק אותה..זה פשוט...לא לעניין.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

חחחחח עם היה כאן אחד שסיפר שהוא ירד למישהי והעסק שם היה מסריח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אתה מזכיר לי אותו אתה בתגובה מעליי
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect