אני בן 16 ..אתמול הייתי במסיבה סגורה של חבר ועוד שתי בנות שאני לא מכיר ובקושי אני מכיר 4-5 ילדים מהמסיבה הזאת אז הלכתי עם מישו שאני מכיר הכי טוב וכולם שם מכירים אותו כולם!!!!אבל כול הבנות איתו רק לוקחות אותו ביותר ידיד ולא יותר מזה(נגיד קוראים לו יוסי) ...בקיצור ניכנסנו אני ויוסי למועדון ועדיין אפאחד לא רקד אז אמרתי שלום לכמה מהחברה שאני מכיר ..אחר כך ישבתי והיסתכלתי סתם על אנשים פיתאום יוסי בא אומר לי תכיר זאתי x אומרים שלום היא ישבה לידי דיברנו טיפה וזהו אחרי זה הכירה לי חברה שהכירה לי חברה חחח והכרתי הרבה! איך שהוא לבד הכרתי מישי ממש יפה אבל זה היה ניראה כאילו לקחתי את המישפטים מאיזה סרט נגיד איך הכרנו ? בדיוק ישבנו כזה ליד הבר אז היא שאלה אם אפשר כוס הבאתי לה ובדיוק היא ישבה לידי היה דקה של שקט ואז היא אמרה כזה משעמם לי ואז אמרתי לה הבאתי לך כוס מגיע לי לדעת מה השם שלך לא ? ואז ברור שהיא אמרה ת'שם והמשכנו לדבר בקיצור היה מצבים שפיתאום היה שקט ואז כזה המשכנו ..באמצע שהיא ישבה לידי והיה שקט והיא דיברה עם חברות אז הרשתי לעצמי לקום לירקוד (רקדתי הרבהה) חח ואז שחזרתי היא הייתה לידי כזה דיברנו כמה מישפטים אמרתי וואי איזה חם היא אמרה לי בוא ניצא ויצאנו ישבנו בחוץ אבל פאאק כאילו השיחה זורמת בצורה מוזרה על סתם נושאים כמו על בנות שמעשנות אבל השיחה ניגמרת מהר ופשוט לא זורם לי המילים נגיד שאני יושב עם ידידות אחד על אחד אני יכול לשבת שעות ולדבר אבל עם מישי שאתה מכיר פעם ראשונה אז אתה לא יכול לבוא לספר לה ישר דברים שקרו לך וסיפרתי לה בקושי עליי ישבנו ככה איזה 5 דקות עד שבאו חברות שלה והיו צריכות ללכת והיתבאסתי רצח כי בהתחלה היא היתלהבה כזה כי אני ניראה טוב ואז שיצאנו ולא היה מה הכי לדבר אז כאילו ירד לה הכול !
בקיצור למה זה ככה כאילו אתם מדברים נושא ואזמה מספרים כול מיני דברים וחוויות ?מה הייתי צרייך לעשות ?והיה בינינו טיפה מגע לא הרבה כי לא חשבתי על זה כול כך אני יודע שזה אמור לזרום אבל אין זה לא זרם ופעם הבאה שניראה אותה הרושם הראשוני לא יודע אם היה הכי טוב וגם שהיא הלכה אז לא יודע אם היא שכחה או לא אבל היא לא אמרה שלום ובדיוק שהיא היתקדמה אז אמרתי לה לילה טוב והיא הלכה (אני יודע תשם שלה יודע איפה היא לומדת הוספתי אותה בפייס לדבר איתה ?)
סליחה על החפירה !!!

ציטוט ההודעה