קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פיספסתי משהו?
    על ידי IMGUY1X בפורום פורום בקשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-04-2011, 11:02
  2. פיספסתי תטיול השנתי/:
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-05-2006, 16:21
  3. פיספסתי 3000 הודעות
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 22:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

פיספסתי הידמנות ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל פיספסתי הידמנות ?

אני בן 16 ..אתמול הייתי במסיבה סגורה של חבר ועוד שתי בנות שאני לא מכיר ובקושי אני מכיר 4-5 ילדים מהמסיבה הזאת אז הלכתי עם מישו שאני מכיר הכי טוב וכולם שם מכירים אותו כולם!!!!אבל כול הבנות איתו רק לוקחות אותו ביותר ידיד ולא יותר מזה(נגיד קוראים לו יוסי) ...בקיצור ניכנסנו אני ויוסי למועדון ועדיין אפאחד לא רקד אז אמרתי שלום לכמה מהחברה שאני מכיר ..אחר כך ישבתי והיסתכלתי סתם על אנשים פיתאום יוסי בא אומר לי תכיר זאתי x אומרים שלום היא ישבה לידי דיברנו טיפה וזהו אחרי זה הכירה לי חברה שהכירה לי חברה חחח והכרתי הרבה! איך שהוא לבד הכרתי מישי ממש יפה אבל זה היה ניראה כאילו לקחתי את המישפטים מאיזה סרט נגיד איך הכרנו ? בדיוק ישבנו כזה ליד הבר אז היא שאלה אם אפשר כוס הבאתי לה ובדיוק היא ישבה לידי היה דקה של שקט ואז היא אמרה כזה משעמם לי ואז אמרתי לה הבאתי לך כוס מגיע לי לדעת מה השם שלך לא ? ואז ברור שהיא אמרה ת'שם והמשכנו לדבר בקיצור היה מצבים שפיתאום היה שקט ואז כזה המשכנו ..באמצע שהיא ישבה לידי והיה שקט והיא דיברה עם חברות אז הרשתי לעצמי לקום לירקוד (רקדתי הרבהה) חח ואז שחזרתי היא הייתה לידי כזה דיברנו כמה מישפטים אמרתי וואי איזה חם היא אמרה לי בוא ניצא ויצאנו ישבנו בחוץ אבל פאאק כאילו השיחה זורמת בצורה מוזרה על סתם נושאים כמו על בנות שמעשנות אבל השיחה ניגמרת מהר ופשוט לא זורם לי המילים נגיד שאני יושב עם ידידות אחד על אחד אני יכול לשבת שעות ולדבר אבל עם מישי שאתה מכיר פעם ראשונה אז אתה לא יכול לבוא לספר לה ישר דברים שקרו לך וסיפרתי לה בקושי עליי ישבנו ככה איזה 5 דקות עד שבאו חברות שלה והיו צריכות ללכת והיתבאסתי רצח כי בהתחלה היא היתלהבה כזה כי אני ניראה טוב ואז שיצאנו ולא היה מה הכי לדבר אז כאילו ירד לה הכול !

בקיצור למה זה ככה כאילו אתם מדברים נושא ואזמה מספרים כול מיני דברים וחוויות ?מה הייתי צרייך לעשות ?והיה בינינו טיפה מגע לא הרבה כי לא חשבתי על זה כול כך אני יודע שזה אמור לזרום אבל אין זה לא זרם ופעם הבאה שניראה אותה הרושם הראשוני לא יודע אם היה הכי טוב וגם שהיא הלכה אז לא יודע אם היא שכחה או לא אבל היא לא אמרה שלום ובדיוק שהיא היתקדמה אז אמרתי לה לילה טוב והיא הלכה (אני יודע תשם שלה יודע איפה היא לומדת הוספתי אותה בפייס לדבר איתה ?)
    סליחה על החפירה !!!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה כל הקטע במועדונים שלא שומעים אחד את השני בצורה טובה אז לא מדברים הרבה, משתמשים בפה שלך לדברים אחרים, ולא לדיבורים.
    אתה מכיר קצת את הבחורה, לוקח אותה לרקוד, לוקח אותה הצידה, מתקרבים פיזית אחד לשני, נגיעות פה ושם ומתנשקים וזהו..
    אתה לא אמור עכשיו לשבת איתה חצי שעה ולדבר איתה על איזה נושאים היו לה בבצפר..זה לא מעניין אף אחד.

מקווה שעזרתי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אבל כול מה שהספקתי לראות פה זה שאתה מבודד אותה ושמה אתה כביכל אתה יכול יותר לזרום ולפעול יותר טוב במיקרה שלה היא לבשה מיני ולא רצתה לירקוד בגלל זה ובגלל זה גם העדפתי לצאת אהל אם כבר יצאנו ודיברנו פאק לא הצלחתי להיות מעניין ואני כן כזה אז מה הבעיה פה כאילו לספר על עצמך או לא?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה לא הבנת?
    אם הצלחת לבודד אותה, אז היית לוקח אותה לאיזה ספסל, מדבר קצת...ואז כשיש שתיקה מביכה כזאת, זה בדיוק הזמן לנשק את הבחורה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

כן עם כמה שזה מבאס פיספסת הזדמנות....אבל כולה הזדמנות אחת..
    זה אף פעם לא נגמר, לא כל עוד אתה רוצה אותה.
    תוסיף אותה לפייסבוק כן...תדבר איתה.
    ושנייה לפני שתחשוב לשלוח לה הודעה, תחשוב עם עצמך מה היית רוצה להגיד לה, ולפני שהמוח שלך יעשה את הסינונים וכל הניתוחים שלו, תלך עם זה.
    תגיד לה את מה שאתה רוצה להגיד מראש.
    תמיד אתה רוצה להגיד משהו, ותמיד יש לך משהו שאתה רוצה לעשות, אבל בגלל החשש והאי נוחות וקצת בושה, אז המוח בוחר לנתח את המצב ולבחור בדרך הכי פחות מביכה וכמה שיותר נוחה בשבילך.
    פשוט תגיד אתה מה שאתה רוצה, עם כמה שזה יהיה מביך, אף אחד עוד לא מת מהמבוכה (נראלי).
    אל תנסה להרשים אותה, אלא תנסה להיות כמה שיותר עצמך ופשוט לעשות את מה שאתה רוצה ולהגיד את מה שאתה רוצה בלי להתחשב יותר מדיי בעולם.
    זה קשה, אולי בהתחלה לפחות. אבל זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות... בהצלחה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

מצטרף לפולו, תאמר גם את הדברים הכי דפוקים שיש.
    פעם אחת קרה לי שפשוט בלי לשים לב התחלתי לדבר על אח שלי ולתאר אותו וזה אחד הדברים היותר חסרי טקט שהייתי יכול לעשות. כשתפסתי את עצמי הסתכלתי על הבחורה והיא אשכרה הביטה בי כאילו היא מתעניינת.
    אני פשוט סיפרתי עליו (כי הוא חתיכת טיפוס שלא רואים כל יום) וסיפרתי עליו בצורה כזאת כאילו אני מתאר דמות מסרט או משהו.

קיצר, דבר על מה שבא לך. קח את הדבר הכי מטומטם לדבר עליו ותהפוך את זה למעניין.
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 04-04-2013 בשעה 16:22.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

חח אני בדיוק בנאדם כזה אבל אתמול כאילו התחלתי לחשוב כול דבר מה להגיד ואיך להגיד נקווה שזה יהיה רק איתה בקיצור תודה רבה עזרתם לי מאווד! !!

אופיר, נראה לי שפשוט התחלת להריץ סצינות בראש של מה יקרה אם תספר לה, איך היא תגיב, האם היא תצחק, האם היא תסטור לך ותלך, האם היא הולכת להכניס אותך לתוך שקית אשפה ולזרוק אותך בנחל הירקון בסוף המשפט שתאמר וכו'...
    כל הדברים האלה קורים לנו מכיוון שאנחנו מתאמצים יותר מידי בשביל בחורה שהרגע הכרנו.

כאשר אתה שם לב שאתה נמשך למישהי פשוט תשאר מגניב כמו שאתה ואל תיתן לעצמך להימשך אליה יותר מידי. אל תתחיל להריץ את הסצינות האלו בראש שלך. אל תתחיל לדמיין את העתיד שלכם יחד. אל תתחיל לדמיין את המערכת היחסים המשותפת שלך ביחד עם הבחורה לפני שבכלל הכרת אותה מספיק. הכל בראש שלך, וזה רק יפגע בך. אם בכל פעם תשקיע יותר מידי מעצמך בשביל איזו בחורה שרק הכרת או אפילו לא התחלת איתה זוהי הדרך הכי טובה כדי לא לזיין - בחיים.

ואני דווקא חושב שלא פיספסת כאן שום דבר, תחשוב על כל הבחורות שהכרת. זאת כבר התקדמות.

בוריס.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אני חושב שזה בדיוק מה שעשיתי בוריס וזו הייתה הטעות של חשבתי יותר מדיי תוודה על היעעץ. ..ויש לי עוד שאלה שמעתי על משו שעוזר ליותר מגע סוג של משחק כזה מהספר של מיסטרי או משו כזה אתה יכול לפרט עליו אולי שמעתה על זה פשוט לא ניראה לי לפתוח על זה עוד אשכול וזה ניראה לי ממש עוזר במצזבי שתיקה וזה יכול להיות סוג של רוטינה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אל תזכיר יותר את המילה רוטינה או משחקים כאלה ואחרים בפורום הזה.
    סתם..אני צוחק, אבל אל תשתמש בחרא הזה...רק פיקאפרים משתמשים בבולשיט הזה, ולמה? כי אין להם באמת מושג מה עושים עם נשים..אז הם פונים למשחקים מפגרים שהומצאו בשבילם כדי שיהיה להם מה לעשות עם בחורות.
    אתה לא צריך את זה.

פשוט תיגע בה, כל הזמן, בכל דרך אפשרית. תמצא תירוצים לגעת בה, תמציא תירוצים, תחפש דרכים ופשוט תפעיל תראש..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

חחחח רונדי אני מאוהב בך. ..אני אומר כדי שאתם כאילו כד שתבינו אבל אתה צודק ניזרום זה הכי טוב אבל תכלס הקינו הזה באמת עוזר כי היה הרבה מהבנות שהכרתי והם התחילו את הקינו הנגיעה הראשונה אבל לא כזה חשבתי על זה רק בגלל שקראתי פה מה זה. .אבל אצל בנות זה שונה הם מרגישות את זה או שזה אצלם במוח?

אופיר, אם אתה מרשה לעצמך לגעת בגברים למה שלא תיגע גם בנשים? מה משותף לכל הבחורים שאתה רואה במסיבה? לכולם יש כלי. מה משותף לכל הבחורות שאתה רואה? אתה בטח כבר יודע. אני כמעט תמיד במפגש עם בחורה מגיע למגע כלשהו. זה לא משנה אם תלחץ לה את היד, תיתן לה כיף, תחכוך את הגוף שלך עם הגוף שלה, נשיקה בלחי, לאט לאט תדע מתי להגביר את המגע למקומות יותר מיניים.

בדרך כלל אם הבחורה אומרת משהו מצחיק או משהו שאני מזדהה איתו כמו למשל היא:"אני מידה 40 בנעליים", אתה:"יפה, ברוכה הבאה למועדון" ונותן לה כיף או כל תירוץ לתת לה כיף. כמובן לא להגזים. המגע הזה הוא מה שבחורה רוצה, כשהיא מתחילה לגעת בעצמה או בשיער לידך היא בצורה לא מודעת שולחת לך סימנים שהיא מעוניינת שתיגע בך. בגלל זה בספרי הפסיכולוגיה וגם בספרי הפיקאפ יהיו הסימנים האלה נתפסים בתור "הבחורה נמשכת באובייקט(אתה) בצורה מינית". גם מי שלא לומד פיקאפ אבל בהמשך דרכו מהלימודים הגבוהים יגלה כי משלבים שיעורים בתחום הזה שתקף עבור נשים וגברים יחד על מנת לפתח את החשיבה גם כשזה לא קשור למקצוע.

לדוגמה אני יודע שבמוסדות החינוכיים באקוודור, מלמדים את הנשים איך ללכת. תאר לך שהיו מלמדים אותך פה בארץ בבתי ספר איך להתנהג עם נשים בצורה מושכת יותר, מתי לשאוף למגע ובאיזה מקומות. נכון, תהיה לך יותר תחרות, אבל לפחות גברים יוכלו יכולים לבחור את הבחורה שהם באמת מאושרים איתה ולא בגלל שזאת הייתה הברירת מחדל שלהם לפני משבר גיל 30 להישאר רווקים ובודדים.

בכל מקרה, בשורה התחתונה אני ממליץ לך לקחת את זה בתור טיפ עם עניין הכיף לבחורה. ובנוסף כדי להיכנס לאזור המסוים שנמצא סביב הפנים שלה, אתה יכול לגעת לה בקלילות בגב(מאחורי הכתף) ולספר לה סוד אם משהו טיפשי מבלי שאף אחד ישמע. תאמר את זה באמת בשקט.... "חלמתי עלייך אתמול חלום מלוכלך", "את יודעת, יותר יפה לך פזור"... כל דבר. אפילו סתם נשימות אם אין לך באמת מה לומר לה תאמר לה ששכחת אבל היא מריחה טוב (:

אם אתה לא מגיע למגע עם בחורה, ומשדר לה יותר מידי שאתה בעניין שלה אתה תגיע לכלוב חשוך, הידוע בשם Friend Zone שבו יש לך 2% להגיע איתה למשהו רומנטי. אם אתה לא מגיע למגע עם בחורה ולא משדר לה גם שאתה בעניין שלה והיא דווקא כן, אתה תהפוך להיות אויב שלה במקום ידיד. תבין מה זה בחורה ביצ'ית מהר מאוד. אם אתה מגיע למגע עם בחורה ויודע להישאר קול, לא להתרגש ממנה יותר מידי ולא לעשות מזה סיפור אם היא אומרת לא/כן, זאת אותה תשובה עבורך כי אתה יודע שיש עוד 3 וחצי מיליארד נשים בעולם הזה שמחכות להכיר אותך והיא לא שווה את המאמץ. בחיים אל תתחנן לבחורה כדי שתהיה איתך, פשוט תעבור לבאה בתור.

בוריס.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 05-04-2013 בשעה 04:13.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

בוריס לקחתי ואני יפנים את זה יותר וכן היה בינינו מגע בכול מקרה תודה גבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect