תקציב
התקציב לרכישת המחשב: 4,000 ש"ח
חריגה מקסימלית מהתקציב: 500-700 ש"ח
שימושים
מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).
גיימינג כבד או קל (גם משחקי רשת) / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט)
במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: בכל המשחקים החדשים וכבדים כמו PES 13, FIFA 13, NBA 2K13, GTA IV, FCR CRY 3 ועוד המון..
באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 או 64 ביט)
האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב (כן או לא)
שימושים מיוחדים
האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא)
האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא)
ציוד היקפי
מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שייתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינצ'ים) -
נתון זה חיוני מאוד עבור התאמת המחשב למסך, לכן עשה את המאמץ, רצוי שתציין את דגם המסך.
מסך בגודל 27"
חומרה אופציונלית
האם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט (כן או לא)
מהו הנפח שתרצה בדיסק קשיח (500GB, 1TB וכדומה)
אפשרויות רכישה
האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: TMS
האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה: לא יודע אם כדאי לי להזמין.. מעדיף לבוא לחנות ולקחת בידיים שלי
מתי מתוכננת רכישת המחשב: בתוך החודש הזה
את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן
הערות נוספות: אם יש לך הערות נוספות או בקשות מיוחדות, כתוב אותן פה (שקט, עבודה רצופה, חיבורים מסויימים (כבל HDMI ל- TV), גודל המארז וכיוצא בזאת).
בנתיים קיבלתי 3 קישורי אתר למפרטי מחשב שמתאים לבקשות שלי כמו כאן.. ואני אציג את ה- 3 ותגידו איזה עדיף לקנות וגם אם יש משהו אחר יותר טוב שאתם יכולים להציע אז תציעו בכייף (אך בתנאי שהמחיר לא יהיה יותר מ- 4,700 ש"ח).. ואני לא ממהר לקנות מחשב, רוצה לקחת את הזמן ולקנות בסוף את המחשב הנכון
1 - 2 - 3

ציטוט ההודעה