קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך לשכנע את עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-04-2013, 07:46
  2. איך לשכנע את ההורים
    על ידי LoLDuDe xD בפורום דיבורים
    תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 16-06-2009, 01:02
  3. [עזרה] איך לשכנע תהורים.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-03-2008, 18:28
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 17:52
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 20:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

איך לשכנע את עצמי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך לשכנע את עצמי

איך לשכנע את עצמי לעשות שכיבות שמיכה וריצות?
    ועוד משהו כול פעם כשאני בא לחדר כושר יש לי הרגשה מוזרה כזאת לא נעימה כי כולם שם ענקיים כאלה עם מלא שרירים מקצוענים ןרק אני הכי קטן מה לעשות כדי לעלות את הביטחון העצמי ??

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

גמאני הכי קטן במכון שלי (אני מתאמן במקום של סוסים שאפילו בנות עושות סקוואט ודדליפט וכל אחד שראיתי שוקל יותר מ80 קילו שם... חוץ ממני ומעוד שחיפים במשקל שלי)...אחי לאף אחד לא אכפת...ההפך...
    יש לי חברים סוסים שנתנו לי מוטיבציה להתחיל להתאמן ואמרתי להם את זה והם אמרו שלאף אחד לא אכפת מה אתה עושה כל עוד אתה לא מתנהג כמו מפגר...ואם אתה עושה תרגילים כמו סקוואט ודדליפט ואתה רציני והכל...הם אפילו יכבדו אותך יותר ממישו גדול שסתם מתנהג כמו ליצן...

סמוך עלי מנסיון...הסוסים האלה הם החבר'ה הכי נחמדים במכון..פעם ראשונה שבאתי לא ידעתי תטכניקה של התרגילים ושאלתי איזה בחור גדול והוא דווקא ממש עזר לי עם הטכניקה

עזוב שטויות זה הכל בראש שלך..גם לי יש עדיין תהרגשה הזאת שכולם מסתכלים עלי בגלל המשקלים הנמוכים שאני מרים (כל מי שאין לו 2 פלטות על המוט במכון שלי נחשב חלש אגב...בנות אצלנו מרימות פלטה..שתבינו..ואני בהתחלה התקשיתי עם המוט...תחשוב מה הרגשתי...) אבל אני יודע שזה סתם הכל בראש שלי.

כולם שמים זין הם באים בשביל עצמם ולא בשבילך...

אף אחד עוד לא בא למכון בתור שוורצנגר ודפק בנצ' פרס של 300 קילו על היום הראשון...הרבה מהסוסים שאתה רואה שהתחילו היו יותר קטנים ממך...חבר טוב שלי פה שוקל 90 קילו על אחוז שומן נמוך בנאדם חיה..התחיל מ50 קילו...היה שחיף מקל...ומה נהיה...
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 09-04-2013 בשעה 05:00.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    גמאני הכי קטן במכון שלי (אני מתאמן במקום של סוסים שאפילו בנות עושות סקוואט ודדליפט וכל אחד שראיתי שוקל יותר מ80 קילו שם... חוץ ממני ומעוד שחיפים במשקל שלי)...אחי לאף אחד לא אכפת...ההפך...
    יש לי חברים סוסים שנתנו לי מוטיבציה להתחיל להתאמן ואמרתי להם את זה והם אמרו שלאף אחד לא אכפת מה אתה עושה כל עוד אתה לא מתנהג כמו מפגר...ואם אתה עושה תרגילים כמו סקוואט ודדליפט ואתה רציני והכל...הם אפילו יכבדו אותך יותר ממישו גדול שסתם מתנהג כמו ליצן...

סמוך עלי מנסיון...הסוסים האלה הם החבר'ה הכי נחמדים במכון..פעם ראשונה שבאתי לא ידעתי תטכניקה של התרגילים ושאלתי איזה בחור גדול והוא דווקא ממש עזר לי עם הטכניקה

עזוב שטויות זה הכל בראש שלך..גם לי יש עדיין תהרגשה הזאת שכולם מסתכלים עלי בגלל המשקלים הנמוכים שאני מרים (כל מי שאין לו 2 פלטות על המוט במכון שלי נחשב חלש אגב...בנות אצלנו מרימות פלטה..שתבינו..ואני בהתחלה התקשיתי עם המוט...תחשוב מה הרגשתי...) אבל אני יודע שזה סתם הכל בראש שלי.

כולם שמים זין הם באים בשביל עצמם ולא בשבילך...

אף אחד עוד לא בא למכון בתור שוורצנגר ודפק בנצ' פרס של 300 קילו על היום הראשון...הרבה מהסוסים שאתה רואה שהתחילו היו יותר קטנים ממך...חבר טוב שלי פה שוקל 90 קילו על אחוז שומן נמוך בנאדם חיה..התחיל מ50 קילו...היה שחיף מקל...ומה נהיה...
    אתה צודק ה הכול בראש, אבל אני לא מצליח להיפטר מההרגשה הזאת יעני אם הייתי ענק הייתי בא עושה הכול אבל הם כולם ענקיים כאלה זה מוריד לי את הבטחון העצמי בכלל לעשות משהו, כשהייתי הולך עם חבר זה לא היה ככה הרגשתי בסבבה כי אני יותר חזק מימנו אבל לבד אני פשוט לא יכול.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

גם לי יש עדיין תהרגשה הזאת....אני לא סוס ואפילו לא קרוב להיות...אני שחיף....לא זוכר כמה אני שוקל (אני צריך להשקל שוב) אבל זה מתחת ל70 קילו בטוח....אתה בדוק שוקל יותר ממני...אבל על הזין שלי אני הולך ומרים מה שאני יכול להרים...נכון אני לא מרים עדיין 2 פלטות אבל אני יגיע לזה....שהתחלתי להתאמן שקלתי אולי 57 קילו...אתה 100% שוקל יותר מזה..ואני במכון של סוסים כמו שאמרתי שכל אחד מרים לפחות 2 פלטות..לא המכוני כושר של ישראל שאם אתה עושה דדליפט במשקל נוצה של 60 קילו צועקים עליך שאתה שובר תגב...ממה ששמעתי בישראל הרוב שחיפים ילדי קוביות ששוקלים 70 קילו גג...אין הרבה חבר'ה גדולים יחסית לפה...

אז מה אני יתחיל עכשיו להביא איתי לאימון שחיף אקראי ששוקל פחות ממני (מה שכמעט לא קיים אלא אם כן אתה באפריקה...) בשביל להרגיש "גבר" לידו? או שאתה גדול..או שאתה קטן..ואתה ידידי... קטן...בדיוק כמוני...אבל כל אחד יכול לגדול...המפתחי גוף הכי טובים התחילו בתור שחיפים שלא יכלו להרים את המוט בבנצ' פרס.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

^^צודק^^
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Alan
    לייקים
    3
    נקודות
    0

האימונים בעצמם יביאו לך בטחון, לאט לאט אל תשכח שזה תהליך שלוקח זמן. אבל ההרגשה טובה תמיד אחרי כל אימון.
    תתאמן חזק, תשקיע, תקפיד, תוכאל, תישן.

מה שAbove And Beyond נכון, דווקה מהבחורים הסוסים האלה אתה הכי תלמד, יש להם שנים בתוך החדר כושר והרבה נסיון, אפילו קיבלתי כבר כמה טיפים מהם.

אם אתה נמצא בגיל בין 15ל21 אתה תפתח מהר יחסית גם, אם תעשה דברים נכונים.
    נערך לאחרונה על ידי alanfitness; 09-04-2013 בשעה 13:10.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תחשוב על זה ככה:
    אם תשאר בבית אתה בחיים לא תגדל ותהפוך להיות כמו הסוסים האלה מהחדר כושר, אבל אם תגיע לחדר כושר ותלמד לחיות עם העובדה שאתה לא היחדי בחדר כושר, אתה כבר על הדרך הנכונה בדרך להיות סוס כזה.

חוץ מזה, שכמו שטיילר אמר, הסוסים האלה הם האנשים הכי נחמדים במכון והכי מבינים כי הם עברו את מה שאתה עובר עכשיו.
    אם אתה רוצה ללמוד ממישהו, הכי חכם זה ללמוד מהם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

גם לי יש עדיין תהרגשה הזאת....אני לא סוס ואפילו לא קרוב להיות...אני שחיף....לא זוכר כמה אני שוקל (אני צריך להשקל שוב) אבל זה מתחת ל70 קילו בטוח....אתה בדוק שוקל יותר ממני...אבל על הזין שלי אני הולך ומרים מה שאני יכול להרים...נכון אני לא מרים עדיין 2 פלטות אבל אני יגיע לזה....שהתחלתי להתאמן שקלתי אולי 57 קילו...אתה 100% שוקל יותר מזה..ואני במכון של סוסים כמו שאמרתי שכל אחד מרים לפחות 2 פלטות..לא המכוני כושר של ישראל שאם אתה עושה דדליפט במשקל נוצה של 60 קילו צועקים עליך שאתה שובר תגב...ממה ששמעתי בישראל הרוב שחיפים ילדי קוביות ששוקלים 70 קילו גג...אין הרבה חבר'ה גדולים יחסית לפה...

אז מה אני יתחיל עכשיו להביא איתי לאימון שחיף אקראי ששוקל פחות ממני (מה שכמעט לא קיים אלא אם כן אתה באפריקה...) בשביל להרגיש "גבר" לידו? או שאתה גדול..או שאתה קטן..ואתה ידידי... קטן...בדיוק כמוני...אבל כל אחד יכול לגדול...המפתחי גוף הכי טובים התחילו בתור שחיפים שלא יכלו להרים את המוט בבנצ' פרס.
    צודק אחי מהיום אני הולך, יום יבוא וגם אני יהיה ענק.! אתה לא גר בארץ אם אפשר לשאול ?

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

יש כאלה ויש כאלה
    כמעט כל יום נרשמים אצלי במכון ערסים וזה אחרי אימון ראשון שלהם הם עושים קוביות למראה וזה עושים שרירים כאילו אני לא מבין איך אפשר לא להתבייש בכלל להרים תחולצה כשאתה שוקל 40 קילו על 160?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי zavsim97 צפיה בהודעה
    צודק אחי מהיום אני הולך, יום יבוא וגם אני יהיה ענק.! אתה לא גר בארץ אם אפשר לשאול ?
    אני מארה''ב

ובנטלי ליצנים יש בכל מקום...פעם אחת באתי לאיזור של הבנצ' פרס ורציתי להתאמן
    יש לנו 4 ספסלים (איך איך שלא קוראים לזה)...אחד תפס איזה רוסי סיק קאנט אסתטי, השני היה תפוס ע''י כושי שמרים 3 פלטות ונראה כמו מקרר, השלישי סתם על איזה אחד מתחיל כמוני שעשה פלטה אחת ככה

הרביעי היה תפוס ע''י שחיף דושבג שפמפם את הבייספס שלו (יעני עשה BICEPS CURLS בבנצ') ולא רק זה אלא אחרי זה הבנזונה עבר לעוד סט של BICEP CURLS אבל הפעם עם משקולות יד$^#$&#&Y$#^TW##RWETGWREYHW$EYW$Y&WEGSHURE%%&JFDVGDSAGT
    והבנזונה הסתכל במראה כל שניה כאילו השריר שלו גדל באותו רגע

הייתי עצבני אחושרמוטה וסתם עמדתי כמו טמבל ואז הבחור המתחיל בא אלי כזה ואמר "יאללה נעשה סט סט" ועשינו

ככה שלא תבינו אותי לא נכון גם פה יש את הליצנים.....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect