נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
-טיילר-
מחזקים עם תוכניות כוח כמו SS ו5X5 (שאני עכשיו עושה) ולא עם התרגילים שהמאמן שלך נתן לך. המאמן שלך ליצן שילד בן 13 שקרא בBB MISC מבין יותר ממנו.
סתם תבזבז חודש, תשאר שחיף עם 0 התקדמות ותתקדם בשנה כמו שאחד שעושה תתרגילים הרציניים יתקדם בחצי שנה. או שאתה עושה את התרגילים הרציניים או שאתה לא מתאמן חד וחלק...לא חובה לעשות SS וכאלה, מצידי תעשה פיצולים (אני בעצמי עובר לפיצולים בשלב מסויים) אבל שיכללו תתרגילים האלה...מה זה תוכנית בלי בנצ'? אתה אמיתי? אפילו בתוכנית הכי ליצנית שקיימת יש בנצ'...רק נקבות אצלנו לא עושות בנצ' (אבל לפחות הן עושות סקוואט ודדליפט)
מגיב לך רק כי ראיתי את בייקר עובר בין הודעות פה וראיתי תהודעה שלך וריחמתי עליך כיי אתה כולך בן 14 ואם הייתי מתחיל בגיל שלך הייתי הופך לZYZZ הבא.
ואין לי כוח לעשות מדריכים על השיער שלי פה, אנשים לא מעריכים את מה שאני עושה ואת העובדה שאני מרחיק כובעים מהפורום הזה ומעלה תרמה. אני פרשתי מפה, בייקר יגיב פה מהמשתמש הזה ואולי יפרסם דיווחי שטח מהסופשים שלנו אבל אני פרשתי.
תהנו עם נדב חזן, אריאל סרוסי ומריו הכובעים. מי שרוצה ללכת בדרכי הLMS ולהקשיב לי (פשוט תעברו על ההודעות הישנות שלי, לא חסר שם חומר) שיהנה מהחיים שלו, מי שלא שימשיך להשפיל את עצמו בשביל לקבל סקס רחמים מאחת שנראית כמו האקסית של סניה פעם בשנה-חצי שנה.
I'm out phaggots
-טיילר-