הייתי ביחידה קרבית כלשהי, ניסיתי לצאת לא נתנו לי, ניסיתי להוריד פרופיל על בעיות גב לא הלך...פניתי לקב"ן. פגישה ראשונה הוא נתן לי לא לצאת לכמה מהדברים, בסוף הפגישה השנייה אמר שהכל תקין אצלי אני 100%. אחרי זה התחלתי לכתוב מיליון מכתבים, פניתי לקבילות החיילים לקצין פניות הציבור הכל...כתבתי מכתבים קשים שיחשבו שאני במצב ממש ממש קשה...גם במהלך הזמן כל הזמן השתדלתי לבכות להראות קושי והכל...לפני שבוע מהיום לקחו אותי לקבן שאמר לי פשוט שאני לא אהיה לוחם...הבעיה שלי זאת ההכשרה שלא ידעתי מתי זה יקרה...אז כתבתי עוד ועוד מכתבים וכל מכתב נהיה קשה מהשני וכבר כתבתי שאני שוקל התאבדות ופגיעה עצמית...מכתבים ממש קשים רשמתי...היום לקחו אותי לקבן שנתן לי גימלים עד לפגישה עם פסיכיאטר והוא בכלל ממליץ לו לשחרר אותי משירות צבאי...21 נפשי.
אני באמת לא רוצה את זה, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, הכל היה סוג של הצגה והקצנתי כל קושי וכל רגש שלי פי 1000 ובכיתי המון מול המפקד מול המפקד פלוגה, דאגתי שכל יום אחד ההורים יתקשר יחפור לו במשך כל יום בחודשיים האחרונים, כל יום מכתב.. .ועכשיו ההמלצה היא לשחרר אותי מצה"ל. זה באמת יצא משליטה, אני ממש לא רוצה פטור מצהל ואפילו מוכן להיות לוחם עכשיו..
.איך אני יוצא מהמצב הזה מישהו יכול להסביר לי?? מה אני אומר לפסיכיאטר??
איך אני יוצא מזה בצורה הטובה ביותר עם פרופיל 97 בריא בנפש???
(באמת אני לא התכוונתי שזה יצא ככה, שזה יצא משליטה, לא יודע מה עבר לי בראש...אני ממש מתחרט על כל שניה,
אני יודע שזה מגיע לי ואני צריך לאכול את החרא של עצמי אבל בבקשה אל תכתבו תגובות כמו מגיע לך תאמינו לי
מספיק קשה לי עם זה, באמת היה לי רע שם וסבלתי...פשוט הקצנתי הכל )

ציטוט ההודעה