|
|
אני מעדיף תכניקה ואימון כי אני בניגוד אליך יש חיים
שרירים לא כזה מעניין אותי ומה אכפת לי לזיין כמה שיותר בחורות,
יש לי את חברה שלי וזה מספיק לי
חוץ מזה שהאומנויות לחימה שאני מתאמן יש מה שנקרא "מסורת" ואני מעוניין לשמור עליה ולפת אותה
אומנם אני בשלבים מוקדמים של האימונים אבל אני מתכנן להפוך את זה לקריירה של ממש
איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
3/7 אימונים בשבוע
קוקסינל מפגר, מצאתי לך אייפון 4S ב1100 שקל
אממה, אין לי אותך בפייסבוק... מעניין למה
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני משקיע גם בגוף, אומנם לא בריבועים (יש בכל זאת קצת) אבל יש לי חזה וידיים מפותחות וגם כתפיים חזקות
משונות? אלה אומנויות הלחימה הכי אגרסיביות למשל אני בחיים לא ילמד אומנויות כמו ג'ודו, קראטה, קונג פו, טאי צ'י וקפוארה
לאומת זאת אגרוף תאילנדי, קיקבוקסינג mma ונינג'יטסו אלה אומנויות לחימה שיעזרו לך בחיים, והרבה
3/7 אימונים בשבוע
ומה הראת לי בזה יא יצור? זה אנשים שהם פחות או יותר באותו גודל
בוא תתן לי ילד שלמד אומניות לחימה 4 שנים בן 17 והוא נראה ככה:
ומנגד בן 18-19 שנראה ככה:
אז חכמיי מה אומרים מי לוקח? מר רודני היקר לא צריך להיות חכם או להבין יותר מדי בשביל להיות צודק פה.
וזה בדיוק מה שאמרתי בתגובה הראשונה שהוא יכול ללמוד את כל האומניות לחימה בעולם, בלי גוף עם שרירים הוא יראה שחיף יבוא שמן 200 קילו בכאפה אחת תוריד אותו לרצפה
לחופש יש תאריך:
23.10.15
לא יודע איפה היו העיניים שלך בזמן שראית את הסרטון.
המדריך שמאמן שם הוא ישראלי ממוצע ואולי אפילו קצת פחות, ויש שם המון הדגמות שהוא מראה על אנשים מטר 85, גברים דיי גדולים וחסונים שהוא מוריד לריצפה בפחות משנייה...אז מה אתה מזיין לי תמוח עכשיו שאם יבוא שמן 200 קילו ויוריד אותו לריצפה? מה אתה מבלבל תמוח?
אני שאני שוקל 65 קילו היום, מטר 78 יכול להוריד גבר שמן בשנייה עם בקבוק וויסקי לראש, אז תפסיק לחרטט לי.
ויכוח ישן שלנו:נכתב במקור על ידי rodney1
![]()
כשאני רואה מישהו יותר שרירי ממני ויותר גדול ממני, אני מרגיש מאוים, כן. יש לו יתרון עליי.
מה אתה מבלבל תמח? כאילו שאתה לא היית רוצה להיות גדול יותר וחזק יותר ושרירי יותר.
נכתב על ידי:
אה באמת יש לו יתרון עלייך? למה שרירים זה מה שקובע אותך כבן אדם טוב יותר? מה אתה חי בטבע? מזה פה מלחמת קיום? החזק שורד?
אז אם הייתם הולכים מכות אז אולי הייתה סופג קצת יותר שזה היתרון היחידי שיש לו עלייך, וגם זה לא בטוח כי אם הוא מנודה חברתית ואתה מסודר הייתה מהנדס לו תצורה עם כמה חברים.
אז ללכת בבושת פנים ברחוב או להרגיש מאויים כי הוא קצת יותר מנופח ממני? הוא צריך יותר מזה
נכתב במקור על ידי rodney1
![]()
מה אתה מגזים יגנוב? אני מדבר איתך על דבר אחד אתה מדבר איתי על דברים אחרים? מה נסגר?
לבן אדם שרירי יותר יש יתרון עליי בשתי הבטים - בקטע של המכות, למרות שאם אתה רוצה ללכת על קטנות, אז גם פה זה לא בטוח, כי אפשר לשבור בקבוק וודקה לגורילה מטר 90 על הראש ולאשפז אותו מבלי לקבל שריטה על הגוף...אבל אני מדבר על העקרון. גבר שרירי וגדול יותר, חזק יותר ממך. צא מהסרט.
מקור:http://www.iatraf.co.il/showthread.p...56#post7752156
מירקרתי בשביל שתבין כי ההבנה שלך לא משו... לפרוטוקול האיש השני שהבאתי מזיין תראשון לא משנה כמה שנים הוא למד לחימה... זה שהקטן יכול לדקור אותו זה משו אחר. מה שאמרתי מההתחלה בסה"כ שכדאי לו לפתח גוף בנוסף לאמניות לחימה אחרת הוא יהיה שחיף שלא מרתיע אף אחד. יש לי בבסיס ילד שלמד 7 שנים ג'ודו אם מסתכלים עליו רואים ילד כאפות, והוא באמת כזה. אז תפסיק לזיין לי תשכל
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 09-04-2013 בשעה 19:49.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שמע כפרה, ברור שבן אדם שרירי יותר נראה מאיים יותר, אין פה ויכוח.
אבל כבר ראיתי בעיניים שלי כמה לפעמים אנשים גדולים וחזקים נופלים בשניות (מבלי לערב סכין או בקבוק זכוכית) מטכניקה ומאנשים שלמדו ללכת מכות בצורה רצינית.
וואי... ג'ודו, קראטה, טאקוונדו, קונג פו, טאי צ'י, אנדי, זה חרא אומנויות לחימה גם אם תתאמן 20 שנה גו'דו תהיה עלוב במכות ברחוב, חוץ מזה אני לא בטוח לגבי טאקוונדו שהוא חלש, ראיתי ילדה בת 12 מפרקת ילד בן 14 בבעיטות של טאקוונדו שהיא לומדת ואל תגידו שהילד ריחם עליה כי הוא התחיל להשתגע עליה וניסה ברצינות לפרק לה תראש (איזה נקבה הואא) אבל אומנויות לחימה כמו קיקבוקס, מואי טאי, mma, ufc, נינג'יטסו street fighter (יש אומנות לחימה כזאת) ודומיהם אחלא אומנויות לחימה
נערך לאחרונה על ידי imsmart; 09-04-2013 בשעה 20:41.
3/7 אימונים בשבוע
כשאני מנצח אני מפסיק להגיב
לחופש יש תאריך:
23.10.15
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363