שלום. אני מחפש כלב שירוץ איתי. אני מאוד מתלבט בין האסקי וגולדן שנהיים כלבים אנרגתיים ו נראלי יעשו את העובודה. הבעיה שהאסקי צריך עוד לאלף למה הוא יברח לי באמצע ריצה וכאלה.
איזה נראלכם יותר מתאים,? אני לא רץ מקצוען סתם לכיף להרגיש טוב עם עצמי.
שלום. אני מחפש כלב שירוץ איתי. אני מאוד מתלבט בין האסקי וגולדן שנהיים כלבים אנרגתיים ו נראלי יעשו את העובודה. הבעיה שהאסקי צריך עוד לאלף למה הוא יברח לי באמצע ריצה וכאלה.
איזה נראלכם יותר מתאים,? אני לא רץ מקצוען סתם לכיף להרגיש טוב עם עצמי.
|
|
יש לי בורדר קולי, כלב אנרגטי וחכם מאוד מהיום הראשון אני מוציא אותו בלי רצועה והוא לא בורח לי.
בכל מקרה בהתחלה עם כל כלב תצטרך לרוץ עם הרצועה עד שיתרגל.
אסקי גם כלב אנרגטי וטוב !
לא מורידים להם. והגולדן אנרגטי אבל יש לו בעיית באגן ומפרקים אחרי כמה שנים, יכאב לו לזוז ועוד יותר לרוץ, ביררתי על כל זה כמוך לפני שהבאתי את הבורדר קולי שלי, אז אם יש לך המון סבלנות וזמן לבורדר קולי הוא הכלב הכי טוב שיש עד גיל שנתייים הוא ישגע לך את הנשמה.
שאלה דיי מצחיקה.
כלבים זה חייה שהתכלית שלה זה לרוץ, בדיוק כמו זאב.
אבל באמת יש כל מיני סוגי כלבים שריצה זה אחד הדברים היותר האהובים עליהם.
כמו גולדן, רועה גרמני, פוינטר, דוברמן, רוטווילר, ויש עוד כלב ריצה אחד שאני לא זוכר את השם שלו...
בכל מקרה, יש המון סוגי כלבי, חלקם חכמים יותר וחלקם פחות, הכל עניין של הרגל של הכלב.
בהתחלה אתה תרוץ איתו עם רצועה ולאחר זמן מה כשהכלב יתרגל לרוץ לצידך אתה תוריד לו את הרצועה
אחי פתחת כבר 2 נושאים על זה
עוד פעם, פינצ'ר זה כלב אחלא ובניגוד למה שחושבים הוא כלב נורא חכם
כשהיה אצלי (היום הוא לא אצלי) הפינצ'ר שלי (קראו לו אפי) הוא היה חוצה רק במעבר חצייה![]()
איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
3/7 אימונים בשבוע