בואו נדון איזה עיר בארץ הכי טובה מבחינת:
חיי לילה טובים
מחירי דירה נמוכים יחסית
שהיו יחסית הרבה מקומות עבודה
בלי תל אביב.
אזור צפון
אזור מרכז
אזור דרום
בואו נדון איזה עיר בארץ הכי טובה מבחינת:
חיי לילה טובים
מחירי דירה נמוכים יחסית
שהיו יחסית הרבה מקומות עבודה
בלי תל אביב.
נערך לאחרונה על ידי Gattuso8; 20-04-2013 בשעה 04:19.
|
|
אין דבר "עיר טובה לסטטוס" מהסיבה הפשוטה שסטטוס לא בונים בעיר אחת. מי שעושה את זה אידיוט.
סטטוס אמיתי זה מעגלים חברתיים במרכז, בצפון ובדרום. לא בעיר אחת שאתה לא יוצא ממנה.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
WHAT HE SAID ^
ברור שבמרכז הכי מומלץ מבחינת חיי לילה טובים ומקומות עבודה רבים..
אמנם דיי יקר המרכז, אבל יש ישובים צמודים לערים במרכז במכירים זולים...ליד ראשון יש המון מקומות וגם בראשון יש מקומצות מאוד זולים שתדע לך.
וואלה ראשון, אשדוד,אשקלון,יפו.. מחירי דיור זולים יקר בכל הארץ הזאת..
אז מרכז. חולון, בת ים, ראשון.
למרות שאין על ת''א, בתור אחד שגר ברוטשילד בתקופת המחאה החברתית (אתה יורד למטה חוצה כביש וישך מופע בידור) זה תחושה אחרת, גם אם אתה מסטול מת ומקיא אתה יכול לחזור הביתה בכיף שלך. לפעמים המוניות שירות והחרא הזה זה סיוט, בואו נגיד את זה ככה יש לי לא מעט "סיפורים" של לילות הזויים בתחנה מרכזית (יותר נכון סיפורים שקרו לחברים שיכורים שלי).
זה הדברים הקטנים שאני מתגעגע אליהם בישראל, תמיד היה לי "אקשן", לטוב ולרע. פה הכל רגוע.
ראשון יקר ויפו גם
ראשון גם לא רואה את תל אביב...
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
תל אביב.
..Everyone Loves You When You're Dead..
לוס אנגלס
מיאמי
סידני
מלבורן
טורונטו
ייטינגר אתה תתאים לסצינה של מלבורן
כולם שם הולכים כמו סיק קאנטס בלי חולצה עם גוף אסתטי אחרי מה שZYZZ עשה שם
עזוב את ישראל המסריחה וטוס למקום שאתה שייך אליו
אני אגיד לך מה אני חושב, ומה לדעתי המפתח לסטטוס טוב בישראל
אתה צריך להימצא באיזור המרכז, ראשון\רחובות הן אופציות מעולות מבחינת נדל''ן וחיי לילה, אני עובר לרחובות ומה שיש לעיר הזו להציע לך בתור סטודנט הוא די מטורף וזה ממש כיף שאף אחד לא יודע על זה [חוץ ממי שצריך לדעת על זה]. אחרי שהתמקמת שם, אתה צריך בדרך כזו או אחרת להתברג איכשהו לחיי הלילה שם, לייחצן או לברמן, ככה אתה מתחיל להכיר אנשים
עכשיו הקטץ' הגדול הוא - בסופו של דבר אתה תהיה חייב להיכנס בדרך כזו או אחרת להפקת טראנס. למה טראנס? כי טראנס נהיה מיינסטרים אחושרמוטה בשנה וחצי האחרונות, והפקות טראנס מושכות הרבה מאוד קהל [בד''כ גם קהל יפה מאוד] מתחום המיינסטרים הת''אביבי והן פשוט עובדות בכל הארץ, אם אתה נמצא במיקום טוב בהפקה כלשהי שמכבדת את עצמה, יהיה לך סטטוס מטורף. אני יכול להעיד על חבר שאני מכיר שהגיע מבערך כלום לסטטוס ממש ממש לא רע [עופר שכטר הזמין אותו ואת ידידות שלו לצייסרים] וזה פחות או יותר מה שהוא עשה
בהצלחה
חה
חה
much love.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail