קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה גודל של עטיפה של דיסק?
    על ידי FireSide בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 23:06
  2. תראו איזה גודל של ביצים
    על ידי FireSide בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 18:53
  3. פקודות לכוונת- צבע/גודל
    על ידי RoyaL^ בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 16:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

גודל יד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    handy
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל גודל יד

הייתי פעם 1.70 על משקל 53 בערך ועליתי ל65 במשך שנתיים אימונים אבל המון זמן עשיתי שטויות
    אז היום אני 1.74 על משקל 65 כמו שרשמתי ומתת משקל עליתי ככה אני גדול אבל לא כזה... יש לי היקף 32 ס"מ
    האם זה אפשרי להגיע ל36-37? אם זה משנה אני חצי אקטו חצי מזו ושמתי לב שאני עולה מהר במסת שריר אבל בואו לא נתייחס לזה.. נגיד שאני טועה זה אפשרי?
    אח שלי אמר לי של37 אנשים מגיעים זה נדיר והמון מזריקים כדי להגיע לגודל כזה
    אשמח לתשובות... הגודל יד שלי מאוד משפיע עלי ביום יום ואני מתאמן על כל הגוף... אם כבר עליתי 15 קילו שהרוב שריר 90% מזה לדעתי, זה אפשרי להמשיך לעלות בשריר כי איך אפשר לדעת מה המקסימום?
    הרבה שאלות.. תודה מראש לעונים!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

עזוב יד...מה לגבי שרירי חזה? כתפיים? כנפיים? רגלים?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    handy
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מאמן הכל! אבל זה פחות מפריע כי הם מתפתחים
    שבוע שעבר עליתי ל33 ס"מ וירדתי ל32 כי אני לא אכלתי טוב... קשה לי נפשית זה משפיע לי על המסה אבל אני משתדל כמה שאפשר ובינתיים הכל גדל חוץ מידיים ומה שחשוב לי זה ידיים
    זה אפשרי?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    handy
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    עזוב יד...מה לגבי שרירי חזה? כתפיים? כנפיים? רגלים?
    שכחתי לצוטט..הגבתי

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

רודני שתוק עם העזוב יד אתה עושה לעצמך בושות וגורם לילדים להראות כמו חרא

אני עשיתי את אותה טעות המפגרת והקשבתי לקוקסינלים של LBS שאמרתי "עזוב יד אני יעשה תרגילים לכל הגוף ויזיין את עצמי בדדליפטים סקוואטים וכו' והידיים שלי יגדלו!!!!!!!111111" ומה שקיבלתי זה רגליים של סוס (אנשים מעל המשקל שלי אמרו לי שאין להם רגליים כאלה), כתפיים וחזה טובים בגלל המותן שלי שהיא מאוד צרה ונותנת אשליה שהכתפיים שלי יותר רחבות ממה שהן באמת, (למשקל שלי כן?) וידיים של ג'סטין ביבר שנראות חסרות פרופורציה לגוף שלי. הן גדלו כמובן, אבל ממש לא כמו שאר הגוף שלי.
    אני לא איזה סוס אבל אמורות להיות לי ידיים גדולות יותר בהרבה. וזה נראה מאוד לא אסתטי ומאוד מגעיל. אפילו האמות שלי גדלו, אבל הבייספס שלי נשארו כמעט ללא שינוי חוץ מקצת רוחב וזהו, ראיתי ילדים ששוקלים פחות ממני שיש להם ידיים יותר טובות משלי וזה בושה אחשורמוטה.

ואני ממש לא היחיד, יש לי במכון מישו שעושה 2 פלטות בנצ' ועוד מעט יגיע ל3 בסקוואט ויש לו ידיים של ילדה קטנה ביחס לגוף שלו, שראיתי אותו אמרתי לעצמי "אני לא הולך להיות כזה בעתיד" ועברתי לפיצולים - חזה יד אחורית, גב יד קדמית, רגליים ובטן ואני אומר עוד חודשיים אפילו אני יראה שינוי משמעותי בידיים שלי ואולי אני אפילו יפרסם תמונות. שלא תבין אותי לא נכון אני עדיין עושה דדליפט ביום של גב וסקוואט ביום של רגליים אבל אני גם עושה תרגילים כמו BARBELL CURLS

פותח הנושא, תעשה תרגילים כמו BARBELL CURLS, מתח CHINUPS (אבל מתח שאתה רואה את כף היד שלך ולא המתח שיותר "קשה לעשות), ROWS וכו'

אל תקשיב למושפעים שיגידו לך "תאמן את כל הגוף והידיים שלך יגדלו" כי זה בולשיט וזה עובד לאנשים רק עם ELITE GENETICS
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-04-2013 בשעה 05:51.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

אני עשיתי את אותה טעות המפגרת והקשבתי לקוקסינלים של LBS שאמרתי "עזוב יד אני יעשה תרגילים לכל הגוף ויזיין את עצמי בדדליפטים סקוואטים וכו' והידיים שלי יגדלו!!!!!!!111111" ומה שקיבלתי זה רגליים של סוס (אנשים מעל המשקל שלי אמרו לי שאין להם רגליים כאלה), כתפיים וחזה טובים בגלל המותן שלי שהיא מאוד צרה ונותנת אשליה שהכתפיים שלי יותר רחבות ממה שהן באמת, (למשקל שלי כן?) וידיים של ג'סטין ביבר שנראות חסרות פרופורציה לגוף שלי. הן גדלו כמובן, אבל ממש לא כמו שאר הגוף שלי.
    אני לא איזה סוס אבל אמורות להיות לי ידיים גדולות יותר בהרבה. וזה נראה מאוד לא אסתטי ומאוד מגעיל. אפילו האמות שלי גדלו, אבל הבייספס שלי נשארו כמעט ללא שינוי חוץ מקצת רוחב וזהו, ראיתי ילדים ששוקלים פחות ממני שיש להם ידיים יותר טובות משלי וזה בושה אחשורמוטה.

ואני ממש לא היחיד, יש לי במכון מישו שעושה 2 פלטות בנצ' ועוד מעט יגיע ל3 בסקוואט ויש לו ידיים של ילדה קטנה ביחס לגוף שלו, שראיתי אותו אמרתי לעצמי "אני לא הולך להיות כזה בעתיד" ועברתי לפיצולים - חזה יד אחורית, גב יד קדמית, רגליים ובטן ואני אומר עוד חודשיים אפילו אני יראה שינוי משמעותי בידיים שלי ואולי אני אפילו יפרסם תמונות. שלא תבין אותי לא נכון אני עדיין עושה דדליפט ביום של גב וסקוואט ביום של רגליים אבל אני גם עושה תרגילים כמו BARBELL CURLS

פותח הנושא, תעשה תרגילים כמו BARBELL CURLS, מתח CHINUPS (אבל מתח שאתה רואה את כף היד שלך ולא המתח שיותר "קשה לעשות), ROWS וכו'

אל תקשיב למושפעים שיגידו לך "תאמן את כל הגוף והידיים שלך יגדלו" כי זה בולשיט וזה עובד לאנשים רק עם ELITE GENETICS
    מה אתה ילד לבייספס עשה משקולות מה chinups זה לכוסיות באמת טיילר אתה מדרדר

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

CHINUPS זה לא לכוסיות, אצלנו במכון יש יותר כוסיות שעושות דדליפט מכוסיות שעושות CHINUPS חלאס לזיין תשכל...ומה הבעיה בתרגילי בידוד? כל עוד אתה ממשיך לעשות את הBIG 4 וזורק תרגילים לשרירים מבודדים אתה תגדל אפילו יותר, כל החבר'ה הגדולים שאני מכיר עושים בדיוק ככה וזה מה שהם אמרו לי לעשות ובהתחלה כמו מפגר לא הקשבתי להם והקשבתי לשמנים בLBS ואכלתי זין בעין, במקום להקשיב לאסתטיים 90 קילו על 7 אחוז שומן הקשבתי לזייני שכל שמגדלים כרס וחצי מהמסה שלהם זה שומן

לא מדרדר לשומדבר, אם היית רואה מישו שמרים 2 פלטות בבנצ' ומגרד את ה3 בסקוואט עם ידיים של ציפור היית שותק..הוא היה ממש חסר פרופורציות ובוא נגיד את זה ככה, 90% מהגברים לא יכולים לעשות 3 פלטות סקוואט ו2 פלטות בנצ'. ועדיין היו לו ידיים מסריחות ומעפנות.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-04-2013 בשעה 07:41.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    handy
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מה אתה ילד לבייספס עשה משקולות מה chinups זה לכוסיות באמת טיילר אתה מדרדר
    CHINUPS זה לא לכוסיות, אצלנו במכון יש יותר כוסיות שעושות דדליפט מכוסיות שעושות CHINUPS חלאס לזיין תשכל...ומה הבעיה בתרגילי בידוד? כל עוד אתה ממשיך לעשות את הBIG 4 וזורק תרגילים לשרירים מבודדים אתה תגדל אפילו יותר, כל החבר'ה הגדולים שאני מכיר עושים בדיוק ככה וזה מה שהם אמרו לי לעשות ובהתחלה כמו מפגר לא הקשבתי להם והקשבתי לשמנים בLBS ואכלתי זין בעין, במקום להקשיב לאסתטיים 90 קילו על 7 אחוז שומן הקשבתי לזייני שכל שמגדלים כרס וחצי מהמסה שלהם זה שומן

לא מדרדר לשומדבר, אם היית רואה מישו שמרים 2 פלטות בבנצ' ומגרד את ה3 בסקוואט עם ידיים של ציפור היית שותק..הוא היה ממש חסר פרופורציות ובוא נגיד את זה ככה, 90% מהגברים לא יכולים לעשות 3 פלטות סקוואט ו2 פלטות בנצ'. ועדיין היו לו ידיים מסריחות ומעפנות.
    שמעו אני בAB חזה כתפיים יד אחורית A, B גב רגליים יד קדמית. רגליים מבחודשיים הרציניים שאני מתאמן בהם עלו ל55 ס"מ (זה המון היה לי אני חושב 50 או 51) יד מ30 עלתה ל33 אבל לא אכלתי טוב ירד ל32 ושמאל ל31... חזה עלה לי, גב יש לי גנטיקה מטורפת שם אני עושה תרגיל אחד לגב כבר המון זמן והוא פשוט ענק אני בכלל לא משקיע בו והוא גדול אז יש לי מזל בגב... רק הידיים פעם נתתי להם 3 סטים בכל אימון ולא גדלו. העלתי ל6 סטים וגדלה היד אחורית והקדמית פחות. עשיתי לחיצה צרפתית עם דאמבלים ואני תקוע על אותו משקל אבל זה בגלל שכנראה לא אכלתי טוב אז אני נשאר על אותו משקל שבוע הבא אני יעלה ומקבילים צר זה שורף לי את היד כנראה צריך להשים על עצמי תיק.. אני באמת משקיע בכל הגוף וכמו שאחד ממכם אמר הכל גדל רק לא הידיים
    דרך אגב איפה אפשר לראות שהגיבו לי פה? אין התראות
    נערך לאחרונה על ידי handyman; 21-04-2013 בשעה 11:54.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טיילר אתה פשוט מטומטם...
    כשאמרתי עזוב תיד התכוונתי שיפסיק להתלונן על המילימטר-שתיים שהיד שלו גודלת ויסתכל על כל הגוף שלו.
    לא התכוונתי שלא יעבוד עליהם.

אתה מבין מה שאתה רוצה להבין לא מה שאני אומר..זאת בעיה שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    handy
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טיילר אתה פשוט מטומטם...
    כשאמרתי עזוב תיד התכוונתי שיפסיק להתלונן על המילימטר-שתיים שהיד שלו גודלת ויסתכל על כל הגוף שלו.
    לא התכוונתי שלא יעבוד עליהם.

אתה מבין מה שאתה רוצה להבין לא מה שאני אומר..זאת בעיה שלך.
    אבל זה נהיה מוזר שכל הגוף גודל והיד לא ,מבין

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי handyman צפיה בהודעה
    אבל זה נהיה מוזר שכל הגוף גודל והיד לא ,מבין
    בגלל זה אמרתי שתפסיק לתת כל כך הרבה תשומת לב ליד שלך ותתייחס לכל הגוף (כולל היד)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Alan
    לייקים
    3
    נקודות
    0

יש גבול להיפרטרופיה שרירית, אם אתה אומר שאתה עולה מהר במסת השריר תמשיך לעשות את האימון שלך כרגיל.
    אתה אומר שהיד קדמית שלך לא מתפתח או גם אחורית? ההמלצה שלי היא שתמשיך את האימון שלך כרגיל אבל תתן דגש יותר חזק בידיים בשיטות אימון שונות כמו סופר סט או התשה מוקדמת.

וכמובן תוכאל טוב!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    handy
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי alanfitness צפיה בהודעה
    יש גבול להיפרטרופיה שרירית, אם אתה אומר שאתה עולה מהר במסת השריר תמשיך לעשות את האימון שלך כרגיל.
    אתה אומר שהיד קדמית שלך לא מתפתח או גם אחורית? ההמלצה שלי היא שתמשיך את האימון שלך כרגיל אבל תתן דגש יותר חזק בידיים בשיטות אימון שונות כמו סופר סט או התשה מוקדמת.

וכמובן תוכאל טוב!!
    תודה רבה
    אבל אם אני עולה מהר בשריר זה אומר שמהר אני אגיע ללימיט? או שאני כמו שוורצנייגר אגיע לגדלים כאלה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Alan
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי handyman צפיה בהודעה
    תודה רבה
    אבל אם אני עולה מהר בשריר זה אומר שמהר אני אגיע ללימיט? או שאני כמו שוורצנייגר אגיע לגדלים כאלה?
    זה לא אומר כלום, ובשביל להגיע לגדלים כמו של "
    שוורצנייגר" אתה חייב להקדיש את החיים שלך לזה ולקחת חומרים שהם מסוכנים (steroids)
    שזה סיפור שלם מפני עצמו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    handy
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי alanfitness צפיה בהודעה
    זה לא אומר כלום, ובשביל להגיע לגדלים כמו של "
    שוורצנייגר" אתה חייב להקדיש את החיים שלך לזה ולקחת חומרים שהם מסוכנים (steroids)
    שזה סיפור שלם מפני עצמו.
    אז עם כל זה שהייתי תת משקל והיום אני 10 מתחת לגובה אבל אני שרירי, יש לי סיכוי להגיע לגוף מטרה שאני רוצה או שהגעתי כבר כמעט לסוף שאני יכול להתפתח? אני רוצה יד גדולה וגוף גדול אבל לא יותר מידי.. להיות 70-75 קילו על גובה 1.74 כמו שאני עכשיו. זה אפשרי כבעל מבנה צר וחצי אקטו חצי מזו להגיע ליד כמעט 37 ס"מ?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect