קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סירטון] איך לנשק בחורה - אומנות הפיתוי
    על ידי D4Esor בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-06-2010, 03:58
  2. [סרטון]איך לפתות בחורה בעזרת בננה
    על ידי Guymidnik בפורום סרטונים
    הודעה אחרונה: 26-05-2010, 16:02
  3. [סרטון]איך לפתות בחורה בעזרת בננה
    על ידי Guymidnik בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 26-05-2010, 16:02
  4. [סרטון] איך לנשק בחורה !?
    על ידי Aviv.E בפורום סרטונים
    הודעה אחרונה: 03-05-2010, 19:57
  5. [שאלה] איך לגרום לבחורה שאתה מכיר כבר להימשך אליך ?
    על ידי Temptation בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-01-2010, 16:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 33 מתוך 33

סרטון: איך לנשק בחורה שאתה מכיר רק כמה שניות - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    רק שזה לא עוגה..
    ואני לא חייב לתת תגובה בונה, ובנוסף לזה לא הגבתי לבנאדם אישית, דיברתי פה בפורום.
    אתה צריך להבין את הדברים קצת יותר, אתה יכול ללמוד דברים, וללמוד איך לשפר דברים, וטקטיקות וטכניקות, אבל לפעול בעצמך.
    כשאתה פועל לפי "מתכון" אתה לא לומד כלום.
    זה כמו שכשבנאדם נוסע עם ג'יפיאס לאותו מקום עשרות פעמים, אבל פעם אחת הוא יסגור את זה ולא יידע את הדרך (היה על זה ניסוי אני לא זוכר איך קוראים לו).
    לעומת זאת, אם תסביר לבן אדם את הדרך, ותן לו לנסוע לבד, ולהסתבך קצת בדרך, אז בפעם הבאה הוא כבר יעשה את זה בקלות.
    אז גם אם נגיד והטריקים שלהם היו מפתחים את הבנאדם, הם לא עושים את זה ביעילות, ויתרה מכך, הם מפתחים לבנאדם אישיות לא טובה. מזה זאת אומרת לא טובה? לא אותנטית, אישיות שלא מסונכרנת עם המחשבות שלו, **תיקון, עם התחושות שלו.
    למעשה הוא משחק דמות שהוא חושב שזה הוא עצמו, אבל זה למעשה דמות אלטרנטיבית שהוא פיתח במהלך השנים ע"מ לרצות את הסביבה, וכשהוא לומד את מה שDayGameTv מלמדים הוא מפתח דמות שתכסה על דמות שהוא חושב שזה באמת הוא..

אוסקר וויילד פעם אמר:
    "
    מרבית האנשים הם אנשים אחרים. מחשבותיהם הם הדעות של מישהו אחר, חייהם הם חיקוי. תשוקותיהם - ציטוט."
    בסדר, אבל שפטת את הדרך שהוא עשה זאת. פסלת אותה בצורה לא מוצדקת לפי הטעונים שהצגת, בעצם לא הצגת אף טיעון צודק לפסול אותה.

כמובן שזו לא עוגה, אבל לצורך ההבנה, ניסיתי להמחיש לך את אותו ספר שממנו אתה קורא, לומד, ומיישם לאחר מכן את מה שכתוב.
    מכיוון שלא נראה לי שהבנת את המטפורה הקודמת, אני אסביר לך על ידי דימוי שקרוב למה שרשמת והסברת עם ה-GPS בדרכים.

בוא נגיד ואני זורק אותך איפשהו נותן לך מפת אוצר, האוצר הוא מיליון דולר. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לעקוב אחר הכיוונים במפה כדי להגיע לאוצר, והאוצר יחכה לך עד שתמצא אותו. עצם זה שזרקתי אותך ונתתי לך את המפה הזאת אל מיליון הדולר, זה הופך אותך לבנאדם עשיר? לא ידידי, אתה לא עשיר. יש לך את מיליון הדולר בידיך? לא גם את זה לא. כל מה שיש ברשותך הוא הידיעה היכן המיליון דולר נמצאים. אתה צריך לפעול ולהגיע ליעד, המקום שנמצא הכסף.

זהו בדיוק המפתח להצלחה, אתה רוכש ידע ולאחר מכן אתה חייב ליישם אותו בשטח. אתה בסך הכל תבזבז את הזמן שלך ושל חברך אם תאמר לו ללכת לבחורה הקרובה ולהיות אתה עצמך. אולי יצליח לו ואולי לא, אבל תהיה בטוח שהוא לא ידע מה הוא עושה נכון.

שוב, אני חוזר בפעם השלישית והאחרונה, לא אכפת לי כל כך מה הם מלמדים שם. אני מדבר בשם עצמי, מהשיפור העצמי שעשיתי, ומה שאני יודע מהחשיבה של נשים. וזה לא משום חומר של פיקאפ זול.

מקווה שהעניין הרבה יותר מובן בפעם האחרונה שאני מגיב בנושא המיותר הזה.

בוריס.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    בסדר, אבל שפטת את הדרך שהוא עשה זאת. פסלת אותה בצורה לא מוצדקת לפי הטעונים שהצגת, בעצם לא הצגת אף טיעון צודק לפסול אותה.

כמובן שזו לא עוגה, אבל לצורך ההבנה, ניסיתי להמחיש לך את אותו ספר שממנו אתה קורא, לומד, ומיישם לאחר מכן את מה שכתוב.
    מכיוון שלא נראה לי שהבנת את המטפורה הקודמת, אני אסביר לך על ידי דימוי שקרוב למה שרשמת והסברת עם ה-GPS בדרכים.

בוא נגיד ואני זורק אותך איפשהו נותן לך מפת אוצר, האוצר הוא מיליון דולר. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לעקוב אחר הכיוונים במפה כדי להגיע לאוצר, והאוצר יחכה לך עד שתמצא אותו. עצם זה שזרקתי אותך ונתתי לך את המפה הזאת אל מיליון הדולר, זה הופך אותך לבנאדם עשיר? לא ידידי, אתה לא עשיר. יש לך את מיליון הדולר בידיך? לא גם את זה לא. כל מה שיש ברשותך הוא הידיעה היכן המיליון דולר נמצאים. אתה צריך לפעול ולהגיע ליעד, המקום שנמצא הכסף.

זהו בדיוק המפתח להצלחה, אתה רוכש ידע ולאחר מכן אתה חייב ליישם אותו בשטח. אתה בסך הכל תבזבז את הזמן שלך ושל חברך אם תאמר לו ללכת לבחורה הקרובה ולהיות אתה עצמך. אולי יצליח לו ואולי לא, אבל תהיה בטוח שהוא לא ידע מה הוא עושה נכון.

שוב, אני חוזר בפעם השלישית והאחרונה, לא אכפת לי כל כך מה הם מלמדים שם. אני מדבר בשם עצמי, מהשיפור העצמי שעשיתי, ומה שאני יודע מהחשיבה של נשים. וזה לא משום חומר של פיקאפ זול.

מקווה שהעניין הרבה יותר מובן בפעם האחרונה שאני מגיב בנושא המיותר הזה.

בוריס.
    אין לי בעיה עם מה שאתה אומר...תקרא את התגובה הקודמת שלי שוב....אתה זה שלא הבנת.
    יש הבדל בין לתת לך את התשובות למבחן לבין ללמד אותך את הנוסחה....בכל מקרה בסדר......

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    עשית לי את היום עם התגובה הזאת, בחיי.
    אני כבר לא יודע מה לעשות איתך..מצד אחד באלי שתעוף קיבינמט מהפורום עם הדיבורי שואה..מצד שני אתה פשוט טרול איכותי..You got a solution for me bruh?
    אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אלא אם כן אתה בורגור. הוא יכול. אבל אתה לא בורגור, אף אחד לא בורגור.

העצה היא - גם מאחורי דיבורי ה"שואה" שלי יש מסר נסתר שאם תגלה אותו החיים שלך ישתפרו פלאים.
    "זרום גם עם גייז" למשל, זו לא רק עצה אלא משו שעזר לי להגיע די רחוק.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect