נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
כן, אבל הבעיה היא הגזענות...מאוד שונאים פה הודים למשל, בוא נגיד את זה ככה הם הכושים של 2013...רק בלי היתרונות של הSWAG השרירים וכל מה שיש לכושים...הם תחתית שרשרת המזון...
אגב יחסית להודי הוא דוגמן...והוא מקבל תגובות כאלה..אתם לא רוצים לדעת איזה תגובות מקבל הודי ממוצע...בואו נגיד את זה ככה אני לא יתפלא אם צועקים עליו, שופכים עליו משקאות ואומרים לו "לעוף מכאן".
בחורה תעדיף לצאת פה עם אמריקאי לבן בעל עודף משקל, לסת רפויה שנראה לא משו מאשר לצאת עם הודי שנראה יותר טוב ממנו...יש פה המון גזענות..אני מכיר אמריקאי שחיף שמן, לסת מעפנה, מקריח עם מצח ענקית, פנים מעפנות, לבן כמו סיד שיש לו חברה חמודה (לא איזה מעודדת אבל לא כונפה)...בזמן שהודי שנראה יותר טוב ממנו הוא אינסל...באמת שלא הייתי נותן לו יותר מ5.
הכי שונאים פה אסייתים והודים אבל, בתור גבר אסייתי והודי זה סיוט למצוא פה בחורה, צריך להיות לך מראה בן בן ןב בן זונה וסטטוס מטורף כדי לכפר על העדה שלך...
אין לכם מושג איזה סיוט זה להיות גבר הודי או אסייתי בארה''ב, אין אחד שפגשתי שהוא הודי או אסייתי שהוא לא בתול או אינסל...
יש הרבה שאוהבות מבטא אחר ואפילו לי החמיאו על המבטא שלי, אבל להודים ולאסייתים אין מבטא "סקסי", הם לא "מושכים" בנות...