אחרי שאני פירסמתי כיצד אני רוצה שחיי יראו אני רוצה שכל אחד ואחד ממכם יפרסם איך הוא רוצה שחייו יראו בפרטי פרטים
יאללה להשתתף חבר'ה!
אחרי שאני פירסמתי כיצד אני רוצה שחיי יראו אני רוצה שכל אחד ואחד ממכם יפרסם איך הוא רוצה שחייו יראו בפרטי פרטים
יאללה להשתתף חבר'ה!
|
|
גר עם האישה שאני אוהב, לא אכפת לי איך היא תיראה, העיקר שיהיה לה אופי מדהים ותהיה אמא מדהימה לילדים שלי. ושתאהב אותי.
לא אכפת לי אם בעושר, או בעוני, עני מאושר יותר טוב מעשיר שסובל...
מגדל 2 ילדים שמחים ומאושרים וכלב.
עובד בעבודה שאני אוהב מ9 עד 5 במשרד, מפרנס את המשפחה שלי בכבוד
רואה את הילדים שלי גדלים, ואני הופך לסבא, יורד לפנסיה, יושב עם הילדים שלי במרפסת ואומר להם "תלמדו טוב, תעבדו קשה ותרוויחו משכורת טובה שתוכלו לרצות את האישה שלכם ואת המשפחה שתהיה לכם". ומת.
אני חושב שאני בגן עדן....
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
למה SARCASM?
בגלל שאני לא רוצה להיות בודיבילדר מגעיל שמתייחס לנשים כמו לחפץ שלעולם לא יחווה אהבה? בגלל שאני לא רוצה לעשות קוק במסיבות של אוחצ'ות? בגלל שאני לא מושפע מהחברה וממה שהיא מכתיבה לי ואני בוגר יותר?
וואי שינטן נודר שזה מה שחשבתי לפרסם
TROLL MINDS THINK ALIKE
האמת שאין לי מושג...
ברור שאני רוצה שתיהיה לי אישה יפייפיה עם אופי מדהים, שתיכנס לי משכורת בסכום XXX,XXX כל חודש לבנק, בית על חוף ים וכמה כלי רכב מגניבים בחנייה..
זה החלום הרטוב של כל גבר..אבל תכלס להגיד לך?
אין לי מושג באמת מה אני רוצה..אני גם רוצה חופש לעצמי כל החיים, גם רוצה לעבוד כדי שתיהיה לי מסגרת ויהיה לי מה לעשות בשעות היום, גם רוצה ללמוד, גם רוצה קריירה, גם רוצה לזיין כל היום וגם רוצה שושלת משפחתית...יש עוד המון רצונות אבל אני לא באמת בטוח מה אני הכי רוצה
לאן שהחיים לא ייקחו אותי, אני רוצה את השנים האחרונות שלי גר ליד אגם מצייר כל היום