SLATS SLATS SLATS
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:19.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
אז זה רק אצלך. אני עדיין במסה ואני שותה קפה (וכל דבר אחר עם קפאין למען האמת) על בסיס כמעט יומיומי והתיאבון שלי נשאר אותו דבר.. מה שכן, בכל מקרה אני דוחף אוכל כדי לסיים ת'יום עם מאזן קלורי חיובי.
קפה זה לכאלה שלא יושנים מספיק.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:19.
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:20.
וואלהה??
תאמת יש בזה משהו..
תמיד שאני מתעורר אני קם רעב, שותה נס וזה משביע אותי לאיזה שעה בערך..זה באמת דפוק!
שתה קפה אם אתה רוצה שיניים בצבע של חרא וכאבי ראש
לפני שהייתי מתאמן הייתי חי על זה
קפה וסיגריות ועוד ארוחה ביום ואני מסודר
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:22.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:25.
אתה יכול לומר לי איך בדיוק ומה זה דופק?
מסכים לגמרי.
גם כשאני יושן מספיק וגם כשאני לא, זה לא משנה. נס תמיד בא בחשבון. ככה גם אמא שלי. למרות שהיא לא הסכימה שאני אשתה נס קפה עד גיל 14-15 שכבר אמרתי לה "מה כבר יקרה אם אני אנסה?" ואז התאהבתי
אתה עושה נס בדרך כלל? כי אם כן זה שילוב של מים וחלב, וחלב מנפח לך את הקיבה וגורם לך להרגשת שובע. בגלל זה תמיד בסרטים הילדים שותים כוס חלב לפני השנה, כי כשאתה שבע אתה נרדם מהר וישן טוב יותר.
שמעת על הלבנת שיניים? זה לא כזה יקר, והרבה עושים את זה. ואת האמת, יש כאלה שיש להם שיניים כל כך בהירות שגם אם הם לא יצחצחו שיניים וישתו כל יום תה וקפה כמו שנהוג אצל הבריטים, השיניים שלהם ישארו בהירות / לבנות.
אני לדוגמה מת על קפה. כשהייתי בתקופת הצבא, לא היה דבר כזה קפה בחדר אוכל. היה מים או פעם ביום תה שהרגיש כאילו מישהו עירבב שם מיץ וחימם. היה בזה סוכר, אז זרם טוב בסוף האוכל. מה שכן, בגלל שהייתי שותה 5 כוסות קפה ביום לפני שהתגייסתי, לאחר חודש בזמן הגיוס כבר עליתי במשקל כי הפסקתי לשתות קפה.
עכשיו אני שותה הרבה יותר פחות, 2 מקסימום ליום. ואני כל כך אוהב נס קפה, מרגיש לי כמו מעדן. אני גם שותה את זה רבע שעה-חצי שעה לפני אימון, מכיוון שאם לא ידעתם, קפאין מעורר, נותן דחף אדרנלין חזק אבל זה יורד לאחר זמן מה. בדיוק כמו לאכול שוקולד, ההשפעה היא אחרי 15 דקות שאכלת את השוקולד, הסוכר עולה, המוח שלך מגורה ומתחיל להפעיל את הגלגלים מהר יותר. הוא מתחיל להאט את הקצב, כלומר ההשפעה יורדת, ואתה צריך לקחת עוד שוקולד כדי לגרות שוב את המוח להמשיך ולדרבן אותך. לא סתם לוקחים חפיסת שוקולד למבחנים! עדיף לקחת את השוקולד שאתם הכי אוהבים כדי להתפנק עד הסוף במבחן.
נס קפה זה הרעל היחידי שאני מכניס לפה שלי ביום יום, לא שותה את כל המשקאות עם הצבעי והטעמי מאכל שמקלקלים לך את הגוף. חוץ מאלכוהול באירועים מסוימים, זה בסדר. אבל גם אני נורא מקפיד לא לשתות יותר מידי, כי לעומת איברים אחרים בגוף - כבד יש לנו רק אחד.
בוריס.
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:26.