שטוב אז ככה, לפני כמה שנים נכנסתי לפורום מתחרה ( שלפי מה שראיתי לא כל כך אוהבים אותו פה חחח) ומצאתי תחום שהיה אז ממש חדש לי- פיקאפ.
באותו יום קראתי כל מה שמצאתי בו והייתי המום מכל השיטות האלה שאנשים הביאו כדי להתחיל עם בנות ובכלל לפתח אורח חיים כזה שאפילו לא חשבתי שאגיע אליו, לא הייתי חנון או מישהו שהתחיל מאפס, כי חברים היו לי ובאמת שכמה מאותם דברים שכל מתחיל צריך שיהיו לו כבר היו לי. אבל בכל מקרה הייתי סקרן והתחלתי לנסות כל מיני דברים שקראתי.
סיפרתי לחבר ממש טוב שלי על התחום הזה ונכנסנו אליו יחד כשכל אחד מאיתנו תומך בשני ולומד ממנו היינו בהתקדמות צמודה בדרך להשיג כמה שיותר בנות . עם הזמן הכרנו חברים חדשים ופתחנו מעגלים חברתיים וכבר בנות לא המטרה העיקרית שלנו אלא פשוט נהננו מהכל, אנשים פשוט רצו להיות איתנו ואנחנו רצינו להיות איתם וכל הזמן הסתלבטנו על הככככל- פיקאפ היה עבורי המפתח לחיים מאושרים.
גיליתי גם על הפורום הזה ונפתח מולי עוד מאגר שלם של מידע ואנשים איכותיים ששימשו לי ממש כמודל לחיקוי וחשבו בצורה שהייתה אז שונה מכל שאר האנשים בתחום, הם לא התייחסו לפיקאפ בצורה קיצונית כל כך ובסך הכל כולנו חיפשנו להנות.
שנה אחרי אותה תקופה 'זוהרת' נפרדתי מחברה שהייתה לי , כל אותה שנה חיי החברה שלי התחילו לדעוך כי פשוט הפסקתי להשקיע בהם , הייה לי כל כך טוב איתה עד כדי כך שפשוט התנתקתי מהעולם והייתי איתה , הזנחתי את הפיקאפ לטובתה וכבר שכחתי כל מה שלמדתי ואת כל הרעיונות והתפישות שרכשתי אז .
עכשיו , אני בן 17 אחרי שנה שלמה של ניסיונות לחזור לאותה תקופה ולהחזיר קשרים עם אנשים שהתקדמו כבר הלאה ונשארתי עם 2 חברים טובים שהיו איתי בתחום וגם הם עכשיו במערכות יחסים ארוכות ופשוט סיימנו עם כל החוויות והכיף שעשינו.
אני פשוט התרסקתי, אין לי איך להגיד את זה בצורה אחרת ואין לי מושג מה אני יעשה עכשיו כי כבר אחרי כל כך הרבה מדריכים שקראתי שחלק מהם אומרים כן וחלק לא אני כבר כבר לא יודע מה נכון, דיברתי על זה עם אותו חבר שנכנס איתי יחד לאותה תקופה ואמרתי לו שהגיע הזמן לחזור לזה אבל גם הוא פשוט איבד את זה.
אז החלטתי בפעם הראשונה לנסות לשתף פה את כל מי שבאמת יקרא את כל זה ולבקש עזרה, כי פאק אני כבר משהו כמו חצי שנה מתנהג כמו מפגר חברתית ואני חייב עזרה מאנשים שמבינים פה עיניין ובאמת יבינו על מה אני מדבר, אני סיימתי בית ספר וכל הימים שלי נהיו ריקים כי חברים שלי בקושי יוצאים כבר ואין לי מה לעשות ימים שלמים.
אז אני יפרסם פה את האשכול הזה כי ראיתי שיש פה חברה רציניים שמתייחסים לכל הפיקאפ כמו שאני הייתי מתייחס ובאמת יודעים ויכולים לעזור (:
סליחה על החפריה ולילה טוב חחחחחח

ציטוט ההודעה