קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] אתם יכולים להביא לי תוכנה של פסקל?
    על ידי FantoM בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-08-2019, 12:51
  2. אתם יכולים להכין לי מפרט...?
    על ידי the_master בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 17:44
  3. אתם יכולים בבקשה לשנות לי כינוי?
    על ידי שתקו בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 13:57
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 20:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

אם הם יכולים, גם אתם יכולים - קדימה!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל אם הם יכולים, גם אתם יכולים - קדימה!

בלי יותר מידי זיוני שכל...
    חזרתי מהמכון כושר עם מלא אנרגיות ועליתי על הסרטון הזה..תהנו:

אגב, לכל אלה ששואלים "איך?"
    אין תשובה פשוטה.
    -צריכים להזיע המון בחדר כושר.
    -צריכים לאכול דברים נכונים מזינים וטובים.
    -צריכים לישון טוב בלילה.
    -צריכים לעשות סקס. (אין קשר, אבל זה לא יכול לעשות רע )

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

אהבתי

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

[שמנה שאין לה כוח לכלום] הן היו הרבה יותר יפות לפני, עכשיו הן סתם מושפעות מהחברה!! צריך לשים זין ולאהב את עצמך כמו שאתה!!! [שמנה שאין לה כוח לכלום/]

הקטע העצוב שבאמת יש בנות כאלה שחושבות ככה, שמנות מגעילות...

שמן זה איכס
    שחיף זה גועל

GET RIPPED OR DIE MIRIN
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

פוטושופ, ריטוש וסטרואידים.
    SAID ENOUGH

סרטון מצוין, בהחלט אפשר לעשות מהפך מכאן ולקצה.

גם אני חזרתי מאימון היום. ואוו, לא ידעתי שהיום ל"ג, ועוד נאמר לי שזה בכלל רק בתי ספר עושים ויש עוד יום כזה. איזה סיוט לרוץ כשבסביבה אתה מתקרב לתוך ריח עשן של מדורות. הייתי צריך להפסיק לנשום, הרגשתי ממש כמו אסמתי. מתנשם חזק מהריצה ועוד נחנק מהעשן. שיהיה...

מה גם, ראיתי משהו ממש יפה. לרחבה שאני מתאמן בה שם גם רוב האנשים מגיעים להתאמן כי יש מתקנים שונים, הגיע בחור די גבוה 1.90 ורואים שהוא מתאמן. הוא היה נראה ממש כמו PAULY D מג'רזי שור אפילו התסרוקת שלו בול אותו הדבר. תכלס, הוא לא התאמן כזה חזק... בעיקר ראיתי איך הוא פותח שיחות עם כל מיני נשים שם. בהתחלה הוא ניגש לבחורה חרדית, הצליח לדבר איתה במשך 10 דקות. אחרי זה הוא עשה את עצמו כאילו מתאמן עוד קצת, ואז ניגש למישהי אחרת. התחיל איתה שיחה, ואז הראה לה תרגילים שונים שהיא יכולה לבצע על המתקנים שלא בנויים ספציפית לזה אבל בדיוק כמוני, אני משתמש בהם לכל מיני תרגילים. מה שיפה שלמרות המראה הDOUCHE BAG שלו, הוא היה נחמד לבחורות שם, וניסה לעזור להן. אין לי מושג אם זה היה בשביל המספר בסוף, לדעתי הוא תותח שהוא גרם להן לחייך קצת ועזר להן פה ושם. הלכתי אחרי זה לא יודע אם הוא המשיך או לא. אני לעומת זאת, לא מסוגל לדבר כשאני מתאמן. אני בנאדם אחר. למרות שיש שם כוסיות חופשי עוברות לך, הבעיה היא שאתה לא במוד של להכיר נשים ולהשיג זיון אלא במוד של להתאמן.

בוריס.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני ממש שונא לדבר עם אחרים שאני מתאמן, אני נהיה הכי לא חברותי שיש
    אני שם מוזיקה סותם תפה ומרים. ומאמין שככה צריך להיות והתקשורת היחידה צריכה להיות "כמה סטים נשאר לך" כשהבנאדם נח בין סט לסט.

אני בא מאוד עצבני לאימונים ומוציא הכל על המשקולות, לא במצב רוח של "היי בא לי להכיר אנשים", אנלא סובל תליצנים שחצי מהאימון שלהם מדברים עם בנות, מילא אם אתה בא עם חבר ושניכם ספוטרים אחד של השני בבנצ' ואתם מדברםי שניה על משו זה סבבה, אבל לעמוד 10 דקות לדבר עם בחורה? מי היא בכלל? האימון שלי יותר חשוב מהפוסטמה הזאת

ולפי הסיפורים ששמעתי מכאלה שמתאמנים בישראל שהם נגיד עושים סקוואט ואז באים וחופרים לך שזה שובר את הברככים או שדדליפט קורע תגב או שאם אתה דופק את המוט טיפה ברצפה בא אליך מישו וצועק עליך, מזל שאני לא מתאמן בישראל למה אני לא מסוגל לדמיין איך הייתי מגיב לליצנים האלה.
    אני רק אגיד שהייתי משחרר את כל האינסל רייג' שלי
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-04-2013 בשעה 02:08.

לא ישכח את הליצנים במכון...
    "אחי למה אתה עושה את התרגיל הזה עם הרגליים ועם הגב?!.1!?1" "אחי אני מתאמן כבר 4 שנים מה את חושב שביום אחד הגעתי לזה?" הבנאדם 1.75 שוקל 65 יש לו אולי גוף יחסית נחמד אבל ל4 שנים?! ב4 שנים כבר הייתי פאקינג באדיבילדר.. "שמע אחי אתה צריך לעבוד יותר על חזה... איך זה שיש כאלה כתפיים אבל אין לך חזה?" או יום אחר "שמע יש לך חזה גדול תעבוד עליו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קרה לי רק שהתאמנתי בעיר שלי אבל כשהתאמנתי במכללה שהייתי בה ועשיתי רק מכונות אף אחד לא אמר לי כלום.. למרות שתכלס המאמנים היו יותר שחיפים ממני ככה שהם באמת לא יכולים להגיד לי כלום... הם היו MIRERS שלי חחח תכלס יחסית לאחד שעשה את המכונות המסריחות האלה היה לי נפח סבבה וגם התרחבתי יפה מאוד... אבל הליצנים שהגיבו על הסקוואטים וזה הרגו אותי מצחוק.. מה שכן המאמן היה מאוד בעדי ועזר לי לשפר טכניקה בקרוב מאוד אני יחזור לשם ואני מקווה שהוא עוד שם למה הוא באמת לא ליצן.

היה לי גם מאמן רוסי במכללה כולו SADCUNT "אתה אין לך גמישות אתה צריך לעבוד גמישות..." שוקל איזה 60 קילו והוא עוד בכלל מדבר אליי חחח לא ישכח שהוא עלה על המשקל היה רשום 60 וכמעט השנתני מצחוק שראיתי את זה...

אני גם שונא לדבר במכון אגב, מה שכן הפעם היחידה שבאמת דיברתי במכון היה שהתחלתי עם מישהי בקטע גאוני, יש את התרגיל הזה שבנות פותחות את הרגליים... אז הייתה איזה SADCUNT שסובבה את המכשיר לקיר כדי שאנשים לא יסתכלו עליה פותחת רגליים חח אז זה היה ככה כמה ימים ולא שינו את זה, והייתה איזה אחת חמודה שעשתה את זה ניגשתי אליה (והרבה חברים שלי היו אז במכון) "תגידי את יודעת שאת עושה את התרגיל הפוך?" היא אכלה סרטיםםם אחושרשמוטה ובינתיים היא לא מבינה למה חצי מכון צוחקק התחלתי כמו כובע וגם תכלס בשביל הצחוקים הוצאתי מספר אבל סתם CUNT מפגרת.. בכל מקרה יש צחוקים במכון
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 24-04-2013 בשעה 02:25.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וואי מזל שלא התחלתי להתאמן בישראל הייתי חוטף על כולם תג׳ננה.. עלק מזה התרגיל הזה עם הגב והרגליים איך אתם סובלים תבני זונות האלה
    אבל שמעתי שברגע שישך 2 פלטות על המוט הם סותמים תפה ולא מדברים איתך.. מישו פה שמרים 2 פלטות דדליפט או סקוואט יכול לאמת את השמועה?? ייטינגר?? מישו??

די נודר אם מישו ששוקל פחות ממני שמתאמן ״4 שנים״ שאומר לי ״הגעתי לאן שהגעתי״ היה מטיף לי מוסר הייתי זורק עליו פלטה של 20 קילו אני שונא ליצנים ששוקלים פחות ממך ומנסים ללמד אותך

אגב זה מוזר, פה אני הכי קטן במכון שלי אני שוקל איזה 70 כמעט.. ואני הכי קטן במכון.. לא ראיתי אצלנו מישו שמתחת ל80 חח כולם סוסים אני אשכרה מתבייש לעשות תמשקלים המצחיקים שלי כולם עושים לך חימום עם 2 פלטות ומעמיסים ואני שחיף מסכן שלא מסוגל חח אבל בקטנה זה עדיף מליצנים מסריחים וילדי קוביות שמטיפים לך מוסר

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

רק במכון אצלי אין את הדברים האלה? מוזר.
    אצלי להפך, ביקשתי מהמאמן כושר שיראה לי טכניקה של סקוואט הוא הראה לי, ביקשתי שיעזור לי, הוא עזר, ביקשתי שיראה לי דדליפט, והוא גם הראה לי..

לא יודע לאיזה מכונים אתם הולכים.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אני ממש שונא לדבר עם אחרים שאני מתאמן, אני נהיה הכי לא חברותי שיש
    אני שם מוזיקה סותם תפה ומרים. ומאמין שככה צריך להיות והתקשורת היחידה צריכה להיות "כמה סטים נשאר לך" כשהבנאדם נח בין סט לסט.

אני בא מאוד עצבני לאימונים ומוציא הכל על המשקולות, לא במצב רוח של "היי בא לי להכיר אנשים", אנלא סובל תליצנים שחצי מהאימון שלהם מדברים עם בנות, מילא אם אתה בא עם חבר ושניכם ספוטרים אחד של השני בבנצ' ואתם מדברםי שניה על משו זה סבבה, אבל לעמוד 10 דקות לדבר עם בחורה? מי היא בכלל? האימון שלי יותר חשוב מהפוסטמה הזאת

ולפי הסיפורים ששמעתי מכאלה שמתאמנים בישראל שהם נגיד עושים סקוואט ואז באים וחופרים לך שזה שובר את הברככים או שדדליפט קורע תגב או שאם אתה דופק את המוט טיפה ברצפה בא אליך מישו וצועק עליך, מזל שאני לא מתאמן בישראל למה אני לא מסוגל לדמיין איך הייתי מגיב לליצנים האלה.
    אני רק אגיד שהייתי משחרר את כל האינסל רייג' שלי
    הייתי רשום במכון שאמר שהוא לא מרשה דדליפט בגלל שזה מסוכן או משהו.. ואני היחידי שהייתי שמה עם משקלים חופשיים, עשיתי 5 קילו סקוואט שזה מעפן אבל יותר טוב מהאלה שתוקעים את הכלוב עם הסמית משין.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    רק במכון אצלי אין את הדברים האלה? מוזר.
    אצלי להפך, ביקשתי מהמאמן כושר שיראה לי טכניקה של סקוואט הוא הראה לי, ביקשתי שיעזור לי, הוא עזר, ביקשתי שיראה לי דדליפט, והוא גם הראה לי..

לא יודע לאיזה מכונים אתם הולכים.
    חחחח תפרסם תמכון שלך בכל מקום למה אני כל פעם נכנס לLBS, F X P וכו' וכל פעם רואה את אותן תלונות - "מאמן ליצן", "לא מסכימים לי סקוואט", "לא מרשים לי דדליפט", "מסכימים לי בנצ' רק על הסמית' משין"

לאדע אם המאמנים באמת ליצנים או שהילדים האלה עושים את זה כ''כ גרוע ועם גב יותר עקום משל ילד מייפל באמצע הציד על הפטריות שאי אפשר לא לבוא ולהגיד להם "WTF אתה עושה מזה אמור להיות"

אגב צריך להיות אספרגר רציני כדי לא לדעת לעשות תתרגילים האלה נכון אחרי קצת זמן
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-04-2013 בשעה 22:32.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תכלס?
    סקוואט ובנץ' תרגילים לא באמת מסובכים..אחרי שעושים סט שלם עם מוט חופשי בלי משקל בכלל ומתרגילים את הטכניקה..זה דיי פשוט כל העסק.
    הבעיה באמת זה דדליפט. זה באמת תרגיל בעייתי. מודה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

דדליפט הוא תרגיל יותר קל מסקוואט
    יש בו בגדול רק 2 תנועות וכל עוד אתה שומר על גב ישר אין לך סיכוי לפציעה (בניגוד לבנצ' שיש שם כ''כ הרבה תאונות שכואב לראות את זה, בעיקר עם טמבלים שעושים SUICIDE GRIP בשביל להרים יותר כבד

הנה סרטון שעזר לי:

בזכותו יש לי טכניקה טובה אחרי שבהתחלה זה היה התרגיל שהיה לי הכי קשה לעשות

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

טיילר איך רואים שאין לך הבנה
    כדי לעשות דדליפט קלאסי צריך יותר מרק לשמור על גב ישר...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

סבבה אין לי ולמי שעשה את הסרטון הבנה ובמקרה הוא יותר גדול ממך פי 3

ראית תסרטון בכלל?

צודק, שכחתי לציין שאסור להשתמש בידיים והן רק מחזיקות את המוט ולא מושכות אותו או מרימות אותו. אבל חשבתי שזה יותר מברור...
    ושאתה צריך לעשות את זה עם נעליים עם סוליה קשה ודקה ולא עם נעלי ריצה
    ושהתנועה אמורה לבוא מהעקב ולא מהאצבעות

אבל פאק אלה דברים ברורים לא?
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-04-2013 בשעה 00:36.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,438 | הודעות: 8,151,020 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect