קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אשכול Don't Give A FUCK!
    על ידי eriK בפורום /ATRAFChan /b
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-10-2012, 22:53
  2. [סרטון] so...why dont we just fuck?
    על ידי Frenzy בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-03-2011, 15:19
  3. Tony Yayo, Olivia, Banks, 50 - We Dont Give A Fuck
    על ידי Perfection בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 19:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

dont give a fuck

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ברירת מחדל dont give a fuck

אתם קוראים פה הודעות, ומבואסים בגלל דעות כאלה ואחרות, אם זה על יופי או אם זה על ביטחון...ואתם מבואסים.
    תתעודדו, כל בנאדם יכול להראות טוב, ולהרגיש טוב בכל רגע נתון..
    כל מה שאתם צריכים לעשות, זה להראות יותר טוב ממה שאתם נראים עכשיו, D וזה קל.
    תצאו מהבית, כשהגוון עור שלכם יקבל קצת שיזוף, אז כל המראה שלכם ייראה שונה ברמה אחרת לגמרי, אתם תראו יותר טוב.
    תסדרו את השעיר, תפסיקו להזניח, להשאיר גוש על הראש, או לעשות גלאח מסריח...תעשו משהו יפה...לכל ראש יש משהו שנראה עליו טוב, לכו לספר טוב שייקח קצת יותר כסף, ותבקשו שיעשה לכם משהו טוב שנראה טוב על הראש לכם.
    אתם לא צריכים להראות כמו בראד פיט...מספיק שתראו יותר טוב ממה שאתם עכשיו, ואתם תרגישו טוב, וזה מה שבאמת חשוב.
    יש מחקר, שאני לא זוכר איך קוראים לו (אם מישהו מכיר ומוצא אותו שיפרסם פה), שאומר, שכשאתם מפוחדים ועצובים, אתם נראים הרבה יותר רע, וכשאני מתכוון הרבה, אני מתכוון בצורה קיצונית..
    הצורה שהאנשים רואים אתכם, כוללת את המראה שלכם ותווי הפנים שלכם וצורת ההתנהגות שלכם. כשאתם מאושרים ואתם נראים שמחים ולא מפוחדים, אתם נראים ממש מושכים, פיזית !!....הוכח מחקרית !!
    תפסיקו להתנהג ככה :

ככה לא מתחילים עם בחורה....ככה מנסים להתנהג בצורה שהחברה המגעילה קבעה שלא מביך, ואתה מנסה לא לשבור את הכללים כדי לא להראות שונה, ובעצם יוצא מפוחד מסכן וטיפש !!

ככה מתחילים עם בחורות...בעצם, מה שקורה פה זה שהוא לא חושב מה צריך לעשות, ולא חושב מה החברה קבעה לו, אלא פשוט מתנהג כמו שהוא רוצה להיות, והוא מרגיש כמו עצמו האידיאלי, בלי להתחשב ברגשות אחרים...תראו איזה התנהגות !!

you can do everything you want and more...DO IT

ולא מעניין אותי דעות של אנשים פה, זה לא היה בשבילכם, אלא בשביל אנשים מפוחדים שרוצים להצליח...

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

לא הבנתי מה אמרת פה..
    שצריך לשים זין ולהיות שונה ומטריד [כמו הבחור הראשון שהבאת] או להתנהג רגיל ולזרום עם הכללים?
    באמת שלא הבנתי.

גם אני לא הבנתי אותך כל כך. בפעם הקודמת שפירסמתי פה סרטון שבו בחור מגיע לבחורה ומחמיא לה על הלבוש, אתה אמרת שזה עלוב. ואתה היית ישר אומר לה "כמה היא סקסית". עכשיו אתה מראה סרטון בו בחור אומר לבחורה כמה היא סקסית, ואומר לא להתנהג ככה?

תהיה סגור על מה שאתה רושם וחושב, כי יכול להיות זה לא נכתב באופן ברור.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    לא הבנתי מה אמרת פה..
    שצריך לשים זין ולהיות שונה ומטריד [כמו הבחור הראשון שהבאת] או להתנהג רגיל ולזרום עם הכללים?
    באמת שלא הבנתי.
    נראה לי שהוא התכוון לא לשים זין
    אבל כל הקטע של ה"אל תשים זין ואל תקשיב לאף אחד" נהיה כל כך מיינסטרים שכבר בא לי להיות נגרר

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    נראה לי שהוא התכוון לא לשים זין
    אבל כל הקטע של ה"אל תשים זין ואל תקשיב לאף אחד" נהיה כל כך מיינסטרים שכבר בא לי להיות נגרר
    בדיוק כמו שאומר למישהו ביישן, אל תהיה ביישן, תהיה מניאק מעכשיו. בהכרח נשים פתאום ימשכו אליו? אתה לא רוצה לא להיות ביישן מידי ולא להיות מניאק מידי.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אתה צבוע ברמות
    אתה אומר לאנשים "כל אחד להראות טוב" וכל החרטא שתכלס כולנו יודעים עמוק בלב שהוא לא נכון, אני יכול לתת לך 100000 אנשים שלעולם לא יהיו אסתטיים ולא ייחשבו משו שמזילים ריר עליו...

ואז אתה נותן לי סרטון של ALEX שנראה כמו דוגמן קלווין קליין בתור דוגמא...חכם מצידך...אם הבנאדם הממוצע היה נראה כמוהו תאמין לי שהוא לא היה "מפוחד ורוצה להצליח".

למה לא יודע מה אולי תביא גם סרטון של JEFF SEID ותגיד "LOOKS DONT MATTER"?
    בטח הבחורות שZYZZ הביא זה גם בגלל ה"אופי" שלו lololololololol
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-04-2013 בשעה 22:44.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר, אבויה, האלכס הזה באמת נראה ממוצע..יש לו פשוט פלג גוף עליון מפותח כזה וכתפיים רחבות וחזה מפותח..אבל תכלס? הוא נראה סבבה, לא משהו מעבר.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שכחת איך נראה הישראלי הממוצע אה רודני

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נשמה, שירתתי 3 שנים בצה"ל עם אנשים חסונים בטירוף..וחוץ מזה שרוב החבר'ה שלי הם אנשים שנראים טוב...

אומנם יש את כל הערסים מבאר שבע עם כובע נייק וכרס בירה..אבל לא כאלה אנחנו.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אז בוא אני יזכיר לך איך נראה הישראלי הממוצע (לאו דווקא מה שאתה חושב)

אם אתה אומר שאלכס באותה רמה איתם אז אתה סטלן אחי

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אז בוא אני יזכיר לך איך נראה הישראלי הממוצע (לאו דווקא מה שאתה חושב)

אם אתה אומר שאלכס באותה רמה איתם אז אתה סטלן אחי

NICE EYEBROWS & HAIR BUT WHERE IS THE FUCKIN JAW?

סתם, הוא נראה באמת טוב. בעיקר החלק העליון של הפרצוף.
    החלק התחתון שמשלב את החיוך והלסת קצת נראה מוזר, אולי בגלל השיניים המחודדות אולי לא. בקיצור אם הוא ייכנס למועדון בישראל דווקא כן יבלוט בין הישראלים

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שמע כל עוד אין לך RECESSED JAW הפרט החשוב ביותר בפנים זה הצורה של העיניים, שים עיניים מכוערות לאחד כמו JEFF SEID והוא ירד לפחות ב3 נקודות אם לא 5-4. העיניים והצורה של הגבות זה מה שקובע לך את הפנים בתכלס.

דוגמא לעיניים מכוערות:

אין אין אין ולא יהיה דבר יותר גרוע מעיניים ישנוניות וגדולות, פשוט אין, אתה לא יכול להיות יותר מ5 עם עיניים כאלה ואם ישך RECESSED JAW בנוסף חבל עליך אתה תמות בתול.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אין לי כוח לוויכוחים...
    לא אמרתי שכל אחד יכול להיות דוגמן, אלא להראות יותר טוב ממה שהוא עכשיו...מה לעשות לא כולם יהפכו לדוגמנים וזה המצב..
    אבל אפשר להראות יותר טוב ממה שאתה כרגע...ורק בגלל שלא תהיה דוגמן תחתונים אף פעם, לא צריך לגרום לך להרגיש רע...אתה עדין יכול להתנהג כמו בוס,
    כמו אלכס, שלא הבנתי למה אתה אומר שהוא כזה דוגמן, הוא נראה טוב רגיל לא יותר מזה, וג'וליאן שהוא גם בוס, והוא באמת ממוצע...
    אני לא מחשיב את השאר מRSD, כי אני לא חושב שהם ברמה של ג'וליאן ואלכס.
    אולי יש אנשים שעם כל המאמץ עדיין יהיו מכוערים ...אוקיי ?? יופי, עכשיו מה ייתן להם להמשיך לחפור על זה שהם מכוערים והם לא יכולים להשיג בנות ?? מה ייתן להם להמשיך בלופ הזה של מחשבות מבאסות על עצמם ודיכאון שגורם להם להרגיש רע שגורם להם לדיכאון וככה בלי הפסקה ?? מזה ייתן ?? רק שהם מכוערים, אין סיבה שירגישו רע יותר מכל אחד אחר...

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    גם אני לא הבנתי אותך כל כך. בפעם הקודמת שפירסמתי פה סרטון שבו בחור מגיע לבחורה ומחמיא לה על הלבוש, אתה אמרת שזה עלוב. ואתה היית ישר אומר לה "כמה היא סקסית". עכשיו אתה מראה סרטון בו בחור אומר לבחורה כמה היא סקסית, ואומר לא להתנהג ככה?

תהיה סגור על מה שאתה רושם וחושב, כי יכול להיות זה לא נכתב באופן ברור.
    אני חושב שכן הבנת, אתה פשוט מתחכם עכשיו...אבל אני אענה לך בכל מקרה.
    ההבדל הוא עצוםםםם בין מה שאתה הראית למה שאני הראיתי, ואם אתה לא רואה את זה, אז אני באמת איבדתי כל הערכה אליך.
    ההבדל הוא כזה, אלכס, אומר ועושה, מה שהוא רוצה, הוא לא חושב יותר מידי, הוא עושה שטויות, כי הוא מרגיש שזה מה שבא לו לעשות באותו רגע, שטויות.....מה שאתה הראית, פועלים ע"פ חוקים וע"פ מוסכמות ו"הבנות" כלשהם, הם לא פתאום יסתלבטו על בחורה ויגידו לה, "את יודעת מה אני אוהב יותר ממך ??" ומרימים בירה...זה נקרא להיות בראש של עצמך, ולא של שאר העולם.
    העניין הוא בפעם ה100000, לא מה שאתה אומר, אלא איך שאתה אומר את זה !!!

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    בדיוק כמו שאומר למישהו ביישן, אל תהיה ביישן, תהיה מניאק מעכשיו. בהכרח נשים פתאום ימשכו אליו? אתה לא רוצה לא להיות ביישן מידי ולא להיות מניאק מידי.
    להיות עצמך זה לא קלישאה, ואם אתה לא מבין את זה ואתה חושב שזה קלישאה, אז תמשיך להיות הנגרר של החברה, ולעולם לא תהיה המוביל...הכוסיות והבחורות השוות, יילכו לאנשים שהצליחו לעשות את זה טבעי, גם הם גדלו ככה.
    להיות עצמך זה הכל !!...זה יותר חשוב מהכלל...ולא משנה מה תגידו וכמה תזיינו את השכל...אתם יכולים להתווכח, אבל זה מחוסר ידע שלכם...זה הכל, עדיף שתקשיבו ותלמדו במקום להתווכח כל הזמן...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ג'וילאן ממוצע? הוא איזה מטר 88 איך זה ממוצע תגיד לי מה אתה גר בהולנד? ואם אלכס ממוצע בשבילך אין לי מה להגיד לך, תסתכל על הקהל של ישראל ותראה איך הבליין הממוצע נראה ואיך אלכס נראה...עלק ממוצע. והוא גם איזה מטר 80 לפחות...אתה לא יכול להיות "ממוצע" עם גובה כזה אלא אם כן אתה ג'וני סנזה.
    ובוא לא נזכיר את חשבון הבנק ה"ממוצע" שיש להם.

אפילו בLA הוא לא ממוצע אז אתה בא להגיד לי שבסטנדרטים של ישראל שבהן הגבר הממוצע הוא מקריח, לא עובר את המטר 75 ושחום הוא ממוצע?

וואו עוד מעט תגידו שגם "לדוגמנים של אברקרומבי יש גוף ממוצע"...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-04-2013 בשעה 01:09.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,481 | הודעות: 8,151,063 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect