אתם קוראים פה הודעות, ומבואסים בגלל דעות כאלה ואחרות, אם זה על יופי או אם זה על ביטחון...ואתם מבואסים.
תתעודדו, כל בנאדם יכול להראות טוב, ולהרגיש טוב בכל רגע נתון..
כל מה שאתם צריכים לעשות, זה להראות יותר טוב ממה שאתם נראים עכשיו,D וזה קל.
תצאו מהבית, כשהגוון עור שלכם יקבל קצת שיזוף, אז כל המראה שלכם ייראה שונה ברמה אחרת לגמרי, אתם תראו יותר טוב.
תסדרו את השעיר, תפסיקו להזניח, להשאיר גוש על הראש, או לעשות גלאח מסריח...תעשו משהו יפה...לכל ראש יש משהו שנראה עליו טוב, לכו לספר טוב שייקח קצת יותר כסף, ותבקשו שיעשה לכם משהו טוב שנראה טוב על הראש לכם.
אתם לא צריכים להראות כמו בראד פיט...מספיק שתראו יותר טוב ממה שאתם עכשיו, ואתם תרגישו טוב, וזה מה שבאמת חשוב.
יש מחקר, שאני לא זוכר איך קוראים לו (אם מישהו מכיר ומוצא אותו שיפרסם פה), שאומר, שכשאתם מפוחדים ועצובים, אתם נראים הרבה יותר רע, וכשאני מתכוון הרבה, אני מתכוון בצורה קיצונית..
הצורה שהאנשים רואים אתכם, כוללת את המראה שלכם ותווי הפנים שלכם וצורת ההתנהגות שלכם. כשאתם מאושרים ואתם נראים שמחים ולא מפוחדים, אתם נראים ממש מושכים, פיזית !!....הוכח מחקרית !!
תפסיקו להתנהג ככה :
ככה לא מתחילים עם בחורה....ככה מנסים להתנהג בצורה שהחברה המגעילה קבעה שלא מביך, ואתה מנסה לא לשבור את הכללים כדי לא להראות שונה, ובעצם יוצא מפוחד מסכן וטיפש !!
ככה מתחילים עם בחורות...בעצם, מה שקורה פה זה שהוא לא חושב מה צריך לעשות, ולא חושב מה החברה קבעה לו, אלא פשוט מתנהג כמו שהוא רוצה להיות, והוא מרגיש כמו עצמו האידיאלי, בלי להתחשב ברגשות אחרים...תראו איזה התנהגות !!
you can do everything you want and more...DO IT
ולא מעניין אותי דעות של אנשים פה, זה לא היה בשבילכם, אלא בשביל אנשים מפוחדים שרוצים להצליח...

D וזה קל.
ציטוט ההודעה