|
|
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-04-2013 בשעה 23:57.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
הפתעת אותי עם המשפט האחרון.. לא חושב ככה אישית.
עשו סקר [אגב לא מזמן] בקרב נשים בארהב לא זוכר איפה..
קיצר הביאו להן נתונים של גבר והן היו צריכים לדרג
אז גברים 1.85 עם זין באורך 7 (!!) ס"מ [בלי זקפה כן?] קיבלו ציון X .
בשביל להגיע לציון הזה, הנשים דירגו שגבר בגובה 1.70 צריך להיות עם זין באורך 11 (!!) סמ.
טיילר, וכל אלה שמורידים מערכם יותר מידי... לסילבסטר סטאלון יש משהו לומר לכם:
If you know whats you worth, then go get whats you worth. You got to be willing to take the hits, and not point fingers and say you aint what you wanna be because of that or him or anybody. COWARDS do it and you better than it!
סרטון נוסף מרגש ומלא מוטיבציה שמלמד אתכם - בחיים לא לוותר! לא משנה מה!
בנאדם תותח שהיה מועמד למדליית הזהב בריצת 400 מטר, קרה לו משהו נוראי באמצע הריצה. כולם עקפו אותו, וזה נראה כאילו שזהו סוף הריצה בשבילו. אבל מה קורה אז? צפו בסרטון ותגלו.
למה אני מוריד מערכי? כי אני כנה עם עצמי ואומר שאני 7.5? אתה חושב שזה רע? 8-8.5 זה כבר רמה של דוגמן ו9 זה אחד שאתה רואה ברחוב פעם ב10 שנה ו7.5 זה אחד שמגרד את זה. בעיקר אם הוא לא השלים תתהליך שלו. זאת מחמאה.
בתור אחד עם פוטנציאל ל8.5-8 אני חייב להגיד שהרבה אנשים היו מתחלפים איתי, ואמרו לי את זה בפנים אפילו (מהסיבה הפשוטה שהם היו 5-6)...אולי בשבילך 7.5 זה לא משו שרחוק מישראל ממוצע, אבל בסקאלה שלי זה ציון שלא כל אחד מקבל וזה לא משו שאתה רואה הרבה ברחוב.
אף אחד לא 10, היחידי ש10 הוא JEFF FUCKING SEID ולא צריך להראות כמוהו כדי שיהיה לך LMS גבוה. אבל מומלץ. לא שזה אפשרי בלי חומרים.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-04-2013 בשעה 21:53.
האמת היא שאני על NO FAP MODE כבר יותר מחצי שנה (ולא מתחשק לי אפילו קצת, זה פשוט קצת הפריע לי בהתחלה וזהו)
אני לא באמת רואה שינוי משמעותי בחיים שלי וכנראה שגם חברים שלי לא
בגלל שזה אשכול NO FAP אני אתן לכם מוטיבציה.. אחותו של JEFF SIED נמצאה..
![]()
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אתה מפרסם את זה בנושא NO FAP? מה הדבר הבא, תיכנס לפורום "נכים על כסאות גלגלים" ותתחיל לרשום "כמה כיף זה לסוע על אופניים"??
לטרולינג של שינטן אין גבולות...פשוט חוסר תרבות, ואז מתפלאים למה אנחנו כאלה ברברים...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הפרוייקט הבא - לשנות את השם של הפורום ל "טרול, או שנמות"