קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא מצליח לחדור אליי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 11-11-2011, 02:15
  2. סאמממק אנלא מצליח להרדם
    על ידי XpoNdic בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 19:50
  3. לא מצליח לקבל פיקסוסים. אני מחובר ברשת+ראוטר עזרה!
    על ידי unexpected בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:31
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

לא מצליח לחדור.

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ברירת מחדל לא מצליח לחדור.

אהלן..
    יש לי בעיה קטנה שצצה לא פעם אחת עם חברה שלי.

היא בתולה.. ואני לא מצליח לזיין אותה, באמת אנחנו עושים הכל באמת הכל חוץ מחדירות כי אנחנו לא מצליחים.

כי היא מאוד רגיש אצלה כל האיזור, מספיק שאני שם שם את האצבע שלי ישר היא מקבלת אורגזמה של החיים באמת כיאילו דחפתי לה דילדו..
    באמת שניסיתי איתה בכל תנוחה, אפילו דוגי סטייל.. מרוב שהחור קטן אני לא מוצא אותו ועד שאני מוצא ואני מכניס ממש קצת (רק את הכיפה) ישר היא גונחת ומעיפה אותי ממנה כי זה ממש גדול בשבילה..

גם ניסיתי להתחיל בקטן.. ניסיתי להכניס אצבע, זה הגיע ממש בהתחלה והיא שוב קיבלה אורגזמה בשניה והוציאה לי את היד.. כי כואב לה נראה לי.. זה פשוט לא נכנס!! מה לא ניסינו כוס אמקום.. היא לחוצה אחושיליג ואני שעות מנסה להרגיע אותה.. נראה לי רק אם ננסה מאחורה נצליח אבל בכוס לא.. היא רגישה מדי

מה עושים? אני משתגע..

2. קישורים ממומנים

תקנו חומר סיכה, תגרה אותה, תשתמש באצבעות, תרגיע אותה ואל תלחיץ אותה בגלל הנושא.. היא כנראה מאוד לחוצה וכנראה מכווצת.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תקנו חומר סיכה, תגרה אותה, תשתמש באצבעות, תרגיע אותה ואל תלחיץ אותה בגלל הנושא.. היא כנראה מאוד לחוצה וכנראה מכווצת.
    לא צריך יש חומר סיכה על הקונדום
    ואני לא יכול ליגוע יותר מדי עם האצבעות כי היא קופצת כזה זה מאוד מגרה אותה והיא זזה כל שניה.. היא מאוד לחוצה אני מנסה להרגיע אותה תמיד זה קשה.

תמיד שאני מוצא את החור ובא להכניס ישר היא צועקת "לא לא לא לא..." ומוזיזה אותי כי כואב לה כזה..
    לאיודע..

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תחכך את האיבר מין שלך על הדגדגן שלה וכך גם עם האצבעות, אתה לא חייב לדחוף לה אצבעות בשביל שתתחרמן, תתחיל עם הדגדגן ולא עם החור ויהיה בסדר..

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    הטעות שלך.

לא סתם זה קיים.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    הטעות שלך.

לא סתם זה קיים.
    טוב ננסה

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    ואני לא יכול ליגוע יותר מדי עם האצבעות כי היא קופצת כזה זה מאוד מגרה אותה והיא זזה כל שניה.. היא מאוד לחוצה אני מנסה להרגיע אותה תמיד זה קשה.

תמיד שאני מוצא את החור ובא להכניס ישר היא צועקת "לא לא לא לא..." ומוזיזה אותי כי כואב לה כזה..
    לאיודע..

אז פה אתה טועה,יש,אבל בכמות קטנה שברוב המקרים לא מספיקה, אני מאמין שאם תקנה ותשתמש לא תיהיה בעיה נראה לי
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הסברתי לך כבר, אל תכניס לה את האצבע האמצעית, תתחיל מהזרת..בעדינות.
    אם היא משתוללת אבל היא סומכת עלייך, תשלוט לה על האגן הירכיים..יש נשים שאוהבות שליטה גברית, פשוט תניח את היד השמאלית שלא עושה כלום על האגן שלה או אפילו תשמש בכל הזרוע מהירך הימנית לשמאל (ממש תניח את כל הזרוע) ותשתמש בכוח ובמשקל שלך כדי להחזיק אותה חזק על המיטה.
    אבל תזהר מזה..אם היא היא לא סומכת עלייך והיא בחורה רגישה, היא יכולה להרגיש פחד כי זה דיי דומה לאונס אפשר להגיד..אתה פשוט מרתק אותה למיטה עם הכוח שלך וביד השנייה מענג אותה..

היזיזה שאני עכשיו איתה מאד אוהב את העניין הכוחני..לפעמים אני לוקח לה את שניי הידיים מעל לראש ומחזיק לה אותם עם יד אחת כדי שהיא לא תוכל להגיב עם הידיים..היא אשכרה מתלהבת מזה..אבל יש נשים שנתרעות מזה.
    זה לגבי זה שהיא משתוללת כשאתה מנסה להחדיר אצבע.

אם אפילו להכניס זרת זה בלתי אפשרי, או תשים חומר סיכה על האצבע ואז נסה לחדור, או שיש לה מחסום פסיכולוגי שהיא פשוט מהדקת את השפתיים ואת הנרתיק שלה חזק חזק (עם השרירים שבפנים) כי היא מפחדת מחדירה, או שפשוט באמת נפלת על בחורה עם נרתיק צר..

אם באמת יש לה בעיה (אפשר לבדוק את זה מול גניקולוג) אז דבר ראשון אתה צריך להרגיע אותה שאתה לא תעשה שום דבר שהיא לא רוצה..ברגע שתיפתר מהבעיה הפסיכולוגית, תשים חומר סיכה על הזרת או אפילו תקנו איזה מכשיר יותר צר ורוטט ותנסה איתו ותנסה לאט לאט להרחיב לה את החור..

אגב, למה שלא תעשה אותה מאחורה וזהו? אם היא מוכנה כאילו..

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הסברתי לך כבר, אל תכניס לה את האצבע האמצעית, תתחיל מהזרת..בעדינות.
    אם היא משתוללת אבל היא סומכת עלייך, תשלוט לה על האגן הירכיים..יש נשים שאוהבות שליטה גברית, פשוט תניח את היד השמאלית שלא עושה כלום על האגן שלה או אפילו תשמש בכל הזרוע מהירך הימנית לשמאל (ממש תניח את כל הזרוע) ותשתמש בכוח ובמשקל שלך כדי להחזיק אותה חזק על המיטה.
    אבל תזהר מזה..אם היא היא לא סומכת עלייך והיא בחורה רגישה, היא יכולה להרגיש פחד כי זה דיי דומה לאונס אפשר להגיד..אתה פשוט מרתק אותה למיטה עם הכוח שלך וביד השנייה מענג אותה..

היזיזה שאני עכשיו איתה מאד אוהב את העניין הכוחני..לפעמים אני לוקח לה את שניי הידיים מעל לראש ומחזיק לה אותם עם יד אחת כדי שהיא לא תוכל להגיב עם הידיים..היא אשכרה מתלהבת מזה..אבל יש נשים שנתרעות מזה.
    זה לגבי זה שהיא משתוללת כשאתה מנסה להחדיר אצבע.

אם אפילו להכניס זרת זה בלתי אפשרי, או תשים חומר סיכה על האצבע ואז נסה לחדור, או שיש לה מחסום פסיכולוגי שהיא פשוט מהדקת את השפתיים ואת הנרתיק שלה חזק חזק (עם השרירים שבפנים) כי היא מפחדת מחדירה, או שפשוט באמת נפלת על בחורה עם נרתיק צר..

אם באמת יש לה בעיה (אפשר לבדוק את זה מול גניקולוג) אז דבר ראשון אתה צריך להרגיע אותה שאתה לא תעשה שום דבר שהיא לא רוצה..ברגע שתיפתר מהבעיה הפסיכולוגית, תשים חומר סיכה על הזרת או אפילו תקנו איזה מכשיר יותר צר ורוטט ותנסה איתו ותנסה לאט לאט להרחיב לה את החור..

אגב, למה שלא תעשה אותה מאחורה וזהו? אם היא מוכנה כאילו..
    צודק אני פשוט ינסה מאחורה..
    ולגבי מה שאמרת ננסה גם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect