90 קילו חטוב על 1.80 זה יותר גדול מייטינגר ב10 קילו...ייטינגר הוא 185 על 85 שווה ערך למישו 1.80 על 80 קילו...או שהוא לא באמת 90 אלא יותר כמו 80.
לאדע אנלא מאמין שיש אנשים כאלה, בחיים שלי לא ראיתי אחד כזה. אם היית אומר 1.80 על 75-80 קילו עוד הייתי מאמין (למרות שגם את זה לא ראיתי) אבל 90 וחטוב? זה גוף בול כמו של ZYZZ אתה יודע איזה קשה להשיג גוף כזה בלי חומרים גם עם הגנטיקה הכי טובה בעולם?
מה הוא יצא בתור גורילה מהבטן של אמא שלו או מה? חח
אגב אם כבר מדברים על גורילות, היום עשיתי דדליפט ואיזה שמן די מבוגר (לא שמן מקדונלדס, משו בסגנון של ריפטו) חיכה שאני שהכלוב יתפנה, אח''כ רציתי לעשות ROWS והRACK השני (לא כלוב, ראק) התפנה ואני רואה שהוא מחכה ואני כזה אומר לו "אני יכול לעשות את הROWS שלי שם, אני רואה שאתה מחכה לכלוב אז.." קיצר אני עושה את הROWS שלי קולט אותו מעמיס 3 פלטות לסקוואט,זה די נפוץ במכון שלי ככה שאני די מתעלם, הוא מתחמם עם זה, פתאום דופק 5 פלטות על המוט (סה''כ 220 קילו סקוואט כולל המוט ואני בטוח שהוא יכל לעשות אפילו 6) ומזה כבר לא יכולתי להתעלם חחחח הסקוואט הכי גבוה שראיתי במכון שלי אז החמאתי לו על הסקוואט וכזה שאלתי אותו על הטכניקה של הדדליפט שלי על הדרך והוא אמר שהיא טובה מאוד
ככה שייטינגר תאכל בולבול![]()

ציטוט ההודעה