קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כתבה|השאלה הזהה: מה יעשה מראדונה אם לא יזכה?
    על ידי TryAgain בפורום מונדיאל 2010
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-06-2010, 20:19
  2. [כתבה] Bad Company 2: מעל עשר שעות בקמפיין לשחקן יחיד
    על ידי Funy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-01-2010, 23:36
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2009, 17:45
  4. [מדריך] לצרוב מעל 700 מגה על דיסק של 700 בעזרת נרו
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 03:27
  5. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 13:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

כתבה שהעלתה בי סימן השאלה ענקי מעל לראש

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל כתבה שהעלתה בי סימן השאלה ענקי מעל לראש

הגולשת האנונימית כותבת על הבחור שאמר שהוא רוצה קשר, אבל בעצם רצה רק סקס. ואיזה רגע אתם הייתם מוחקים מהחיים?

תגיות: זוגיות,אהבה
    (צילומי אילוסטרציה: ShutterStock)

הכרתי בחור שטען שהוא רוצה, כמוני, קשר רציני. בהתחלה הכול הלך כמו שצריך, היה לנו תחביב משותף, צחקנו הרבה ודיברנו המון בטלפון. נפגשנו פעמיים בשבוע, וחשבתי שפגשתי את גבר חלומותיי. אחרי חודש וחצי של קשר די אינטנסיבי, התחלתי לפתח אליו רגשות.מכיוון שאני אוהבת כנות, תפסתי את הבחור לשיחה ואמרתי לו את אשר על ליבי. שמתי לב שהבחור מתפתל בכסא, נהייה אדום וחש שלא בנוח. הוא אמר שהוא לא יודע לאן הקשר הזה הולך, ושהוא מעדיף לזרום בלי "הצהרות". לי זה היה מוזר, חשבתי שגם הוא מרגיש כמוני, אך כנראה שרק אני הרגשתי ככה.יום אחרי השיחה הזאת, שמתי לב שהוא ממעט ליצור איתי קשר. לקח לו שלוש שעות לענות להודעה, מה שלא היה קודם. בקיצור - הבנאדם התאדה.הבנתי לבד והקשר נותק.

אחרי חודשיים, ברגע של שעמום, יצרתי קשר עם הבחור. הוא אמר שהוא רוצה קשר שמבוסס על סקס בלבד. בהתחלה שללתי את זה על הסף, אבל אז חשבתי לעצמי, מה אכפת לי, גם ככה אני לבד. זה רק סקס.ככה הקשר נמשך שלושה חודשים. בינתיים הרגשות שלי אליו חזרו. מכיוון שיש לנו תחביב משותף, הייתי רואה אותו לפחות פעם בשבוע, אבל הוא התעלם ממני. הרגשתי זולה.אחרי כמה זמן חשבתי לעצמי "זהו, אני טובה רק לסקס? כזה קשר אני רוצה?". החלטתי לשים לזה סוף. שלחתי לבחור הודעה שאני לא רוצה להמשיך בקשר מיני איתו, ואין לי בעיה להשאר ידידה (בגלל התחביב המשותף). מה שקרה אחרי זה הפתיע גם אותי. הבחור לא ענה לי, חסם אותי מכל אמצעי התקשורת שקיימות. ואני אפילו לא זכיתי להסבר.

עברו חודשיים. שכחתי ממנו לגמרי, עד שלפני שבועיים ראיתי אותו שוב במקרה. הוא לא ראה אותי, אבל אני ראיתי אותו די טוב. ישבתי עם עצמי וחשבתי: אני חייבת לסגור איתו מעגל. שלחתי לו הודעה בפייסבוק וכתבתי לו מה אני מרגישה. כמובן שגם מההודעה הזאת הוא התעלם.המשכתי את חיי בידיעה שאני את שלי עשיתי, ואני לא אשמה שיש גברים היום שבשם אינטרס ימכרו את נשמתם. אבל לעמוד כמו גבר ולהסביר מדוע, לזה אין אומץ.
    http://zone.walla.co.il/?w=/2761/2636519

ואני שואל... מה רע בפאקינג מערכת יחסים של סקס???
    מה נסגר עם הנשים האלו?
    במקרה הזה ספציפית, הגבר יצא שמוק, הוא התחיל בזה שהוא רוצה מערכתי יחסים רצינית ואז החליט שבאלו רק סקס ובעצם פגע ברגשות שלה, אבל תכלס..? מה רע בזה?
    למה תמיד חייבים קשר רציני ולנג'ס אחד לשני שעות בטלפון וסמסים? מי צריך תחרא הזה? מה רע בלהפגש פעם-פעמיים בשבוע עם הבחורה ולהנות איתה??

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אויש רודני... לפעמים אתה כזה חמוד ולפעמים אתה כזה גבר טיפוסי.
    ההסבר הוא פשוט: יש אנשים ואני מדגישה - אנשים (!) שאוהבים להיות במערכת יחסים. גברים ונשים כאחד.
    והבעיה שלך? זה שאתה רואה קשר רציני בתור ניג'וס.
    אין שום דבר רע במערכת יחסים של סקס.. זה פשוט תלוי באופי של בנאדם ואם הוא יכול להתמודד עם זה. יש אנשים ש.. תתפלא, נקשרים רגשית!
    ברגע שתפסיק לראות מערכת יחסים בתור ניג'וס אחד לשני אלא תראה את זה בתור הרמוניה ששני הצדדים נהנים ממנה אולי תתחיל להבין..
    בכל מקרה, אפ'חד לא מדבר שעות בטלפון ובסמסים. יש תקופות שנפגשים פעם-פעמיים בשבוע ויש תקופות שנפגשים כל יום ויש תקופות שלא נפגשים בכלל.
    בסופו של דבר, מערכת יחסים פרט לפן המיני זה למצוא את החבר הכי טוב שלך מהמין השני.
    באיזשהו מקום גם אם אתה לא מהטיפוסים שמתבכיינים על דברים אני בטוחה שגם לך יש ת'ימים הרעים האלה ששום דבר לא הולך לך ובאלך שיהיה שם מישהו שיבוא ויקשיב לך לא משנה מה ויביא לך חיבוקי או כשקורה לך משהו דרמטי/סופר מצחיק ואתה חייב לספר את זה למישהו או באיזה יום משעמם אתם נפגשים והיא מפנקת אותך.
    תמיד יש ת'חברים שיקשיבו זה ברור אבל זה שונה כשזה בנאדם אחד שתמיד שם בשבילך. זה לפחות איך שאני רואה את זה...
    בכל מקרה, אתה לא חייב לענות את עצמך עם תהיות "מי צריך את זה" או "למה אני ככה". אנשים הם כמו רמזור. יש אנשים שהאור הירוק היה דלוק כל חייהם והם פתוחים רגשית ויש אנשים שדולק אצלם אור אדום. פשוט תחכה שתתבגר ועם הזמן תתחלף לירוק (:
    גמני הייתי פעם סגורה רגשית... עכשיו אני איפשהו בצהוב אז תן לזה זמן

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח את יודעת שאת מלכה?

בכל מקרה, אני לא טיפוס של שיתופים וכמו שאמרת "לך הולך לך ובאלך שיהיה שם משהו שיקשיב" אני לא אוהב את זה.
    אף פעם לא הייתי צריך את זה, גם לא כשהייתי ילד. אולי זה קשור לבעיה של העצבים שיש לי (פעם זה היה חריף, היום אני בשלבים של רגיעה..) , בכל מקרה, אני לא אוהב שמשתפים אותי בדברים ואני לא אוהב לשתף..זה מציק לי איפהשהו..אני לא יודע להסביר.

כמו שחבר שלי או ידידה באים אליי ועושים לי "תלא מאמין, קניתי ככה וככה!" ואני מסתכל עלייהם ומה שבאלי להגיד זה "נו? ומה אני יעשה עם המידע המטומטם הזה? איך זה יעזור לי בחיים?" אני לא סובל את השטויות האלה. זה ממש מציק לי.
    שלא נדבר על בנות שנקשרות אליי או מתאהבות בי ושולחות לי סמסים של "בוקר טוב מאמי " בבוקר וגם אז אני קורה את הסמס הזה ואני...אוכל עצבים! כאילו, מה בוקר טוב? מה זה נותן? אני יתקשר אליה בערב או היא אליי, נקבע להפגש ואז נדבר..למה כל החרא הזה?

לא יודע, אולי יש לי איזה בעיה..אני לא באמת מבין בזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

ואללה לא מבין אותן אחי...
    בקשר למה שהבחורה מעליי אמרה
    אין קשר בין להתבגר ללהיות פתוח למערכת יחסים
    יש אנשים בני 40 שעובדים בעבודות מכובדות ורוצים רק סקס בלי חפירות
    אין בזה רע
    אתן הבנות צריכות גבר בתור גב תומך זה ידוע, אבל אנחנו הגברים לא צריכים בנות כגב תומך
    יש משפחה וחברים
    בנות בשבילנו זה נטו חבר שאפשר לדבר איתו ופרטנר לסקס, ובגיל 30 גם בתור מטפלת בבית וילדים,
    ככה הטבע
    זה סיפור שקורה הרבה בחורה שהנפגעת שזה רק סקס ולא יחסים
    הוא שאל אותה עם בא לה להזדיין באופן קבוע והיא אמרה שכן
    לא אנס אותה רגשית ולא חפר לה
    ואז היא לא רצתה יותר אז הבחור הלך כי אין לו מה לחפש יותר
    לא רואה משהו לא בסדר

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

היא נפגעה ריגשית, זה מה שלא בסדר.
    ואם אני הייתי בתור הגבר, זה כן היה מפריע לי. אני לא אוהב שבחורות נפגעות בגללי...במיוחד שאני עושה משהו בלי מודעות והיא נפגעת (מה שקורה לי המווןןןןן)

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

הוא עשה קצת טעויות אין ספק
    אבל היא לקחה את מה שקרה בתור פגיעה במקום להגיד ואללה הזדיינו נהנו עכשיו נחפש מישהו רציני

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם זה מה שנשים היו חושבות כל פעם כשהן שוכבות עם גבר "וואלה הזדיינו, נהנו..נעבור הלאה" היינו הגברים מאד נהנים. מאד.
    אבל נשים מפחדות לצאת זולות, הן מפחדות שהגבר יספר למישהו אחר ויצא להן שם של זונה שזה שוכבת עם גברים כי זה כיף לה...אגב זה קורה רק בארץ.
    אי אפשר להבין את זה..זה ראש מפגר של נשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

כן, ואם היא לא רצתה לצאת יעני זונה אז שלא הייתה מסכימה למערכת יחסים פתוחה
    היא חשבה שככה אולי יוכל לצאת מזה קשר רציני
    בנות לא מבינות שברוב המקרים כשמערכת יחסים היא רק סקס ולא מעבר אז זה ישאר ככה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא...בנות לא מבינות שמערכת יחסים עם גבר, זה מערכת יחסים שבנויה על סקס.
    כל שאר הבולשיט זה דברים שהיא יכולה לעשות עם חברות שלה וידידים שלה.

מה שונה בין מערכת יחסים של בחורה עם גבר ולבין קשר של ידידות עם ידיד? - שהידיד לא טוחן אותה על השיש במטבח לפעמים. זה הכל.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

זה לא רע כל עוד גם הבחורה רוצה את אותו הדבר...
    ובמצב שאתה עושה איתה את זה קבוע, היא יכולה לפתח רגשות ולרצות עוד יותר מזה.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

תכלס מסכים איתך... יאללה כוסעמק ערס זה שהבנאדם זיין אותה ונעלם זה לא בסדר אבל כשהבחורה דוחה איזה מישהו שהיא לא רוצה ויוצאת עליו ואומרת סע מפה יא מכוער (אם להיות כנה לא אמרו לי את זה בחיים אבל זה משהו שקורה הרבה ומשהו שיצא לי לראות) או לך מפה ועושות את זה בדרך הכי נאצית.. אז זה בסדר?! מגיע להן כל החרא הזה וגם יותר מזה (שוב לא לכולן אבל לאלה שמתנהגות ככה, וספציפית אני אישית אם ייצא לי לנקום באחת כזאת זה יהיה כואב)...

אני חייב לספר לכם מקרה... הייתה איזו בחורה שאני ועוד חבר היינו מדברים איתה במקביל ורק באיזשהו שלב ידענו על זה...
    הבחורה בעצמה אמרה לי בוא ניפגש והכל ואז כשהגיע רגע האמת לקבוע שעה מקום היא כל פעם הייתה דופקת תירוצים... בסופו של דבר אחרי איזה כמה זמן שהיא גם הייתה מסננת אותי היה נמאס לי ואז חבר שלי סיפר לי שהיא באה אליו הביתה והוא זיין אותה ישר... אמרתי באותו רגע זה לא יעבור על סדר היום חח היא עוד ראתה אותי אותו יום והפרצוף שלה היה תקוע ברצפה... חחח בכל מקרה אחיכם לא פראייר עין תחת עין.

התחלתי לדבר עם חברה טובה שלה (ראיתי הרבה תמונות שלהן ביחד) וגם אני סוג של ישר זיינתי אותה חחחחחח האורגזמה שלי הייתה כפליים ממה שהיא צריכה להיות.. זה גם נקמה בהיא וזה גם אורגזמה פשוט חחחח תאמת שמאז אני והיא בסוג של קשר טוב ומן הסתם היא לא יודעת למה כל זה התחיל אבל זה לא משנה...
    לפני איזה שבוע יצאנו לאיזה מקום וגם החברה שלה הייתה שם היא כל פעם תקעה בי מבטים ואמרה יום אחרי זה עליי שאני חמוד ובלה בלה בלה (וכל זה אחרי שהיא כנראה מודעת לזה שהיא נחסמה אצלי בפייסבוק ושהעפתי אותה קיבינימט)

אז תאמינו לי לא רק נשים המסכנות תמיד... אל תרחמו עליהן יותר מדי, וכל כלב ביג' יומו זכרו את המשפט.

מזכיר לי גם עוד משהו שפעם עשיתי בטוח ששינטן וטיילר יאהבו את זה אם הם יקראו חחח

הייתי ברשת חברתית שבה לא הייתי רגיל לקבל סירובים בטח שלא מאיזה כונפה מסריחה חחח כשהיא דחתה אותי אמרתי THATS IT, לקחתי תמונה של אחד שם שאשכרה נראה דוגמן רצח פתחתי משתמש חירטטתי איזה שם התחלתי איתה והיא כולה מתלהבתתת חחח "שיואו איזה נסיךך... מתי רואים אותך?" ואז רשמתי "אולי כשניפגש בגיהנום... BITCH!" חחחח קיצר היא הבינה בסוף שזה סתם היה מתחזה אבל באמת איזה הרגשה כיפית זאת חחחחח חבל שבפייסבוק זה לא זורם כמו פעם ברשתות חברתיות האלה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 26-04-2013 בשעה 17:03.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחח את יודעת שאת מלכה?

בכל מקרה, אני לא טיפוס של שיתופים וכמו שאמרת "לך הולך לך ובאלך שיהיה שם משהו שיקשיב" אני לא אוהב את זה.
    אף פעם לא הייתי צריך את זה, גם לא כשהייתי ילד. אולי זה קשור לבעיה של העצבים שיש לי (פעם זה היה חריף, היום אני בשלבים של רגיעה..) , בכל מקרה, אני לא אוהב שמשתפים אותי בדברים ואני לא אוהב לשתף..זה מציק לי איפהשהו..אני לא יודע להסביר.

כמו שחבר שלי או ידידה באים אליי ועושים לי "תלא מאמין, קניתי ככה וככה!" ואני מסתכל עלייהם ומה שבאלי להגיד זה "נו? ומה אני יעשה עם המידע המטומטם הזה? איך זה יעזור לי בחיים?" אני לא סובל את השטויות האלה. זה ממש מציק לי.
    שלא נדבר על בנות שנקשרות אליי או מתאהבות בי ושולחות לי סמסים של "בוקר טוב מאמי " בבוקר וגם אז אני קורה את הסמס הזה ואני...אוכל עצבים! כאילו, מה בוקר טוב? מה זה נותן? אני יתקשר אליה בערב או היא אליי, נקבע להפגש ואז נדבר..למה כל החרא הזה?

לא יודע, אולי יש לי איזה בעיה..אני לא באמת מבין בזה.
    יאאאאא חמודדד! חח
    חחחחחחחחח אולי תה באמת טיפוס עצבני אבל למה לחשוב על "מה אני אעשה עם המידע הזה?" הבנאדם רצה לשתף אותך אז במקום סתם לקחת את זה למקום אינטרסנטי, תזרום איתו. היא שולחת לך "בוקר טוב" לא בשביל שזה יתן לך/לה משהו, אלא להראות שהיא חשבה עלייך על הבוקר והחליטה לשלוח לך הודעה. לא צריך לחשוב "בשביל מה זה טוב לי" פשוט תהנה ממה שיש וזהו D:

ציטוט נכתב במקור על ידי Gattuso8 צפיה בהודעה
    ואללה לא מבין אותן אחי...
    בקשר למה שהבחורה מעליי אמרה
    אין קשר בין להתבגר ללהיות פתוח למערכת יחסים
    יש אנשים בני 40 שעובדים בעבודות מכובדות ורוצים רק סקס בלי חפירות
    אין בזה רע
    אתן הבנות צריכות גבר בתור גב תומך זה ידוע, אבל אנחנו הגברים לא צריכים בנות כגב תומך
    יש משפחה וחברים
    בנות בשבילנו זה נטו חבר שאפשר לדבר איתו ופרטנר לסקס, ובגיל 30 גם בתור מטפלת בבית וילדים,
    ככה הטבע
    זה סיפור שקורה הרבה בחורה שהנפגעת שזה רק סקס ולא יחסים
    הוא שאל אותה עם בא לה להזדיין באופן קבוע והיא אמרה שכן
    לא אנס אותה רגשית ולא חפר לה
    ואז היא לא רצתה יותר אז הבחור הלך כי אין לו מה לחפש יותר
    לא רואה משהו לא בסדר
    אני מצטערת, גבר בן 40 שעובד בעבודה מכובדת שרוצה רק סקס בלי חפירות מראה לי רק על כמה דברים:
    1. הוא עסוק מדי בעבודה שלו בשביל להקדיש מעצמו למערכת יחסים נורמלית.
    2. הוא חיי בסרט שהוא יחיה לנצח ולא יזדקן יום אחד ולא יהיה לו למי להוריש את הכסף מהעבודה המכובדת שלו.
    3. כמה אפשר כבר לזיין במחשבה שהן מזדיינות בגלל הכסף שלך ולא בגלל מי שאתה?

ובנוגע לזה ש'ידוע שבנות צריכות גבר בתוך גב תומך'.. פחחחחחחח באיזה סרט אתה חיי? חמוד שלי היום נשים מנהלות עסקים ענקיים עם/בלי גבר. ברוך הבא למאה ה-21.

ציטוט נכתב במקור על ידי Gattuso8 צפיה בהודעה
    כן, ואם היא לא רצתה לצאת יעני זונה אז שלא הייתה מסכימה למערכת יחסים פתוחה
    היא חשבה שככה אולי יוכל לצאת מזה קשר רציני
    כן כאן היא באמת יצאה מפגרת....

מה שונה בין מערכת יחסים של בחורה עם גבר ולבין קשר של ידידות עם ידיד? - שהידיד לא טוחן אותה על השיש במטבח לפעמים. זה הכל.
    אבל נכון שזה כל הכיף?? חחח חבר הכי טוב שטוחן אותה על השיש במטבח. לייק דהההההה

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    תכלס מסכים איתך... יאללה כוסעמק ערס זה שהבנאדם זיין אותה ונעלם זה לא בסדר אבל כשהבחורה דוחה איזה מישהו שהיא לא רוצה ויוצאת עליו ואומרת סע מפה יא מכוער (אם להיות כנה לא אמרו לי את זה בחיים אבל זה משהו שקורה הרבה ומשהו שיצא לי לראות) או לך מפה ועושות את זה בדרך הכי נאצית.. אז זה בסדר?! מגיע להן כל החרא הזה וגם יותר מזה (שוב לא לכולן אבל לאלה שמתנהגות ככה, וספציפית אני אישית אם ייצא לי לנקום באחת כזאת זה יהיה כואב)...

אני חייב לספר לכם מקרה... הייתה איזו בחורה שאני ועוד חבר היינו מדברים איתה במקביל ורק באיזשהו שלב ידענו על זה...
    הבחורה בעצמה אמרה לי בוא ניפגש והכל ואז כשהגיע רגע האמת לקבוע שעה מקום היא כל פעם הייתה דופקת תירוצים... בסופו של דבר אחרי איזה כמה זמן שהיא גם הייתה מסננת אותי היה נמאס לי ואז חבר שלי סיפר לי שהיא באה אליו הביתה והוא זיין אותה ישר... אמרתי באותו רגע זה לא יעבור על סדר היום חח היא עוד ראתה אותי אותו יום והפרצוף שלה היה תקוע ברצפה... חחח בכל מקרה אחיכם לא פראייר עין תחת עין.

התחלתי לדבר עם חברה טובה שלה (ראיתי הרבה תמונות שלהן ביחד) וגם אני סוג של ישר זיינתי אותה חחחחחח האורגזמה שלי הייתה כפליים ממה שהיא צריכה להיות.. זה גם נקמה בהיא וזה גם אורגזמה פשוט חחחח תאמת שמאז אני והיא בסוג של קשר טוב ומן הסתם היא לא יודעת למה כל זה התחיל אבל זה לא משנה...
    לפני איזה שבוע יצאנו לאיזה מקום וגם החברה שלה הייתה שם היא כל פעם תקעה בי מבטים ואמרה יום אחרי זה עליי שאני חמוד ובלה בלה בלה (וכל זה אחרי שהיא כנראה מודעת לזה שהיא נחסמה אצלי בפייסבוק ושהעפתי אותה קיבינימט)

אז תאמינו לי לא רק נשים המסכנות תמיד... אל תרחמו עליהן יותר מדי, וכל כלב ביג' יומו זכרו את המשפט.

מזכיר לי גם עוד משהו שפעם עשיתי בטוח ששינטן וטיילר יאהבו את זה אם הם יקראו חחח

הייתי ברשת חברתית שבה לא הייתי רגיל לקבל סירובים בטח שלא מאיזה כונפה מסריחה חחח כשהיא דחתה אותי אמרתי THATS IT, לקחתי תמונה של אחד שם שאשכרה נראה דוגמן רצח פתחתי משתמש חירטטתי איזה שם התחלתי איתה והיא כולה מתלהבתתת חחח "שיואו איזה נסיךך... מתי רואים אותך?" ואז רשמתי "אולי כשניפגש בגיהנום... BITCH!" חחחח קיצר היא הבינה בסוף שזה סתם היה מתחזה אבל באמת איזה הרגשה כיפית זאת חחחחח חבל שבפייסבוק זה לא זורם כמו פעם ברשתות חברתיות האלה.
    חחחחחחחחחחחחח WTFFFFFFFF
    למה אין גברים חרא??? ברור שיש. אמנם פחות מבנות כלבות אני מודה אבל אין מה לעשות.. ככה זה... חוצמזה אתה לא יכול לבוא ולהאשים כל בחורה על זה שהיא פוסלת מישהו. זכותה. כמו שזכותך לדחות אותה. פשוט אל תקח את זה כ"כ אישי... סה"כ בחורה...

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    כנס לPLENTYOFFISH
    חצי מהמשתמשים שמה הם מPUAHATE עם תמונות של SEAN OPRY.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    סה"כ בחורה...
    סכמת פה את הכל נשמה שלי
    שיהיה שבת שלום!

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

לא... אתה אוליי לא מבין חחח
    כל מערכת יחסים בין גבר לאישה בנויה על סקס נקודה. אבל יש את המעברר את היותר מסקס זה בעצם מערכת יחסים אמיתית
    רודני ברגע שאתה מתאהב במישהי היא הופכת ל"מרכז שלך" זה ככה ובגלל שלא חווית את זה אז אתה לא יכול להבין את זה...
    מערכת ייחסים שלא מתחילה מסקס אלא מחברות כמו שאמרה "סקסי בר" מי שאתה מאהב בו הוא החבר הכי טוב שלך...
    אצלי לפחות זה ככה...
    ואני לא אומרת שיש רע בסתם סקס מזדמן מידי פעם אבל הבחור ההוא יצא מניאק ברמות הם היו במעין "מערכת ייחסים" לפני שהוא התעלם ממנה.

אבל מערכת יחסים זה הרבה מעבר לסקס ההוא שאמר שהמשפחה והחברים זה מספיק. בולשיטטט. אז אל תתחתן אף פעם מה איכפת לך? בלי מישהי שתנג'ס לך... רק סקס מזדמן כל החיים מה אתה אומר על זה? כמובן שתגיד לא.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect