להתחיל איתה כמו בחורה רגילה או לא?
אם לא אז איך כן להתחיל?
תודה שפיצים!!!
להתחיל איתה כמו בחורה רגילה או לא?
אם לא אז איך כן להתחיל?
תודה שפיצים!!!
|
|
תגיד לה שאין אלוהים.. תעשה לה כאילו נקמה על כל הדוייסיקים שבאים ביום שישי לבצפר לדחוף לך תפילין לתחת.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לא הייתי מתקרב.
..Everyone Loves You When You're Dead..
תרים לה תחצאית ו...
תלוי עד כמה, אני כרגע נכנס למשהו עם מישהי שאני יודע שהיא שומרת שבת וכאלה, לא יודע עד כמה דתייה, אבל עדיין. אם לא תנסה לא תדע..
אתה צריך רק לדעת את המשפט פתיחה: "את שומרת שבת בע"ה?" תשנן אחר כך השיחה תזרום
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שמע באמת אני לא מכיר אותה מספיק, אין לי מושג כמה היא באמת דתייה, אבל שוב אני אומר, הכל תלוי, לא כל דתי הוא חרדי. ויש הרבה דתיות שאני אישית מכיר שהיו להן סטוצים והיו להן קטעים וזה לא ביג דיל. נכון, הכל יותר איטי וקשה, אבל אני בא לנסות.
למה אתם כאלה אנטי דוסיות ?? בחורות מסורתיות = חמודות לאללה + בלי פוזה
תקשיבו לבנאדם עם נסיון שומר מצוות, עם בחורה דתיה אתם לא צרייכם לשחק אותה מגניבים ולדבר על סקס ואלכוהול וצחוקים שנונים של "מתי זורמים אלי לקפה" וכאלה.
זאתי שהיה לי קטע איתה הייתה סוג של OLDSCHOOL ומזה יש לי ת'רושם שכל הדתיות כאלה כמעט, יעני לא מחפשות את השחקן פורנו או את בראד פיט הבא, לא הולכות לעשות טיזינג במועדונים. מחפשות בחור מצחיק וכיף.........................
פלוס ענק = מתי שבחורה דתיה מרגישה איתך בנוח ונפתחת לדבר על סקס וכאלה היא זורמת עם זה עד מחר כנראה עודף חרמנות או אני לא יודע מה.. אבל אני לא יודע עד כמה אצלך היא דתייה
מי שאני מדבר עליה ההייתה מסורתית פלוס מינוס, לא דתיה הדוקה של "איזה תועבה לדבר על סקס זה טמא" וכאלה.. היא הייתה צוחקת על זיון עם חור בסדין וכאלה.....
בחורות דוסיות = חרמניות על.
תחשבו על זה ככה..הן לא נוגעות בגבר איזה 600 שנה...זה מטורף.