דרך מקורית ופשוטה להרוויח מטילי זהב או 3255 € כל 30-60 ימים באמגולדקס!
השם שלי הוא סטס מישין ואני רוצה לחלוק איתכם את האפשרות להרוויח כסף די קל. אני לא הולך להסביר לך איך לעשות כסף מכלום, ומדוע כל כך הרבה עניים ועשירים כל כך מעט. אני יכול לומר שלושה דברים בלבד:
· עשירים, את כל השיטות הללו כבר מכירים, בגלל זה הם עשירים.
· העניים יישארו עניים לנצח עד שיתחילו לחשוב כמו עשירים.
· לקרוא קצת ספרות על איך להרוויח כסף, ושללא כל השקעה (כספי, פיזי או רגשי), אין לך סיכוי!
מחיר הזהב - לתקופה של 10 שנים רק עלתה. שלא כמו נייר כסף רגיל, הזהב אינו פגום ואינו מאבד את הערך שלו. זהב לא יכול להיות אינפלציה.
פרויקט זה עניין אותי בעיקר בגלל המערכת שבא הנו מרוויחים. רבים יאמרו כי מדובר בפירמידה, הוא לא ממש תיאור מדויק. זה לא פירמידה פשוטה, זה שיווק רשתי. וכאן אנחנו צריכים לעבוד. בניגוד לפירמידות השונות בפרויקט זה הוא הקידום של כולם ולא רק אלה שנמצאים בראש הפירמידה.
לפני שנידבר על המערכת של אמגולדקס, אני רוצה לתת דוגמה קטנה:
נניח שיש חברה שמעוניינת למכור את המוצר שלה. על מנת שקונים פוטנציאליים יכירו במוצר זה, החברה משלמת הרבה כסף עבור פרסום. לפרסם באתרים מוצלחים באינטרנט הוא בהיקף של מאות אלפי בשבוע, אם לא מיליון. אותן חברות מעסיקות סוכני מכירות שדורשים שכר ללא קשר למספר לקוחות שהביאו לחברה. מי שיובילו הכי הרבה קונים לחברה בהתאמה יקבל תגמול (בדרך כלל בצורה של כסף). כתוצאה מכך, חברות משקיעות הרבה כסף על פרסום וכך המוצר שלהם קופץ בצורה חדה במחיר. משרד Emgoldex נגשה לנושא הזה מהצד השני והחליטה לוותר על השיווק הישיר של המוצר שלהם. בגלל שזה אף פעם לא ברור כמה לקוחות יביא הפרסום והאם בכלל. בגלל זה פותחה מערכת שהאנשים עצמם רוצים לפרסם ולהביא לקוחות בתנאי קבלת שכר גבוהה שכזה. אין דבר טוב יותר מאשר פרסומות מפה לאוזן.
למעשה, הכל די פשוט. כל מה שאתה צריך לעשות הוא:
להשקיע € 540 אשר מהם € 500 הם לרכישת זהב ו40 € לפתיחת חשבון ייעודי.
להמליץ על שני חברים שאוהבים ורוצים כמוך לעשות כסף.
לאחר רישום החברים שלך ולפתיחת חשבון לכל אחד, תצטרך לחכות עד שהשולחן שלך יתמלא.
ברגע שהשולחן נסגר, ראש השולחן יוצא מהמשחק עם פרמיה של € 3500 וכל אלה שבאו בהזמנתו עולים לרמה גבוהה יותר.
חברת emgoldex נותנת לכם הזדמנות להמשיך עוד סיבוב אחד על שולחן כבר אחר ולקבל עוד € 3500 מבלי לשלם שוב € 540 וללא הצורך שוב להזמין שני חברים חדשים.
לאחר תום הסיבוב השני, אתה מקבל 7000 €.
מתוך סכום זה יוסר 7% עמלה והחשבון שלך עכשיו הוא 6510 €.
חברת emgoldex בסכום זה קונה לך זהב.
אתה יכול למכור את הזהב לחברה ולקחת את הכסף דרך העברה בנקאית לחשבון הבנק שלך. כמוכן, קיימת אפשרות נוספת. ניתן להשיג בדואר מטילי זהב באמצעות חברת משלוחים DHL לכל מדינה. (תשלום של שירותים כאלה עולים כסף)
ככלל, רוב האנשים פוחדים מחידושים שונים. לא בגלל שיש להם איזשהו איום, אלא משום שיש להם עצמם מעט ידע והרבה פחד. זה טבע אדם לפחד ממה שהוא לא יודע.
מינימום להוצאה: 150 יורו
אפשרויות להוצאה: העברה בנקאית \ דואר הבית.
סקייפ לפרטים נוספים: stasmish.in
קישור לאתר: http://hebrew.emgoldex.com/
קישור להרשמה: http://hebrew.emgoldex.com/user/registration.php
אין ביכולתנו להירשם בלי הזמנה.

ציטוט ההודעה