אני אספר לכם קצת על עצמי ואז תשפטו אותי איך שבא לכם...
טוב אז מצעירותי אני חיי די קשה, הייתי בפנימיות ומשפחות אומנות
למען האמת בפנימיות היה לי בסדר אבל במשפחות תמיד התעללות בי, לא היו נותנים לי אוכר, מרביצים לי, מתעללים בי מילולית, החריכו אותי לנקות ת'בית ואת הגינה 4-6 שעות ביום
ואזלאחר 3-4 שנים של התעמתות עם משרד הרווחה חזרתי הביתה לאמא שלי שהיא חדורית (יש לי אבא ואניאוהב אותו והוא אותי)
ווגם לאח הגדול ושניהם עובדים עם משכורת נורא נמוכה
ואבא שלי לפעמים עוזר וממן לנו (לא דמי מזונות, אלא מרצונו החופשי) את האוכל, חשמל וכו'
בזמן האחרון אמא שלי במצב בריאותי גרוע (היתה החודש כבר ב2 אישפוזים)
יש לי שאיפות בחיים ולמען האמת אני מתאמן כליום 4-6 שעות בשביל להגשים אותן (איגרוף תאילנדי) וזה לא שאיפות כמו של הנוער המגעיל היום כמו להיות הכי מגניב וזה
מבחינת בית ספר וחברים, אין לי כל כך הרבה, אני מוצא רבים מהם מעצבנים, או מטומטמים
ויש לי חבר ענק (רולה) שכל היום נדבק אלי ואני כבר לא יודע אם אני חבר שלו או שונא אותו
ואני לא מתקרב לילדים בעיר שלי כי הם כולם ערסים מעשנים דפוקים
אני גם נורא אוהב ראפ (לא ילד אמינם) ואני לא יכול לשמוע מזרחית
אני בחיים לא שותה ומעשן
בחיים לא הייתה לי חברה ולא נראה לי שתהיה לי בקרוב (אני לא ביישן)
אני בקושי יוצא אם חברים ואני יותר מתאמן על השק
בבית הספר שלא נמצא בעיר שלי דווקא יש לי אחלא חברים שאני מתחבר אליהם (לא ערסים והם מחונכים)
לא יודע למה נתפסתי בבצפר כערס (כראה שבגלל המראה המזרחי)
למרות שאני מרבה לקרוא, ללמוד, להבין, ולקרוא זה לא עיתון ספורט אני קורא מלא ספרי מדע בדיוני (מעמקים, הארי פוטר, רומח הדרקון)
במשפחה לא מאמינים בי, במשפחה שלי (היא ענקית) אוהבים יותר את הילדים הערסים שכל רגע מפרסמים סטטוס בפייסבוק בשביל לייקים
אני בקושי נכנס לפייסבוק ואני אולי שעה שעתיים במחשב ביום וגם הרוב זה ללמוד ולקרוא על התחביב שלי(איגרוף תאילנדי)
החבר הנדבק שלי הוא מפגר (כל היום שומע דאבסטפ מסריח, מעשן, כל הזמן מדבר על כמה הוא שתה, מציק, חש ת'צמו)
אבל וזה אבל גדול יש לי בבית הספר ילד שאני לא סובל ואפשר להגיד שאני די יורד עליו
בשכבה מחשיבים אותו למפגר, ואני יורד עליו בגלל שהוא מעצבן ואני כל הזמן קורא לו הומו
אני לא מפסיק, לא יודע, אולי אני מוציא עליו את כל העצבים
אז זאת הפריקה החפרנית-קטלנית שלי
תתמודדו, שבת שלום![]()

ציטוט ההודעה