קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה דעתכם על גודיונסן?
    על ידי Friend בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 15:15
  2. [דיון] מה דעתכם על nhl 06?
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:27
  3. לוקה טוני-דעתכם עליו?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 17:52
  4. מה דעתכם על...
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 22:52
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

מה דעתכם על בחורה דוסית... - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    מצד שני הן גם לא קופצת לתחתונים שלך על השנייה. זה בא עם הזמן אז צריך סבלנות איתן
    כי הן חונכו שגברים הם עם חרא בלי שליטה מינית עצמית וכל מה שהם רוצים זה סקס.. (לא שאני אומר שזה לא נכון חחח אבל עדיין)
    אז הן מפחדות פחד מוות מגברים..
    אבל ברגע שיש להן OK שהגבר הוא סבבה והוא לא אנס סדרתי...השם ישמור מה שיהיה איתן בחדר לבד.

חבר שלי שכב עם דת"לשית אחת שהכיר במסיבה...הייתה צריך לראות את הפרצוף שלו אחרי שהוא חזר ממנה..הוא היה סחוט לגמרי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

תיגש ב90 מעלות ותשתמש בפתיח עקיף (לדוגמה: מה את חושבת על פרשת השבוע \ אני מחפש ספר תהלים לידידה שלי) , אחרי זה תשמש בזמן מוטעה (לדוגמה: אני יכול להישאר רק חמש דקות כי יש תפילת ערבית עוד מעט) ואז תראה לה שיש לך ערך גבוה (לדוגמה: אבא שלי רב) אחרי זה היא כבר תרצה להתחתן איתך ויהיה לכם 20 ילדים.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    תיגש ב90 מעלות ותשתמש בפתיח עקיף (לדוגמה: מה את חושבת על פרשת השבוע \ אני מחפש ספר תהלים לידידה שלי) , אחרי זה תשמש בזמן מוטעה (לדוגמה: אני יכול להישאר רק חמש דקות כי יש תפילת ערבית עוד מעט) ואז תראה לה שיש לך ערך גבוה (לדוגמה: אבא שלי רב) אחרי זה היא כבר תרצה להתחתן איתך ויהיה לכם 20 ילדים.
    אתה יודע מה מצחיק? שאני חושב שאם תגיד את זה לאחת באמת מסורתית היא באמת תתאהב בך חחחחחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    למה אתם כאלה אנטי דוסיות ?? בחורות מסורתיות = חמודות לאללה + בלי פוזה

תקשיבו לבנאדם עם נסיון שומר מצוות, עם בחורה דתיה אתם לא צרייכם לשחק אותה מגניבים ולדבר על סקס ואלכוהול וצחוקים שנונים של "מתי זורמים אלי לקפה" וכאלה.
    זאתי שהיה לי קטע איתה הייתה סוג של OLDSCHOOL ומזה יש לי ת'רושם שכל הדתיות כאלה כמעט, יעני לא מחפשות את השחקן פורנו או את בראד פיט הבא, לא הולכות לעשות טיזינג במועדונים. מחפשות בחור מצחיק וכיף.........................

פלוס ענק = מתי שבחורה דתיה מרגישה איתך בנוח ונפתחת לדבר על סקס וכאלה היא זורמת עם זה עד מחר כנראה עודף חרמנות או אני לא יודע מה.. אבל אני לא יודע עד כמה אצלך היא דתייה

מי שאני מדבר עליה ההייתה מסורתית פלוס מינוס, לא דתיה הדוקה של "איזה תועבה לדבר על סקס זה טמא" וכאלה.. היא הייתה צוחקת על זיון עם חור בסדין וכאלה.....
    מסכים בהחלט. ללא ספק זוגיות כיפית זה מה שיכניס אור לחיים הקודרים שלהם.

בגיל 14 הכרתי מישהי דרך מפגש פורום כלשהו שהיה, שהיא 3 שנים מעלי, כיתה יב' כשאני ט'. ואוו היא הייתה מפותחת ברמות. כשראיתי אותה דרך המצלמה במחשב, הייתי מחמיא על דבר מסוים שאהבתי בה ואלו השפתיים, היא כולה הייתה מתחרמנת רצח מזה כשהייתי מדבר על השפתיים שלה וכמה הן סקסיות. ראיתי שהיא מפותחת ברמות רק אחרי שהיא שלחה לי תמונות אחרות שלה, כשהיא לא בבגדים שחורים וחצאית.
    בפעם הראשונה שדיברתי איתה בטלפון התחזיתי למישהי בשם 'שירז', רק הבעיה שהקול הנשי-גברי שלי הוא מה שחשף אותי. למרות שבהתחלה היא האמינה שמדובר באישה, אבל לאחר שעניתי לה "השם שלי הוא ש-י-ר-זזזז ... עם ז' גדול בסוף "היא התגלגלה מצחוק... חברה שלה הייתה לידה והן התפקעו מצחוק יחד והיא בסוף נזכרה למי נתנתה את המספר, והחברה אפילו אמרה לה "זה בוריס!?".
    היא רצתה רצח להיפגש איתי אצלה כשאחותה הקטנה לא בבית שלא תלשין להורים, ואני בן 14 מה כבר יכולתי לעשות?

באופן כללי אומר לך שיש הרבה מאוד גברים שרואים בנשים חסודות וצנועות כמשהו סקסי. בחורה שאינה זולה, בעלת מוסר עצמי, ושלא ממהרת לשכב עם כל אחד. העניין הוא שרובן אחרי גיל 20 כבר עם 4+ ילדים אז אני לא יודע עד כמה כדאי להתחיל עם מישהי כזאת כי סביר להניח אם היא לא צעירה, היא כבר התחתנה ויש לה ילדים.

בוריס.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect