|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
יטינגר איך היא נראית? רוב הפמיניסטיות שראיתי (בעיקר מאמריקה) היו כונפות רצח.
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 29-04-2013 בשעה 12:35.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מאיפה לי, זה מטושטש חחחח
חבל שהתמונה באיכות כזאת נמוכה. יש מקרים שאפשר לעשות דצנזורה ולראות את מי צנזרו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מכיר מישהי כזאת....אבל היא לא נראית כל כך טוב..
חחח ממש לא קשה לאפס מישהי כזאת.
צריך לדעת להציג את הדברים בצורה שהיא מבינה.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בדרך כלל אתה אומר דברים חכמים ונכונים אבל פה נפלת.. מה אתה חי בסרט? פעם ניסית לדבר עם בן אדם כזה? עזוב אישה, עזוב להתחיל איתה. פעם ניסית סתם לדבר איתה על איזה נושא? אני כן. זה בנות כונפות דרגה 10MAX שרוצות להראות לך שהן שולטות והן אלפא בריבוע וכל מה שתגיד הן חייבות להתווכח כדי להראות שהן לא נגררות וגם אם הן לא צודקות ומדברות זבל מיץ זבל ושטויות של הקדוש ברוך הוא הן בחיים לא יפסיקו ויודו שהן טועות..............
אלה אנשים שאני מרחם עליהם ומקווה בשבילם ש: או שהם ישתנו או שהחיים שלהם יסתיימו מוקדם.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-04-2013 בשעה 00:45.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כשאתה יושב על מיטה לא נוחה בכלא בגלל ששאלת אותה מה השעה,
זה "מקום של נוחות" בשבילה.
אף בחורה לא הזדיינה אי פעם כי מישהו הסביר לה בצורה הגיונית למה היא צריכה להזדיין איתו. (most likely)
בחורה מזדיינת איתך כי היא נמשכת אלייך, תהיה חתיך ותהיה אתה, ותדע להיות מושך...ואתה תזיין אותה..
"שומעת, אני חושב שהשלטון השוביניסטי הגברי עוקר מהשורש את רעיון השוויון ממטרות אגואיסטיות אשר גורם לדימוי עצמי נמוך וסירוס הפמיניזם בהתעבותו...............רוצה סקס ?"
^^ NOT GONNA GET YOU LAID ^^
נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 30-04-2013 בשעה 09:16.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו קלטתי את המשפט הזה "שבסופם הרגשתי כמו כלי קיבול" חחחחחחחחחחחחחחחח אני מת פה !!#$!%#&*%^*)%RT
מישהו, יטינגר יודע מה הפייסבוק של הדניאל עוז הזאת ??
אגב חברה רענון קטן, אם לא מדווחים על פשע שאתה יודע שקרה זאת עבירה על החוק.
או במילים אחרות היא משת"פית לאונס של עצמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח