מה נותן לכם מוטיבציה להמשיך לנסות לשפר את עצמכם?
מה נותן לכם מוטיבציה להמשיך לנסות לשפר את עצמכם?
|
|
הידיעה שאני עדיין לא שם, אבל מתקרב.
לראות את הסטייל חיים שאני רוצה להשיג....
כוסיות.....
וOP...זה סתם משפט יפה, אבל זה לא תאכלס נותן מוטיבציה.
ההודעות של טיילר.
אבל עכשיו הוא כבר לא פה!!!!
![]()
איזה משפט ? זה לא איזה פתגם זה מה שנותן לי מוטיבציה.. זה שאתה רואה אנשים עובדים מנקים או מסדרים ניירות או כל מיני עבודות מזדמנות כאלה [שאחלה וכל עבודה מכבדת את הבעלים שלה] ועובדים 12 שעות ומרוויחים משכורת מינימום לעומת אנשים שעובדים 6 שעות ביום ומרוויחים מספיק כדי לפרנס 3 משפחות בישראל.. זה מה שמביא לי מוטיבציה לא להיות שטיח רגליים שעליו עושים את הכסף אלא הבחור שעושה את הכסף משטיחי הרגליים..
בסופו של דבר העולם מתחלק מאוד פשוט - פועלים ומפעילים.
פייסבוק - הזה שהקים אותה היה חנון מת , ופשוט עם הרבה מזל שהיה לו חבר מליין שהשקיע בו כסף ועזר לו בהכל בלי לשאול שאלות. הוא עבד קשה, ועכשיו הוא יושב בטופ של הפירמידה ויכול לאונן עד סוף החיים שלו ועדיין לא לעבוד במשך 4 דורות..
ויש מתחתיו את האנשים שיושבים במשרד של הפייסבוק, מרוויחים נחמד בטח 10-12 לחודש, עובדים 10 שעות והם אלה שעושים את הכסף בשבילו.
אז זה המוטביציה - או שאתה זה שעובד ועליך מרוויחים, או שאתה זה שעובדים בשבילו.
עכשיו זה חלום מאוד יפה וזה יהיה אחלה וטוב ויפה אם כולנו נהיה המקימים של פייסבוק ונגלגל מיליארדים אבל אנחנו לא.. אז צריך לעבוד קשה בשביל זה ולך תדע גם אנשים שעובדים 20-30 שנה קשה ומנסים להוציא תואר שני,שלישי, ונכנסים לכל התחומים הם עדיין לא משוחררים מהחייים. הם עדיין מנוהלים ע"י מישהו ועדיין מישהו עושה עליהם כסף.. בגלל זה צריך גם מזל ולא רק שכל.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
כלום
המוטיבציה שלי לעשות דברים זה רק אם אני נהנה מלעשות אותם
אני לא הייתי הולך למכון כושר אם לא הייתי אוהב את זה
לא היה לי את הסטטוס שיש לי היום אם לא הייתי נהנה מלהכיר כל הזמן אנשים (ואם אין לי משהו שאני יכול להשיג מהם)
המוטיבציה שלי נעלמת כל כך מהר שזה הזוי,שאני צריך למצוא דברים שאני נהנה מהם אחרת זה לא יעבוד פשוט
haters. everytime i lift i remember the middle school and get incel rage. in 2 years im coming to visit Israel, i want to show EVERYONE who is the phucking king. i even know where one of the kids who made fun of me is working now. i will come to his place and make fun of him and piss him off CUZ IM THE FUCKNIG SICK KUNT BRAH THIS IS MY PHUCKING MOTIVATION
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-05-2013 בשעה 09:31.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
oh an he made fun of me cuz i was "white and skinny" when i was 14 y/o now im MORE TAN AND BIGGER THAN HIM lolololol haters gonna hate IM THE PHUCKING GOD BRAH
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES