קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חוות דעת על מחשב גיימינג שאני הולך לקנות
    על ידי EladxD7 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-08-2010, 00:44
  2. [ייעוץ] לגבי מפרט מחשב גיימינג
    על ידי logi100 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 24-12-2009, 17:30
  3. [מפרט] מחשב גיימינג ב-3700
    על ידי chen9910 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-08-2009, 10:08
  4. [בקשה] מפרט מחשב למשחקים. תקציב: 6,000
    על ידי bensahal בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 10-06-2007, 19:19
  5. [בקשה למפרט] מחשב למשחקים תקציב:3.000
    על ידי roman123 בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-05-2007, 16:39
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 9 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 122

מחשב גיימינג בתקציב 4,000 ש"ח - עמוד 6

מנהל חומרה ומודינג ומפרטי מחשב האוואטר של theone89
    שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    דע מאין באת ולאן אתה הולך

המפרט הראשון מבוזבז מאוד:
    הקירור למעבד יותר מידי יקר אפשר להסתפק בגרסה הזולה יותר, המעבד הזה לא יותר טוב מה3470 ולא שווה את תוספת המחיר,
    גם הלוח אם הנ"ל לא כזה משתלם ואפשר בכיף לרדת לMSI, הזיכרון מבוזבז לגמרי והעדיפות היא לקחת את הקיט הזול ביותר,
    בכרטיס מסך זה בכלל בזבוז טהור אותה הגרסה עולה לך 1900 שקל לעומת זאת שעולה 2380 שקל, לא משנה על כמה OC מדובר 480 שקל לא שווים את זה.

המפרט השני יותר יציב כאן:
    הקירור למעבד בגרסה הראשונית והייתי ממליץ לרדת לMUGEN3 בגרסה השנייה שעדיף בהחלט, הלוח אם GD55 של MSI עדיף בהחלט לOC.

שים לב שבשני המקרים בחירת החלקים לא כזאת טובה, אם אתה לא מאמין תוכל לקרוא ביקורות על החלקים ולהבין מדוע ההמלצות שלי כאלו.
    מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי theone89 צפיה בהודעה
    המפרט הראשון מבוזבז מאוד:
    הקירור למעבד יותר מידי יקר אפשר להסתפק בגרסה הזולה יותר, המעבד הזה לא יותר טוב מה3470 ולא שווה את תוספת המחיר,
    גם הלוח אם הנ"ל לא כזה משתלם ואפשר בכיף לרדת לMSI, הזיכרון מבוזבז לגמרי והעדיפות היא לקחת את הקיט הזול ביותר,
    בכרטיס מסך זה בכלל בזבוז טהור אותה הגרסה עולה לך 1900 שקל לעומת זאת שעולה 2380 שקל, לא משנה על כמה OC מדובר 480 שקל לא שווים את זה.

המפרט השני יותר יציב כאן:
    הקירור למעבד בגרסה הראשונית והייתי ממליץ לרדת לMUGEN3 בגרסה השנייה שעדיף בהחלט, הלוח אם GD55 של MSI עדיף בהחלט לOC.

שים לב שבשני המקרים בחירת החלקים לא כזאת טובה, אם אתה לא מאמין תוכל לקרוא ביקורות על החלקים ולהבין מדוע ההמלצות שלי כאלו.
    אני הולך לקנות מפרט מחשב עד תקציב 5,500.. והמפרט הראשון הוא מגיע ל5,500.
    ולגבי לוח אם, אמרו שמה שהבאתי מחברה של G משהו כזה יותר עדיף, כי הם חברה יותר טובה.. וגם לגבי זיכרונות, זה יותר איכותי וגם יריץ יותר מהיר.. (אך זה עדיין לא אומר שאני אקנה אותם) ולגבי כרטיס מסך, כמה אחוזים ההבדל בין כרטיס מסך 7970 בלי OC ועם OC?

ולגבי המפרט השני לא בטוח אקנה אותו כי אני לא מתכנן לבצע OC

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

איפה אני יכול לדבר עם הגאונים האלו שלא מבינים כלום במחשבים ?

כל יצרניות לוחות האם נחשבות לטובות ואין דבר כזה חברה טובה יותר, לעומת זאת GA נחשבת לאחת יצרניות לוחות האם הגרועה ביותר בזמן האחרון,
    רוב המוצרים שלהם מלאי באגים ולרוב אפילו מגיעים תקולים ללקוח, MSI לעומת זאת מככבת כבר הרבה מאוד זמן בעזרת מוצרים איכותיים במיוחד.

יש לזכור ששוק הPC הוא שוק כלל עולמי ולא רק בישראל, כאן ימליצו בעיקר על אינטל וGA ובעיקר ASUS, כשבמקום אחר ימליצו על MSI וASROCK ושלל יצרניות אחרות.

לגבי הזיכרונות, סתם בולשיט נוסף, זה שיש על הזיכרונות גוף קירור לא אומר כלום על איכות, האיכות באה לידי ביטוי בצ'יפים איכותיים וזיכרונות כאלו יעלו מאות שקלים,
    ואמרת יריץ יותר מהר ? יריץ יותר מהר מה בדיוק ?

קח זיכרון X בתדר 1600MHZ וCL9 וקח זיכרון Y בתדר 1600MHZ וCL9, הראשון של קינגסטון והשני של קורסאייר למשל, אתה באמת חושב שיהיה הבדל בין השניים אפילו אם לאחד מהם יהיה גוף קירור או שהוא יעלה לך פי 2 ?

הOC שמגיע עם הכרטיס מהמפעל כל כך נמוך עד לא קיים, ברמת הביצועים תקבל הבדל של כ3-5 FPS יותר, לא משהו שמצדיק את הקנייה הזאת במיוחד כשמדובר בהבדל של 480 שקל.

אני מבין שיש לך 5500 שקל, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז את כל התקציב על שטויות, במקום זה אפשר להשקיע ברמקולים או על כרטיס מסך, משהו שבאמת יעניק לך תוספת לחוויית הגיימינג שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איפה אני יכול לדבר עם הגאונים האלו שלא מבינים כלום במחשבים ?

כל יצרניות לוחות האם נחשבות לטובות ואין דבר כזה חברה טובה יותר, לעומת זאת GA נחשבת לאחת יצרניות לוחות האם הגרועה ביותר בזמן האחרון,
    רוב המוצרים שלהם מלאי באגים ולרוב אפילו מגיעים תקולים ללקוח, MSI לעומת זאת מככבת כבר הרבה מאוד זמן בעזרת מוצרים איכותיים במיוחד.

יש לזכור ששוק הPC הוא שוק כלל עולמי ולא רק בישראל, כאן ימליצו בעיקר על אינטל וGA ובעיקר ASUS, כשבמקום אחר ימליצו על MSI וASROCK ושלל יצרניות אחרות.

לגבי הזיכרונות, סתם בולשיט נוסף, זה שיש על הזיכרונות גוף קירור לא אומר כלום על איכות, האיכות באה לידי ביטוי בצ'יפים איכותיים וזיכרונות כאלו יעלו מאות שקלים,
    ואמרת יריץ יותר מהר ? יריץ יותר מהר מה בדיוק ?

קח זיכרון X בתדר 1600MHZ וCL9 וקח זיכרון Y בתדר 1600MHZ וCL9, הראשון של קינגסטון והשני של קורסאייר למשל, אתה באמת חושב שיהיה הבדל בין השניים אפילו אם לאחד מהם יהיה גוף קירור או שהוא יעלה לך פי 2 ?

הOC שמגיע עם הכרטיס מהמפעל כל כך נמוך עד לא קיים, ברמת הביצועים תקבל הבדל של כ3-5 FPS יותר, לא משהו שמצדיק את הקנייה הזאת במיוחד כשמדובר בהבדל של 480 שקל.

אני מבין שיש לך 5500 שקל, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז את כל התקציב על שטויות, במקום זה אפשר להשקיע ברמקולים או על כרטיס מסך, משהו שבאמת יעניק לך תוספת לחוויית הגיימינג שלך.
    אין לי מה להשקיע ברמקולים.. אז מה להשקיע בכרטיס מסך? רק לקנות את דגם 1,900? וקירור שאני קונה שעולה 91 ש"ח הוא טוב? בחור אחד אמר לי שהוא מכיר אותו ואמר שהוא מאוד רועש

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

בסכום שנותר קח כונן SSD, אם אתה רוצה שיפור ביצועים משמעותי אז כונן SSD זה מה שאתה צריך.

הקירור עצמו סבבה לגמרי, הבעיה זה המאוורר שקצת רועש, אכן יש בעיה כזאת אבל גם אותה ניתן לעקוף על ידי לקיחת מאוורר איכותי יותר.

למשל המאוורר הבא יהיה מעולה, הוא קצת יותר חלש במהירות הסביב אבל מבחינת הרעש פי 2 יותר שקט.
    http://ksp.co.il/?uin=9289

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בסכום שנותר קח כונן SSD, אם אתה רוצה שיפור ביצועים משמעותי אז כונן SSD זה מה שאתה צריך.

הקירור עצמו סבבה לגמרי, הבעיה זה המאוורר שקצת רועש, אכן יש בעיה כזאת אבל גם אותה ניתן לעקוף על ידי לקיחת מאוורר איכותי יותר.

למשל המאוורר הבא יהיה מעולה, הוא קצת יותר חלש במהירות הסביב אבל מבחינת הרעש פי 2 יותר שקט.
    http://ksp.co.il/?uin=9289
    אני מעדיף לקנות בTMS, חלק המליצו לי לקנות בקירור של זה - http://www.tms.co.il/product/11634 .. הוא טוב?
    ושנית, ראיתי היום שאינטל הודיעו שהם ישיקו במעבד הדור הרביעי בחודש יוני.. ואם כדאי לי לחכות למעבד שלהם שיהיה בשוק בישראל ולקנות אותו?
    ואם אתה מכיר על החנות הזאת - http://startpc.co.il/? שמעתי לא מעט ביקורת טובות עליהם, ומחירים אצלהם מאוד זולים, כדאי לרכוש אצלהם?

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הNINJA3 קירור מעולה אבל מיועד לOC ומאוד גדול, העדיפות כאן היא לקחת את הקירור שהצעתי ופשוט להחליף לו מאוורר.

אינטל אכן משחררת סדרת מעבדים חדשה שכבר אמרתי לך באחד העמודים, בכללי הייתי ממליץ לחכות להם ואולי לחסוך עוד תקציב.

אני אישית לא מכיר את החנות הזאת וגם לא שמעתי אליהם, והם לא נראים לי כל כך זולים בהשוואה לTMS, האם הם קרובים לבית שלך ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הNINJA3 קירור מעולה אבל מיועד לOC ומאוד גדול, העדיפות כאן היא לקחת את הקירור שהצעתי ופשוט להחליף לו מאוורר.

אינטל אכן משחררת סדרת מעבדים חדשה שכבר אמרתי לך באחד העמודים, בכללי הייתי ממליץ לחכות להם ואולי לחסוך עוד תקציב.

אני אישית לא מכיר את החנות הזאת וגם לא שמעתי אליהם, והם לא נראים לי כל כך זולים בהשוואה לTMS, האם הם קרובים לבית שלך ?
    הקירור שהצעת הוא מKSP, אני רוצה לקנות בTMS.. בחור אחד המליץ לי לקנות את זה - http://www.tms.co.il/product/11458 ואמר שרוב אנשים עם מחשב גיימינג כבד משתמשים בקירור הזה.. איך הוא?

אוקיי, כנראה שאחכה להם.. כשהם ישחררו המחיר למעבד יהיה יקר מאוד? או יהיה זהה כמו של מעבדים כרגע בשוק?

לא קרובים לבית שלי, אך משתלם לקנות שם כי כל הרכיבים אצלהם בדיוק כמו בTMS ואצלהם אני יוצא רווח ב300-400 ש"ח בערך
    נערך לאחרונה על ידי Joseph Peretz; 30-04-2013 בשעה 15:38.

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הקירור הזה מעולה אבל הוא גם כן נועד לOC ולשימוש שלך הוא יהיה יותר מידי.

המחיר אכן יהיה יקר יותר בכ300-400 שקל מהדגמים הקיימים כרגע, אבל לדעתי זה שווה את זה.

בקשר לקירור למעבד לא משנה איפה אתה קונה, תבקש לקנות את הKATANA3 או הKATANA4 של סקיצ', יספיק לך בהחלט.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הקירור הזה מעולה אבל הוא גם כן נועד לOC ולשימוש שלך הוא יהיה יותר מידי.

המחיר אכן יהיה יקר יותר בכ300-400 שקל מהדגמים הקיימים כרגע, אבל לדעתי זה שווה את זה.

בקשר לקירור למעבד לא משנה איפה אתה קונה, תבקש לקנות את הKATANA3 או הKATANA4 של סקיצ', יספיק לך בהחלט.
    אני אקנה מעבד חדש של אינטל שישחררו בעוד חודשיים..
    ולגבי הקירור, לא מצאתי בשמות האלה אצל TMS..
    ושאלה - הכונן הזה: http://www.tms.co.il/product/12120 זה הכונן שאני הולך לקנות, הוא ממש טוב? אני צריך כונן צורב (שיוכל לצרוב דיסקים, כמו צריבת דיסקים לסוני 2 וצריבת דיסקים סרטים/משחקים וכאלה)

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אם תקנה את המעבד החדש תצטרך גם לקנות לוח חדש של S1150, הZ77\H77\B75 כבר לא מתאימים לזה.

מבחינת הקירור למעבד, תזמין טלפונית בגלל שאין להם אותו במלאי, יש להם מוצרים של סקיצ' ככה שיש אפשרות.

מבחינת הצורב, אם הסוני שלך תומך בדיסקים צרובים אז אכן תוכל לצרוב בלי בעיה, לסוני 3 תצטרך כבר צורב BLU RAY.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם תקנה את המעבד החדש תצטרך גם לקנות לוח חדש של S1150, הZ77\H77\B75 כבר לא מתאימים לזה.

מבחינת הקירור למעבד, תזמין טלפונית בגלל שאין להם אותו במלאי, יש להם מוצרים של סקיצ' ככה שיש אפשרות.

מבחינת הצורב, אם הסוני שלך תומך בדיסקים צרובים אז אכן תוכל לצרוב בלי בעיה, לסוני 3 תצטרך כבר צורב BLU RAY.
    אהה לא ידעתי.. ובדקתי אצל חנות TMS ולא מצאתי שם
    S1150.. תוכל למצוא בשבילי בלוח אם הזה בTMS? וכמה הוא עולה?

אוקיי, אפנה אליהם..

אכן, יש לי סוני 2 פרוץ.. אז הכונן הוא מאפשר לצריבת דיסקים לכל הדבר חוץ מסוני 3? ודרך אגב, מה שידוע לי שסוני 3 עדיין אין פריצה אז למה יש צורב מיוחד בשביל סוני 3?

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה צריך להבין שמעבדי הHASWELL דורשים לוחות אם משל עצמם, ככה שאתה לא תראה לוח אחד כזה עד שהמעבדים החדשים יגיעו לארץ.

אני מאמין שצ'יפסט בינוני בסגנון הH87 יעלה בין 500-600 שקל, אלו הם מחירי השקה ובהמשך המחירים ירדו למצב סביר כ3 חודשים.

מבחינת המעבדים הI5 4570K יעלה כמו I7 3770K, אלו הם מחירי השקה ובהמשך המחירים ירדו למצב סביר כ6 חודשים.

לגבי הסוני שלך, אני יודע שבעזרת כל צורך DVDRW אפשר לצרוב משחקים לXBOX360, אז אפשרי שגם לסוני 3 אבל לא ידוע לי אם הפריצה כבר הגיע.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה צריך להבין שמעבדי הHASWELL דורשים לוחות אם משל עצמם, ככה שאתה לא תראה לוח אחד כזה עד שהמעבדים החדשים יגיעו לארץ.

אני מאמין שצ'יפסט בינוני בסגנון הH87 יעלה בין 500-600 שקל, אלו הם מחירי השקה ובהמשך המחירים ירדו למצב סביר כ3 חודשים.

מבחינת המעבדים הI5 4570K יעלה כמו I7 3770K, אלו הם מחירי השקה ובהמשך המחירים ירדו למצב סביר כ6 חודשים.

לגבי הסוני שלך, אני יודע שבעזרת כל צורך DVDRW אפשר לצרוב משחקים לXBOX360, אז אפשרי שגם לסוני 3 אבל לא ידוע לי אם הפריצה כבר הגיע.
    הבנתי, המחיר שאני הרכבתי מפרט מחשב בערך 5,100, אך אם אקנה מעבד חדש של הדור הרביעי עם לוח אם משלו אז המחיר למפרט מחשב ייצא לי בערך 5,800 - זה משתלם לי להוסיף 600-700 ש"ח? ומעבד של הדור הרביעי יהיה יותר טוב באופן משמעותי מהדור השלישי של המעבדים?

הכונן שאני קונה ניתן לצריבת דיסקים לסוני 3? כי כתבת בקודם שאם רוצים לצרוב דיסקים לסוני 3 אז צריך צורב של BLU RAY

שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מבחינת המעבד לדור הבא כל זה יצא לך אפילו כ800-1000 שקל נוספים לשילוב טוב, ברמת הביצועים ההבדל עומד על כ7%-10% לטובת הHASWELL לעומת הIVY.

מבחינת הסוני 3, אז זהו שאני לא זוכר על איזה כונן אופטי מדובר בסוני 3, לפי WIKI הוא צורך דיסקים של BLU RAY.
    http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3

+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 9 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,395 | הודעות: 8,198,988 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect