נכתב במקור על ידי
boris02
בדרך כלל לומר "אני יודע" זה נורא שחצני. אני לעולם לא אומר "אני יודע" זה רצף מילים שאני מנסה לא לומר בחיים יחד. גם אם בנאדם מספר לי בדיחה ששמעתי בפעם ה-100, אני עונה לו בחיוב ומקשיב עד הסוף. אני פתוח לאנשים ומקבל את מה שהם אומרים כי זה כיף לראות איך בנאדם משקיע בתקשורת איתך במקום לנסות להשתיק אותו ולרמוז לו כמה שהוא ישן/נדוש לעומתך ולומר "אני יודע".
לגבי מחמאות, מומלץ לענות בתודה או משהו חיובי אחר. אני רגיל למחמאות, גם ברחוב כשאני עובר והבחורות ישר מתלחשות ומצחקקות עליי. אם מישהי אומרת לי אני בדרך כלל צוחק צחוק קטן ותמים כדי לא להראות שאני מקבל את זה תמיד גם אם לא, בכל זאת נעים לקבל מחמאה גם אם זה בפעם המיליון.
לרוב בחורות שמחמיאות לך רוצות לקבל מחמאה בחזרה, אז לומר "תודה, גם את" לא יעבוד איתן. הן יענו לך משהו כמו "אל תגיד אם אתה לא באמת מתכוון לזה" אלו בחורות שמנסות להתחיל איתך אבל מנסות לראות מה התגובה שלך. התגובה הכי טובה היא להתעלם ממבחנים כאלה שהבחורה עושה לך. אתה לא צריך להוכיח לה את זה. בבוא העת תוכל להבהיר לה שכל דבר שאתה אומר הוא באמת מה שאתה חושב, אתה אף פעם לא מזייף איתה או ליד אחרים. זה חשוב מאוד להציג את עצמך כאדם אמין ושניתן לסמוך עליו גם לטווח הארוך, גם אם הבחורה לא בקטע שלך אבל תראה בך כאדם שיודע לשמור על דיסקרטיות. ואולי תגלה דברים דיסקרטיים במיוחד עליה.
בשורה התחתונה, רואים שההודעה נרשמה ע"י ילד קטן בעל ניסיונות כושלים, אבל אני חייב לומר שיש לו דמיון פורה בהחלט.
בוריס.