90% מפה בלוף ואני לא מבין מה המטרה שלהם..עשרות אנשים פה שרק מזיינים תשכל על לסתות על גוף ועל בלבולי ביצים, מעלים תמונות סרטונים זיוני שכל של חדרי כושר תמונות של כוסיות תמונות של מסיבות ותכלס הם רק פה ולא עושים שומדבר..מה הטעם חברים?
זה מוריד מהרמה פה כל הGIF המפגרים האלה..כל השטויות וכל הזיוני שכל והשקרים תהיו אמיתיים לשם זה אתם פה לא?
אני יכול להגיד לכם שיש פה כמה שתלמדו להעריך אותם ועצה שלי אם יש פה מישהו חדש בפורום (ובשביל זה פתחתי את האשכול) יש פה 2 אנשים שאפשר להקשיב לתגובות שלהם ולהסכיל..רודני ופולו, אוברפאור שהוא רוצה הוא גם יודע לתת מעצמו באמת...
טיילר - אתה בחור טוב באמת שאתה עוזר לאנשים אבל לפעמים אתה מפתח תאוריות הזויות עם עצמך ואני לא יודע אם זה מסמים או לא..אבל תדע לך יש אנשים שאם הם יבחרו בדרך שלך אנשים לא יציבים הם יכלאו לעולם שלך והעולם שלך לא פשוט. רבאק יש פה ילדים בני 15 שקוראים תתגובות שלך וחושבים שזה מגניב לעשן ואז הם מתחילים ובגיל 18 מוצאים את עצמם אחרי 3 שנים של עישונים יום יום לא מסוגלים להכנס להתקלח אפילו..
לכל החבר'ה החדשים - קחו לצומת ליבכם, תקשיבו לאנשים שיודעים מה הם מדברים שעברו דברים ונותנים לך עצות ממה שקרה להם בחיים..

ציטוט ההודעה

מעריך את זה!