היי, כבר פתחתי אשכול על זה בעבר, אבל הנה אותו הדבר רק ברור יותר.
POLO כאן מהפורום אמר שאני צריך להיות סופרמן, סון גוקו. איכשהו זה עשה לי סוויץ' בראש והתחלתי לקשר את זה עם דברים שרואים בסרטים. שבאה איזו דמות של גבר חתיך, בוס, שולט, גבר! הוא אומר לבחורה "אנחנו נעשה מה שאני אחליט שנעשה", והבחורה אומרת "אוקיי" במבט שנראה בערך ככה *____*
עכשיו, אני הבנתי עוד משהו לגבי הדמות של הסופרמן.
כולכם מכירים את הסיפור שלי עם האהבה הראשונה שלי שכרגע כבר כמה חודשים עם האקס שלה...אחרי שאמרה לי מילים שדי פיתחו לי ציפיות איתה. מילות אהבה לא מהעולם הזה. ובסוף - איכשהו כל זה נזרק. העניין הוא שנפגעתי ממנה והתנהגתי כמו פוסי. היא החליטה שניקח הפסקה לשבוע, ובשבוע הזה חפרתי לה והתחננתי כמו פוסי. ואחר כך הבנתי שזה הדבר האחרון שהייתי צריך לעשות. הייתי ויג'יינה, וזה רק שרף אותה ואת המשיכה שלה כלפיי.
אז לאחרונה ראיתי את הסרטון של המלך הזה, שצילם את הסרטון לכבוד בנאדם שפנה אליו לגבי שיברון לב שהיה לו:
עוד לפני שראיתי את הסרטון, פנה אליי ידיד של אותה בחורה ששברה אותי, שהיה לו סוג של קטע איתה (הם אפילו לא התנשקו) הם בעבר פיתחו רגשות אחד לשנייה. הוא רצה אותה, ניסה להשיג אותה, והיא פגעה בו. היא לא רצתה אותו. הוא מאוד נפגע, ולאחר מכן הוא הסיק מסקנות. הוא בא אליי בטוב ואמר שהוא רוצה לעזור לי, הוא פיקאפר גמכן. הוא אמר לי את המשפט "היא לא רוצה את מי שאתה עכשיו". כבר מאז הבנתי משהו.
אני הבנתי את הכל. אתה צריך לעבוד פגיעות, להיות חזק. לעבור הרבה בנות כדי שתוכל להחזיק באחת המושלמת.
אבל...אני עדיין לא רואה איך זה בא לידי ביטוי מבחינה פרקטית.
וזו השאלה שלי - איך זה בא לידי ביטוי בפרקטיקה?
נגיד ואני עכשיו אצא עם 30 בנות אחת אחרי השנייה. אני אעבור דברים. אצחק, אבכה, אפתח סטים, אזיין אפילו, אתנשק...
אולי אז אני אהיה חזק כדי להחזיק מערכת יחסים עם בחורה ולגרום לה אולי לפתח רגשות אליי ולא לעזוב אותי.
אבל אני לא רואה איך אותה בחורה ספציפית שפגעה בי בעבר, הולכת לשים לב ל"גרסה החזקה" והחדשה שלי. מה הולך להיות שונה כשאני אגש אליה כשאני אהיה חזק יותר, בין איך שאני אוכל לגשת אליה כרגע?

ציטוט ההודעה