|
|
הלוואי שזה היה עובד ככה.
אבל בתכלס אני באמת מנסה להימנע מפייסבוק ומדבר בוואטספ. שם אין לייקים ויש רק תמונה אחת (שהיא באופן מחשיד התמונה הכי טובה שלי). חח
כוסעמק נשבר לי הזין מזה
איפה ה"איכותיות" האלה??? למה אני בחיים לא מוצא אותם למרות שתמיד (באינטרנט) אומרים שי "איכותיות"?? למה שאני נכנס לפורום בסגנון מתבגרים ומתגברים של אטרף או מלב אל לב של F X P תמיד יש את האלה שמדברים על ה"איכותיות"? איפה הן מתחבאות?
או שאני בעצמי צריך להיות "איכותי" בשביל להשיג אחת כזאת?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חח אתה לא חושב שאתה "איכותי"?
תשמע.. זה יותר קל למצוא סתם בחורה, מאשר בחורה איכותית ומיוחדת. זה גם נורא תלוי איפה אתה מחפש אותן ואם אתה יודע לקרוא סימנים.
אני הכרתי המוון בחורים במהלך החיים שלי, ובוא נגיד שהרוב המוחלט היו סתם בחורים. כאלה ששווה לצאת איתם בשביל להעביר את הזמן, אבל בחיים לא הייתי מתאהבת בהם.
תחפש את הבחורות האלה שיש להן לב טוב, שלא מדברות איתך על כמה ש"ההיא זונה", שלא יורדות על עדות, שרוצות לעשות משהו עם החיים שלהן, שאשכרה אכפת להן מבני אדם אחרים ולא רק מעצמן.
אל תסתכל על התמונה הכוללת, תסתכל על הפרטים הקטנים.. היחס שלהן לחברים ולחברות שלהן, למשפחה, לאנשים שמסביבן. אל תיתן ליופי של בנות או לחיוך הכובש שלהן לעוור אותך.
ואם אתה נמצא במרדף אחרי הבחורה המושלמת הזאת חיצונית, הפנטזיה שלך, אז כן.. יהיה לך הרבה יותר קשה למצוא מישהי כזאת שיהיה לה גם אופי טוב.
כי לפי הניסיון שלי, אופי ויופי "מושלמים" רוב הפעמים לא משתלבים ביחד..
מצטערת, המציאות קשה![]()
אני גם לא מת על הפייסבוק, הוא אחד המטעים יש מכוערות יפות ויש חנוניות מוצלחות..
כל אחד הפיייסבוק משחק לטובתו ולא רואים את המציאותי של הבן אדם, וואלה בימינו אפשר לדבר גם בווצאפ..
ייטינגר צודק
רודני:
יש ויש
החוכמה היא גם להיות עם סטטוס גבוה במציאות וגם בעולם הוירטואלי כי העולם שלנו סובב סביב זה
יש לי הרגשה שזה סתם משחק מעפן ומביאים אותה כדי למשוך גיימרים נואשים.
אה אז היית אומר FGAS. ׁ(מקור: https://encyclopediadramatica.se/Fat_girl_angle_shot)
ולייקים בפייסבוק שווים לזין אתה לא הולך למועדון והסלקטור מכניס אותך ככה סתם כי יש לך 500 לייקים.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017