קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 19:20
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 01:30
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 01:07
  4. אתגר קטן משל עצמי ----פרס ראשון ::200 נק'::
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 10:04
  5. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:13
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 74

הגרסה החזקה של עצמי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל הגרסה החזקה של עצמי

היי, כבר פתחתי אשכול על זה בעבר, אבל הנה אותו הדבר רק ברור יותר.
    POLO כאן מהפורום אמר שאני צריך להיות סופרמן, סון גוקו. איכשהו זה עשה לי סוויץ' בראש והתחלתי לקשר את זה עם דברים שרואים בסרטים. שבאה איזו דמות של גבר חתיך, בוס, שולט, גבר! הוא אומר לבחורה "אנחנו נעשה מה שאני אחליט שנעשה", והבחורה אומרת "אוקיי" במבט שנראה בערך ככה *____*

עכשיו, אני הבנתי עוד משהו לגבי הדמות של הסופרמן.
    כולכם מכירים את הסיפור שלי עם האהבה הראשונה שלי שכרגע כבר כמה חודשים עם האקס שלה...אחרי שאמרה לי מילים שדי פיתחו לי ציפיות איתה. מילות אהבה לא מהעולם הזה. ובסוף - איכשהו כל זה נזרק. העניין הוא שנפגעתי ממנה והתנהגתי כמו פוסי. היא החליטה שניקח הפסקה לשבוע, ובשבוע הזה חפרתי לה והתחננתי כמו פוסי. ואחר כך הבנתי שזה הדבר האחרון שהייתי צריך לעשות. הייתי ויג'יינה, וזה רק שרף אותה ואת המשיכה שלה כלפיי.

אז לאחרונה ראיתי את הסרטון של המלך הזה, שצילם את הסרטון לכבוד בנאדם שפנה אליו לגבי שיברון לב שהיה לו:

עוד לפני שראיתי את הסרטון, פנה אליי ידיד של אותה בחורה ששברה אותי, שהיה לו סוג של קטע איתה (הם אפילו לא התנשקו) הם בעבר פיתחו רגשות אחד לשנייה. הוא רצה אותה, ניסה להשיג אותה, והיא פגעה בו. היא לא רצתה אותו. הוא מאוד נפגע, ולאחר מכן הוא הסיק מסקנות. הוא בא אליי בטוב ואמר שהוא רוצה לעזור לי, הוא פיקאפר גמכן. הוא אמר לי את המשפט "היא לא רוצה את מי שאתה עכשיו". כבר מאז הבנתי משהו.

אני הבנתי את הכל. אתה צריך לעבוד פגיעות, להיות חזק. לעבור הרבה בנות כדי שתוכל להחזיק באחת המושלמת.
    אבל...אני עדיין לא רואה איך זה בא לידי ביטוי מבחינה פרקטית.

וזו השאלה שלי - איך זה בא לידי ביטוי בפרקטיקה?
    נגיד ואני עכשיו אצא עם 30 בנות אחת אחרי השנייה. אני אעבור דברים. אצחק, אבכה, אפתח סטים, אזיין אפילו, אתנשק...
    אולי אז אני אהיה חזק כדי להחזיק מערכת יחסים עם בחורה ולגרום לה אולי לפתח רגשות אליי ולא לעזוב אותי.
    אבל אני לא רואה איך אותה בחורה ספציפית שפגעה בי בעבר, הולכת לשים לב ל"גרסה החזקה" והחדשה שלי. מה הולך להיות שונה כשאני אגש אליה כשאני אהיה חזק יותר, בין איך שאני אוכל לגשת אליה כרגע?
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

אחי אתה רציני?
    אתה לא רואה הבדל בין התנהגות של בנאדם חתיך עשיר עם מיליון חברים לבין בנאדם מכוער עני חסר ידידות?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שאנשים אומרים לך "לך תזיין ותהנה מהחיים שלך ואז היא תחזור אלייך על ארבע" זה שקר.
    זה מוטיבציה מעולה לאנשים כמוך, אנשים שמאמינים לכל בולשיט שבן אדם אומר (כמו שהיא אמרה שהיא אוהבת אותך..ונפלת לזה כמו לבור).

מה שבאמת בפועל צריך לקרות, זה שאתה תמצא בחורה אחרת ותשכח מהבחורה שרצית.
    "אבל אני לא רוצה לשכוח ממנה רודני.."
    זה כי אתה כוסית. זה כי אתה נותן לכל בחורה לעשות ממך סמרטוט ולשחק בך על האצבע שלה כמה שאתה רוצה.

שכח ממנה. תעבור הלאה.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

עזבו רגע את הבחורה...הדיון הוא לא על הבחורה...אני לא דואג לבחורה, אני רק מנסה לנתח את ההתנהגות של בנאדם שעבר דברים ובנאדם שלא עבר. תראו את הסרטון ותבינו למה אני מתכוון. הוא מדבר על "הגרסה הטובה יותר של עצמך", ואני מנסה להבין איך הגרסה הזאת משנה את ההתנהגות שלך מבחינת פרקטית.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אתה מתכוון לגרסא שלך על אסטרואידים?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

זה הכל? חשבתי שהולך להיות דיון ארוך, זה נושא ממש מעניין שאפשר לנתח אותו ולדבר עליו המון.

כנראה שהפורום הזה לא מסוגל ליותר מלסתות...

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

קודם כל, אני רוצה להיות נורא שטחית ולומר... הולי שיט איזה חתיךך!!!!
    דבר שני, אני חושבת שהוא מקסים!
    אני חושבת שהבנתי למה הוא התכוון ורודני צודק בחלק ממה שהוא אומר. אתה עושה את זה סביב הבחורה במקום סביב עצמך. הפואנטה של הסרטון זה לא להגיד ש'היא תראה את הגרסא החזקה של עצמי ותרצה אותי מתישהו'. הנקודה היא שמכל שברון לב, מכל סבל שאתה עובר, אתה לומד משהו ונהייה בנאדם חזק יותר.
    כלומר, פעם הבאה שמישהי נפגשת איתך כל יום במשך חודש... כנראה שזה לא ישפיע עלייך באותה צורה כמו שהיא השפיעה עלייך. למה? כי למדת מניסיון עבר שזה לאו דווקא מראה על אהבת אמת.
    בכל מקרה, אתה לא צריך לשכב עם 30 בנות בשביל להיות גרסא חזקה יותר של עצמך כי אתה לא מציב את עצמך מחוץ לאזור הנוחות שלך.
    בסופו של דבר, מה שהוא אומר שאתה צריך להתמקד במה שטוב לך. ה"גרסא הטובה של עצמך" היא מה שאתה חושב לנכון שיש לשפר בעצמך.
    זה משנה את ההתנהגות שלך בצורה פרקטית על ידי כך שאתה יודע שעברת כמה דברים בחיים ואתה יודע שתוכל חהתמודד עם כל מקרה שיבוא. זה לא משהו שיבוא תוך יום יומיים אלא תוך עבודה קשה.
    אני לדוגמא כשנשבר לי הלב... וואלה הייתי יכולה לתת לזה לדפוק אותי, לעשן חשיש כל היום, לבכות ולאכול המון שוקולד. ונורא רציתי לעשות את זה שלא תחשוב לעצמך חחחח זה נורא מפתה אבל במקום זה וואלה החלטתי שאני אשתפר בלימודים וחרשתי לפיזיקה בבגרויות ובמקום לאכול הלכתי למכון והכרתי אנשים חדשים... והאמת? ההוא ששבר לי תלב כבר לא כזה מעניין אותי כי החיים שלי פשוט נפלאים עכשיו. איתו או בלעדיו.
    ואני חושבת שלזה הוא התכוון... שמעז יוצא מתוק.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    זה הכל? חשבתי שהולך להיות דיון ארוך, זה נושא ממש מעניין שאפשר לנתח אותו ולדבר עליו המון.

אתה נושם מהפה?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

אתה מתעסק בה יותר מדי באמת. נראה לי שעדיף שתתעסק בעצמך ובמה שאתה רוצה.

אם אתה רוצה לפתח מערכת יחסים, אתה צריך לאהוב את עצמך קודם כל. איך שאתה. זה קל להגיד וקשה לעשות, אבל זאת הדרך היחידה.
    ובקשר אליה ספציפית, אתה לא תהיה חייב ספציפית אותה. שיפור לא צריך להיעשות בשביל מישהי אלא בשביל עצמך. יש סיכוי ענק שכאשר תשתנה בכלל לא תרצה אותה כבר. בשפה פשוטה יותר: אתה תשתפר, אתה תגדל ממנה.

כאשר גבר מרגיש בנוח עם עצמו ועם מה שהוא עושה, אחוזי ההצלחה שלו עולים באופן דרסטי. פתאום בחורות יבואו אליך. לא כי אתה "זורק זין" אלא פשוט כי אתה נהנה מהחיים. זה לא בהכרח קשור לכמה בחורות תזיין, למרות שגם זה טוב. זה קשור לעובדה שאתה תוכל להיות נינוח בכל סיטואציה. גם כשתדבר איתה.

בצורה כזאת, אם תיפגשו שוב, היא תשים לב. רק שמהנסיון שלי עם תלמידים וגם עם עצמי, בשלב הזה אתה כבר תרצה את הבחורה הטובה יותר שתפגוש.

ולשאלתך, רודני, למה אני עוד מפרסם כאן דברים:
    אני פרסמתי ספר שכתבתי על התחום. איזה קטע, הספר הוא על התחום שבו הפורום עוסק. פרסמתי את זה גם בעוד פורומים בתחום.
    וחשוב שאני אתן קצת נוכחות בפורום הזה. כי הטיפים שאתה נותן, לפעמים גובלים בנסיון להפוך זיינים לבתולים. עושה רושם שהאגו עולה לך לראש מיום ליום, והתגובות שלך הופכות למטופשות יותר ויותר.
    שנינו יודעים טוב מאוד מי מאיתנו חכם יותר ומבין יותר בתחום. זו הסיבה היחידה שהנוכחות שלי מציקה לך כאן. אחרת היית מתעלם.
    אבל אם תרצה לפתוח אשכול תמיכה בנושא, תרגיש חופשי. אני לא אתערב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה

כבר אמרתי את זה בעבר ואגיד שוב, למעט אנשים שיש להם הבחנה.
    הפורום הזה מלא בילדים מלאי אגו שלא יודעים מה זה "תמיכה הדדית" או "פרגון". הם מבינים שפה אחרת לגמרי. שפה שלא מובילה אותם לשום שיפור. מדי פעם יש מישהו שמציין זאת בפניהם, אבל בשפה רכה ועדינה. כמובן שזה נופל על אוזניים ערלות מפני שלצערם של... בעצם אני לא יודע למי איכפת מזה מספיק אז המילה "לצערם" לא קשורה כאן... לצערו של מישהו, הם גם לא חכמים כל כך. אבל על חוסר היכולת עם נשים והגעה לרמות הבנה עמוקות, מפצה אגו מבדר למדי. קצת כמו לראות "הדוגמניות" הישראלית, רק בגירסה גברית ועם פחות פרספקטיבה להצלחה בתחום.

אם תסתכל על הפורום הזה בצורה הזאת, תבין שזה שווה קריאה, אבל אם תרצה להתייעץ, אני ממליץ לך לחפש אלטרנטיבות. אני לא רוצה להגיד לך איפה בדיוק, כי אז העובדה שהנוכחות שלי מציקה להם כאן מסיבות אגו, תגרום להם למחוק אותי בתירוץ שהמלצתי על פורום מתחרה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    כבר אמרתי את זה בעבר ואגיד שוב, למעט אנשים שיש להם הבחנה.
    הפורום הזה מלא בילדים מלאי אגו שלא יודעים מה זה "תמיכה הדדית" או "פרגון". הם מבינים שפה אחרת לגמרי. שפה שלא מובילה אותם לשום שיפור. מדי פעם יש מישהו שמציין זאת בפניהם, אבל בשפה רכה ועדינה. כמובן שזה נופל על אוזניים ערלות מפני שלצערם של... בעצם אני לא יודע למי איכפת מזה מספיק אז המילה "לצערם" לא קשורה כאן... לצערו של מישהו, הם גם לא חכמים כל כך. אבל על חוסר היכולת עם נשים והגעה לרמות הבנה עמוקות, מפצה אגו מבדר למדי. קצת כמו לראות "הדוגמניות" הישראלית, רק בגירסה גברית ועם פחות פרספקטיבה להצלחה בתחום.

אם תסתכל על הפורום הזה בצורה הזאת, תבין שזה שווה קריאה, אבל אם תרצה להתייעץ, אני ממליץ לך לחפש אלטרנטיבות. אני לא רוצה להגיד לך איפה בדיוק, כי אז העובדה שהנוכחות שלי מציקה להם כאן מסיבות אגו, תגרום להם למחוק אותי בתירוץ שהמלצתי על פורום מתחרה.
    אם אתה אומר FX P אתה ממשיך לשמש כבדיחה שהיית עד היום כאן. אני לא הולך להכנס איתך פה לשיחה אם הפורום הזה חרא ושם זה פורום אליפות, אבל בוא נגיד שאם אתה בתור בן אדם 28 שמגדיר את עצמו "אמן פיתוי" ואיש עסקים, ממליץ לאנשים לקבל עצות לחיים ועל בנות מילדים בני 14-15-16 שחושבים שאם הם יגשו לבנות עם בגדים זרוקים וישאלו "מי משקר יותר בנים או בנות" הם יזיינו, אז אתה עיוור מהאגו של עצמך ומהטקסים הקדושים שהם עושים לך שם מרוב שאתה הגורו שם.

וכל התגובה שלך מדברת על "למה האנשים כאן מפגרים ולא מפרגנים ואין להם עתיד", תגובה קלאסית של INCEL RAGE.

אבל בתכלס מה אתה רוצה? אתה בא לכאן מפרסם את הסקאמים בשקל שלך עם אותו בלוג מסכן שמכניס לך כמה מאות בחודש, עם אותם המאמרים החופרים על 3 עמודים שבהם אתה מסביר סיפורים עם האקסיות המזויפות שלך ואיך צריך לדבר עם בנות, ולקינוח אתה מביא "ספר" של אמנות הפיתוי.

אנחנו פה לא ילדים בני 14 שגומרים מנשיקה על הלחי כמו בפורום FX P המצליח ומלא הזיינים, יש פה אנשים שיודעים לזהות סקאם שמדובר בו.

בקיצור, כל התגובה החופרת שלי באה נגד התגובה החופרת שלך שכל התגובה שלך מדברת כמו שאמרתי - עלינו. לא התייחסת לאשכול ולא לכלום.
    כמו ילד בן 3 שנעלב מזה שמחקו לו את האשכולות של הפרסום בלוג, וצחקו עליו שהוא קירח ולא באמת מזיין דוגמניות.

כמו שרודני אמר אתה פאקינג בן 27-28, ואתה בוכה על שטויות כאלה? הגיע הזמן באמת להתקדם בחיים מאשר לקבל הערצה מזויפת בפורום אלופים וכובשי הבנות "בפורום המתחרה".

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

אם אתה רוצה לפתח מערכת יחסים, אתה צריך לאהוב את עצמך קודם כל. איך שאתה. זה קל להגיד וקשה לעשות, אבל זאת הדרך היחידה.
    ובקשר אליה ספציפית, אתה לא תהיה חייב ספציפית אותה. שיפור לא צריך להיעשות בשביל מישהי אלא בשביל עצמך. יש סיכוי ענק שכאשר תשתנה בכלל לא תרצה אותה כבר. בשפה פשוטה יותר: אתה תשתפר, אתה תגדל ממנה.

כאשר גבר מרגיש בנוח עם עצמו ועם מה שהוא עושה, אחוזי ההצלחה שלו עולים באופן דרסטי. פתאום בחורות יבואו אליך. לא כי אתה "זורק זין" אלא פשוט כי אתה נהנה מהחיים. זה לא בהכרח קשור לכמה בחורות תזיין, למרות שגם זה טוב. זה קשור לעובדה שאתה תוכל להיות נינוח בכל סיטואציה. גם כשתדבר איתה.

בצורה כזאת, אם תיפגשו שוב, היא תשים לב. רק שמהנסיון שלי עם תלמידים וגם עם עצמי, בשלב הזה אתה כבר תרצה את הבחורה הטובה יותר שתפגוש.

אני פרסמתי ספר שכתבתי על התחום. איזה קטע, הספר הוא על התחום שבו הפורום עוסק. פרסמתי את זה גם בעוד פורומים בתחום.
    וחשוב שאני אתן קצת נוכחות בפורום הזה. כי הטיפים שאתה נותן, לפעמים גובלים בנסיון להפוך זיינים לבתולים. עושה רושם שהאגו עולה לך לראש מיום ליום, והתגובות שלך הופכות למטופשות יותר ויותר.
    שנינו יודעים טוב מאוד מי מאיתנו חכם יותר ומבין יותר בתחום. זו הסיבה היחידה שהנוכחות שלי מציקה לך כאן. אחרת היית מתעלם.
    סקאמר תתאבד

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אהלן סניה !!
    אולי אתה זוכר אותי מהפייסבוק - אני רז.
    קודם כל ממש ממש מפתיע שאתה עוזר לי כאן. אני מאוד מעריך את זה. לא חשבתי שאנשים שמעבירים קורסים עוזרים קצת מעבר לשעות הקבועות בתשלום. ממש כל הכבוד.

לגבי הפורום - אל תתייחס...הכל כאן מלא במידע לא רלוונטי על ניתוח פלסטי ללסת ועל מדריכים של איך לשים ג'ל בשיער. המצב כאן נוראי. אבל אני אישית נוהג לא לקחת צד, כמו בפוליטיקה. תמיד יש את הימני, השמאלני והחכם. אני כן חושב שמראה וסטטוס חשובים לבחורה, אבל במידה מסוימת.

בוא נעזוב רגע את השטויות, בחזרה אליי:

שמע אחי, הסיפור שיש כאן בסרטון ששמתי, הוא כלום לאומת מה שאני עברתי עם אותה בחורה. אני צעיר, בן 16. לאותה בחורה היה רק חבר אחד חוץ ממני בכל החיים האלה, ועוד נשיקה חד פעמית עם סתם אחד. אותו החבר הראשון שלה היה איתה 4 חודשים, עזב אותה, ו-4 חודשים לאחר הפרידה אני הכרתי אותה. נהיינו ביחד, נהיינו במצב של להגיד מילות אהבה אחד לשנייה. במשך חודש וחצי השקעתי בה, לקחתי אותה להרבה מקומות, הוצאתי עליה כסף, נשמה, התחברתי אליה, ו...מה אני אגיד לך - התאהבתי בה. והיא...בסוף חזרה אל האקס שלה. הם עכשיו משהו כמו 4 חודשים ביחד (מוזר שהכל איכשהו קשור ל-4 חודשים). כשהיא הייתה איתי היא אמרה "אני אוהבת אותך. באמת, אין לך מושג כמה." וכשדיברנו על האקס שלה היא אמרה "הוא סיפור שהיה ונגמר, אם אני שכחתי ממנו תשכח ממנו גם אתה. אני אוהבת אותך רק אתה מעניין אותי אף אחד לא אצלי בלב רק אתה". אבל כשהיא חזרה אליו היא אמרה.. "אולי איתך זו לא הייתה אהבה. אני אוהבת אותו יותר מאת עצמי"

הדבר אחד הכואבים ששמעתי ממנה זה - "טעיתי עם רז. יש דברים שאני מתחרטת עליהם"
    (אמרה זאת כשדיברה עם הידידה הכי טובה שלי)

אין לי מושג מה קרה. שמע שהייתי בשוק מטורף ובדיכאון עמוק במשך כמה חודשים. משהו כמו חודשיים וחצי-שלוש שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי.
    כשהפרידה הייתה טרייה התנהגתי כמו סמרטוט שלה, חפרתי לה והתחננתי אליה. בקיצור - אמרתי בייביי לה ולמשיכה שלה אליי.

עכשיו אני פגוע הרבה יותר מהבחור מהסרטון שהתאהב בבחורה מהכיתה שלו..
    אני כן מרגיש שהתגברתי, אני מרגיש שהרגש שלי אליה לאט לאט יורד. ואתה יודע מה? יכול להיות שהוא כבר לא שם.
    אבל אני רוצה שיהיה יום כזה, יום שהיא תראה אותי כמו סופרמן, אני אבוא, אנשק אותה, אעצור את הנשיקה ואגיד "מצטער, זה לא יעבוד. את לא מספיק טובה בשבילי. את לא רצינית, מגיעה לי מישהי רצינית"

עכשיו - יש 2 דברים שיכולים לקרות:
    1) היא תנסה לשכנע אותי שכדאי לי להיות איתה ותגיד שהיא רוצה. אני אגיד לה שאני רוצה שבוע נסיון לראות אם היא טובה בשבילי.
    2) היא תגיד בסדר ולהתראות.

אני לא יודע למה, אבל אני רוצה שזה יקרה. אני חייב שזה יקרה. בשביל השקט הנפשי שלי.
    אני לא מתמקד רק בה, אני מתקד בי. אבל בשביל לשפר את עצמי, אני חייב לסגור את המעגל הזה.
    אני מצד אחד כן מבין מה אני צריך להיות כדי לגרום לזה לקרות, אבל מבחינה פרקטית - אין לי מושג מה ההבדל בין האני חסר הנסיון שאומר לה משפט מסוים, לבין האני החזק יותר שיגיד לה משפט. אוקיי, אני אעבור לידה ואגיד...מה אני אגיד? מה יגיד האיש החזק? מה יגיד החלש?

אני מנסה להיות פרקטי ופשוט...לא מצליח!
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 06-05-2013 בשעה 02:08.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

קודם כל, אין לך מה להצטער על זה ש"היית סמרטוט". עוד לא פגשתי בן אדם אחד שזה לא קרה לו ברגע מסויים בחיים (שהוא מעל גיל 20 בכל אופן). לכל אחד זה היה ברמה שונה, אבל רגש זה רגש אחי, ככה זה עובד.

זה לא משנה אם אתה זיין על או בתול. רגשות כולם מרגישים אותו דבר והרוב מגיבים אליהם אותו דבר. ראיתי גם זייני על נשברים בגלל אהבה. תראה איזה זיין אייל גולן, וכמה הוא מתבכיין כשנשבר לו הלב. אז אתה לא צריך להרגיש רע בגלל משהו טבעי לחלוטין שעשית. כל מי שקרה לך כאן בשמות בגלל זה, סביר להניח יבכה ויישבר יותר ממך במצב דומה.

ובקשר לזה שאתה "חייב" את זה שהיא תרצה אותך:
    אתה חייב את זה כי אתה רוצה לקבל 100 במבחן. אתה חושב שאם היא תגיד שאתה שווה את זה, אז עברת את המבחן ואתה שווה את זה.
    רק שהשיפור העצמי שלך לא מתחיל ונגמר באישור שלה שאתה נחשק. אין לו בכלל קשר אליך. כרגע אתה חייב את החרטה שלה, מפני שאתה פגוע ממנה והביטחון שלך התערער. הביטחון מנסה להחזיר את עצמו על ידי אישור ממנה - שזה לוגית, דיי טיפשי. זה טבעי לרצות את זה והמון אנשים מתנהגים ככה, אבל זה עניין חולף. כי כך או כך אתה תחזור לעצמך ואז כבר לא יהיה לך איכפת אם היא תרצה אותה או לא. גם זה טבעי לגמרי אגב.

ואגב, בחורות שאומרות משפטים כמו "אני אוהבת אותו יותר מאשר את עצמי", בדרך כלל סובלות מתסמונת של חוסר אהבה עצמית. אני לא מכיר אותה לכן לא רוצה לבצע סתם ככה איבחונים כושלים, אבל נראה לי שאתה בתור בן אדם שרוצה לתת אהבה, לא תסתדר עם בחורה שלא יודעת לקבל אותה.
    זה ניחוש מאוד באוויר, ואולי אני טועה, אבל משפטים כאלו בדרך כלל לא נזרקים סתם. תבדוק בזיכרון שלך, אם לדעתך, היא קיבלה הרבה אהבה מההורים בילדות.

אגב, תעשה הבחנה בין פיקאפ לבין יחסים. לזיין בחורה ולשמור אותה ליחסים זה דברים שונים לגמרי. לכן הפורום הזה, הוא בערך המקום האחרון שאתה רוצה לקבל בו עצות לגביה. לאנשים כאן יש אינטלגנציה ריגשית של בבון.

הגבתי לך כי ראיתי שאתה בן אדם נורמאלי מבפנים, והתגובות המטופשות להפליא של אנשים כאן כיוונו אותך למקום הלא נכון. למרות שהבחורה שהגיבה כאן דווקא אמרה משהו דיי חכם.

ולזה שחשב שאף אקס פי זה המקום היחיד שבו אני מפרסם דברים, ונדלק על זה:
    אם אתה רוצה לדבר על מה כואב לך באף אקס פי, מוזמן לפתוח אשכול בנושא. יש כאן תמיכה טובה אני רואה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

קודם כל, אין לך מה להצטער על זה ש"היית סמרטוט". עוד לא פגשתי בן אדם אחד שזה לא קרה לו ברגע מסויים בחיים (שהוא מעל גיל 20 בכל אופן). לכל אחד זה היה ברמה שונה, אבל רגש זה רגש אחי, ככה זה עובד.

זה לא משנה אם אתה זיין על או בתול. רגשות כולם מרגישים אותו דבר והרוב מגיבים אליהם אותו דבר. ראיתי גם זייני על נשברים בגלל אהבה. תראה איזה זיין אייל גולן, וכמה הוא מתבכיין כשנשבר לו הלב. אז אתה לא צריך להרגיש רע בגלל משהו טבעי לחלוטין שעשית. כל מי שקרה לך כאן בשמות בגלל זה, סביר להניח יבכה ויישבר יותר ממך במצב דומה.

ובקשר לזה שאתה "חייב" את זה שהיא תרצה אותך:
    אתה חייב את זה כי אתה רוצה לקבל 100 במבחן. אתה חושב שאם היא תגיד שאתה שווה את זה, אז עברת את המבחן ואתה שווה את זה.
    רק שהשיפור העצמי שלך לא מתחיל ונגמר באישור שלה שאתה נחשק. אין לו בכלל קשר אליך. כרגע אתה חייב את החרטה שלה, מפני שאתה פגוע ממנה והביטחון שלך התערער. הביטחון מנסה להחזיר את עצמו על ידי אישור ממנה - שזה לוגית, דיי טיפשי. זה טבעי לרצות את זה והמון אנשים מתנהגים ככה, אבל זה עניין חולף. כי כך או כך אתה תחזור לעצמך ואז כבר לא יהיה לך איכפת אם היא תרצה אותה או לא. גם זה טבעי לגמרי אגב.

ואגב, בחורות שאומרות משפטים כמו "אני אוהבת אותו יותר מאשר את עצמי", בדרך כלל סובלות מתסמונת של חוסר אהבה עצמית. אני לא מכיר אותה לכן לא רוצה לבצע סתם ככה איבחונים כושלים, אבל נראה לי שאתה בתור בן אדם שרוצה לתת אהבה, לא תסתדר עם בחורה שלא יודעת לקבל אותה.
    זה ניחוש מאוד באוויר, ואולי אני טועה, אבל משפטים כאלו בדרך כלל לא נזרקים סתם. תבדוק בזיכרון שלך, אם לדעתך, היא קיבלה הרבה אהבה מההורים בילדות.

אגב, תעשה הבחנה בין פיקאפ לבין יחסים. לזיין בחורה ולשמור אותה ליחסים זה דברים שונים לגמרי. לכן הפורום הזה, הוא בערך המקום האחרון שאתה רוצה לקבל בו עצות לגביה. לאנשים כאן יש אינטלגנציה ריגשית של בבון.

הגבתי לך כי ראיתי שאתה בן אדם נורמאלי מבפנים, והתגובות המטופשות להפליא של אנשים כאן כיוונו אותך למקום הלא נכון. למרות שהבחורה שהגיבה כאן דווקא אמרה משהו דיי חכם.

ולזה שחשב שאף אקס פי זה המקום היחיד שבו אני מפרסם דברים, ונדלק על זה:
    אם אתה רוצה לדבר על מה כואב לך באף אקס פי, מוזמן לפתוח אשכול בנושא. יש כאן תמיכה טובה אני רואה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect