טוב שמעו אחיי היקרים אני רוצה לשתף אתכם בעוד משהו להתייעץ איתכם לגבי הדבר הבא
למי שיצא לראות את הנושא הקודם יודע על מה אני מדבר למי שלא אני יסביר בקצרה... היה לי קטע עם בחורה נמשך איזה חודשיים התחלתי להרגיש אליה משהו דיברנו על זה היא גם אמרה שהיא מרגישה משהו ואז מסיבה לא מובנת היא החליטה שלא בא לה.
בכל אופן בימים האחרונים אכלתי סרטים כמו מטורף והייתי בדיכאון בקטנה והתחלתי לאבד את עצמי, דיברתי איתה היום שיחה רגועה לגמרי אפילו הייתי די זהיר בהתחלה אחרי זה אמרתי לה שאני רוצה הסבר נורמלי בלי התפרצות של רגשות... אז היא אמרה אין לה הרבה מה להגיד פשוט כרגע לא בא לה וזהו המשכנו עוד לדבר ויצא לה להגיד שאם אני רוצה לדבר והכל או עזרה אז היא תמיד לצדי וכל החרטא הזה ושהיא לא רוצה להיפגש שנהיה ביחד כי היא יודעת שיש מצב שהיא תחשוב אחרת ממה שעכשיו קורה ובגלל נקיפות מצפון היא יענו תרצה שנמשיך להיפגש... בכל אופן השיחה הסתכמה בזה שאין לה מה להגיד לי ואני מקווה שהיא תחשוב על מה שהעליתי.. אמרתי לה שזאת לא התנהגות נורמלית, אי אפשר להרגיש משהו לבנאדם ולהיות סבבה איתו ופתאום יום אחד להתהפך זה לא עובד ככה, בכל מקרה לא משנה הסיכום הוא כזה:
אנחנו עכשיו כאילו בסטטוס של מדברים, זה לא שזה אבד לגמרי וזה כבר שימח אותי כי עכשיו המצב יותר קל, בנוסף היא אמרה שאין לה מה להגיד אבל שכאילו אני ימשיך הלאה שאני לא יתקע עליה... ותכלס עכשיו אני לא לחוץ כמו שהייתי ואני יודע שהיא עושה את זה מקטע שהיא לא רוצה שאני סתם יחכה כמו טמבל כי היא לא יודעת מתי יחלוף לה השיגעון הזה בראש,
אני חושב שהיא רוצה פשוט לנסוע לאילת כרווקה של מאה אחוז (היא נוסעת עוד שבוע) בלי שיהיה לה אותי על הראש כי בכל זאת אם חברות שלה יביאו בנים היא לא תשב ותסתכל מהצד ואם להגיד דוגרי גם אני לא הייתי עומד בפיתוי וגם זה לא שהיינו חברים פשוט זה היה נראה שזה בדרך לשם, בכל אופן יש לי 2 ברירות לפי דעתי (אם יש לכם עוד אופציות אשמח לשמוע):
או להיות בראש שלה לדבר מדי פעם כי בכל זאת היא חשובה לי לא משנה מה, על הדרך להמשיך הלאה ואולי גם אחרי אילת היא תרצה לחזור שוב להיפגש או לא יודע מה... ועל הדרך גם לדבר איתה על בנות אחרות וכו' ופשוט להצית אותה רגשית כי היא כבויה, היא כן מרגישה משהו אבל היא כבויה בטירוף.
אופציה ב' זה לעשות לה קטע הוליוודי אחושרמוטה, לבוא אליה להפתיע אותה לשחק לה על הרגשות לעשות משהו רומנטי.
עכשיו השאלה שלי זה מה אתם חושבים על זה? מה דעתכם... איך אפשר לחזור להיפגש איתה ואני לא מדבר עכשיו על קשר או על סטוצים בכללי להיפגש כי ברגע שתהיה פגישה לא נוכל להישאר אדישים.
עוד משהו... לא רוצה שתתחילו להטיף לי, עזוב אותה זה כולה בחורה או תהיה סגור על עצמך מה אתה רוצה או הודעות בסגנון... אני מחפש אנשים שידעו לענות לשאלה מקטע של לעזור בלי להעביר ביקורת, כל מי שחושב שמתאים שיגיב בבקשה... תודה רבה =]

ציטוט ההודעה