קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 30-03-2012, 23:31
  2. תגובות: 63
    הודעה אחרונה: 29-10-2009, 22:01
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-07-2009, 14:22
  4. [נפרץ] הפעם בלי ניוק... Onimusha 3 (c) Capcom *REPACK* *ENGLiSH*
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 02:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[ייעוץ] (בלי הפריקה הפעם חח)

ברירת מחדל [ייעוץ] (בלי הפריקה הפעם חח)

טוב שמעו אחיי היקרים אני רוצה לשתף אתכם בעוד משהו להתייעץ איתכם לגבי הדבר הבא

למי שיצא לראות את הנושא הקודם יודע על מה אני מדבר למי שלא אני יסביר בקצרה... היה לי קטע עם בחורה נמשך איזה חודשיים התחלתי להרגיש אליה משהו דיברנו על זה היא גם אמרה שהיא מרגישה משהו ואז מסיבה לא מובנת היא החליטה שלא בא לה.

בכל אופן בימים האחרונים אכלתי סרטים כמו מטורף והייתי בדיכאון בקטנה והתחלתי לאבד את עצמי, דיברתי איתה היום שיחה רגועה לגמרי אפילו הייתי די זהיר בהתחלה אחרי זה אמרתי לה שאני רוצה הסבר נורמלי בלי התפרצות של רגשות... אז היא אמרה אין לה הרבה מה להגיד פשוט כרגע לא בא לה וזהו המשכנו עוד לדבר ויצא לה להגיד שאם אני רוצה לדבר והכל או עזרה אז היא תמיד לצדי וכל החרטא הזה ושהיא לא רוצה להיפגש שנהיה ביחד כי היא יודעת שיש מצב שהיא תחשוב אחרת ממה שעכשיו קורה ובגלל נקיפות מצפון היא יענו תרצה שנמשיך להיפגש... בכל אופן השיחה הסתכמה בזה שאין לה מה להגיד לי ואני מקווה שהיא תחשוב על מה שהעליתי.. אמרתי לה שזאת לא התנהגות נורמלית, אי אפשר להרגיש משהו לבנאדם ולהיות סבבה איתו ופתאום יום אחד להתהפך זה לא עובד ככה, בכל מקרה לא משנה הסיכום הוא כזה:

אנחנו עכשיו כאילו בסטטוס של מדברים, זה לא שזה אבד לגמרי וזה כבר שימח אותי כי עכשיו המצב יותר קל, בנוסף היא אמרה שאין לה מה להגיד אבל שכאילו אני ימשיך הלאה שאני לא יתקע עליה... ותכלס עכשיו אני לא לחוץ כמו שהייתי ואני יודע שהיא עושה את זה מקטע שהיא לא רוצה שאני סתם יחכה כמו טמבל כי היא לא יודעת מתי יחלוף לה השיגעון הזה בראש,
    אני חושב שהיא רוצה פשוט לנסוע לאילת כרווקה של מאה אחוז (היא נוסעת עוד שבוע) בלי שיהיה לה אותי על הראש כי בכל זאת אם חברות שלה יביאו בנים היא לא תשב ותסתכל מהצד ואם להגיד דוגרי גם אני לא הייתי עומד בפיתוי וגם זה לא שהיינו חברים פשוט זה היה נראה שזה בדרך לשם, בכל אופן יש לי 2 ברירות לפי דעתי (אם יש לכם עוד אופציות אשמח לשמוע):

או להיות בראש שלה לדבר מדי פעם כי בכל זאת היא חשובה לי לא משנה מה, על הדרך להמשיך הלאה ואולי גם אחרי אילת היא תרצה לחזור שוב להיפגש או לא יודע מה... ועל הדרך גם לדבר איתה על בנות אחרות וכו' ופשוט להצית אותה רגשית כי היא כבויה, היא כן מרגישה משהו אבל היא כבויה בטירוף.

אופציה ב' זה לעשות לה קטע הוליוודי אחושרמוטה, לבוא אליה להפתיע אותה לשחק לה על הרגשות לעשות משהו רומנטי.

עכשיו השאלה שלי זה מה אתם חושבים על זה? מה דעתכם... איך אפשר לחזור להיפגש איתה ואני לא מדבר עכשיו על קשר או על סטוצים בכללי להיפגש כי ברגע שתהיה פגישה לא נוכל להישאר אדישים.

עוד משהו... לא רוצה שתתחילו להטיף לי, עזוב אותה זה כולה בחורה או תהיה סגור על עצמך מה אתה רוצה או הודעות בסגנון... אני מחפש אנשים שידעו לענות לשאלה מקטע של לעזור בלי להעביר ביקורת, כל מי שחושב שמתאים שיגיב בבקשה... תודה רבה =]

2. קישורים ממומנים

פעם ראשונה שהפורום פה באמת מפנה לי את הגב... קשה לכם לתת עצה משהו? או שפשוט כולכם חושבים עזוב אותך וזהו (הבעיה היא שזה קל להגיד את זה שאתה מחוץ לתמונה אבל לא שאתה בפנים) בכל אופן הפסקתי להיות SADCUNT אני ימשיך לצוד בחורות חופשי אבל עם זאת אני עדיין מהצד שלי יתן לזה הזדמנות ואני יחשוב על מה לעשות.. אם זה לא ילך אז לא ילך זה פחות שוק ממה שהיה לפני כמה ימים לרדת יותר נמוך כבר אי אפשר

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תשמע אני אומר שנפלת על מישהי קצת משוגעת ושאתה מפתח אובססיה.

ויש לי שאלה, מה זה "כבויה רגשית"?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

^ כה, היא נשמעת קצת פסיכית
    ואני לא בעד המחווה ההוליוודית... אני לא יודע כמה אני יכול לעזור לך כי לא הייתי במצב הזה. אבל אני מציע שפשוט תצית את מה שיש ביניכם מחדש... תסדר להיפגש איתה איכשהו (לבד, עם חברים, במקרה) ושם תשחק על העניין של המיניות, לא על העניין של הרגשות כי אתה מרגיש אליה יותר ממה שהיא מרגישה אליך ממה שנראלי

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אגב שכח מ"סיבה הגיונית", הגיון זה הדבר האחרון שאתה צריך לצפות אליו כשאתה מול אישה.

והמחווה ההוליוודית נשמעת כמו משהו מF X P אל תעשה את זה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אחי היא אמרה לך שלא תתקע ושהיא נוסעת לאילת.. אתה לא צריך יותר רמזים. נסה בפעם אחרת איתה, אל תעבור הלאה אבל אל תמשיך ללחוץ על זה גם עכשיו.

תאמין או לא, אני התחלתי קטע מחדש עם מישהי אחרי שנתיים! פאקינג שנתיים שהיה נתק מוחלט. אז אני אומר תיקח את הזמן, אל תהיה דפוק וקח שנתיים, אבל קח שבוע-שבועיים ודבר איתה

שינטן שמע אתה צודק 100 אחוז רק שהאובססיה עומדת להסתיים אני היום מרגיש הרבה הרבה פחות לחוץ על זה מאשר שהייתי לפני זה... כמו שOP אמר אני לא שורף את זה לגמרי זה כמו נגיד באינטרנט שיש TABים אז עדיין לא סגרתי את הTAB שלה הוא נשאר אצלי פתוח אבל אני ימשיך לגלוש ולא יבנה רק על זה.. (לצורך הדוגמא)..
    BACK TO LIFE (TOM.?( שמע אחי זה בדיוק מה שחשבתי... אני יגיד לך תאמת יוצא לי לעבור במקרה באיזור שלה מחר או מחרתיים באמת בלי שום קשר אליה, עכשיו דרך חברים זה לא יהיה כי אין לנו חברים משותפים אז זה כאילו יכול לצאת במקרה אבל אני לא רוצה לעשות לה דווקא ולבוא בלי להודיע למרות שקיבלתי את הרושם שאם אני יבוא אני לא יקבל קללות ומכות זה יהיה בסדר פשוט היא רוצה כנראה שזה יבוא ממנה ולא מזה שהיא תראה אותי ואז ישר זה יצית בה הכל ואז כשאני יחזור הביתה היא שוב תגיד שלא בא לה... אבל יחד עם זאת יש גם את מה שOP אמר שזה נכון אחושרמוטה שיש מצב גדול שכל זה בגלל אילת למרות שתכלס על אילת היא דיברה איתי ממש ממזמן אבל כל הקטע של הרגשות התחיל שבוע לפני, ובגלל זה למרות שאני יהיה באיזור אני כנראה 100 אחוז יתקשר ויגיד שאני באיזור ואם בא לה שנקפוץ ונדבר על זה אם היא תגיד לא אז אני ימשיך הלאה ישמור את זה על להבה קטנה ומתישהו אני מאמין שזה כן יבוא ממנה (למרות שיש מצב שלא כי היא לא מהיוזמות).

אה וטום, מה הקטע של המיניות? כאילו לנסות להצית בה את הרגש על ידי זה שאני יתחיל לגעת בה לנשק אותה וכו' (ואם ייצא אז כמובן גם יותר מוחעחע)

אז הדילמה שלי היא באמת כזאת עכשיו, אם לחכות עם זה עד אחרי אילת או בקיצור עד שבוע הבא או מקסימום שבוע אחרי... או לנסות את מזלי לפני אילת כי בכל מקרה אני יעבור באיזור שלה הקטע שאני לא רוצה להיות חופר אבל קשה לי להיות איזה 15 קילומטר ממנה ולא להציע את הפגישה ויכול להיות שבגלל זה היא גם תסכים... תאמת מה שמצחיק זה שכל זה התחיל בגלל שבאמת הייתי באיזור שלה ואפילו לא תכננתי את זה ואז התקשרתי אמרתי אני באיזור ככה וככה בא לך שאני יקפוץ? והיא אמרה כן... הלוואי שעכשיו זה היה כזה פשוט

בכל אופן מצטער שיצאתי עליכם תודה רבה לכם ואם יהיו עוד תגובות אז סבבה...

אה ושינטן... כבויה רגשית הכוונה, פשוט אנמית כזאת... נגיד שהיה בינינו מגע והכל אז היא החזירה מן הסתם היא לא איזה פולניה קרה בקטע של המגע והסקס וכל זה (אם היא הייתה כזאת לא הייתי ממשיך להיפגש איתה)... אבל היא לפעמים כבויה כזאת היא כאילו עונה באדישות ועל דברים רציניים היא מדברת באותו טון רק שהיא מתעצבנת מדברים אז היא משנה את הטון... אבל זה לפי מצבי רוח לפעמים היא כבויה לפעמים לא... כששאלתי אותה איך זה קרה היא אמרה לי זה הפיצול אישיות שלי מה אתה לא מכיר את זה?... אבל פאק מדובר פה בבנאדם לא בזוג גרביים שלא בא לך ללבוש בקטע הזה היא באמת מפתיעה אותי לרעה זה פשוט פיגור להגיד את זה.. או שיש סיבה עמוקה יותר שאני לא יודע ממנה או שזה בגלל אילת כמו שOP אמר.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 06-05-2013 בשעה 01:34.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

עד אילת אחי ברור......... אתה לא רוצה להתחיל לחפור לה לפני אילת היא כבר אמרה לך שאין לה ראש לזה ואמרת שנראלך שיהא רוצה לסוע לשם רווקה.. אז תן לה ת'שבוע הזה בלי כאבי ראש ואז תקדם עניינים.. אם זה יהיה לפני אילת אתה סתם תעשה לעצמך ולה באסה

כה אבל הקטע שאני כבר יהיה קרוב אני פשוט עושה דבר פשוט מתקשר... אומר מה קורה בלה בלה שומעת אני באיזור... בא לך שאני יקפוץ? (אני אפילו לא יזכיר את המילה לדבר על מה שהיה) פשוט ככה במילים האלה... ואם היא תגיד לא ניתן לה את החופש שלה לשבוע שבועיים כמו שרשמת ואם כן אז עוד יותר טוב...

איך? חח

לא נראה לי שלרקום תוכניות ולקוות שיעבדו בדרך שתיכננת היא הדרך הנכונה. מהפעמים שקרו לי, זה כמעט תמיד כשל.

לומר לה "אני נמצא באזור שלך, אפשר לבוא אלייך?" זה בדיוק כמו לומר "לא היה לי משהו חשוב אחר לעשות, אז חשבתי לבוא אלייך".

אני הייתי הולך על שתי דרכים אחרות שייתנו לי סיכוי יותר גבוה שהיא תגיד 'כן' ושלא אראה כאילו אני רודף אחריה על מנת לראות אותה.

"אני עובר כרגע באזור שלך באמצע סידורים, קונה לי סושי, מה בא לך לאכול?"

"אני נמצא כרגע באזור שלך באמצע סידורים, קונה לי קפה פה... איזה קפה בא לך?"

או שאם היא אוהבת יותר רומנטיקה אני הילך על הדרך היותר רומנטית;

"עברתי באזור שלך וראיתי זוג יונים מתנשקים ונזכרתי בך. אכפת לך אם אני יקפוץ לתת לך - 1. נשיקת בוקר טוב? 2. נשיקה לעשות את השבוע טוב יותר?"

לא חייב להיות מדויק מילה במילה, אבל חשוב לשמור על מבנה שיגרום לה באמת להגיב לך. באסמס/בטלפון מה שתרצה.

בוריס.

תאמת להגיד לך יש משו במה שאתה אומר אבל פשוט אנחנו לא משחקים משחקים כאלה בדרך כלל והיא לא ילדה בת 2 היא מבינה טוב מאוד שבסופו של דבר אני רוצה שהתוצאה תהיה לראות אותה... ככה שלא יודע אם יש טעם להתחבא מאחורי משו אלא פשוט לדבר דוגרי... (חוץ מזה שייצא לי לבוא בערב ככה שבטח היא תהיה אחרי אוכל וקפה אין טעם כי היא בטח תתכונן לישון או משהו) אני חשבתי על משו יותר גאוני לדבר איתה על זה ואם היא מסכימה אני כבר קונה בקבוק בהפתעה שותים קצת נפתחים רגשית וגם אם היא לא רוצה לשתות אז הרווחתי בקבוק לסופש ממילא (היא מאלה שאם היא שותה היא מתחילה לדבר אמת כי כמו שאתה יודע כשמתחילים לשתות הרגש גובר על ההיגיון), ואז אני גם ישתה ואני לא יוכל לנהוג הביתה אז אני עלול להישאר לישון... =] שוב פעם לא בטוח בכלל שזה ילך אבל אם היא תסכים אז זה מה שאני יעשה

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

קודם חכה שהיא תחזור מאילת, אחכ תנסה שוב

העניין שאני גם ככה עובר לידה אז נראלי להרים שיחה זה לט ביג דיל גם היא תגיד לא אז נשחרר לאיזה שבוע שבועיים וננסה בקטנות ונמשיך הלאה במקביל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect