קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] רוצים לשחק עם החברים שלכם? לא יודעים איך ? כנסו ותדעו
    על ידי FishenZone בפורום Football Manager
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-03-2011, 21:03
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-02-2011, 08:07
  3. [שאלה] סגנון חיים איך אתה חיי את החיים שלך?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 28-05-2010, 13:47
  4. [דיון] איך הייתם רוצים את הכלב שלכם ?
    על ידי Mr Batzal בפורום בעלי חיים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-08-2009, 11:50
  5. [סקר] איך הייתם רוצים שבן/בת הזוג שלכם יראה/תראה
    על ידי DIESEL POWER בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 07-12-2008, 00:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

אז,איך אתה רוצים לסיים את החיים שלכם? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחח לחיות לנצח זה חסר תועלת אלא אם כן אתה נשאר צעיר ויפה כל הזמן. 90% מהאנשים בגיל 70 כבר לא חיים אלא בחצי מצב צמח (יש יוצאי דופן אבל מדברים על הרוב כן?), בגיל 60 אתה כבר לא אתה ובגיל 50 אפילו לא עומד לך. הסיבה היחידה לחיות לנצח זה שישך פול כסף ואתה יכול להנות כמו שצעירים נהנים (ראה ערך יו הפנר). אם אתה בן 40+- ואתה לא חי כמו יו הפנר אין לך בשביל מה לחיות. ראיתי איך חיים אנשים בני 30-40 ממעמד הביניים ורציתי להקיא, עם חיים כאלה עדיף להתאבד. אתה לא חי, אתה עבד. עבד של המערכת, של המשפחה, של אישתך, של כולם. אתה "מביא פרנסה לבית" לא בשביל עצמך, אלא בשביל איזו מגעילה עם צלוליטס שמשמינה וילדים ששונאים אותך ורבים איתך כל הזמן ואומרים "למה אבא שלי לא נוסע על בנטלי כמו אבא של X" ומתביישים בך.
    עוד 50 שנה מי שעשיר יוכל כנראה לחיות לנצח כי התקדמות תוחלת החיים תעלה בזמן שהוא חיי ככה שהוא לא ימות כבר... אלא אם מכונית תדרוס אותו, וזה לפחות לפי התחזיות של ריי קורציול (כמה זה אמין, תלוי מאוד כמה הדת וחוקים מפגרים יעצרו את המדע, סופו של דבר כבר הצליחו לדוגמא להעביר מוח של עכבר למחשב ובזמן שהוא מחובר למחשב לכרות לו חלק מהמוח ולשים את שאר המוח שלו פועל דרך המחשב ככה שהוא עדיין חיי והכל קיצר עוד כמה שנים יוכלו לשפר את המוח שלנו ואז ההתקדמות תיהיה הרבה יותר מהירה כי מתישהו ניצור מכונה שתצליח לעבור את מבחן טיורינג ולמעשה תיהיה יותר אינטיליגנטית ממנו) זמן מסויים אחרי זה כבר לא תזדקן עם תרצה בכך ותוכל להישאר צעיר לנצח בזכות כל מיני רובוטים שיתקנו לך כל פגם בגוף החל מחצקון ועד סרטן... מצד שני רוב האנשים כבר לא יראו כמו אנשים בשלב מסויים כולנו נהפוך לרובוטים בצורה כזאת או אחרת גם אם נראה כמו בני אדם.. ולא אני לא מתכוון לרובוטים קרים וחסרי רגש(אולי כן?!) אלא שיהיה לנו יכולות כל כך מדהימות שלא ניהיה יותר הומו-סאפיאנס חלש ומעפן.
    טיילר בקשר לחלום שלך לזיין כל יום, כל היום כוכבות פורנו אז דיי קרוב לזמן שיעשו אותנו רובוטים מפחידים אז יצרו עולמות וירטואלים ותוכל לשפשף את הזין שלך בכל חור.(ולא תבדיל בין זה לבין המציאות, זה ירגיש לך אותו דבר).

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אז טיילר טיפש, כי כל עוד יש לך כסף יש לך גם סטטוס ומראה כל עוד תרצה..טמטום מוחלט בקיצור

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הדיון היה לא מה על מה תעשו לפניי שאתם מאבדים את הסטטוס והיופי

אלא מה אתם עושים אחריי

זה האפשרויות לאנשים שלא רוצים לחיות חיים פשוטים אחריי גיל 30-40

-התאבדות
    -אתה מתנזר,גר במקדש עד סוף החיים שלך,זאת אומרת שאתה חיי תחת איזה שהיא דת והולך לפיה עד הסוף
    -אתה מיליונר

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    הדיון היה לא מה על מה תעשו לפניי שאתם מאבדים את הסטטוס והיופי

אלא מה אתם עושים אחריי

זה האפשרויות לאנשים שלא רוצים לחיות חיים פשוטים אחריי גיל 30-40

-התאבדות
    -אתה מתנזר,גר במקדש עד סוף החיים שלך,זאת אומרת שאתה חיי תחת איזה שהיא דת והולך לפיה עד הסוף
    -אתה מיליונר
    bitch -that live in canada- please

יש חיים בגילאים האלו, לא אותו דבר, לא מסיבות וזה.. אבל למשל סבא וסבתא שלי, לא מראים את זה אבל אני יודע שבתכלס יש להם חשבון בנק נפוח.. הם כל הזמן מטיילים בכל העולם, פסטיבלים, מסיבות של זקנים, הצגות, סרטים, חופשות גם בארץ, יוצאים לשייט, מכירים אנשים חדשים גם בגיל הזה.. אז זה לא אותו ריגוש כמו שיש לך כשאתה בן 20(ריגוש שהם לא קיבלו), אבל הם עדיין נהנים מהחיים שלהם.. הם לא מיליונרים, לא חשבו על להתאבד ולא נזירים..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    bitch -that live in canada- please

יש חיים בגילאים האלו, לא אותו דבר, לא מסיבות וזה.. אבל למשל סבא וסבתא שלי, לא מראים את זה אבל אני יודע שבתכלס יש להם חשבון בנק נפוח.. הם כל הזמן מטיילים בכל העולם, פסטיבלים, מסיבות של זקנים, הצגות, סרטים, חופשות גם בארץ, יוצאים לשייט, מכירים אנשים חדשים גם בגיל הזה.. אז זה לא אותו ריגוש כמו שיש לך כשאתה בן 20(ריגוש שהם לא קיבלו), אבל הם עדיין נהנים מהחיים שלהם.. הם לא מיליונרים, לא חשבו על להתאבד ולא נזירים..
    זה חוזר לעניין של כסף בסופו של דבר

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מי רוצה להיות זקן? ועוד זקן במעמד הביניים שזיינו אותו בתחת 50 שנה ואז הוא יצא לפנסיה "לחגוג" והוא לא חוגג בכלל? לחגוג בתור זקן זה לחיות כמו יו הפנר (כסף). מי רוצה ללכת להצגות משעממות? מי רוצה לסוע לחו''ל במחלקת תיירים עם ערסים בני 18? הפואנטה בחיים זה לעשות כיף. לחגוג כמו סיק קאנט. לזיין בנות 15-25, להנות מהחיים, לעשן, לרקוד, להזמין נערת ליווי עם חברים לסתלבט, לבוא עם אוטו לאיזה מקום, להביא אנשים, להוציא את הבוקסה לשים מוזיקה ולקסס עם המכסה מנוע.. ולארגן מסיבת טבע משלך...זה ההנאות הקטנות של החיים שתכלס כסף לא יחזיר אותם...הוא יכול להחזיר את הזיונים עם בנות 18-25, אבל זה לא יהיה...זה. כסף עוד איכשהו מציל אותך, בלי כסף אחרי גיל 30-40 אתה אבוד. ואתה אבוד כפליים אם ישך משפחה לפרנס, הכנסת את עצמך לבור ללא תחתית.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-05-2013 בשעה 09:13.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    מי רוצה להיות זקן? ועוד זקן במעמד הביניים שזיינו אותו בתחת 50 שנה ואז הוא יצא לפנסיה "לחגוג" והוא לא חוגג בכלל? לחגוג בתור זקן זה לחיות כמו יו הפנר (כסף). מי רוצה ללכת להצגות משעממות? מי רוצה לסוע לחו''ל במחלקת תיירים עם ערסים בני 18? הפואנטה בחיים זה לעשות כיף. לחגוג כמו סיק קאנט. לזיין בנות 15-25, להנות מהחיים, לעשן, לרקוד, להזמין נערת ליווי עם חברים לסתלבט, לבוא עם אוטו לאיזה מקום, להביא אנשים, להוציא את הבוקסה לשים מוזיקה ולקסס עם המכסה מנוע.. ולארגן מסיבת טבע משלך...זה ההנאות הקטנות של החיים שתכלס כסף לא יחזיר אותם...הוא יכול להחזיר את הזיונים עם בנות 18-25, אבל זה לא יהיה...זה. כסף עוד איכשהו מציל אותך, בלי כסף אחרי גיל 30-40 אתה אבוד. ואתה אבוד כפליים אם ישך משפחה לפרנס, הכנסת את עצמך לבור ללא תחתית.
    לא כל אחד יו הפנר, זקנים נהנים בצורה אחרת..
    הקטע הזה שהם נהנים בדרך שלהם, למרות שאני מסכים שלדעתי זה משעמם כל אחד והדרך שלו להנות..
    נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 09-05-2013 בשעה 23:44.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

מצד אחד מחריד אותי להיות בן 40 ולא להיות צעיר ואיתן
    מצד שני אני לא יכול לדמיין עצמי זקן מעפן
    אני דיי בטוח שאני אהיה זקן קטלני, מאלה שמזדיינים גם בגיל 60

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect