אני וחברה שלי התחלנו לשכב לפני כחצי שנה.
וישלה כאבים אדירים באיבר מין , היא איבדת את הבתולים איתי , ואני לא.
אני יודע איך לקיים יחסי מין , שכבתי עם בנות והיו לי עוד מערכות יחסים בעבר ו2 בנות איבדו איתי בתולים , אז מה שאני מנסה להגיד שהייתי מאוד עדין , וזה היה עם קונדום , וירדתי לה מלא , והיא איבדת בתולים רק מהניסיון ה4 או 5 , בקיצור היא תמיד הייתה מאוד רטובה ואני הייתי מאוד עדיין כדי לא ליצור נזק כלשהו.
אחר כך שכבנו איזה פעמיים או שלוש , ואז התחילו לה כאבים אדירים באיבר מין , ואני לא מבין למה וזה לא מבחוץ זה מבפנים !
היא אומרת שמאוד שורף לה כשאני מחדיר וככה זה כול הזמן , וזה פשוט לא עובר אנחנו מתחילים ואני לא גומר ..
פעם ראשונה הלכנו לגיניקולוג הוא אומר שזה אולי בגל הקונדום , היא התחילה לקחת גלולות , ועדיין כואב , עוד פעם הלכנו והיא אמרה להתחיל למרוח שמן שקדים כדי שהחדירה תיהיה יותר קלה , ואנחנו משתמשים בשמן שקדים , אבל זה עדיין כואב לה !
התחלתי להתקלח ליפני שאנחנו נכנסים למיטה כי חשבנו שאולי זה בגלל שאני לא נקי למטה או משהו כזה אבל זה גם !
כואב לה כול הזמן כשאנחנו מתחילים לשכב , ואז הכאבים ממשיכים במשך יומיים או שלושה וכשאני מנסים שוב אז זה שוב כואב לה !
הקטע שהיא כבר פוחדת לנסות היא רוצה לשכב אבל פוחדת כי זה כואב לה ונמאס לה מהכאב.
הגיניקולוג לא מצליח לפתור את הבעיה , ולנו כבר אין מושג מה לעשות. בבקשה אולי מישהו זה קרה לו בעבר והוא יודע איך לעזור.
אני מאוד אשמח.

ציטוט ההודעה