הכרתי שני רוסים במכון (אגב אחלה מקום לעלות את הסטטוס שלך במידה ואתה נראה כמו דושבאג,תתיידד עם עוד דושבאגים ותאחדו כוחות)
אני בקושי שמה שבועיים ואני מכיר מלא אנשים כי מההתחלה באתי עם חברים דושבאגים,אבל אפילו שאני שחיף,היה אליי כבוד ואף אחד לא העז לצחוק
בקיצור הכרתי שמה שני רוסים (אני לא אפרט איך הכרתי זה ארוך) אחד גר בעיר הזאת כבר משהו שלוש שנים השני משהו כמו שנה ואני עברתי לעיר הזאת שנה שעברה,קיצר החלטנו ללכת לצאת לעיר אחריי המכון בשביל סתם להכיר אחד את השני (תזרקו את עצמכם ללהכיר את כולם,אף פעם אל תסרבו להכיר אנשים חדשים)
אנחנו יוצאים החוצה ולא עוברת דקה ואני קולט שני ידידות שלי,באים אומרים שלום,ממשיכים הלאה,עוברים ליד חנות בגדים ורואה את החבר הדושבאג שלי עם איזה 6 בחורות לבד,באים אומרים שלום,ממשיכים הלאה רואה עוד ידידה עם חברה שלה שלי אחת שמנה אבל יפה בפנים השנייה כוסית נראלי עוד שנייה עמד לי עלייה דיברנו העברנו צחוקים המשכנו הלאה,לא עוברים 10 דקות ואני רואה את החבר swaggy boy השני מארגן מסיבות בעיר שלי,אומרים שלום מדברים ואז הולכים,אני חושב שעצרתי כל איזה 5 דקות כדי ללכת להגיד לכולם שלום ולקח לי שעה וחצי לחזור הביתה בהתחשב שזה איזה 15 דקות הלכיכה מהמכון הביתה
בסוף אני מסתובב ואני רואה את שני הרוסים שניהם mirrin רצח שזה היה מצחיק לראות והאגו שלי קפץ לגבהים ואיזה הרגשה קיבלתי
זה לכל הטמבלים שחושבים שסטטוס לא חשוב וממשיכים לסארג׳ לשים כובע ומציקים לבנות
נשאר לי עכשיו לעבוד על הגוף שלי ולהשקיע בכסף בתקווה שהפורום הזה יביא לי תועלת
האשכול הזה מלא באגו,come at me haters
Get lms or die trying
To my lms gangsta clique
http:/youtube.com/watch?v=8DSgs6GkHow

ציטוט ההודעה
ותמונות פרופיל בלי צלם זה זבל.