קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה סטטוס
    על ידי xXAvivXx בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-07-2007, 19:22
  2. איזה סטטוס באייסי אתם שמים?
    על ידי Answ3R בפורום סקרים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 01-11-2006, 17:52
  3. [בעיה] סטטוס בר והאייקונים
    על ידי Hydro בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-09-2006, 19:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

סטטוס

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל סטטוס

הכרתי שני רוסים במכון (אגב אחלה מקום לעלות את הסטטוס שלך במידה ואתה נראה כמו דושבאג,תתיידד עם עוד דושבאגים ותאחדו כוחות)
    אני בקושי שמה שבועיים ואני מכיר מלא אנשים כי מההתחלה באתי עם חברים דושבאגים,אבל אפילו שאני שחיף,היה אליי כבוד ואף אחד לא העז לצחוק

בקיצור הכרתי שמה שני רוסים (אני לא אפרט איך הכרתי זה ארוך) אחד גר בעיר הזאת כבר משהו שלוש שנים השני משהו כמו שנה ואני עברתי לעיר הזאת שנה שעברה,קיצר החלטנו ללכת לצאת לעיר אחריי המכון בשביל סתם להכיר אחד את השני (תזרקו את עצמכם ללהכיר את כולם,אף פעם אל תסרבו להכיר אנשים חדשים)

אנחנו יוצאים החוצה ולא עוברת דקה ואני קולט שני ידידות שלי,באים אומרים שלום,ממשיכים הלאה,עוברים ליד חנות בגדים ורואה את החבר הדושבאג שלי עם איזה 6 בחורות לבד,באים אומרים שלום,ממשיכים הלאה רואה עוד ידידה עם חברה שלה שלי אחת שמנה אבל יפה בפנים השנייה כוסית נראלי עוד שנייה עמד לי עלייה דיברנו העברנו צחוקים המשכנו הלאה,לא עוברים 10 דקות ואני רואה את החבר swaggy boy השני מארגן מסיבות בעיר שלי,אומרים שלום מדברים ואז הולכים,אני חושב שעצרתי כל איזה 5 דקות כדי ללכת להגיד לכולם שלום ולקח לי שעה וחצי לחזור הביתה בהתחשב שזה איזה 15 דקות הלכיכה מהמכון הביתה
    בסוף אני מסתובב ואני רואה את שני הרוסים שניהם mirrin רצח שזה היה מצחיק לראות והאגו שלי קפץ לגבהים ואיזה הרגשה קיבלתי

זה לכל הטמבלים שחושבים שסטטוס לא חשוב וממשיכים לסארג׳ לשים כובע ומציקים לבנות

נשאר לי עכשיו לעבוד על הגוף שלי ולהשקיע בכסף בתקווה שהפורום הזה יביא לי תועלת

האשכול הזה מלא באגו,come at me haters

Get lms or die trying

To my lms gangsta clique

http:/youtube.com/watch?v=8DSgs6GkHow

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחחחח לקחת את הLMS כבד כבד אה. כמו שצריך. תמשיך לשפר את עצמך ותן להייטרים להמשיך להיות אומללים. הם בחיים לא יהיו בעלי LMS גבוה ותמיד יהיו MIRERS שלך בסתר. HATERS PEPPER YOUR ANGUS CUZ WE ARE THE FUKING SICKKUNTS. אגב אני הולך לשלב תמדריך שלך אחרי תקופת מסה וחיטוב כנראה, אני רואה תסטטוס שלי מזנק עוד יותר למרות שגם עכשיו הוא בעליה.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

רק צריך להשיג צלם ולדגמן לו זה הדבר היחידי שחסר לי פה שהיה לי בישראל, הכרתי אולי 20 צלמים בישראל ותמונות פרופיל בלי צלם זה זבל.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect